Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1318748 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

balogh44

• Thanos
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #10540 Dátum: 2013. július 03. - 22:08:16 »
Jó lenne.... :roll:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #10541 Dátum: 2013. július 03. - 22:28:25 »
egy Arkham féle világ nagyon fajin lehetne és még eléggé megvalosíthatónak is tűnne...
Szerintem nem. Videojátéknak jó, esetleg egy animációs filmnek, de filmként három képkocka után megmondaná az emberek nagyja, hogy ez egy videojáték inkább. Teljesen más a felépítse, a rendezése, a dramaturgiája, az egész logikája. Ha csak a sztorin száguldasz végig, akkor mindkét játék inkább egy izgalmasabb kétrészes a rajzfilmből, mintsem egy kidolgozott film – a pályakidolgozás és még inkább az irányítás, a játékmenet (meg bizonyos fokig a hatmilliárd elemes gyűjtögetősdi, amit igazából kezdek mocskosul unni a játékokban) sokkal jobban megfog bennük, mint maga a történetvezetés.
Tudom, hogy sokan hiszik még most is, hogy egy jó videojáték jól feldolgozható filmnek, különösen, mióta az EA-nek hála háborús interaktív, sínen vezetett akciófilmek hoznak milliárdokat a játékiparban, de valójában a kettő nem véletlenül külön ágazat (és lassan talán hivatalosan is külön műfaj), egyszerűen túl sok különbség van közöttük ahhoz, hogy működjön. (Szerintem egy kezünkön össze tudnánk számolni azokat a videojátékból készült (nyugati!) filmeket, amik nem jók, hanem inkább már legalább élvezhetőek.)

BuB

• Pókfej
« Válasz #10542 Dátum: 2013. július 04. - 07:09:53 »
Én nem itt konkrétan a sztorira gondoltam, hanem felépítésre, a kevert univerzum féleségre, kellően komor, van Nolanből egy kicsi, de építkezik a képregény világára is, de nem annyira keményen, hogy röhejes legyen. A díszletek, a ruhák is stimmelhetnének. :headscratch:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #10543 Dátum: 2013. július 09. - 20:57:53 »
Meg ez:

Todd

• Pókfej
« Válasz #10544 Dátum: 2013. július 09. - 21:26:56 »
Én nem itt konkrétan a sztorira gondoltam, hanem felépítésre, a kevert univerzum féleségre, kellően komor, van Nolanből egy kicsi, de építkezik a képregény világára is, de nem annyira keményen, hogy röhejes legyen. A díszletek, a ruhák is stimmelhetnének. :headscratch:
Azért nem tudom, hogy az Arkham city Tesla Punk világát mennyire bírná elviselni egy film.

balogh44

• Thanos
« Válasz #10545 Dátum: 2013. július 10. - 22:46:59 »

:D

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #10546 Dátum: 2013. július 10. - 22:48:18 »
Á, még a végén kiderül , hogy gyerekkora óta nagy képregény rajongó :D
Tejet kérek! Csokisat!

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #10547 Dátum: 2013. július 10. - 22:54:10 »
De hát ki nem? Nem beszélve arról, hogy államokbeli ő is, szerintem ritka az olyan, aki nem olvasott gyerekkorában képregényt ott kint.
« Utoljára szerkesztve: 2013. július 10. - 23:06:16 írta Szilánkmentes »

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #10548 Dátum: 2013. július 10. - 22:56:36 »
Ja, csak nem szeretem, mikor egy színész kap egy szerepet, aztán jön a jópofáskodás, hogy ő mekkora rajongó, ami lehet igaz is, de szerintem a többség csak pr.
Tejet kérek! Csokisat!

