Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319151 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

balogh44

• Thanos
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #10340 Dátum: 2013. május 23. - 22:27:45 »
Szerintem nem lesz gond, ha okosan csinálják.
Az X-Men-ben bemutathatnák a fiatalkorát, még az Avengers folytatásában, már egy felnőtt karaktert kapnánk.
Kár, hogy még sokat kell várni a trailer-re.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #10341 Dátum: 2013. május 23. - 22:34:05 »
Az X-Men-ben bemutathatnák a fiatalkorát, még az Avengers folytatásában, már egy felnőtt karaktert kapnánk.
Csakhogy pont ez a félő, hogy a stúdiók rohadtul nem fognak egyeztetni egymással, sem a szerepről, sem a választott színészről...
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #10342 Dátum: 2013. május 23. - 22:48:34 »
Ebben így valami nem kerek. Egy figura vagy licencelve van, vagy nem. Ha a Fox megvette a mutáns pakkban, akkor Whedon eleve nem is gondolkozhat vele Avengersben. Ha meg nem vették meg az X-Men jogaival, akkor meg a Fox nem használhatja.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #10343 Dátum: 2013. május 23. - 22:50:55 »
Szerintem ez a sok mutáns csak annyira lesz benne, mint az X2-ben Kolosszus vagy Jubilee. Nagyon remélem, hogy itt nem megint Rozsomákra fektetik majd a hangsúlyt! Várom már mikor jelentik be, hogy Wanda is szerepelni fog. Amúgy ha nagyon akarná, akkor a Marvel simán kipengethetné 3 karakterre a jogot ( Pietro, Wanda és Magneto, de ő csak említés szintjén) , hiszen valószínűleg az Avengers 2-vel is hatalmasat fog kaszálni. Ez már csak aprópénz lenne, amúgy is. Vagy akár egy közös szerződést írathatna alá a Fox-szal, ami mindkét stúdiónak előnyös lenne. A Columbia Pictures-szel is valami megosztás van a Pókember jogait illetően, nem?

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #10344 Dátum: 2013. május 23. - 22:53:11 »

Dehát tuti nem fogják, ez itt a gond. Ha annyira tiszta lenne a lepedőjük, akkor senkinek sem jelentene problémát, de tény, hogy annyi karaktert elcsesztek már az X filmek alatt, hogy szerintem alig van olyan, aki teljes bizalommal tekint a stúdióra ilyen ügyben.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #10345 Dátum: 2013. május 23. - 22:56:58 »
Ebben így valami nem kerek. Egy figura vagy licencelve van, vagy nem. Ha a Fox megvette a mutáns pakkban, akkor Whedon eleve nem is gondolkozhat vele Avengersben. Ha meg nem vették meg az X-Men jogaival, akkor meg a Fox nem használhatja.
Ez lehet a válasz:
"Na, ez érdekes lesz: Joss Whedon nemrég megerősítette, hogy Quicksilver (testvérével, a Scarlet Witch-csel együtt, akit ha minden jól megy, Saoirse Ronan alakít majd) benne lesz a BOSSZÚÁLLÓK 2-ben (a Marvelnél). Most Bryan Singer azt mondta, Quicksilver benne lesz az X-MEN: DAYS OF FUTURE PASTban is (a Foxnál), sőt, már a színész is megvan, aki eljátssza: a képen látható Evan Peters. A helyzet a következő: mind a Marvelnek, mind a Foxnak joga van használni a karaktert (ami kb. egyedülálló), de mindkettőnek csak a saját franchise-ához kapcsolódóan. Vagyis az X-Menben szóba se kerülhetnek a Bosszúállók (ez még no problemo), a Bosszúállókban pedig kussolni kell az X-Menről, el kell felejteni, hogy a karakter mutáns, és még csak nem is gondolhatnak arra, hogy Magneto fia. És ez persze azt jelenti, hogy két külön franchise-ban két külön Quicksilverünk lesz, két külön színész alakításában." (Geekz)

Mivel Pietro egyszerre mutáns és Bosszú Angyal is.

