Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319922 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

hudekira

• Rengető
  • *
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #9880 Dátum: 2013. január 27. - 11:45:01 »
http://cinestar.web4.hu/cikk/xmen-days-of-the-future-past-a-regi-szineszekkel
Nem tudom nekem valamiért Vadóc meg Kitty sem jön be, mármint az őket alakító színészek.

BuB

• Pókfej
« Válasz #9881 Dátum: 2013. január 27. - 11:52:17 »
Hoha, Ellen Pagenek örülök, meg egy Kolosszusnak örülnék még, de valszeg abból nem lesz semmi... :-\
Halle Berry-t sztem kihúzhatjuk, és Kükit is, mivel ő elvben halott... Emmát azért sajnálom bazz... így tök értelmetlen lett az első rész vége... :-\
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #9882 Dátum: 2013. január 27. - 13:03:56 »
Heh, kezdem azt hinni, hogy Singer megcsinálja a maga kis X4-ét. Vagy legalábbis egy összekötő filmet a későbbi X4-hez. A kis sunyi. ;D

Ellen Page-nek én is nagyon örülök. :brow:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #9883 Dátum: 2013. január 27. - 13:35:09 »
Inkább a saját X3-át csinálja meg.  :roll: Valahol olvastam, hogy Kolosszus is benne lesz. Már csak Scott-ot kéne valahogy visszahozni. Nagyon várom már legalább az első képeket. :nezze:

balogh44

• Thanos
« Válasz #9884 Dátum: 2013. január 27. - 14:29:04 »
Scott és Vadóc nem szerepel az eredeti "Jövendő Múlt napjai" c. sztoriban, csak Árnymacska, Vihar, Árnyék, Rozsomák, Kolosszus, egy jövőbéli Magneto, Rachel Summers, Franklin Richards, plusz a Gonosz Testvériség: Rejtély, Haspók, Piro, Lavina, Sors.
Na ezek közül csak Rozsomák és Árnymacska jön????!!!!  :o
Kösz, ismét csak elcsesz FOX, egy nagyszerű alapanyagot!  :drying:

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #9885 Dátum: 2013. január 27. - 14:34:10 »
Mióta mérvadó egy képregény filmnél az eredeti sztori eredeti szereplői? Az Avengers  is müködött Darázsék nélkül. Itt sem lesz baj ha kimarad pár mellékszereplő.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #9886 Dátum: 2013. január 27. - 14:49:49 »
Örültem mikor kiderült Singer lesz a rendező,de annak már kevésbé,hogy hozza magával a régi sleppet :roll: Remélem ennyi karaktert képes lesz legalább olyan ötletesen kezelni mint pl Whedon tette az Avengers-ben. Nekem csak két bajom van a
szereposztással: Shawn "Cuteboy" Ashmore és Anna "Őzike szemű" Paquin... :drying:

Vadóc jelleme és külseje egyaránt a határozottságot sugallja és csak úgy mellékesen k*b*szott dögös nő! Na ez a kislány meg pont ennek a szöges ellentéte.

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #9887 Dátum: 2013. január 27. - 14:54:31 »
Vadóc nekem is mindig nagy negatívum volt a filmekben.

BuB

• Pókfej
« Válasz #9888 Dátum: 2013. január 27. - 14:58:20 »
Most komolyan azt hittétek, vagy volt olyan,a ki azt hitte, hogy egy az egyben leforgatja azt a comicsot, ha az a címe, ha nem? ;D
Amúgy is, az Xmen az ami totál mostohán bánik a comics alapanyaggal... (karakterek tekintetében :drying:), az én fejemben meg se fordult, hogy uyganaz a brancs lesz  benne a filmben, mint a képregényben, logikusabb, hogy az eddigi filmek szereplőit láthatjuk viszont... csak most az a kérdés, hogy ez az egész, hogy fog kapcsolódni a Wolvihoz? Én kezdek attól tartani, hogy rohadt nagy katyvasz lesz ebből... legalábbis eddig nem volt semmi infó arról, hogy a két film vhogy kapcsolódna, csak arról van, hogy a Wolvie az X3 után játszódik...
Ha meg egy Alter jövő lesz, miért az eddigi filmek szereplői vonulnak fel? Akkor kellene igazán eltérni és más csapatot felvonultatni... :headscratch: a jó életbe, totál belezavarodok ha próbálom végig gondolni, mi mi után lenne... :roll:

balogh44

• Thanos
« Válasz #9889 Dátum: 2013. január 27. - 15:00:06 »
Én Vihar és Kolosszus figuráját nem nevezném mellékszereplőnek! Viszont Vadóc és Jégember... hát... :roll:

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #9890 Dátum: 2013. január 27. - 15:11:27 »
A filmekben kolosszus totális mellékszereplő, Vihar pedig csak villámokat szór + néha siránkozik és a harmadik filmbe átveszi a sulit. Főszereplő nálam A prof, Magneto, Rozsó, Jean, Vadóc, Jégember (2-3. részben)

BuB

• Pókfej
« Válasz #9891 Dátum: 2013. január 27. - 15:21:49 »
Jap, meg Vihart próbálták feltornázni a 3.-ban, mert Oscar kisasszonynak elkezdett járni a szája... (na sztem ezért nem fog visszajönni... csoda, hogy a Rejtélyt alakító kiscsaj bevállalja ezt az új részt.)

