Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1320166 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

balogh44

• Thanos
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #9820 Dátum: 2012. december 12. - 20:09:07 »
Jó, de őket meg lehet érteni, másképp szocializálódtak, nekik kimaradt a nyugati képregény! ;)
Az a gáz szerintem, ha 40 alatt nem ismeri fel senki, piros köpönyeges barátunkat! :)

BuB

• Pókfej
« Válasz #9821 Dátum: 2012. december 12. - 21:45:05 »
Jó, de nem is magyarokkal kellene példálozni ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #9822 Dátum: 2012. december 12. - 22:02:36 »
Azért a célközönség legalább 99%-a szerintem ismeri a figurát, aki meg nem, az szerintem egyébként se jár moziba.

A Donner-féle filmben egyébként nekem pont az eredettörténete tetszett legjobban. A normálban nem tudom pontosan, de a rendezői változatban ha jól emlékszem, az első egy órában még fel se veszi a jelmezét. Érdekes módon a Batman Begins esetében ugyanez irritált, míg az embereknek inkább annak az elnyújtott felvezetése tetszik. Nekem Tim Burton fordított megközelítése jött be jobban, vagyis az exhibicionista karakter, Joker eredete teljesen ismert, míg a magába zárkózó, sötétbe burkolózó, legendaként megjelenő főhős kilétét és motivációját csak szépen lassan ismerjük meg, a pontos történetét, forrásait pedig továbbra is titok övezi. "Where does he get those wonderful toys?" ;D
« Utoljára szerkesztve: 2012. december 12. - 22:09:33 írta Krizli »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9823 Dátum: 2012. december 12. - 22:49:37 »
Ha mutatsz egy képet Supernmanről, mindenki tudja, hogy "ő Superman", de aztán kiderül, hogy kb ennyit is tud róla összesen, vagyis a nevét. Az eredettörténetét, meg hogy ő nem is ember, azt már nem mindenki.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #9824 Dátum: 2012. december 12. - 22:52:01 »
Meg a "Mi az ott az égen?" jelenetet, helyzetet is mindenki ismeri szerintem. Superman a szuperhősök univerzális szimbóluma, nagymértékben legalábbis. Nálunk a nagyiék Pókit is csak úgy ismerik, hogy á, ez a Pókos Szuperman.  :hehe:

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #9825 Dátum: 2012. december 12. - 23:08:54 »
Nekem tetszett az új előzetes, egyelőre tetszik a darkos, Nolan-es megközelítés, a látványra meg tuti nem lesz panasz. De ha Nolannek a forgatókönyhöz is köze lesz (legalább egy kicsit), akkor a történettel se lesz gond. :D Ha jó a forgatókönyv, akkor Zack Snyder remek filmet hozhat össze. A 300 és a Watchmen bizonyítja, hogy mind agyatlan szórakoztatásban, mind komoly, összetett film terén nagyot tud alkotni.

Egyébként külsőleg nézve, testalkatilag eddig ez a legjobb Superman karakter. Kellően kigyúrt (mint a képregényben) és arcra is passzol. Persze majd a filmben kiderül, milyen lesz a színészi alakítás, de megelőlegezem, hogy Henry Cavill jó választás a szerepre.

Idézetet írta: kaine
de ez a síró kisgyerek, aki felfedezi magát, csak a Batman sikere miatt került bele, és nagyon elsülhet visszafelé is.
Valóban benne van a pakliban, mindazonáltal én bízom benne, hogy a Batmanhez hasonlóan itt is fokozatosan építik majd fel a karaktert, és egy kimondottan jó eredettörténetet kapunk. (Persze ezzel a Donner-verzióban sem volt gond.)
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

BuB

• Pókfej
« Válasz #9826 Dátum: 2012. december 13. - 09:03:37 »
Aú... :surp:

(éljük tól dec 21-et, éljük tól dec 21-et, éljük tól dec 21-et, éljük tól dec 21-et, éljük tól dec 21-et :uhoh:)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9827 Dátum: 2012. december 13. - 09:04:21 »
Elképesztően hatásos kép, baromi jó. De persze minek neki kard.  :D

BuB

• Pókfej
« Válasz #9828 Dátum: 2012. december 13. - 09:06:50 »
Képregényben is volt neki amikor itt járt... (mondjuk asszem akkor még nem volt ez a karmos ügye neki... se csontkarmok... :headscratch:) Amúgy engem itt most zavar a rövid kis haj, ezen a képen sokkal jobban kijött volna a jellegzetes hajával...
Amúgy itt még nagyobban, és van egy mozgó poster is:
http://www.comicbookmovie.com/fansites/MarvelFreshman/news/?a=71245

venom75

• Pókfej
« Válasz #9829 Dátum: 2012. december 13. - 10:19:27 »
Nagyon vad a mozgó poszter.

Ju

• Pókfej
« Válasz #9830 Dátum: 2012. december 13. - 12:41:04 »
Oké, srácok, világvége lefújva. Ebben annyi az elemi awesome, hogy egyben tartja az univerzumot. :D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #9831 Dátum: 2012. december 13. - 13:42:30 »
Pedig nem szerepel benne sem Christopher Walken, se Christopher Lee, sem Chuck Norris. :D

Ju

• Pókfej
« Válasz #9832 Dátum: 2012. december 13. - 13:55:33 »
Hugh Jackman Wolverine-je majdnem annyira awesome, mint Christopher Lee hangja... Az örök gyengém marad. ;)

balogh44

• Thanos
« Válasz #9833 Dátum: 2012. december 13. - 13:58:33 »
Remélem az Ezüst Szamuráj-t nem rontják el!

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #9834 Dátum: 2012. december 13. - 14:47:17 »
Klassz poszter. :D A japános sztori miatt dupla annyira érdekel ez a film, mint egyébként. :)
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #9835 Dátum: 2012. december 13. - 18:06:20 »
Nocsak készül az esőember remake? Hinnye,de kipofozták ezt a Dustin Hoffman-t  :hehe: Viccet félretéve ennél jobb superhero posztert készíteni se tudnának jelen pillanatban! Kibaszott vagány ráadásul jó látni bakancsban  :D

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #9836 Dátum: 2012. december 13. - 20:17:30 »
Ez is egy képregényfeldolgozás, bár nem ismerem. http://m.imdb.com/title/tt1483013/
Mégsem járja, hogy a hőstetteim fotóiból kell megélnem... Talán ha szponzort találnék... Nem, fúj! Akkor minden bunyó előtt azt kéne rikácsolnom, hogy "az akciót a postabank támogatása tette lehetővé!"

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #9837 Dátum: 2012. december 13. - 20:45:30 »
Mivela Foy készíti a Wolwerine-t, és ők szeretnek elcseszni dolgokat, nem vagyok bizakodó.

balogh44

• Thanos
« Válasz #9838 Dátum: 2012. december 17. - 21:53:35 »
A Warner 2015-re szeretné bemutatni a JLA mozifilmet, amiben a fő ellenség állítólag Darkseid lenne!
A JLA vol. 1. 183-185. történetein alapulna!
Mit mondjak merész vállalkozás lenne!

http://www.comicvine.com/news/crisis-on-new-genesis-is-this-the-justice-league-movie-plot/145686/

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #9839 Dátum: 2012. december 17. - 22:14:43 »
Ebből már sehogy se jönnek ki jól. Kapunk egy összecsapott filmet egy "Thanos-koppinccsal". Vagyis az egyszeri filmes fanoknak ez fog lejönni. Lehet az Avengers 2-t akarják ezzel szabotálni?  :roll:
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.