Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319791 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #9700 Dátum: 2012. december 03. - 23:18:15 »
Mivel törvénytisztelő, nem szabadulna ki és szökne el.  ;)
Ez tökre így van, ezért néz ki butaságnak a bilincs.  ;) Ő vagy a szabad akaratából jön, vagy sehogy. hacsak nem kriptonitból van a bilincs...
A Smallville éppen azért tetszik nagyon, mert jók a szereplők, és mert egy alterverzumos Superman van benne. Nem kell hasonlítgatni a másikhoz, ennyi az egész. Realisztikusabb világban játszódik.

Ju

• Pókfej
« Válasz #9701 Dátum: 2012. december 03. - 23:38:17 »
hacsak nem kriptonitból van a bilincs...
Igazából már annyi minden van kriptonitból, és annyi alaknak van belőle, hogy nekem úgy tűnt, úgy osztogatják, mint a rágót. Vagy feltalálták a szintetikus kriptonitot. :lol:

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #9702 Dátum: 2012. december 03. - 23:48:11 »
Mivel törvénytisztelő, nem szabadulna ki és szökne el.  ;)
Ez tökre így van, ezért néz ki butaságnak a bilincs.  ;) Ő vagy a szabad akaratából jön, vagy sehogy. hacsak nem kriptonitból van a bilincs...
A Smallville éppen azért tetszik nagyon, mert jók a szereplők, és mert egy alterverzumos Superman van benne. Nem kell hasonlítgatni a másikhoz, ennyi az egész. Realisztikusabb világban játszódik.

Mondom: biztonságérzet.  ;)
Hamis biztonságérzet, de akkor is szüksége van rá az embereknek. Mikor Csernobilban dolgoztatták a cselovék masinákat, azok is csak egy vegyvédelmi ruhát kaptak. Megnyugodva dolgoztak, pedig semmit nem ért a sugárzás ellen.
Vagy egy köznapibb példa: szavazás. Azzal is jó sokat eldöntünk...  :roll:

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #9703 Dátum: 2012. december 04. - 06:34:02 »
Vagy feltalálták a szintetikus kriptonitot. :lol:
Hát... ami azt illeti, olyan is volt már...

Ju

• Pókfej
« Válasz #9704 Dátum: 2012. december 04. - 10:32:24 »
Vagy feltalálták a szintetikus kriptonitot. :lol:
Hát... ami azt illeti, olyan is volt már...
Igazából sejthettem volna.  :lol:

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #9705 Dátum: 2012. december 04. - 10:40:47 »
A Superman 3-ban. Pryor kátrányt rakott az ismeretlen összetevő helyébe.  ;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #9706 Dátum: 2012. december 04. - 10:58:25 »
És ilyen film, amiben a meg nem értett szuperhős önként aláveti magát az igazságszolgáltatásnak, hogy ezzel bizonyítsa, hogy bízik az emberekben, és azok érezzék, hogy szükség van rá, miközben ő bármikor kirepülhetett volna, ugye ilyen film nem is volt...
Ja, hogy a Hancock szó szerint erről szólt pár éve. Nagyon ötletes...

balogh44

• Thanos
« Válasz #9707 Dátum: 2012. december 04. - 11:39:17 »
Nos, mivel Nolan a producer....... :roll:
És igen, ezt a figurát is Nolanizálják, ami azért is tűnik számomra logikátlannak, mivel már most szórja az infókat a Warner, hogy a kövi nagy dobásuk a JLA mozifilm lesz, amiben Darkseid lesz a főgonosz! Ami gyebár, nem meglepő a Marvel Thanos kombija után-előtt! ;)
A gond az, hogy sem Nolan Batmanje,  és ahogy látom ez a Supi se fog illeszkedni abba a világba! Szóval kíváncsi leszek, bár megjátszhatnák hogy kihagyják mindkét figurát, de ez túl nagy kockázat lenne nekik szerintem.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #9708 Dátum: 2012. december 04. - 11:55:20 »
A két Donner féle Superman zseniális. A Lois és Clark nekem megmosolyogtató. A Returns egy kaki. Ez az új nem tűnik rossznak de még elég keveset láttunk belőle. A New 52-ban van egy olyan történet, hogy Superman bilincsben vagy valami hasonló.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9709 Dátum: 2012. december 04. - 12:48:53 »
Csak azért, mert most nézted meg, szerintem. A maga idejében fantasztikusan jó volt.

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #9710 Dátum: 2012. december 04. - 14:01:03 »
Nah beszállok én is. Nekem a "régi" Superman-ből az első kettő tetszett. A 3. és 4.-el kapcsolatban vegyesek az érzelmeim. Pedig én se tegnap láttam őket. A Returns, hmmm, nem tudom. Számomra egyszer nézhetős film volt. Látványilag többet vártam, a történettől meg még többet. Igazából, nem is nagyon volt története. A Supergirl meg végképp, az valami tragédia volt számomra. A Lois&Clark nagyon tetszett. Jó volt sorozatban látni, bár szerintem a végére kicsit elfáradt. Én még a Superboy sorozatot is néztem (Sky Channel). Az is tetszett, de lehet csak azért mert 10 éves voltam akkoriban. (ha jól emlékszem meg is van mind a 4 évad). A Smallville viszont rendkívül tetszett. Főleg az 5-6 évadtól, amikor már bejöttek más hősök, és gonoszok. Illetve azok már nem a kriptonittól szereztek képességeket. Nagyon kíváncsian váram az új Superman filmet. Remélem jó történetet kap, és látványos lesz. Én szavazok neki egy esélyt, legfeljebb egyszer nézem csak meg.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #9711 Dátum: 2012. december 04. - 17:20:13 »
Én régen se tartottam nagy számnak mikor az HBO-n ment.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #9712 Dátum: 2012. december 04. - 19:59:59 »
A senki és a nem mindenki között azért tág a határ. ;)
Amúgy mindent összevetve egyetértek veled, csak más irányból közelítettem meg a problémát.
Oké. :)
A mindenki szót csak azért használtam egyébként, mert Te a bárkit használtad, ami nálam már a mindenki szinonímája. :) Aztán lehet, én értelmezem félre. :D

