Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1311619 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re: Készülő képregényfilmek
« Válasz #1140 Dátum: 2008. április 17. - 21:25:48 »
Hát ez a baj, hogy most már az van, hogyha képregény, akkor van egy fix bázisa, akik biztos megnézik, ők megveszik a bábúkat, a figurákat el lehet adni reklámnak, vagyis elég biztos bevétel. Hogy maga a képregény mennyire nulla az már nem is számít.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1141 Dátum: 2008. április 17. - 22:20:34 »
Bánná a fene, hogy nem a legjobb a képregény(mondjuk a Spirit gondolom nem hiába lett kultikus), de legalább a film jó lenne. Csak én is őgy érzem, hogy most csinálják nyakra-főre őket, mert van rá kereslet, fő a bevétel az a lényeg, minden más másodlagos.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1142 Dátum: 2008. április 17. - 23:05:13 »
Hát, ha nem jó, nem nézzük meg... vagy nem tudom.

Todd

• Pókfej
« Válasz #1143 Dátum: 2008. április 18. - 09:13:11 »
Én is már egy kicsit tulzásnak tartom, hogy minden képregényböl csinálnak filmet, akár ismert, akár ismeretlen.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1144 Dátum: 2008. április 18. - 09:18:24 »
Nagyon de nagyon rossz hírem van azoknak akik már tűkön ülve várják a Vasember filmet. A következő infót tényleg csak az olvassa el, akibek minden mindegy, a többiek várják ki a sorukat a moziban és ott döbbenjenek meg. Vigyázat, jön az infó  :spoiler: :spoiler: :spoiler:

Azokat a jeleneteket, amelyekben Samuel L. Jackson szerepelt mint Nick Fury, a film végleges verziójából kivágták, ahogy korábban azokat is, amelykba Fekete Özvegy (Hilary Swank) játszott. Így Fury-vel csak a DVD változat kivágott jelenetiben találkozhatunk majd.
Bövebben itt:
http://www.moviehole.net/news/20080418_clints_review_iron_man.html

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1145 Dátum: 2008. április 18. - 10:39:04 »
Ez tényleg egy rossz hír. Kár érte, pedig ez lett volna az egyik momentum amire a legjobban kiváncsi voltam. :-\

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1146 Dátum: 2008. április 18. - 15:23:33 »
Nos én ezt már rég elfelejtettem, úgyhogy nem ért rosszul a hír.  :D

Ju

• Pókfej
« Válasz #1147 Dátum: 2008. április 18. - 16:38:21 »
A Nicholsonos Farkas nekem is tetszett, bár ha jól emlékszem, Nicholson vitte el a filmet. :)

A Spirit engem már onnantól nem érdekel, hogy Frank Miller csinálta...  :roll:

Ghost in the shell... én inkább nem bízom az amerikai átiratokban. A GITS úgy jó, ahogy van. ;)

Én is már egy kicsit tulzásnak tartom, hogy minden képregényböl csinálnak filmet, akár ismert, akár ismeretlen.
Ja, már szinte csak a Kró által alkotott Hihetetlen kolbászember kalandjaiból nem készítettek filmet. ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1148 Dátum: 2008. április 18. - 16:39:51 »
Frank Miller? Na most lőtte el magát nálam is a Spirit.  :drying:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1149 Dátum: 2008. április 18. - 17:24:53 »

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #1150 Dátum: 2008. április 18. - 17:32:23 »
Ghost in the shell... én inkább nem bízom az amerikai átiratokban. A GITS úgy jó, ahogy van. ;)
Háát, nekem az nem nagyon tetszett... Lehet, mert más kaliberű filmet vártam, de akkor nagyon rossz volt. Lehet, hogy már így tetszene, de asszem nem próbálom ki mégegyszer.
Frank Miller? Na most lőtte el magát nálam is a Spirit.  :drying:
Nem is tudtad? :surp: Pedig már párszor említettük.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1151 Dátum: 2008. április 18. - 17:55:09 »
Figyelmetlenül olvas. :D

Hát elolvastam ezt a hírt. Kár érte, de engem anniyra nem rázott meg.
 :spoiler:
Csak azt nem értem, hogy gondolom Jakson szerződésében benne volt azért, hogy szerepel a filmben, különben tuti nem vállalta volna el, hogy csak DVDre nyomatják rá...akkor hogy vághatták ki? Szerintem ebből még lesz balhé.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1152 Dátum: 2008. április 18. - 18:15:23 »
Nem hinném, hogy balhé lenne belőle. A szinész azért kapja a pénzét, hogy eljátszon egy szerepet, vagy mint most Jackson esetében egy jelenetet. Ha azt később kivágják, az már csak és kizárólag a filmkészítők döntése, Jackson nem szólhat egy szót sem, a pénzt megkapta érte. Ne gondold azt, hogy ezért ő sírni fog, mert nem került bele a filmbe.

