Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1312513 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
Re: Készülő képregényfilmek
« Válasz #1180 Dátum: 2008. április 20. - 21:26:22 »
Én meg azóta nem tudok Edward Furlongra John Connorként gondolni... ;D
Viccet félretéve az egy kegyetlen jó film, és Norton is nagy állat benne. Amikor először láttam, viccen kívül, elsőre fel se tűnt, hogy ő az...csak utána néztem, hogy valahonnan ismerős nekem ez az arc. Aztán hoppá..a vézna Harcosok klubjáj srácból mi lett...imádom azt a filmet.
De azért itt nincs kigyúrva, mint állat, nem kopasz és nincs rajta 3 kiló náci szimbólum, főként nincs egy bazinagy horogkereszt a szíve fölött. :D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Daredevil

• Fekete Tarantula
  • **
  • Proctector os Hell"s Kitchen
« Válasz #1181 Dátum: 2008. április 20. - 21:36:21 »
FÉlig viccesen, félig komolyan megjegyzen, hogy Marilyn Manson kinézetben jó Joker lenne.
A félelem nélküli

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #1182 Dátum: 2008. április 20. - 21:45:41 »
Harcosok Klubbja 1999
História X 1998
Ha megfigyeled a HK-ban is izmos volt, csak a szokásos nagyobb ruha dologgal a film elején eltakarták.

De nem csak ő van így. Pölö nagyon meglepődtem mikor a Jóbarátokból David a tudós gyerek aki Minks-be utazott egy másik filmben fürdőruhában volt. Vazze Pitt és Swarzi közé raktam be olyan izmos volt.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1183 Dátum: 2008. április 20. - 22:50:04 »
Az a David mekkora fazon volt!  :lol: Nagy kedvencem volt, amikor csak megjelent!

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1184 Dátum: 2008. április 20. - 22:56:58 »
Jó szinész az biztos, nekem is kedvencem volt a Jóbarátokban. Főleg mikor beszélt: "ööö... Pheobe... ööö..." ;D "Végighalgatni sem volt egy szláv-karnevál".

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1185 Dátum: 2008. április 20. - 23:05:08 »
Idézet
Ha megfigyeled a HK-ban is izmos volt, csak a szokásos nagyobb ruha dologgal a film elején eltakarták.
Azé Pitt izmosabb volt jóval. De az x-ben iszonyat állat volt Norton...hogy lehet olyan fejet vágni, amikor letartóztatnak, máig nem értem. Abban a jelenetben nagyon jól adta vissza az arcával, szavak nélkül, hogy mit érezhet akkor.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ju

• Pókfej
« Válasz #1186 Dátum: 2008. április 21. - 09:58:09 »
Főleg mikor beszélt: "ööö... Pheobe... ööö..." ;D "Végighalgatni sem volt egy szláv-karnevál".
Az engem idegesített, annyira nerd volt, hogy már nem volt vicces. :-\

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1187 Dátum: 2008. április 21. - 10:23:35 »
Egy pár résznél már valóban fárasztó volt, de a kilencedik évadban pont az volt benne a poén. Főleg mikor Chandler még ki is parodizálta. :D

Ju

• Pókfej
« Válasz #1188 Dátum: 2008. április 21. - 10:26:57 »
Tényleg, Chandlerrel már jó volt. :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1189 Dátum: 2008. április 21. - 12:52:40 »
Hát, ha jól emlékszem, csak háromszor szerepelt. Először, mikor megjelent, majd amikor sok év után visszatért, végül az utolsó részben. Az elsőnél nekem marhára bejött a humora, és az utolsónál - talán a sorozat legnagyobb poénját ő hozta, amikor Phoebe kezét megkérte a barátja, ő meg nemet mondott, miközben David a szomszédos asztalnál várta a beszélgetés végét.  ;D  ;D  ;D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1190 Dátum: 2008. április 21. - 13:15:45 »
Többször is visszatért, nemcsak háromszor. Időnként egy-egy részre visszajött minszkből. ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1191 Dátum: 2008. április 21. - 13:42:35 »
A kedvencem az volt, amikor Phoebe haditengerész barátja, akit Charlie Sheen játszott meglátogatja a lányt az éves rendes hancúr miatt, de Phoebe bárányhimlőt kapott, és a srác is elkapja tőle, emiatt nem tudnak összebújni, csak egymást vakarásszák. De azt legalább úgy élvezik ;D

