Nekem úgy tűnik, hogy ez a csúnya jövő inkább csak a mutánsok számára csúnya, de lehet, hogy majd itt is átveszik a robotok az irányítást az emberektől. Ez már egy továbbfejlesztett változata az őrrobotoknak, rá is van írva, hogy "SNTL2". Az első más színű lesz. De frankón néz ki.

Továbbá Plazma képességének a felesleges megvariálása, szintén dilettáns munkára vall.
Mit variáltak meg rajta, olyan radikálisan? Plazma eredetileg sem tudta eleinte kontrollálni az erejét, a mellkasán az a kör eredetileg energiaszintmérő volt, ergo segítette Plazma energiakivetülését, a filmben meg szintén az utóbbi funkciót látta el, ha nem is mérő volt .
Na meg a kezdő jelenet mikor Xavier találkozik Ravennel és utána ő tölti be a fogadott báty szerepét
Xavier egy mutáns kisgyerek , aki magányos, gazdag és elhanyagolnak a szülei, találkozik még gyermekkorában egy szintén mutánssal, aki árva és ételt lop. Gyakorlatilag Xaviernek ő volt a családja.
Kicsit részrehajló vagyok, mert a FC a kedvenc képregényfilmem, közel 100-szor láttam már.