Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1318970 alkalommal)

0 Felhasználó és 7 vendég van a témában

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #10720 Dátum: 2013. augusztus 01. - 17:21:43 »
Lehet,de számomra még a keblei sem nyújtottak vigaszt annyira felesleges húzás volt őt beletuszkolni ebbe a filmbe. Mikor megtudtam hogy a jövőre érkező DoFP-ban visszatérnek a régi X filmek szereplői akkor is kb hasonlóan éreztem mint most Jean-nel kapcsolatban. Ideje volna már hogy ez a franchise is átessen egy jó kis vérfrissítésen, legalábbis ami a szereplőválogatást illeti. Mondjuk azt se bánnám ha mostantól máshogy közelítenék meg az X-Men világát!

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #10721 Dátum: 2013. augusztus 01. - 17:34:46 »
Már megvolt a vérfrissítés a First Class-ben az, hogy összehozzák a két szereplőgárdát nagy húzás. Mondjuk nekem nincs bajom egy régi szereplővel sem, na jó Scott kipurcanásának örültem. :)
Tejet kérek! Csokisat!

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #10722 Dátum: 2013. augusztus 01. - 17:51:13 »
A mellei legalább formában vannak :brow:

Bizony.  :hehe:
Amúgy szerintem tök jó, hogy behozták. Lényegében "ő csak Logan bűntudata volt", semmi más és ezzel legalább odakötötték a filmet az X franchisehoz. Jó húzás volt.
« Utoljára szerkesztve: 2013. augusztus 01. - 17:56:35 írta Szilánkmentes »

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #10723 Dátum: 2013. augusztus 01. - 18:13:39 »
Bűntudatnak jó volt,de kb elég lett volna egyszer elsütni majd többet nem próbálkozni vele. Mert ugyanazt a dumát elmondani többször, szerintem több mint nevetséges. Ez olyan mintha Ben bácsi vagy 10x kötné Peter orrára azt a bizonyos mondatát :)
A FC-t vérfrissítésnek nevezni kicsit túlzás mert akkor már inkább a régi szereplők mint ők. Kivéve Fassbender,McAvoy és Hoult!

Todd

• Pókfej
« Válasz #10724 Dátum: 2013. augusztus 01. - 18:24:37 »
Kivéve Fassbender,McAvoy és Hoult!
Ők voltak a főszereplői a filmnek, akkor hol volt itt a probléma?

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #10725 Dátum: 2013. augusztus 01. - 18:26:33 »
Kivéve Fassbender,McAvoy és Hoult!
Ők voltak a főszereplői a filmnek, akkor hol volt itt a probléma?

Ott, hogy ha már van egy csapat, akkor legyen kidolgozott. Hiába nagyon szép és finom a cseresznye a tortán, ha a torta egy sz*r.  :drying:

Todd

• Pókfej
« Válasz #10726 Dátum: 2013. augusztus 01. - 18:34:40 »
Ha egy film áll nagyjából 6-7 szereplőből, és ebből számomra a gárda kábé fele érdekes (számomra Jennifer Lawrence is ilyen volt), a többi pedig eléggé érdektelen, akkor az szerintem már nem a tortán a cseresznye, hanem a torta egy igen jelentős szelete.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #10727 Dátum: 2013. augusztus 01. - 19:33:17 »
Magukkal a színészekkel nem is volt baj,de sajnos minden mással igen! Ebbe beletartozik az összecsapott forgatókönyv és a karakterek kidolgozatlansága. January Jones abszolút nem volt hiteles Emma Frost mert nem volt meg benne a kellő temperamentum hozzá (na meg a kisugárzása sem volt túl ravasz) A Viperát játszó színésznő ebből a szempontból tökéletes Ms.Frost lehetett volna mert az alakítása magáért beszélt 8) Továbbá Plazma képességének a felesleges megvariálása, szintén dilettáns munkára vall. Na meg a kezdő jelenet mikor Xavier találkozik Ravennel és utána ő tölti be a fogadott báty szerepét (mivaaaan? :o) Vajon ezek az ötletek kinek a fejéből pattanhattak ki?