A Nicholsonos Farkas nekem is tetszett, bár ha jól emlékszem, Nicholson vitte el a filmet. :)
Ez egyértelmű, de mondj egy olyan fimet, amit nem Nicholson játéka dobott meg.  :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1153 Dátum: 2008. április 18. - 19:12:41 »
Pl a Támad a Mars, pedig abban két szerepet is játszott mégis bukta volt.

1957-ben készült a The Incredible Shrinking Man, azaz A hihetetlenül zsugorodó ember, amit klasszikusként tartanak számon. A filmet elővették, leoporolták és újraforgatják. Többen is érdeklődtek már a rendezés után, Peter Segal (Csontdaráló) és Keenan Ivory Wayens (Kiscsávó) azonban még távoztak, helyükre érkezett Brett Ratner (Csúcsformában, X-Men 3).

A főszerepre sikerült megnyerni Eddie Murphy-t, aki elvállal minden hülyeséget mostanában. Hogy ebből a filmből ne váljon klasszikus arról Thomas Lennon és Robert Ben Garant forgatókönyvírók (Amerikai taxi, Gorilla bácsi) gondoskodik.

A történetben a főszereplő (ő lesz Murphy) egy bűvész, aki egy varázslat miatt zsugorodni kezd, ezért meg kell találnia az ellenszert/ellenvarázslatot, mielőtt még végleg parányi lesz vagy mielőtt eltűnne.

Az eredeti képregény novellát és a forgatókönyvet Richard Matheson írta, akinek a könyveiből már olyan alkotások születtek, mint a Hetedik érzék vagy a Legenda vagyok.

http://creature-corner.com/nextraimages/IncredibleShrinkingMan.jpg
http://blogs.the-review.com/leftofcybercenter/wp-content/uploads/2007/10/incredible-shrink.jpg
« Utoljára szerkesztve: 2008. április 18. - 19:22:07 írta Ben Reilly »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1154 Dátum: 2008. április 18. - 19:19:22 »
Vagy a Postás, ahol elhomályosította Jessica Lange.  :D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1155 Dátum: 2008. április 18. - 21:10:51 »
Ez egy nagyon gáz film lesz, ahogy nézem.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1156 Dátum: 2008. április 19. - 09:24:04 »
Az Igazság Ligája nem készül el
Joel Silver producer szerint egyhamar biztosan nem kell számítani arra, hogy Batman, Supeman, Wonder Woman és társaik együtt legyen láthatóak a mozivásznon. Szerinte ha egyszer valaha meg is valósul akkor sem ezzel a szereposztással és rendezővel, és más forgatókönyvvel. Viszont a Wonder Woman mozifilm elkészül, ez viszont tuti.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1157 Dátum: 2008. április 19. - 10:34:12 »
Valahogy nem lepődtem meg. Igazából az lett volna a csoda, ha elkészül...ugyanígy nem hiszek egy Angyalos filmben sem. Viszont hiszek Harvey Dentben! :D

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #1158 Dátum: 2008. április 19. - 15:04:04 »
Én is csodálkoztam volna, ha elkészül a film. De nekem úgy tetszene, ha a tagokról készülne minimum egy nagyon jó film, és utána ugyanazokkal a színészekkel csinálni egy JL filmet. Szép is lenne. :roll:

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #1159 Dátum: 2008. április 19. - 17:35:25 »
Ben múltkor adtad azt a linket aminél felhívott engem Gordon felügyelő. Vazze most csörög a telefon, erre

"Good day, we're making a survey of Harvey Dent, if you have time blabla..." Majd behugyáltam!
6 kérdés volt, 1-9 válaszok:
- Think about HD, how warm do you feel about him? (0 is not warm at all, 9 is very warm)
de a legjobb három kérdés:
- zavarná ha alvilági kapcsolatai lennének?
- zavarná ha megtudná, hogy HD-t elmegyógyintézetben kezelték?
- zavarná a tény, hogy HD az elmúlt években nem csinálta meg a dokumentációit. (eredeti it: failed to file riports)

Kicsit zavar, hogy használják a telefonszámomat reklámozásra, de vicces volt!

A végén mondott egy telefonszámot, hogy ha valaki más is meg akarja csinálni ezt a kérdés-felelek játékot, de a végéről már lemaradtam, biztos fent van azon a honlapon amit mondtál. (valami 867 777 ...)

Ezt a reklámot...