Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1318748 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #10080 Dátum: 2013. március 07. - 21:55:59 »
Höhö. :hehe:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #10081 Dátum: 2013. március 07. - 22:12:28 »
Özvegy pótlónak jó lenne főleg a formás kis segge miatt :hehe: Na meg lenne egy profi kém is a tesztoszteron bunkók közt ;D

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #10082 Dátum: 2013. március 07. - 22:20:05 »
Anne Hathaway amúgy is egy tök jó látvány. Nem bánnám az tuti, nómeg most kapott Oscart is.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #10083 Dátum: 2013. március 07. - 22:30:32 »
  Attól még, hogy JL, nem feltétlenül csak egy SW szintű színes szagos mesét lehetne kihozni belőle
HéHÓ óvatosan az ilyen kijelentésekkel. SW-ról jót, vagy semmit, különben megharaplak :D
Tejet kérek! Csokisat!

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #10084 Dátum: 2013. március 07. - 22:31:39 »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #10085 Dátum: 2013. március 07. - 22:58:57 »
Komolyan tetszik nektek Anne H?  :surp: Régebben is úgy gondoltam, hogy elképesztő ronda feje lehet, mert látszik rajta, hogy vastagon áll a smink az arcán, és még így sem néz ki igazán jól! Nem tudtam elképzelni, hogy milyen lehet anélkül, de nemrég láttam, és uhh.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #10086 Dátum: 2013. március 07. - 23:13:00 »
Nálam egyik kedvenc.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #10087 Dátum: 2013. március 07. - 23:18:42 »
Én a fenekére mondtam, hogy tetszik. ;D

HéHÓ óvatosan az ilyen kijelentésekkel. SW-ról jót, vagy semmit, különben megharaplak :D
Mondtam én egy szóval is hogy rossz? :D Attól még, hogy űrmese, én is szeretem. :) (Na jó, a Baljós árnyak tényleg rossz. :hehe: )

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #10088 Dátum: 2013. március 08. - 01:46:28 »
A Nolan-féle Bruce a végén már járni se tudott rendesen, a barlangját odaadta a kölöknek, nagyon feltűnően halottként nem is járkálhat a környékén, elvileg vissza is vonult, nője van, stb. Tényleg egy ilyen kivénhedt, vén, elfáradt Batmant akartok látni a Liga megalakulásakor? Élje inkább boldogan az életét, happy end.
Meg az egész sztori viszonylag földhözragadt volt, nem illenek bele a földönkívüliek és mindenféle szuperképességű lények, akármilyen a tálalás. Az Indiana Jones filmeknél is, elfogadtuk a mitológiát, mint lehetséges dolgot három filmen át, de a negyedikre berakták a földönkívülis szálat és nem működött. Ha most előjönnek itt is ilyesmivel, akkor eddig minek kellett ennyire a realitás talaján maradni, ennyi erővel szerepelhetett volna a Lazarus Pit, Bane "mérge", stb.
A Justice League filmnél én azt lépném meg, hogy egy új Batmant mutatnék be, felvezetés nélkül, akinek a többiek se ismerik a kilétét, a film elején mi is csak maszkban látnánk, szóval a Liga tagjai szemszögéből ismernénk meg, mint misztikus, titokzatos karaktert, az eddigiektől lehetőleg valamennyire eltérő jelmezben és másabb hanggal, hogy az emberek ne Bale-t lássák benne. Aztán Superman ismerné meg elsőként a titkát és ekkor látnánk mi is először álarc nélkül az őt játszó új színészt. Ekkor ledarálnák gyorsan visszaemlékezésekkel az eredetét, hogy ne kelljen megint végignézni a Batman Begins-t.
Azért a Justice League-nek is volt több felállása, de mégiscsak a Bruce Wayne-féle Batman-nel az igazi, aki Gotham városában tevékenykedik és éldegél még nem halottá nyilvánítva, nem pedig Selina Kyle-lal békésen italozgatva Európában, miközben a házában árvaházat üzemeltetnek és a pincében John Blake nyomja az Assassin's Creed legújabb verzuóját a Batcomputeren.

BuB

• Pókfej
« Válasz #10089 Dátum: 2013. március 08. - 09:35:20 »
Na, bazz...
 Jason Flemyng nem fog visszatérni az XMDOFP-ba... :-\ pedig úgy bíztam benne, hogy végre megmagyarázzák Árnyék-Azrael- Misztik szálat... :roll:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #10090 Dátum: 2013. március 08. - 09:46:03 »
Na, bazz...
 Jason Flemyng nem fog visszatérni az XMDOFP-ba... :-\ pedig úgy bíztam benne, hogy végre megmagyarázzák Árnyék-Azrael- Misztik szálat... :roll:

Khm, úgy érted Azazel? :P

BuB

• Pókfej
« Válasz #10091 Dátum: 2013. március 08. - 09:52:24 »
Ja, vagy az :D

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #10092 Dátum: 2013. március 08. - 14:34:49 »
Lehet, hogy már sok volt nekik két teleportáló a filmbe... :roll:

Azazel és Rejtély? Ugyanmár! ;D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #10093 Dátum: 2013. március 08. - 19:13:42 »
Nekem az Indiana Jones 4-ben tetszett az ufós végkifejlet. :)