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #1192 Dátum: 2008. április 21. - 16:42:26 »
mint legnagyobb Jóbarátok Fannak a csoportból, kötelességem kijavítani Kaine-t. Sepi jól mondta, nem csak 3szor szerepel.
- Amikor megismerjük
- Amikor egyszer visszajön egy estére, emiatt Phoebe lemondja Joey "nagypapival" a vacsorájukat
- Amikor Mike odaadja a lakáskulcsot Phoebenek
- Amikor szakít M+P, Phoebe vesz egy ruhát hogy féltékennyé tegye Mikeot, de a végén találkozik Daviddel
- ez eltart egészen a jeggyűrűig, míg Barbadosra nem utazik a csapat

Charlie Sheenes nagyon jó epizód volt, akkor vettem észre, hogy mennyire hasonlít az apjára, Martin Sheenre.

hmm, ez OFF-os lett, hagyjuk abba a jóbarátokat ebben a topicban :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1193 Dátum: 2008. április 22. - 09:52:01 »
Újabb csavar a már így is kusza sztoriban. Joel Silver producer elmondása szerint a hivatalosan Justice League: Mortal címet kapott projektet - jelen állapotában - végérvényesen törölték.

Kicsit bővebben kifejtve ez annyit jelent, hogy mind az eddig kihirdetett szereposztás, mind pedig a sok helyen megszellőztetett forgatókönyv ment a kukába a rendezővel együtt. George Miller "végzetét" saját hazája, Ausztrália okozta, ahol nem igazán akarták megadni a kért adóengedményeket, valamint a forgatókönyv sem sikerült a legjobban - a producerek szerint.

Ezzel együtt fellebbentek a pletykák a neten, miszerint a Warner Bros. és a DC addig nem is lép tovább a Justice League ügyében, míg a Supermant alakító Brandon Routh-t és a Batmant alakító Christian Bale-t meg nem szerezték a projekthez. Ez pedig - mivel mindketten egy-egy szuperhőst alakítanak - nem mostanában lesz.

Szóval jelen állás szerint véget ért az Igazság Ligájának csatája a hollywoodi producerekkel, és vesztettek.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1194 Dátum: 2008. április 22. - 20:03:54 »
Õszintén szólva az lett volna a nagyobb meglepetés, ha sikerül a project.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #1195 Dátum: 2008. április 22. - 20:29:04 »
Ez a Spirit nem tetszik. Túl Sin citys, és azt vártam, mikor esik pofára a háztetőkön. :drying:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1196 Dátum: 2008. április 22. - 20:39:35 »
Nekem se. Tiszta Sin City, ráadásul a főszereplő egy sima ember, ahhoz képest elég érdekesn ugrál a háztetőkön.

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #1197 Dátum: 2008. április 22. - 20:45:06 »
nekem tetszett a trailer, igaz hogy Sin City, de akkor is Frank Miller, plusz jófejnek tűnik a karakter maga is.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1198 Dátum: 2008. április 22. - 21:26:33 »
Frank Miller annyira belejött a rendezésbe, hogy a The Spirit után ismét filmet tervez, amit megint képregényből készítene, a sajátjából. Miller egyik nyilatkozata szerint beleszeretett a rendezésbe. Ezek szerint nagy esély van rá, hogy a többi képregényét is megfilmesíti majd.

A Hard Boiled egy háromrészes képregény, középpontjában egy nyomozó áll, ki egy nap rádöbben, hogy ő tulajdonképpen egy bérgyilkos cyborg. Feladata a robotok megmentése.

2001-ben már David Fincher megpróbálta tető alá hozni a produkciót Nicolas Cage-dzsel a főszerepben, de végül nem lett semmi belőle.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1199 Dátum: 2008. április 22. - 21:30:54 »
Nem ismerem ezt a képregényt, de nagyon vicces lehet:"gy nyomozó áll, ki egy nap rádöbben, hogy ő tulajdonképpen egy bérgyilkos cyborg" :D :D