Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319344 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #10320 Dátum: 2013. május 10. - 13:20:10 »
Jó ég... és azok a fekete kommandósok lennének a Foot Clan (mi a franc volt a magyar nevük...? :headscratch: ) tagjai? Télleg igaz lesz, hogy Shredder egy ezredes lesz és hajtóvadászatot indít a Teknőcök ellen... :-\
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

balogh44

• Thanos
« Válasz #10321 Dátum: 2013. május 10. - 13:32:02 »
Csak legalább külsőleg hagyják meg, a klasszikus jegyeit! :roll:

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #10322 Dátum: 2013. május 10. - 14:22:16 »
Így tényleg Földönkívülinek néznek ki.  :hehe:

a Foot Clan (mi a franc volt a magyar nevük...? :headscratch: )
Fürgeláb.  ;)

balogh44

• Thanos
« Válasz #10323 Dátum: 2013. május 10. - 14:30:07 »
Nem tudom, annyira sok elképzelés volt már róluk:

Jobban aggódok a tekik miatt, remélem nem lesznek túlanimálva!  :roll:

BuB

• Pókfej
« Válasz #10324 Dátum: 2013. május 10. - 14:43:52 »
a Foot Clan (mi a franc volt a magyar nevük...? :headscratch: )
Fürgeláb.  ;)
[/quote]

Áh télleg... valamiért a Lárvaarcúak jött be folyton... :roll:

Hehe, ez meg jó kis poén  ;D
http://www.collegehumor.com/video/6888578/ninja-turtles-theme-the-michael-bay-version

VTomi

• Pókfej
« Válasz #10325 Dátum: 2013. május 10. - 19:53:38 »
Sima kommandós cucc, réz maszkkal, aminek ősi hatása van, mint pl a 300 ban az immortals és kezükön bandázs. az is tökre elüt. és sárga puskák...

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #10326 Dátum: 2013. május 10. - 22:48:16 »
Nagyon remélem, hogy benne lesz Küklopsz az új X filmben, már épp hiányoltam. :)

TMNT: miért hagyják Bay-nek ezt is? :( Egyelőre nem vagyok bizakodó vele szemben, de megvárom a végeredményt. Jövőre jön ki a film?

BuB

• Pókfej
« Válasz #10327 Dátum: 2013. május 14. - 07:14:21 »
Azta... :o
Rozsó akkor szerepel mindkét idővonalon?

A Bestia kölök meg visszaváltozott... :headscratch:

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #10328 Dátum: 2013. május 14. - 08:04:06 »
Mi ebben a meglepő, már az első részben is benne volt.

drbob

• Gibbon
  • *
« Válasz #10329 Dátum: 2013. május 14. - 08:57:39 »

azért az egy jelenetért érdemes volt megnéznem az egész filmet :D
- For many can be the forms --- and many the faces of the man called Doctor Strange! -

BuB

• Pókfej
« Válasz #10330 Dátum: 2013. május 14. - 09:15:18 »
Mármint most melyikre gondolsz?  :D
Bestia tom, hogy szerepelt az előzőben, csak furi, hogy visszaváltozott...
És tom, hogy Rozsó is benne volt, csak meglepődtem, hogy a múltban is szerepelni fog, azt hittem csak a jövőbeli részekben lesz látható.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #10331 Dátum: 2013. május 14. - 12:38:36 »
Lehet, hogy Rozsit küldik vissza a múltba ( ne így legyen ), vagy valami egész más kavar lesz. Csak legyen kimagyarázva a többi X filmmel szinkronba valahogy. :headscratch: A képregényben is többször változott vissza Bestia, mi ebben a meglepő? Okos gyerek ez a Hank, megoldja. :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #10332 Dátum: 2013. május 14. - 12:44:47 »
Pont ez az, mivel újraírhatják a multat, ponthogy most tehetnek meg bármit úgy, hogy nem kell felelniük érte.
Ezért Rózsó úgy keveredhet bele a múlt beli cselekménybe, hogy nem tartoznak érte magyarázattal, hogy miért nem emlékszik erre az X-1-ben.  ;)
Azért mert az egy másik idősík volt.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #10333 Dátum: 2013. május 14. - 12:49:24 »
Én is erre gondoltam, csak legyen benne elmondva, hogy több idősík, alternatív jövő jött létre egy múltbeli cselekedet miatt ( ami ugye itt valószínűleg JFK megölése lesz, Kelly szenátor helyett). Én egyedül attól félek, hogy Singer megint Rozsi emeli a középpontba, mint az első 2 filmben. Ha nem láttam volna a zseniális FC-t, akkor még el is fogadnám, azonban kiderült, hogy Rozsi főszereplése nélkül is remeken működnek az X-ek. Sőt!