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #9892 Dátum: 2013. január 27. - 15:25:53 »
Köti a szerződése gondolom több filmre.

BuB

• Pókfej
« Válasz #9893 Dátum: 2013. január 27. - 15:28:54 »
Hoppá, a filmdroidon is hozták a hírt, és kicsit kiegészítve közölték le:
Egy kis enyhe csipkelődés Singertől Rattner felé:
Bryan Singer rendező nemrég a twitterén azt írta, hogy Ellen Page, Anna Paquin és Shawn Ashmore is leszerződött a folytatásra, azaz Kitty Pryde, Vadóc és Jégember is ott lesz a mutánsok között. Singer megköszönte Brett Ratnernek, hogy életben hagyta őket az X-Men 3-ban.

és akkor itt dől meg minden, ez is a 3. rész után játszódik... tehát akkor az eddigi történések megtörténtek és ez lesz az 'Alter Jövő", na most már csak az érdekel, hogy a Wolvie film, hogy kapcsolódik mindehez... :headscratch:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #9894 Dátum: 2013. január 27. - 16:03:44 »
Olyan szinten szét van b*szva a filmes X  univerzum hogy azt egyszerű halandó ember képtelen összetákolni valami egységesebb világgá. Nem szívesen lennék most Singer helyében  :lol: Btw ez a DOFP alapanyag pont kapóra jönne most a rendező bácsinak és lazán eltörölhetné az eddigi kontinuitási bakikat kreálva ezzel egy új tájmlájnt ami az Age of Apocalypse lenne  ;D :oh: Na abban biztos vagyok hogy azt sose látom tisztességesen egy filmstúdió gondozásában sem...
Bár egyszerű ember lévén én már annak is örülnék ha lecserélnék az eddigi X trilógia ÖSSZES szereplőjét! Jah még Jackman-t is mert nekem még mindig nem túl meggyőző Rozsiként :roll:

balogh44

• Thanos
« Válasz #9895 Dátum: 2013. január 27. - 19:23:50 »
A filmekben kolosszus totális mellékszereplő, Vihar pedig csak villámokat szór + néha siránkozik és a harmadik filmbe átveszi a sulit. Főszereplő nálam A prof, Magneto, Rozsó, Jean, Vadóc, Jégember (2-3. részben)

És ki mondta, hogy én a filmes karakterekről beszélek? Én konkrétan a képregényre utaltam, amiből állítólag készülne ez az eposz! És az ott szereplő központi figurákról, pl. Kolosszus-ról, aki az Őrök brutalitása végett, szintén nagy, belső változásokon megyen keresztül, a jámbor, orosz fiú itt már a múlté! ;)
 Amúgy érdekel, hogyan akarják az őrrobotokat behozni, a filmes világba! A 3. rész elején ugyan látthatunk egy nagy robotfejet, de az csak egy szimuláció volt.

BuB

• Pókfej
« Válasz #9896 Dátum: 2013. január 27. - 19:42:50 »
És ki mondta, hogy én a filmes karakterekről beszélek? Én konkrétan a képregényre utaltam, amiből állítólag készülne ez az eposz! És az ott szereplő központi figurákról, pl. Kolosszus-ról, aki az Őrök brutalitása végett, szintén nagy, belső változásokon megyen keresztül, a jámbor, orosz fiú itt már a múlté! ;)

Oké, de milyen megfontolásból várod, hogy a képregényt fogják megfilmesíteni? Az Xmen filmekre totál nem jellemző, hogy annyira ragaszkodnak az alapanyaghoz. ;D

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #9897 Dátum: 2013. január 27. - 21:45:58 »
Nos én alapnak vettem hogy a filmes topicban a filmekre gondolsz. sorry.

balogh44

• Thanos
« Válasz #9898 Dátum: 2013. január 27. - 22:11:09 »
Semmi baj, lehet csak én vagyok úgy vele, hogy ha már "Jövendő múlt napjai" lesz a film címe, elvárom, hogy legyen is köze az ugyan erre a címre keresztelt képregény történethez!  ;)
Singer remélem gatyába rázza az X sorozatot, mert alaposan szétbarmolták, amit ő felépített két részen keresztül!

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9899 Dátum: 2013. január 27. - 22:48:38 »
Én nagyon örülök ennek a hírnek. Az eredeti brancsból épp őket bírtam a legjobban, meg Pirót - persze Wolvie és Jean Grey mellett.  :)