Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1318970 alkalommal)

0 Felhasználó és 7 vendég van a témában

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #10580 Dátum: 2013. július 18. - 13:42:55 »
Én csak azon döbbentem le, hogy hogy a p*csába akarják összehozni a future batmant a jelenlegi idősíkban megjelent Supermannel és egy vélhetően a jelenben - vagy közeljövőben - játszódó Igazságliga filmbe rakni őket? :o Terry visszautazik a jövőből, vagy mi? Netán az igazságliga film fog a jövőben játszódni? :roll: Nem tudom, ebből hogy fog kimászni a stúdió, totál ki fogják facsarni a képregény kontinuumot, ha ebbe így belevágnak. Önmagában egy future batman film nem lenne rossz, de akkor annak teljesen különállónak kéne lennie.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #10581 Dátum: 2013. július 18. - 16:38:47 »
Most egy pillanatra tekintsünk el a Nolan trilógiától és gondoljunk bele hogy ebből még akár jó dolgok is kisülhetnek. Egy új és fiatalabb Batman-t szívesen látnék már végre a filmvásznon, persze itt ne rögtön Joseph Gordonra gondoljon senki, mert ha a stúdió úgy dönt lehet valaki mást fog szerződtetni a szerepre. Mindenesetre az ötlet jó, csak ne a távoli jövőben játszódjon és főleg azért ne mert ennek a filmnek már mindenképpen illeszkednie kéne a DC Movie Universe-hez. Nekem egyébként anno teljesen bejött a Batman Beyond zenéstül karakterestül mindenhogy :) Viszont ebben az esetben tényleg muszáj lenne megváltoztatni bizonyos dolgokat és a jelenbe helyezni az egész történetet! Megmondom őszintén a hagyományos Batsy-t már kezdem unni, mert ezidáig filmen csak az eredeti koncepcióval találkoztunk ami végül is frankó,de egy vérfrissítés tán nem ártana már ;)
Aztán hogy ez az ötlet mennyire lesz időtálló és népszerű az majd nyilván kiderül ha már elkészült a film.:

Ha más nem is, akkor egy ilyen high tech páncélzatú denevérnek is tudnék már örülni:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #10582 Dátum: 2013. július 18. - 16:39:34 »
Ez a Beyond hír már vagy 10 éve kering. Mindig előkerül hogy megcsinálják, sőt 5 éve már bele is kezdtek aztán mégse. Amikor a rajzfilmsorozat után elindult a film ötletének megvalósítása, akkor még Paul Newmant akarták az öreg Wayne szerepére és azt hiszem Keanu Reevs-t Terry-nek.

BuB

• Pókfej
« Válasz #10583 Dátum: 2013. július 18. - 19:10:00 »
Jó, de most ez egyáltalán nem illik bele a jelenlegi terveikbe... vagy a franc se tudja már akkor, hogy mit is akarnak... és én kezdem úgy látni, hogy ők sem tudják eldönteni, hogy mit akarnak... :roll:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #10584 Dátum: 2013. július 18. - 19:15:47 »
Az ilyenen felesleges bosszankodni, mert mi így is úgy is jól járunk valamelyest. Ha csinálnak egy Batman of the Future-t, ám legyen! Én biztosan örülni fogok neki mert mint mondtam ehhez hasonlót Batmanből még nem láttunk megfilmesítve! A Ligának tutira bekavarna, főleg ha úgy utazna vissza jövőből mint Kábel vagy Bishop. De szerintem azt is meg lehet oldani frappánsan szóval részemről várós a dolog 8)

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #10585 Dátum: 2013. július 18. - 22:48:08 »
"Messze" van még a következő Batman film, addig még 100x megváltozhat. Viszont szerintem is mindegy mi jön, a lényeg, hogy jönnek a filmek.

BuB

• Pókfej
« Válasz #10586 Dátum: 2013. július 18. - 22:49:47 »
Aztaaa, beindult a comiccon jönnek a képek, máris egy pormó kép az XMDOFP-hez.