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #10346 Dátum: 2013. május 23. - 23:42:01 »

Szerintem meg már most jobb, ha elkezdünk reménykedni abban, hogy Magneto fiaként fog szerepelni, mert én gyanítom, hogy közük se lesz egymáshoz. :roll:

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #10347 Dátum: 2013. május 23. - 23:54:38 »
Ez elég genya egy húzás az biztos. Amúgy volt az a csaj az X3-ban, aki Caliban és Pietro erejét birtokolta. Persze leütötték fél perc alatt. Amúgy már hány mutáns van bejelentve?  :drying:
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #10348 Dátum: 2013. május 24. - 00:15:30 »
Amúgy már hány mutáns van bejelentve?  :drying:

Már nem számolom, de remélem, mindnek olyan mély karaktert ad Singer, mint Kittynek, Colossusnak vagy Jubileenek az általa rendezett korábbi filmekben. :smsarcasm:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #10349 Dátum: 2013. május 24. - 07:52:32 »
Egyébként jobban átgondolva a helyzetet felesleges az aggodalmam mert lehet,hogy Singer kiheréli a karaktert vagy azt csinálja amit Callisto-val is tett az X3-ban :hehe:
Ez a Quicksilver nagyon valószínű,hogy nem az lesz mint akit mi ismerünk a képregényből! Ha viszont bejön a számításom akkor nem fanyalgok tovább mert eleve egy costum karakter lesz és nem pedig az eredeti Pietro.
Az Avengers verzióra is kíváncsi vagyok (már ha lesz belőle valami ezek után).

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #10350 Dátum: 2013. május 24. - 08:43:43 »
Nem értem, mi ez a Singer-ellenesség hirtelen. Az X-Men 2 az egyik - ha nem A! - legjobb képregényfilm, ami eddig készült. A szereplőválogatástól a karaktereken át az akcióig minden hibátlan volt benne. Most miért hiszitek, hogy Higanyszál béna lesz, nem lesz karakteres, stb? Singer már bizonyította, hogy ért a mutánsokhoz. Sokkal inkább lesz gáz az Avengersben, mert ha ott nem lesz mutáns, akkor 1: mitől lesz gyors, új eredetet kap? 2: akkor mi értelme beletenni? Szerintem sokkal jobb lesz az X-Menben, mint az Avengersben.

BuB

• Pókfej
« Válasz #10351 Dátum: 2013. május 24. - 09:17:41 »
Biza, mer épphogy az Avengersben fogják totál kiherélni a karaktert, mivel ott nem lehet említeni,h ogy Magnus fia, meg hogy mutko...

Sinister: Singernek semmi köze az X3-hoz... az Rettner elbaszása... Singer a legjobb X filmet hozta el a 2. résszel.

Amúgy engem ez a betartás zavar... mer tuti,h ogy benne van a stúdió keze, nem véletlen, hogy 2 hete jött elő Whedon ezzel, erre egyből a Fox is beleakarja tettetni, hogy csak azért is náluk legyen előbb... :roll: akkor lesz igazán kavarás, ha a neveket meghagyják (civil, hős név egyaránt megmarad és említik is majd a  filmekben... :drying:)
« Utoljára szerkesztve: 2013. május 24. - 09:20:56 írta BuB »
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #10352 Dátum: 2013. május 24. - 09:49:33 »
Nem értem, mi ez a Singer-ellenesség hirtelen. Az X-Men 2 az egyik - ha nem A! - legjobb képregényfilm, ami eddig készült. A szereplőválogatástól a karaktereken át az akcióig minden hibátlan volt benne.

Én mindig is utáltam, részben az említett pontok miatt. ;D Na jó, az akcióval nem volt bajom, de kb. Minden mással igen.