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #10549 Dátum: 2013. július 10. - 22:57:30 »
De,hát ki nem?
Hááááááááát… ez a hetvenes-nyolcvanas évek óta igazából szubkultúra ott is. A lakosság alig 1-2%-a olvas ott képregényeket elég régóta. AMi levetítve a fiatalokra is azt mutatja, hogy valószínűleg eléggé sokak életéből kimaradt az teljesen.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #10550 Dátum: 2013. július 11. - 15:07:32 »
Igazából nem tudtam eldönteni, hogy ide vagy az érdekességek topicba rakjam-e:
http://offline.hu/kikapcs/2013/07/pokember-mindenkit-lealaz-a-kosarpalyan-video

Az első videón egy profi kosaras van Pókinak öltözve, a 2. pedig Andrew Garfield, aki az ASM 2 forgatási szünetében jlemezben játszik egyet a helyi kölykökkel. ;)

BuB

• Pókfej
« Válasz #10551 Dátum: 2013. július 13. - 07:21:37 »
Azta-paszta: :o
http://www.sg.hu/cikkek/98581/ujabb_x_men_filmet_terveznek_jon_az_x_force
Ezt a minap már láttam a comicbookmovien, ott is vmi nagy bejelentést várnak a Comicconon.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #10552 Dátum: 2013. július 13. - 08:19:57 »
Pár napja én is olvastam és bízok benne hogy igaz a hír mert imádom az X-Force-ot, tán jobban mint a sima X-Men-t :D Remélem jó filmet csinálnak majd belőle és nem jut az X3 sorsára!!!

BuB

• Pókfej
« Válasz #10553 Dátum: 2013. július 13. - 09:13:47 »
Hehe... bennem meg épp az merült fel, hogy hogy elfogják baszarintani.. mivel azért valljuk be, aX filmek is épp csak közük van itt -ott a comicshoz, de totál karaktereket írnak át... szal az se biztos hogy az a csapat lesz benne, amire oly sokan vágynak...

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #10554 Dátum: 2013. július 13. - 09:31:15 »
Hehe... bennem meg épp az merült fel, hogy hogy elfogják baszarintani.. mivel azért valljuk be, aX filmek is épp csak közük van itt -ott a comicshoz, de totál karaktereket írnak át... szal az se biztos hogy az a csapat lesz benne, amire oly sokan vágynak...

Ott a pont Bubnál.

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #10555 Dátum: 2013. július 13. - 09:37:51 »
Remélem Rob Liefeld tervezi a jelmezeket.  ;D
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #10556 Dátum: 2013. július 13. - 10:35:18 »
Remélem Rob Liefeld tervezi a jelmezeket.  ;D

Ilyet még viccből se!!! Egyébként mintha azt olvastam volna hogy némi köze lesz neki a filmhez :uhoh:

BuB: Tudom mi a módi az X-Men filmek terén, szóval biztos nem fogom magam abba a hamis illúzióba ringatni hogy minden karakterhez hűek maradnak ;D Egyébként változtassanak nyugodtan, csak mindezt tegyék úgy hogy a végeredmény lehetőleg még az eredeti koncepciót is túlszárnyalja (mondjuk eddig nem sok ilyen volt sajnos...)
Aztán hogy kiket raknak be a csapatba az már mellékes hiszen mióta létezik ez a cím azóta kb egy átjáróház az egész kóceráj! Én személy szerint a Rick Remender éra felállását látnám viszont a vásznon :oh: DeadPool, Rozsomák,Fantomex és Psylocke bőven elég lenne egy csapatba mert ha jól vannak megírva szerintem több tagra nem is lenne szükségük. Ez lenne ám a fantasztikus négyes a javából ;D

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #10557 Dátum: 2013. július 13. - 10:38:28 »
Abból is lenne egy Rozsó főszereplős, mindenki más csak drámaian áll és néz X film.  :roll:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #10558 Dátum: 2013. július 13. - 11:07:35 »
Jó akkor Rozsi helyett legyen Kábel (és az olyanok akik eddig még nem szerepeltek egy X-Men filmben sem)

BuB

• Pókfej
« Válasz #10559 Dátum: 2013. július 13. - 12:33:28 »
Eh, reggel kapkodáson voltam, de úgy láttam a comicbookmovien, hogy Kábel és Deadpool tuti.
Rozsó meg kötelező, nélküle nem sikeresek az X filmek. :hehe:
Amúgy Pszichére leszek kivi, vajon ki fogja játszani (csak ne Lucy Liu, csak ne ő...  :uhoh:)