BuB

• Pókfej
« Válasz #10334 Dátum: 2013. május 14. - 12:55:21 »
Az nem is lenne baj, hogy Logan lesz a középpontban, legyen csak úgy ;D

Amúgy meg elfelejtitek,h ogy Kelly megölését nem tudják még az emberek... az egész kialakulhtatott sötét jövő, gyilkos robotok áradata kialakulhatott az X3 Mutáns harca miatt, plusz kiderül,h ogy Kelly is meghalt elindíthat egy ilyen folyamatot...

Log meg nem is emlékezhet arra, hogy taliztak, mivel ez 1973-ban van, 90% hogy itt még csont karmok lesznek, mer a Rozs film kb a 80-as években játszódik, akkor kapja az Adamantiumot.

BuB

• Pókfej
« Válasz #10335 Dátum: 2013. május 23. - 21:48:10 »
Ohohoh.... :o na, sztem erre aztán senki nem számított...

Filmdroid:
Higanyszál az X-Men: A jövendő múlt napjaiban

Érdekes hírt osztott meg Bryan Singer twitterén: “Mielőtt Bosszúálló lett ő csak egy igazán gyors kölyök volt. Örömmel jelentem be, hogy Evan Peters csatlakozott az X-Men filmünkhöz, ő játssza Higanyszálat”.

Az X-Men folytatás már így is tömve van mutánsokkal, de még Magneto fiát is beleteszik. Mindazonáltal olyan szaga van a dolognak, mintha be akarnának mutatni a Marvelnek, ahol Joss Whedon a Bosszúállók folytatásán dolgozik és megerősítette, hogy a forgatókönyvben Higanyszál is helyet kapott. Két külön film, ahol más fogja játszani a karaktert.

Peters a  Never Back Down 2: The Beatdown, a Ha/Ver filmekben és  American Horror Story sorozatban volt látható, e mellett temérdek filmes projektben, szériában játszott.

Hát ez fasza... :-\ most így elkezdnek egymásnak betartani a stúdiók, vagy mi a franc... :roll:   mer gondolom arra van aztán a legkevesebb esély, hogy vmilyen megállapodás jött létre, így ez vmi kapocs lenne majd az Angyalok és az X filmek között...

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #10336 Dátum: 2013. május 23. - 22:04:37 »
Na mondhatom számomra ez egy sokkoló hír volt így a nap végére :uhoh: Valamiért érzékeny vagyok arra ha Pietro-t akarják megfilmesíteni mert egyrészt az egyik favoritom másrészt emiatt el is várom,hogy hajszálpontosan úgy nézzen ki a színész akit választanak mint az eredeti karakter. És most frankón elk*rták  :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored:
Ez a gyerek max bestiának lenne jó vagy bármi másnak csak ne Quicksilver-nek :roll: Amúgy igen, azért csinálták mert Whedon is őt akarja behozni új szereplőként! Ez annyira szánalmas most a Fox részéről :drying: Az Avengersbeli verziótól is tartanék így látatlanban,de talán Joss Whedon-nak több érzéke lenne a castinghoz mint Singer úrnak!

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #10337 Dátum: 2013. május 23. - 22:13:54 »
Ha nem lenne már benne negyvenhatezerhatszázötvenegyésfél mutáns a filmben azt mondanám várjunk az ítélkezéssel, de így. Nem értem minek ennyi híres karaktert belegyömöszölni és mit lehet ebből kihozni.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #10338 Dátum: 2013. május 23. - 22:15:59 »
Ez remek...valaki adjon már egy taslit a Foxnak meg az egész X-men produkciós csapatnak.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #10339 Dátum: 2013. május 23. - 22:21:07 »
Hát ez fasza... :-\ most így elkezdnek egymásnak betartani a stúdiók, vagy mi a franc... :roll:
Ez a hír nekem sem tetszik. :roll: Egymással csesznek ki, ha betartanak egymásnak... :roll: Hacsak tényleg nem állapodtak meg, hogy közös kari lesz, de ezt én sem hiszem...

Ha nem lenne már benne negyvenhatezerhatszázötvenegyésfél mutáns a filmben azt mondanám várjunk az ítélkezéssel, de így. Nem értem minek ennyi híres karaktert belegyömöszölni és mit lehet ebből kihozni.
Ez meg a másik, nehogy úgy járjunk ezzel a filmmel is, mint az X3-mal, a rendező sokat akar markolni, de keveset fog...
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.