Sokkal inkább lesz gáz az Avengersben, mert ha ott nem lesz mutáns, akkor 1: mitől lesz gyors, új eredetet kap? 2: akkor mi értelme beletenni? Szerintem sokkal jobb lesz az X-Menben, mint az Avengersben.
Biza, mer épphogy az Avengersben fogják totál kiherélni a karaktert, mivel ott nem lehet említeni,h ogy Magnus fia, meg hogy mutko...

Elméletben ìgy van, de a Fox és főleg Singer teljesen figyelmen kívül szokta hagyni időnként a képregényes karakterizációt és családi viszonyokat. Ti abból indultok ki, hogy az X-Men filmben jól lesz megcsinálva, mert ott lehet Magneto fia. De a választott színész McKellen fiának túl idős, Fassbender fiának túl fiatal. Esetleg lehetne egy alterverzumos poronty, de nem hiszem. Szerintem csak egy random futkározó mutáns lesz. De ha kivételesen nem is tolják el ennyire, akkor is egy utólag beleírt adalékfigura, akit forgatás közben tettek bele, miután hallották, hogy Whedon is igényt tart rá.
Közös idővonal pedig tuti nem lesz, az X-Men film a 70-es években és a "nem túl távoli jövőben" játszódik, ha a Marvel is használja a karaktert, az tuti másképp néz majd ki, kb. mint az X-Men Origins: Wolverine-es "Emma" és a First Class-os Emma Frost.
Az Avengersben nem muszáj kitalálni új eredetet. Azt mondják pl., hogy egy terrorista gyerekei és el van intézve, nem is hazudtak. Vagy szimplán nem tudják (még), ki az apjuk és honnan jöttek a képességeik, csak úgy előjött nekik tizenévesen. Szintén nem hazugság, ugyanúgy képregényhű.
Különben is, Whedon sokkal jobb, mint Singer. A kérdés az, hogy lemond-e Wandáról és Pietroról egy X-Men filmes Quicksilver "cameo" miatt? Mert mondták, hogy csak a forgatókönyv jelenlegi verziójában szerepelnek és könnyen átírhatják még azt.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #10353 Dátum: 2013. május 24. - 10:02:00 »
Idézet
De a választott színész McKellen fiának túl idős, Fassbender fiának túl fiatal.

Túl idős lenne egy nyolcvanéves ember fiának? Szerintem még épp, hogy túl fiatal hozzá is képest, de simán el tudják maszkírozni idősebbnek. Remélem az ősz\ ezüstös haját nem hagyják le. Ja, és Wandát is nagyon várom bele! ;D

Én is erre a terroristás megoldásra gondoltam. Még mindig jobb véleményem szerint ez a megoldás. Amúgy Whedon egyáltalán nem jobb, mint Singer. Az FC előtt az első két X film volt a kedvencem, Whedon színes-szagos, látványos ugyanakkor bugyuta történettel rendelkező Bosszú Angyalai számomra a "szódával még elmegy" kategória.

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #10354 Dátum: 2013. május 24. - 10:20:04 »
Idézet
De a választott színész McKellen fiának túl idős, Fassbender fiának túl fiatal.

Túl idős lenne egy nyolcvanéves ember fiának?

Korán van még, felcseréltem. ;D

Amúgy Whedon egyáltalán nem jobb, mint Singer.

Oké, ez tényleg szubjektív. Singertől én semmit se szerettem, Whedontól viszont legalább a kliséket is szórakoztatónak találtam. Bár ő se 100%-os, azt elismerem.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #10355 Dátum: 2013. május 24. - 12:32:18 »
Nem tudom ki emlékszik rá,de a legelső 2009-es Rozsi filmben már volt egy Quicksilver cameo (szerepelt kb 5 mp-ig). Mint ismeretes Singer szeret átírni ezt-azt szóval ja itt nem biztos,hogy Magneto lesz az apja Wanda pedig a nővére. Én ennek a verziónak örülnék legjobban mert ezt a karaktert nagyon nem szeretném ha ilyen csúf módon mutatnák be a laikus mozis közönségnek. Másrészt valószínű,hogy csak ebben az egy részben fog szerepelni mert a direktor urat ismerve elég nagy átjáróház a Fox féle X-Men világa ;D