Engem érdekel ez az új Supi - még ha a könyökönöm is jön ki az, hogy hogy pottyant a Földre. Bár azért annyira nem gázos még a részemről ez a szám, eddig csak 5 féle képpen láttam mozgóképen (régi film, Lois és Clark, rajzfilmsori, Smallville, Returns). :hehe:

Ju

• Pókfej
« Válasz #9713 Dátum: 2012. december 04. - 21:04:25 »
Kívételesen én is kíváncsi vagyok a Supi filmre, illetve inkább csak arra, hogy milyen lenne egy reálisabb, sötétebb Supi. Pont ezért szeretem a Supreme Powert. :)

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #9714 Dátum: 2012. december 04. - 21:15:55 »
Nos, mivel Nolan a producer....... :roll:
És igen, ezt a figurát is Nolanizálják, ami azért is tűnik számomra logikátlannak, mivel már most szórja az infókat a Warner, hogy a kövi nagy dobásuk a JLA mozifilm lesz, amiben Darkseid lesz a főgonosz! Ami gyebár, nem meglepő a Marvel Thanos kombija után-előtt! ;)
A gond az, hogy sem Nolan Batmanje,  és ahogy látom ez a Supi se fog illeszkedni abba a világba! Szóval kíváncsi leszek, bár megjátszhatnák hogy kihagyják mindkét figurát, de ez túl nagy kockázat lenne nekik szerintem.

Majd azt is Nolan rendezi és Darkseid egy volt MI 6-es ügynök lesz, aki pakisztáni ( innen a dark név, mivel sötétebb a bőre ) és természetesen el akarja pusztítani Gothamet. De majd jön a Marsbéli vadász, aki majd át lesz keresztelve Londonbéli vadásznak, mert nem a Marsról jött, Flash, aki egy olimpikon futó lesz és Wonder Woman aki azért lesz Wonder mert Won der Shultz náci báró lánya volt. De már gyerekkorában imádta John Wayne filmjeit, innen a lasszó. A Zöld Lámpás egy lámpakereskedő lesz aki természetvédő, Superman pedig csak egy kiugrott rendőr, aki golyóálló mellényben parádézik. Repülni persze nem tud, viszont van egy légitársasága, azért is a mondat :         " Nézd fent az égen! "
Batman történetét már ismerjük.  :hehe:

Nos valahogy így tudnám elképzelni Nolan JLA filmjét.  :twisted:
« Utoljára szerkesztve: 2012. december 04. - 21:19:14 írta Kit Walker »

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #9715 Dátum: 2012. december 04. - 21:45:46 »
Majd azt is Nolan rendezi és Darkseid egy volt MI 6-es ügynök lesz, aki pakisztáni ( innen a dark név, mivel sötétebb a bőre ) és természetesen el akarja pusztítani Gothamet. De majd jön a Marsbéli vadász, aki majd át lesz keresztelve Londonbéli vadásznak, mert nem a Marsról jött, Flash, aki egy olimpikon futó lesz és Wonder Woman aki azért lesz Wonder mert Won der Shultz náci báró lánya volt. De már gyerekkorában imádta John Wayne filmjeit, innen a lasszó. A Zöld Lámpás egy lámpakereskedő lesz aki természetvédő, Superman pedig csak egy kiugrott rendőr, aki golyóálló mellényben parádézik. Repülni persze nem tud, viszont van egy légitársasága, azért is a mondat :         " Nézd fent az égen! "
Batman történetét már ismerjük.  :hehe:

Nos valahogy így tudnám elképzelni Nolan JLA filmjét.  :twisted:

;D ;D ;D
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

BuB

• Pókfej
« Válasz #9716 Dátum: 2012. december 04. - 21:52:11 »
Ihaj-csuhaj, most már hivatalos. (most már télleg csak azon parázok, hogy éljük túl dec 21-et, mert ezt most már nagyon látni akarom ;D)
Filmnews:
Alig, hogy véget ért a The Wolverine forgatása, a rajongók máris a jövőn rágódnak, ami pedig az X-Men: Days of Future Past, amelyben már biztosan feltűnik a Hugh Jackman által alakított Rozsomák. A hírt maga Jackman jelentett be, amelyről videó is készült.
http://link.brightcove.com/services/player/bcpid1490276379001?bckey=AQ~~,AAABAY6g5IE~,g0_gr83Y4h2gsONEuiYgmhMw_6Z52KwP&bctid=2006405968001
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #9717 Dátum: 2012. december 04. - 22:31:34 »
Valahogy sejtettem...

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #9718 Dátum: 2012. december 05. - 10:23:55 »
Jackman neve teljesen összeforrt Farkaséval, akarom mondani izé...Rozsomákéval :)
Tejet kérek! Csokisat!

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #9719 Dátum: 2012. december 05. - 14:35:31 »
Igen, nem is ezzel van gondom, hanem azzal, hogy mindenki azt hiszi, hogy csak akkor lehet jó egy x-men film ha benne van rozsomák. unom már.