A Nolan-féle Bruce a végén már járni se tudott rendesen, a barlangját odaadta a kölöknek, nagyon feltűnően halottként nem is járkálhat a környékén, elvileg vissza is vonult, nője van, stb. Tényleg egy ilyen kivénhedt, vén, elfáradt Batmant akartok látni a Liga megalakulásakor? Élje inkább boldogan az életét, happy end.
Ahogy korábban elmondtam, én is a lassú építkezés híve vagyok, vagyis kéne egy Batman reboot a JL előtt, amiben felépítik az új karaktert. De ha a stúdió fejével gondolkozunk - és láthatóan nekik az a céljuk, hogy minél előbb válaszoljanak az Avengersre, vagyis a lassú építkezés felejtősnek tűnik - akkor úgy tudnak a leggyorsabban összerántani egy JL filmet, ha visszahozzák Bale-t.
Egyébként Gotham számára hivatalosan csak Batman halott, Wayne-t csak szűk körben temették el jelképesen, és az emberek nem tudják, ki volt Batman. Szóval nem lenne olyan nehéz visszahozni. ;) Ráadásul, mivel a barlangot Blake-re hagyta, így lenne ürügy, hogy beköltözzön a Liga őrtornyába. Ami meg az egészségét illeti, egy sci-fi kalandfilmben marha könnyű megoldani az ilyesmit. :D A Marsbéli Vadász bead neki egy kis földöntúli gyógykoktélt, ami visszaregenerálja. :)

Idézet
A Justice League filmnél én azt lépném meg, hogy egy új Batmant mutatnék be, felvezetés nélkül, akinek a többiek se ismerik a kilétét, a film elején mi is csak maszkban látnánk, szóval a Liga tagjai szemszögéből ismernénk meg, mint misztikus, titokzatos karaktert, az eddigiektől lehetőleg valamennyire eltérő jelmezben és másabb hanggal, hogy az emberek ne Bale-t lássák benne. Aztán Superman ismerné meg elsőként a titkát és ekkor látnánk mi is először álarc nélkül az őt játszó új színészt. Ekkor ledarálnák gyorsan visszaemlékezésekkel az eredetét, hogy ne kelljen megint végignézni a Batman Begins-t.
Szerintem ez nagyon rossz ötlet lenne. Nem véletlenül tárgyal a stúdió Bale-el, tudják ők is, hogy hogy a közönség nagy része számára Batman alakja összeforrt Bale-el, ezt nem lehet csak úgy kitörölni az emberekből. Ráadásul Szupi mellett Batman lenne a film másik húzókaraktere, őt nem lehet csak úgy előkészítés nélkül lecserélni egy vadidegenre, nagyon nagy kockázat lenne szerintem. Lehet, hogy az Avengersben Hulk karakterével ezt meg lehetett csinálni, mert ő nem központi figura, de képzeld el mit szóltak volna a rajongók, ha 2 Vasember film után az Avengersben egy vadidegen színészt raktak volna be Downey helyére.

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #10094 Dátum: 2013. március 08. - 19:41:54 »
Szerintem ez nagyon rossz ötlet lenne. Nem véletlenül tárgyal a stúdió Bale-el, tudják ők is, hogy hogy a közönség nagy része számára Batman alakja összeforrt Bale-el, ezt nem lehet csak úgy kitörölni az emberekből. Ráadásul Szupi mellett Batman lenne a film másik húzókaraktere, őt nem lehet csak úgy előkészítés nélkül lecserélni egy vadidegenre, nagyon nagy kockázat lenne szerintem.

Én egészen másként látom, de úgyis a stúdión múlik az egész, nem rajtunk. :)

balogh44

• Thanos
« Válasz #10095 Dátum: 2013. március 12. - 21:50:48 »

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #10096 Dátum: 2013. március 13. - 02:21:36 »
Lol! :lol: Ez már nagyon X4 szagú. :hehe: Mondjuk annyiból nem bánom, hogy nekem a First Class nem jött be annyira. Ez talán jobban fog tetszeni.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #10097 Dátum: 2013. március 13. - 10:22:03 »
Ezek szerint Singer tényleg leforgatja az elátkozott sorsú X4-et ;D Amit én se bánok tekintve,hogy a First Class nekem túl low budget kategóriának tűnt.

BuB

• Pókfej
« Válasz #10098 Dátum: 2013. március 13. - 11:29:08 »
Azért furi, hogy a Gonosz Mutánsok Testvérigése ismét két tagból fog állni :hehe:

BuB

• Pókfej
« Válasz #10099 Dátum: 2013. március 16. - 08:14:34 »
Hooo, cool.
Filmnews:
Bryan Singer posztolta az alábbi képet az X-Men - Az eljövendő múlt napjai (X-Men: Days of Future Past) kapcsán, és egyben megerősítette, hogy az eredeti trilógia Kolosszusa, azaz Daniel Cudmore visszatér Bingbing Fannel és BooBoo Stewarttal együtt. Viszont egy másik hírben az áll, hogy Jason Flemyng (Azazel) bizony nem fog szerepelni ebben a várva várt szuperhősös folytatásfilmben, amelyre 2014. július 18-ig kell még várnunk.

Koloszusnak örülök, a másik kettőről fogalmam nincs, hogy kik azok... :headscratch:
Ellen Page-et amúgy visszahívták már?