Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319192 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #10400 Dátum: 2013. május 30. - 23:38:46 »
Kiváncsi vagyok, hogy ebben a "2. Fázisban" készülő Marvel filmeknél is fenn tudják-e tartani a folytatólagosságot az Avengers 2 felé. :)
Én nagyon bízom benne, főleg mert a Vas 3-ban semmi felvezetés nem volt.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #10401 Dátum: 2013. május 30. - 23:43:50 »
De eddig sem voltak AKKORA felvezetések, inkább itt-ott elvétve teaserek. Jó, a Tesseract talán, de az is inkább az AmKapban kapott nagyobb jelentőséget. A lényeg itt szerintem, hogy valahogy éreztessék, hogy egy univerzum, másképp a világ elég nagy, nem kell folyton együtt lógni.  :)

Bár egy Angyalok kúriát megnéznék.  :)
« Utoljára szerkesztve: 2013. május 30. - 23:49:14 írta Szilánkmentes »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #10402 Dátum: 2013. május 30. - 23:48:36 »
Hát az a Stark torony lesz.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #10403 Dátum: 2013. május 30. - 23:52:07 »

Direkt kerültem a torony kifejezést.  :lol:
Jó az a torony, de sosem lesz az igazi az Őrtorony nélkül.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #10404 Dátum: 2013. május 30. - 23:56:24 »
Ez volt az egyik dolog amit vártam a Vasember 3-ban, hogy ott már elkezdi helyreállítani a tornyot és azt már eleve az Angyaloknak készíteni. Nem kellett volna, hogy szerves része legyen a történetnek, de említhették volna, hogy már elkezdték a helyreállítást, várnák a terveket, stb.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #10405 Dátum: 2013. május 31. - 01:33:02 »
Ez volt az egyik dolog amit vártam a Vasember 3-ban, hogy ott már elkezdi helyreállítani a tornyot és azt már eleve az Angyaloknak készíteni. Nem kellett volna, hogy szerves része legyen a történetnek, de említhették volna, hogy már elkezdték a helyreállítást, várnák a terveket, stb.
Tulajdonképpen az Avengers zárójelenetében ez mind benne volt, már ment a tatarozás ha jól emlékszem, és Pepperrel a terveket nézegették. Persze a Vas 3-ban is utalhatott volna egy félmondattal rá, de nekem nem hiányzott annyira. Meg elég logikus volt számomra, hogy most azért lakott a tengerparti vityilóban, mert még zajlott a Stark-torony átépítése. Számomra nagyon jó összekötés volt az Avengerssel a pánikrohamos téma.

Jó az a torony, de sosem lesz az igazi az Őrtorony nélkül.
Akkor most lehet, hogy nem leszek népszerű, de szerintem már a képregényben is hülyén nézett ki az Őrtorony a Stark-torony tetején. :uhoh: Sentryt meg igencsak kétlem, hogy beletennék valamelyik Avengers filmbe. :)
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #10406 Dátum: 2013. május 31. - 10:14:52 »
Az ügyvédek örülnének, ha beletennék. Öt évig vitatkozna hat tucat belőlük a bíróságon, hogy akkor most sérti Superman jogait vagy sem. Aztán a Shazam-precedens miatt a Warner bezsebelne pár száz milliót, a Disney meg kirúgná a film producerét.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #10407 Dátum: 2013. május 31. - 10:55:56 »
Azért ma már nem biztos, hogy ez megtörténne. Ha minden sérti Superman jogait, ami repül, és legyőzhetetlen, akkor már perelték volna Fenegyereket is Batman miatt, mindenki mást pedig szintén Superman miatt, hisz a szuperhősöket mind valahol ő ihlette (ami persze nem igaz).

VTomi

• Pókfej
« Válasz #10408 Dátum: 2013. május 31. - 12:04:15 »
Az Őrtorony az az Aku szerű izé. Nincs meg minden Kingpin kötet. Benne van valamelyikben hogy Sentry hogy kerül a tetejére?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #10409 Dátum: 2013. május 31. - 13:23:54 »
Azért ma már nem biztos, hogy ez megtörténne. Ha minden sérti Superman jogait, ami repül, és legyőzhetetlen, akkor már perelték volna Fenegyereket is Batman miatt, mindenki mást pedig szintén Superman miatt, hisz a szuperhősöket mind valahol ő ihlette (ami persze nem igaz).
A Fawcett Captain Marvelje ellen nyertek, elismerték, hogy Superman-másolat, pedig bennük is rengeteg különbség van. Úgyhogy de, igazából megcsinálhatnák.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #10410 Dátum: 2013. május 31. - 13:28:54 »
A Fawcett Captain Marvelje ellen nyertek, elismerték, hogy Superman-másolat, pedig bennük is rengeteg különbség van. Úgyhogy de, igazából megcsinálhatnák.

K*cs*gsék lenne tőlük, bár szerintem ez a legkisebb oka annak, hogy nem fogunk egyhamar Őrszemet látni a mozivásznon.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #10411 Dátum: 2013. május 31. - 13:39:13 »
Na de ez mikor volt?

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #10412 Dátum: 2013. május 31. - 13:54:40 »
Ennyi erővel akár Hyperion-t és Captain Britain-t is perbe foghatnák elvégre Superman archetípus mind a kettő. De leginkább Hüpi  :)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #10413 Dátum: 2013. május 31. - 14:14:00 »
Na de ez mikor volt?
Precedens alapú, nem elévülő jogrendszerük van, szóval ha 1510-ben volt, akkor is hivatkozhatnak rá és nyerhetnek vele.
Hüperion amúgy nem archetípus, hanem ő: eredetileg is Supermannek készült egy nemhivatalos crossoverbe.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #10414 Dátum: 2013. május 31. - 14:29:32 »
Az nem úgy volt,hogy a két kiadó akart egy crossovert a 2 nagy csapat hőseivel,de végül nem lett belőle semmi?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #10415 Dátum: 2013. május 31. - 14:39:33 »
Az az első volt. Egy évre rá megcsinálták nemhivatalosan.

balogh44

• Thanos
« Válasz #10416 Dátum: 2013. május 31. - 23:49:39 »
Most hogy szünetel a Thor forgatása, én nem nagyon bízok bármilyen folytonosság fentartásában. Amúgy bírom, először Tony tornyát rombolták le majd a házát. Hol fog lakni ezentúl?
:)
Jó lenne látni a Bosszú Angyalai kúriát, de szerintem nem lépik meg.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #10417 Dátum: 2013. június 01. - 00:28:13 »
Nem hinném, hogy gondja lenne a lakásokkal.

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #10418 Dátum: 2013. június 01. - 03:31:23 »
Eccleston után egy újabb Doctor Who színész kapott szerepet Marvel filmben. :oh: Karen Gillan a Guardians of the Galaxy egyik ellenfelét alakítja majd - még nem tudni, hogy kit, de szerintem ő az első női negatív karakter a Marvel filmes univerzumában.

Na jó, ezen a képen túl bájos ( :sweetheart: ), ha már negatív szereplő, gondolom, inkább ilyen arckifejezése lesz:

:lol:

Hmm... Erről most az jutott eszembe, hogy David Tennant zseniális Hank Pym lenne. :nezze:
« Utoljára szerkesztve: 2013. június 01. - 03:36:18 írta Krizli »

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #10419 Dátum: 2013. június 01. - 07:28:41 »
Akadt azér már próbálkozás :)

« Utoljára szerkesztve: 2013. június 04. - 12:40:30 írta grey gargoyle »
This is a joke. A real practical Joke.