BuB

• Pókfej
« Válasz #10728 Dátum: 2013. augusztus 01. - 20:11:00 »
Ádáz

Megse gondoltam,h ogy építenek is egy modellt.
Azért remélem nem fehér lesz, így olyan happynek tűnnek ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #10729 Dátum: 2013. augusztus 01. - 20:15:17 »
Ja mint a HONDA robotjai ;D
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #10730 Dátum: 2013. augusztus 01. - 20:18:48 »
Alakul a molekula :D Bár a hasi részen azok a szellőzőnyílások furcsán hatnak,de tulajdonképpen első próbálkozásnak tökéletes!

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #10731 Dátum: 2013. augusztus 01. - 20:33:14 »
Lényegében passzol ez a szín kombó a reklámban is látott családbarát kampánnyal. Ha a termékedet és szolgáltatásodat elakarod adni és akarod, hogy bízzanak is benne, logikus, hogy nem fognak valami rettenetes és félelmetes dizájnt használni.

BuB

• Pókfej
« Válasz #10732 Dátum: 2013. augusztus 01. - 20:39:25 »
Persze, nekem is ez ugrott be erről, de akkor most felötlik bennem, hogy az a csúnya jövő télleg olyan csúnya jövő lesz-e, mint a csomicsban is láthattuk, mert ez a szín már nem illene oda... :headscratch:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Ron És Nerida

• Puma
  • **
    • Képregény kritikáim
« Válasz #10733 Dátum: 2013. augusztus 01. - 20:49:29 »
Fú, ezt a szellemlovast tényleg benéztem. :/
Szólok hogy húzzák ki.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #10734 Dátum: 2013. augusztus 01. - 20:57:04 »
Persze, nekem is ez ugrott be erről, de akkor most felötlik bennem, hogy az a csúnya jövő télleg olyan csúnya jövő lesz-e, mint a csomicsban is láthattuk, mert ez a szín már nem illene oda... :headscratch:

Majd útközben biztosan rátapad némi kosz és akkor már hitelesebb lesz :hehe: A csúnya jövőre én is kíváncsi vagyok, mert eddig nem sokat mutattak belőle. Talán csak a Rozsomák promóképen látszik valami lángoló ház,robot a háttérben. Majd idővel arról is fognak képeket posztolgatni a twitter-re ;D

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #10735 Dátum: 2013. augusztus 01. - 22:06:21 »
Nekem úgy tűnik, hogy ez a csúnya jövő inkább csak a mutánsok számára csúnya, de lehet, hogy majd itt is átveszik a robotok  az irányítást az emberektől. Ez már egy továbbfejlesztett változata az őrrobotoknak, rá is van írva, hogy "SNTL2". Az első más színű lesz. De frankón néz ki. 8)

Idézet
Továbbá Plazma képességének a felesleges megvariálása, szintén dilettáns munkára vall.

Mit variáltak meg rajta, olyan radikálisan? Plazma eredetileg sem tudta eleinte kontrollálni az erejét, a mellkasán az a kör eredetileg energiaszintmérő volt, ergo segítette Plazma energiakivetülését, a filmben meg szintén az utóbbi funkciót látta el, ha nem is mérő volt .

Idézet
Na meg a kezdő jelenet mikor Xavier találkozik Ravennel és utána ő tölti be a fogadott báty szerepét
Xavier egy mutáns kisgyerek , aki magányos, gazdag és elhanyagolnak a szülei,  találkozik még gyermekkorában egy szintén mutánssal, aki árva és ételt lop. Gyakorlatilag Xaviernek ő volt a családja.