BuB: Tudom ki rendezte az X3-at és annyi hozzáfűznivalóm lenne ehhez,hogy amint észrevettem ez nem rendezőfüggő dolog. Mármint egy karakter megváltoztatása! Vegyük a Reynolds féle Deadpool-t vagy az egyedi tartozékokkal rendelkező Halálcsapást. És akkor még Agymestert nem is említettem ;)

Ez a Pietro amúgy simán lehetne feka,de nem? Sőt, akkor már hívják Stanley Stewart-nak a kódneve pedig legyen Fekete Villám :hehe: Igazság szerint ennek a karakternek köze nincs az ikszekhez,de mivel itt a filmes univerzumról beszélünk ezért bármi megtörténhet.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #10356 Dátum: 2013. május 24. - 14:05:57 »
Lehet, az történt, hogy a jogokat csapatra vették. Így lehetett, hogy Pietro mindkettőnek része, erre nem gondolt senki. Nem hinném, hogy betartásból lenne benne az X-filmben (miért is?), egyszerűen benne volt, de most, hogy Whedonék bejelentették, Singerék is kénytelenek voltak, hiszen ők is vele dolgoznak, sőt, egészen biztosan előrébb járnak a filmmel.

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #10357 Dátum: 2013. május 24. - 14:38:09 »
Hát, ha a DoFP-ba tényleg csak egy jelenet tették be, ahogyan azt egy forrás állítja, akkor simán elképzelhető, hogy valóban csak utólag írták bele, amikor felmerült a pletyka, hogy a Marvel is használni akarja a karaktert. (Múlt héten erősítették meg Whedonék, de már előtte is lehetett sejteni.) Ha viszont rendesen meg lesz csinálva a karaktere, akkor persze valószínű, hogy szerencsétlen véletlenről van szó és pont azért jelentették be, hogy a Marvel tudjon hozzájuk igazodni.

Egyébként van még egy kiskapu a Marvel részéről: A SHIELD sorozatra tudtommal nem vonatkoznak a filmes szabályok, ott említhetik a mutáns szót, vagy akár még Magnetot is. Szóval mondjuk az Avengers 2-ben nem esne szó Pietroék eredetéről, de a sorozatban Coulson megemlítené, hogy bekerült a csapatba két mutáns is. Persze ez nem jutna el akkora közönséghez, de akik csak a mozifilmet nézik, azoknak úgyis mindegy volna, a fanok meg biztosan kíváncsiak a sorozatra, ők ezzel szerintem meg is nyugodnának. Vagy az Avengersben valaki elkezdhetné mondani, hogy "de hát ők mut...", aztán rászólnának, hogy ne legyen "rasszista". :hehe:

Lehet, az történt, hogy a jogokat csapatra vették.

Igen, valószínűleg így történt. Szóval a Fox nem kimondottan a mutánsokat birtokolja, hanem az X-Ment és mindent, ami vele kapcsolatos, ebbe beleértve a mutánsok fogalmát is. De Wanda és Pietro pont jelentős Avengers csapattagok is egyben, sőt, történet szempontjából inkább hozzájuk köthetők. Ettől függetlenül szerintem jogilag a Foxnál kellene lenniük a rokoni szál miatt Magnetoval.
De van még másik olyan mutáns is, aki a Marvel birtokában van: Namor. Őt külön adták el régebben az Universalnak, de azóta visszaszállt a jog hozzájuk. Szintén használhatnák, csak nem említhetnék, hogy mutáns.