Remélem Kolosszus többet fog ezúttal szerepelni/beszélni :D
Bishop fajin lett, a kihagyhatatlan piros kendőt is megkapta. ;D

És páár őr dizájn, modell, plakát.

http://www.comicbookmovie.com/fansites/MarvelFreshman/news/?a=83532

Jó látni, hogy azért valamennyire hasonlít a 3. részbeli őrre. :D
« Utoljára szerkesztve: 2013. július 18. - 22:52:27 írta BuB »

balogh44

• Thanos
« Válasz #10587 Dátum: 2013. július 18. - 22:55:50 »
Hmm, kíváncsi leszek erre a filmre! :)

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #10588 Dátum: 2013. július 19. - 08:12:35 »
Hát ez valami kib*szottul jól néz ki :oh: Azt hittem Bishop majd kopasz lesz és elhagyják a szemén lévő "M" jelet,de szerencsére most észnél voltak a készítők!!!!!!! Minden egyes X tagot pontosan olyan precizitással kéne a vászonra vinni mint Bishop-ot és akkor nem lenne fanyalgás a rajongók részéről. A jövőbeli ruhák szintén vagányul festenek, és csak sajnálni tudom hogy az első 3 X-Men filmben a ruhákat nem ebben a stílusban tervezték meg. Kolosszus meg tényleg kiléphetne már az árnyékből és kaphatna 3 tőmondatnál többet, mert 2 film után már igazán megérdemelné ;D
Az őrdizájn viszont nem nagyon nyerte el a tetszésemet! Remélem azért a CGI javít a külsejükön valamelyest.

BuB

• Pókfej
« Válasz #10589 Dátum: 2013. július 19. - 08:44:55 »
Hát nem tom, nekem a rucik furák... vhogy ez a műanyag védőfelszerelésről egyből az SW klónosztaga jutott eszembe... :headscratch:

és a kép kibővítve:

Logannek őszül a haja :D, klafa, hogy erre is figyeltek. plusz akkor ki lehet zárni, hogy ő megy vissza a múltba. Lehet reménykedni még mindg, hogy Ellen Page nagyobb szerepet kap majd . ;D
(basszus, de gáz, kezdem sokkal jobban várni ezt a filmet, mitn a Pók 2-őt... :uhoh: )

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #10590 Dátum: 2013. július 19. - 08:51:13 »
Hugh Jackmannek alapból őszül a haja, elvégre ő se mai csirke már ;) Az pedig egyáltalán nem gáz hogy az X-Men-t jobban várod az ASM 2-nél. Már most megmondom neked hogy az X-Men lazán köröket ver majd a Pók2-re! :hehe:

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #10591 Dátum: 2013. július 19. - 10:03:48 »
Azért várjuk meg a filmeket, csalódtam én már nagyot Singerben.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #10592 Dátum: 2013. július 19. - 10:15:35 »
A varrógép sem tökéletes ahogy egyik rendező sem, viszont a Sony-nál dolgozó "szakembereket" nem lesz nehéz lepipálniuk nekik :lol:

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #10593 Dátum: 2013. július 19. - 13:37:46 »
Húú, mennyire várom már az X-eket! :oh: Figyeltétek milyen kék-sárga strecchacuka van az öreg Rozsin? ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #10594 Dátum: 2013. július 19. - 13:58:16 »
Én érzem azt, hogy ez lesz a második legjobb X-Men film. :)

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #10595 Dátum: 2013. július 19. - 14:06:55 »
Hát igen Vaughnt és a First Class-t nehéz túlszárnyalni.  ;D ( tudom neked az X2-t )

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #10596 Dátum: 2013. július 19. - 14:23:36 »
A First Class-t én gyengének és elég banálisnak találtam,de majd ez a második rész cserébe kárpótol engem az utóbbi 7 évért :P
« Utoljára szerkesztve: 2013. július 19. - 15:06:08 írta Mr.Sinister »

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #10597 Dátum: 2013. július 19. - 14:40:02 »
Én már régóta mondom, hogy ez lényegében az X4 lesz... ;D Ravasz ez a Singer. ;D

VTomi

• Pókfej
« Válasz #10598 Dátum: 2013. július 19. - 22:12:39 »
Hát nem tom, nekem a rucik furák... vhogy ez a műanyag védőfelszerelésről egyből az SW klónosztaga jutott eszembe... :headscratch:

és a kép kibővítve:

Logannek őszül a haja :D, klafa, hogy erre is figyeltek. plusz akkor ki lehet zárni, hogy ő megy vissza a múltba. Lehet reménykedni még mindg, hogy Ellen Page nagyobb szerepet kap majd . ;D
(basszus, de gáz, kezdem sokkal jobban várni ezt a filmet, mitn a Pók 2-őt... :uhoh: )
De jól néz ki az őszülő Logan! De miért is lehet kizárni, hogy ő utazik?
Azta és Omar Sy lesz Bishop, az Életrevalókból!  :oh:
Csak egy baj van vele, hogy úgy néz ki, mint az Alkonyatból ez a vámpír:

Idrish Elbának jobban örültem volna  :drying:

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #10599 Dátum: 2013. július 19. - 22:24:04 »
Azta és Omar Sy lesz Bishop, az Életrevalókból!  :oh:
Fel sem ismertem.  :lol: