Szerintem Jackman a tökéletes Wolverine. 
Sose tudom felfogni, miért mondják ezt folyton a rajongók is. Talán mert nem volt még alternatívánk. Na jó, a nőket még megértem.

De azon kívül, hogy túl magas a szerepre, én sose láttam benne azt az igazi vadállatot. Néha olyan bociszemekkel tud nézni, hogy képtelen vagyok nem látni, valójában ő egy musicalszínész, aki sokkal inkább kedves úriember, nem pedig részeges agresszív disznó. A haja is mindig be van állítva, pedig a képregényben az sokkal inkább ápolatlanságot, kócosságot jelképezne. Itt egy régebbi kép róla: bociszem, ártatlan tekintet, beállított haj:

Mint amikor egy kedves ember megpróbál dühöt színlelni...

Mostanra jobban belejött a szerepbe és szimpatikus a pasas, de még mindig nem az a vadállat, akit én elvárnék. Ezt nem lehet eljátszani, ehhez olyannak kell lenni. Clint már majdnem jó, de ő meg számomra túl higgadt és megfontolt. Az én választásom mindig is a fiatal Jack Nicholson lett volna:

Benne ott van az elemi vadállat, ránézel és látod, ahogy piál és bagózik (a valóságban is!), beszól valamilyen sértő megjegyzést, de ha nem tetszik a válasz, egyből begurul és kitör belőle a düh.