Egyébként azt hallottam, hogy a Fox a Scarlet Witch és Quicksilver kódneveket, a Marvel pedig a Wanda és Pietrot használhatná. Kicsit fura, valamiért fordítva képzeltem. Bár annyi forrás kering neten, már egyikben se bízok, hogy teljesen megbízható volna, csak ha valamelyik filmes nyilatkozik.

Szerk.:
Nem hinném, hogy betartásból lenne benne az X-filmben (miért is?)
Azért, mert aki előbb használja a karaktert, annak a verzióját ismerik meg a nézők. Kb. mint, hogy ki szállt előbb a Holdra, az oroszok vagy az amcsik. Más kérdés, hogy Pietro már szerepelt korábbi X-Men filmben, de ott még csak cameo volt. Itt is kaphat rövid jelenetet, de mindenképp jellegzetes kell, hogy legyen, hogy megjegyezzék. Szóval a Foxnak most volt egy készülőben lévő X-Men filmje, míg az Avengers 2 még csak kezdeti stádiumban van, de kiderül, hogy használni akarják a közös karaktereket. A Fox erre lép egyet és szólnak Singernek, hogy írják bele a sztoriba a figurát. Most még elég valami kisebb szerep is, de ezzel le van foglalva, aztán ha akarják, a folytatásokban majd kezdenek is vele valamit. Ráadásul ez nekik reklám, hogy náluk van egy karakter, akire a jóval többet kereső Avengers készítőinek is fáj a foga.
« Utoljára szerkesztve: 2013. május 24. - 14:44:59 írta Krizli »

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #10358 Dátum: 2013. május 24. - 16:15:46 »
Vagy az Avengersben valaki elkezdhetné mondani, hogy "de hát ők mut...", aztán rászólnának, hogy ne legyen "rasszista". :hehe:

Ez mekkora lenne! :oh: :lol:

Idézetet írta: Mr.Sinister
Tudom ki rendezte az X3-at és annyi hozzáfűznivalóm lenne ehhez,hogy amint észrevettem ez nem rendezőfüggő dolog. Mármint egy karakter megváltoztatása! Vegyük a Reynolds féle Deadpool-t vagy az egyedi tartozékokkal rendelkező Halálcsapást. És akkor még Agymestert nem is említettem

Agymesterre egyáltalán nem emlékszem. Melyikben volt? Habár ha tippelnem kellene, akkor vagy a Rozsi film vagy az X3. Azokban voltak olyan utalások mutánsokra, akik igazából nem lettek megnevezve, még a stáblistában se.Szóval igazából én nem veszem úgy, hogy Higanyszál már szerepelt volna.

Vaughn írta a scriptet a DoFP-hoz szóval én még bízom benne nagyon frankó kis X film lesz.

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #10359 Dátum: 2013. május 24. - 16:29:03 »
Vagy az Avengersben valaki elkezdhetné mondani, hogy "de hát ők mut...", aztán rászólnának, hogy ne legyen "rasszista". :hehe:

Ez mekkora lenne! :oh: :lol:

Idézetet írta: Mr.Sinister
Tudom ki rendezte az X3-at és annyi hozzáfűznivalóm lenne ehhez,hogy amint észrevettem ez nem rendezőfüggő dolog. Mármint egy karakter megváltoztatása! Vegyük a Reynolds féle Deadpool-t vagy az egyedi tartozékokkal rendelkező Halálcsapást. És akkor még Agymestert nem is említettem

Agymesterre egyáltalán nem emlékszem. Melyikben volt? Habár ha tippelnem kellene, akkor vagy a Rozsi film vagy az X3. Azokban voltak olyan utalások mutánsokra, akik igazából nem lettek megnevezve, még a stáblistában se.Szóval igazából én nem veszem úgy, hogy Higanyszál már szerepelt volna.

Vaughn írta a scriptet a DoFP-hoz szóval én még bízom benne nagyon frankó kis X film lesz.

Agymester a 2. részben szerepelt, ő volt William Stryker fia, a tolókocsiban.

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS