Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1318741 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #10740 Dátum: 2013. augusztus 02. - 09:01:37 »
Az X-mennél meg nem is kell/lehet... mert ott aztán csak apró nyomokban lehet felfedezni hasonlóságot a comiccsal... ennek néha nem nagyon tudok örülni... pölö Tüske, Madrox, Psziché gonosszá tételével, még Halálcsapás elment, a kiborg sok lett volna, de most meg kapunk nagy robotokat, lehet még is működhetett volna... plusz ezek a kurta nagy időkavarások... Plazmával is most akkor mi lesz? Télleg ő lesz Scott apja, vagy mi fene...
Agymester a filmben jobban tetszett? Hát nem tom, azért jól kiherélték a karaktert a filmre... :headscratch:   jobban örülnék, ha az Xeknél azért az alapokat megtartották volna... pölö a csapatok normális felállását. Az összes többi comics filmnél azért nincsenek ekkora változtatások...
Soha nem fogom megérteni, hogy az Xmennél erre miért is volt szükség...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #10741 Dátum: 2013. augusztus 02. - 09:11:13 »
Az X-mennél meg nem is kell/lehet... mert ott aztán csak apró nyomokban lehet felfedezni hasonlóságot a comiccsal... ennek néha nem nagyon tudok örülni... pölö Tüske, Madrox, Psziché gonosszá tételével, még Halálcsapás elment, a kiborg sok lett volna, de most meg kapunk nagy robotokat, lehet még is működhetett volna... plusz ezek a kurta nagy időkavarások... Plazmával is most akkor mi lesz? Télleg ő lesz Scott apja, vagy mi fene...
Agymester a filmben jobban tetszett? Hát nem tom, azért jól kiherélték a karaktert a filmre... :headscratch:   jobban örülnék, ha az Xeknél azért az alapokat megtartották volna... pölö a csapatok normális felállását. Az összes többi comics filmnél azért nincsenek ekkora változtatások...
Soha nem fogom megérteni, hogy az Xmennél erre miért is volt szükség...

A csapatfelállás nálam meg pont másodlagos mert attól hogy nem az eredeti X-ek vannak benne még igenis lehet jó a film. Agymester szerintem nem volt valami jelentős karakter akit egy az egyben eredeti formájában kellett volna átültetni a filmvászonra. A képregényben is csak a gagyi illúziói mögé tudott bújni, ráadásul a valódi külseje még hasonlított is a filmbeli változatra! Na meg az eredeti Pokoltűz Klubnak a nevetséges  18.századi öltözéke is hagyott némi kívánnivalót maga után :uhoh:
Plazmát sajnos még mindig nem magyarázták meg hogy akkor most mi is lesz a szerepe a jövőt tekintve. Kinézem a Foxból hogy semmi köze nem lesz Scott-hoz hanem csak egy random mutáns lesz és ennyi...

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #10742 Dátum: 2013. augusztus 02. - 10:24:54 »
Rohadt sok Avengers infó!

- Tony Stark építi meg Ultront
- Lesz Quicksilver és Scarlet Witch
- Még mindig erőltetik Hawkeye és Black Widow szerepének fontosságát
- Aaron Taylor-Johnson (Kick-Ass) fogja játszani Quicksilvert
« Utoljára szerkesztve: 2013. augusztus 02. - 10:28:14 írta Szilánkmentes »

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #10743 Dátum: 2013. augusztus 02. - 10:34:25 »
Idézet
- Tony Stark építi meg Ultront
- Lesz Quicksilver és Scarlet Witch
- Még mindig erőltetik Hawkeye és Black Widow szerepének fontosságát
- Aaron Taylor-Johnson (Kick-Ass) fogja játszani Quicksilvert

Ez hol újdonság? ;D Szinte mindent lehetett tudni, amit meg nem az kiderült a Comic Con-on. Örülök hogy Tony építi meg az Ultron-t :oh: Innentől kezdve pedig nem lehet megbélyegezni hogy én foggal-körömmel ragaszkodok az eredeti sztorikhoz :lol:
Aaron-t ahogy elnéztem sokkal Quicksilver-esebb búrája van mint a Fox által felkért színésznek! Remélem nem cseszik el a karakterét.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #10744 Dátum: 2013. augusztus 02. - 10:45:47 »
Ultronról én eddig csak annyit tudtam, amit Whedon nagyúr említett: hogy nem Pym fogja létrehozni. Higanyszál meg Skarlát Boszit sem tudtam, hogy már megerősítették.  :)

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #10745 Dátum: 2013. augusztus 02. - 10:55:58 »
Mikor kijelentették a Con-on hogy nem lesz Hank Pym, kapásból Tony-ra tippeltem lévén ő a nagy technokrata és nem mellesleg a filmes Avengers egyetlen kulcsfontosságú karaktere ;D Csodálkoztam is volna ha valaki más építené meg Ultron-t :D Magneto gyerekeire már korábban is voltak egyértelmű utalások utána rá nem sokkal pedig Aaron nevét kezdték el emlegetni.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #10746 Dátum: 2013. augusztus 02. - 10:58:56 »
Pedig annyira reméltem, hogy valahogy megemlítik Hanket, ami aztán utat ad a saját filmének.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #10747 Dátum: 2013. augusztus 02. - 11:05:45 »
Jönni fog mindenképpen, csak ne a klasszikus karaktert várd mert több mint valószínű hogy ebben a változatban nem tudós hanem simán szuperhős lesz. Amivel nekem egyébként semmi bajom nincs mivel már így is túlzsúfolt a Marvel U a temérdek tudóspalántával :lol:

BuB

• Pókfej
« Válasz #10748 Dátum: 2013. augusztus 02. - 11:34:59 »
Furi, akkor most Tonyból fognak csinálni egy roncsot, mer megépítette ezt a gyilkos robotot? Hááát, nem tom, jobb lett volna ha maradnak Hanknél, főleg, hogy külön filmje is lesz nemsokára... :-\ (mer ha nem lenne külön filmje, oké, megértem, hogy akkor nem vele hozznák be Ultoront, de így... :roll: )

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #10749 Dátum: 2013. augusztus 02. - 11:47:16 »
Szerintem is kicsit erőltetett, hogy Tonyn keresztül akarnak mindent behozni valahogy (Vas2-ben vibranium, első BA-ban Stark torony, arch reaktor, most ez).

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #10750 Dátum: 2013. augusztus 02. - 12:55:13 »
BuB: Honnan veszed hogy ugyanolyan roncs lesz belőle mint Pym-ből? Láthattuk a Vas 3-ban is milyen az mikor egy szuperhős depressziós. Vagyis van 1-2 olyan jelenet ahol magába néz, majd utána feláll és ott folytatja ahol abbahagyta :lol: Sajnos azt tudomásul kell vennünk hogy ő itt a központi figura aki sok pénzt termel, így amit lehet azt hozzákapcsolják. Remélem ha visszaszállnak az X-ek jogai nem Tony lesz az aki feltalálja a Sentinel robotokat (heh Tony Trask :hehe:)

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #10751 Dátum: 2013. augusztus 02. - 13:08:29 »
Remélem ha visszaszállnak az X-ek jogai nem Tony lesz az aki feltalálja a Sentinel robotokat (heh Tony Trask :hehe:)

Vicces, mert a Rozsó film utolsó jelentében, mikor megy a reptéri tévén a Trask reklám, bátyám egyből rám tekintett és suttogta, hogy Stark.  :lol: 

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #10752 Dátum: 2013. augusztus 02. - 13:15:03 »
Mondom nem lepődnék meg ha kiderülne hogy Bolivar Trask valójában Tony eltitkolt testvére akinek természetesen ugyanaz a szakterülete mint Mr.Starknak ;D

BuB

• Pókfej
« Válasz #10753 Dátum: 2013. augusztus 02. - 13:16:08 »
BuB: Honnan veszed hogy ugyanolyan roncs lesz belőle mint Pym-ből? Láthattuk a Vas 3-ban is milyen az mikor egy szuperhős depressziós. Vagyis van 1-2 olyan jelenet ahol magába néz, majd utána feláll és ott folytatja ahol abbahagyta :lol: Sajnos azt tudomásul kell vennünk hogy ő itt a központi figura aki sok pénzt termel, így amit lehet azt hozzákapcsolják. Remélem ha visszaszállnak az X-ek jogai nem Tony lesz az aki feltalálja a Sentinel robotokat (heh Tony Trask :hehe:)
Öhm, azt nem tom, a Vas3at én már csak dvd-n fogom látni, szal nem tom milyen depressziósként :D  és oks, hogy Tonyval akarják eladni, bár nem nagyon vágom, hogy miért, amikor Robert már kezd kifelé húzni a projectből nem sokáig lesz húzónév.
De mint mondtam, engem csak emiatt idegesít a cucc, hogy közel az AntMan film és ezt játszák meg...

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #10754 Dátum: 2013. augusztus 02. - 13:21:57 »
Bevallom férfiasan én se láttam a Vas3-at csak a trailer-ek megtévesztően búskomor hangulatát emeltem ki hogy mennyire ügyesen lett összevágva az előzetes, holott egyáltalán nem is viselkedett búvalb*szottan a főhős :D Kíváncsian várom a BA2-t mert utána már van egy olyan érzésem hogy tisztábban látjuk majd a helyzetet. Addig csak a szokásos találgatások mennek ;)

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #10755 Dátum: 2013. augusztus 02. - 13:25:48 »
Vas3ban nem depressziós, hanem Poszttraumatikus stressz szindrómában szenved az Avengersben lezajlott invázió miatt.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #10756 Dátum: 2013. augusztus 02. - 15:26:17 »
Az X filmes Őrszem tuti transformer lesz mert kizárt hogy ne Dyson féle porszopóvá alakuljon át.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #10757 Dátum: 2013. augusztus 02. - 15:30:54 »
Az X filmes Őrszem tuti transformer lesz mert kizárt hogy ne Dyson féle porszopóvá alakuljon át.

Erről jut eszembe:

balogh44

• Thanos
« Válasz #10758 Dátum: 2013. augusztus 02. - 16:29:40 »
Így viszont, totál érdektelen lesz szerintem Pym karaktere...... :roll:
Nem is értem, miért nem őt hozták be a folytatásba, Darázs-al egyetemben. Ehelyett, megint csak az özvegy lesz az egyedüli női szereplője a csapatnak.

Raisu

• Traveller
« Válasz #10759 Dátum: 2013. augusztus 02. - 16:44:44 »
Ehelyett, megint csak az özvegy lesz az egyedüli női szereplője a csapatnak.
Mert a Boszi mi, ha nem nő? :D