Kicsit részrehajló vagyok, mert a FC a kedvenc képregényfilmem, közel 100-szor láttam már. :D

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #10736 Dátum: 2013. augusztus 01. - 22:39:14 »
Idézet
Mit variáltak meg rajta, olyan radikálisan? Plazma eredetileg sem tudta eleinte kontrollálni az erejét, a mellkasán az a kör eredetileg energiaszintmérő volt, ergo segítette Plazma energiakivetülését, a filmben meg szintén az utóbbi funkciót látta el, ha nem is mérő volt . 

Ó hát csak a lényeget végül is! Plazma helyett ugyanolyan lézert lőtt ki mint Küklopsz, ráadásul a hasából :stupid: A mellkasán lévő szabályzó vagy mi a tosz egyébként nem zavart,de ez hogy onnét jön a csapás már igen :drying:
Ja és a színész elég nagy nyálgép szerintem...

Idézet
Xavier egy mutáns kisgyerek , aki magányos, gazdag és elhanyagolnak a szülei,  találkozik még gyermekkorában egy szintén mutánssal, aki árva és ételt lop. Gyakorlatilag Xaviernek ő volt a családja.

Kicsit részrehajló vagyok, mert a FC a kedvenc képregényfilmem, közel 100-szor láttam már. :D

Ha az a bizonyos mutáns akivel találkozik képes irányítani a fémet akkor egy k*rva szót nem szólok,de az a valaki ne a kölök Rejtély legyen  :uhoh: Nem bánom ha az eredeti verzió helyett valami újjal rukkolnak elő, viszont eddig sose tudták ezt normálisan ledirigálni. Nem tartottam elég hitelesnek ezt a párost. Főleg miután az X1-ben Raven csúnyán elbánt szegény Károly bácsival ;)

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #10737 Dátum: 2013. augusztus 01. - 22:52:28 »
Azt, hogy hogyan ábrázolják a plazmát, az már csak dizájn kérdése. Én is jobban örültem volna másnak, de semmi bajom nem volt a vörös színnel. ( még ha ennyire hasonlított is Scott optisugarára, végülis rokonok vagy mi ) Meg az X: evo miatt már megszoktam, ott is vörös volt.  Nekem nem tűnt nyálgépnek a filmben, nagyon is hasonlított az Infernóbeli Alexra.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #10738 Dátum: 2013. augusztus 02. - 01:37:49 »
Szerintem is jól hozták vele Plazmát. Sinister, te túlságosan a képregényt várod a filmtől, szinte minden hsz-odban ezt írod. Nem lesz ugyanolyan sosem. Onnantól, hogy valamit változtatnak, részedre vége a filmnek, és ötlettelen, béna minden egyéb. Azért lehet ötletes, mert más. Értem, hogy csalódott vagy, amiért nem azt várod, de mint mindig, nézd alter univerzumként.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #10739 Dátum: 2013. augusztus 02. - 08:33:09 »
Szerintem is jól hozták vele Plazmát. Sinister, te túlságosan a képregényt várod a filmtől, szinte minden hsz-odban ezt írod. Nem lesz ugyanolyan sosem. Onnantól, hogy valamit változtatnak, részedre vége a filmnek, és ötlettelen, béna minden egyéb. Azért lehet ötletes, mert más. Értem, hogy csalódott vagy, amiért nem azt várod, de mint mindig, nézd alter univerzumként.

Részben igazat kell hogy adjak neked, mivel ha akarnám se tudnám letagadni a roppant szigorú elvárásaimat egy ilyen filmnél. Viszont vannak esetek mikor képes vagyok magamat ezen túltenni és alterverzumként kezelni a képregény adaptációkat! Pl sok olyan változtatás van ami jobban fest mint az eredeti alapanyag lásd Rejtély bőrét ill. külsejét. Halálcsapás,Kardfog,Agymester stb szintén klasszisokkal jobbak mint a képregényes változat ;) Már régóta nem várok teljes hasonlóságot film és képregény között mert ez eddig csak tán a Watchmen-nek sikerült :)