Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319285 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #10800 Dátum: 2013. augusztus 12. - 19:29:12 »
Eh,már le is szedték.  :(
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #10801 Dátum: 2013. augusztus 12. - 19:52:26 »
Ja, már nem elérhető.

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #10802 Dátum: 2013. augusztus 12. - 20:02:26 »
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #10803 Dátum: 2013. augusztus 12. - 20:11:24 »
Ez kb olyan mint a szegény ember sztárvársza :hehe: Micsoda véletlen hogy ezt is a Disney dirigálja ;D

BuB

• Pókfej
« Válasz #10804 Dátum: 2013. augusztus 12. - 21:18:58 »
Hát  nem tom, nekem így elsőre valami nagyon B kategóriás cuccnak tűnt ;D nem nagyon lepődnék meg, ha meg is lenen a jövő évi nagy bukta első jelöltje :hehe:
Amúgy, hogy-hogy ennyi elkészült cucc van máris? Azt hittem, még csak most kezdték forgatni...
bezzeg az Xmenről semmi nincs, az már van 2-3 hónapja forog... :roll:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #10805 Dátum: 2013. augusztus 12. - 21:27:29 »
Srácok, egy ideje már gtondolkodom rajta...a Polgárháborúból miért nem csinálnak filmet?

Az addig oké, hogy az olyan filmeknél melyekben egyszerre több hős szerepel előbb mindig egyenként bemutatják őket, és ezt ugyebár a CW-nél nem tudják megtenni a sok szereplő miatt.

A másik meg ebből fakad, hogy nehéz lenne az eddig bemutatott hősöket játszó szinészekkel eljátszatni a karaktereket ami megint bajos.

DE AKKOR IS állati filmet lehetne belőle csinálni.2-t is
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Todd

• Pókfej
« Válasz #10806 Dátum: 2013. augusztus 12. - 21:30:40 »
Én már régóta gondolkozom rajta, hogy k*rva tökös húzás lenne egy Polgárháború filmet csinálni. Downey Jr. mint főgonosz, szerintem marha jól működne, de valószínűleg nem fog sose megtörténni.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #10807 Dátum: 2013. augusztus 12. - 21:35:56 »
Még csak most értünk stabil talajra úgy, ahogy. Eddig rebootok rebootok hátán meg X. eredettörténet, ezért nem lehetett még álmodni sem egy Polgárháború kaliberű történet megfilmesítéséről. Most, hogy az Avengers és az Iron Man után már kezd összejönni elég ízletesen a Marvel filmes univerzum, nem kizárt, hogy még pár sikeres blockbuster után kapunk egy ilyen mega event feldolgozást.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #10808 Dátum: 2013. augusztus 12. - 21:41:34 »
A 4. Avengers-film lehetne ez.

Raisu

• Traveller
« Válasz #10809 Dátum: 2013. augusztus 12. - 22:01:30 »
Downey Jr. mint főgonosz, szerintem marha jól működne, de valószínűleg nem fog sose megtörténni.
Azért az erős túlzás, hogy a Polgárháborúban Tony volt a főgonosz, nem? :D Bár lehet, velem van a baj, mert én nagyrészt egyetértettem a regisztrációval. ^^"

Todd

• Pókfej
« Válasz #10810 Dátum: 2013. augusztus 12. - 22:04:53 »
Szerintem a képregény azért elég egyoldalúan a regisztrációs oldalt tüntette fel negatívként.
A regisztrációval valamilyen szinten egyetértek én is, de a módszerek amikkel Tonyék élnek, bőven túlmennek azon, hogy bármilyen szinten is lehessen őket pozitív karakternek tekinteni.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #10811 Dátum: 2013. augusztus 12. - 22:11:32 »
Szerintem a képregény azért elég egyoldalúan a regisztrációs oldalt tüntette fel negatívként.
A regisztrációval valamilyen szinten egyetértek én is, de a módszerek amikkel Tonyék élnek, bőven túlmennek azon, hogy bármilyen szinten is lehessen őket pozitív karakternek tekinteni.
:nezze:
" A hétrészes Polgárháború és a kapcsolódó történetek írói maguk sem maradtak pártatlanok. Mark Millar, a fő történet írója Tony Stark oldalát próbálta kedvezőbb fényben feltüntetni, míg véleménye szerint a kapcsolódó történetek írói éppen a másik oldalra, Amerika Kapitány mellé álltak."
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #10812 Dátum: 2013. augusztus 12. - 23:21:05 »
Hát szerintem pont fordítva. A Vasemberes részekben láttuk hogy Tony is szenved bőven, a Pókibna meg hogy azért gondoskodott Peterékről. A többiben nem nagyon van kulcsszerepe. A Főminiben meg felbérel egy csapat gilkost, csinál egy Thor másolatot, levadássza az összes tinédzsrehőst és persze félholtra veret vagy éppen megöl mindenkit.

Amúgy egyértelműen nincs elég szereplő egy ph filmhez, legalábbis zéró pókember, zéró x men stb. a marvel kezében.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #10813 Dátum: 2013. augusztus 13. - 00:04:51 »
X-Men nem is volt benne, pont jó. :)

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #10814 Dátum: 2013. augusztus 13. - 00:12:14 »
Ahogy Hulk, (igazi) Thor, Özvegy, Sólyomszem sem. Szóval marad Kapi és Vasember ahogy szkanderoznak. :D

BuB

• Pókfej
« Válasz #10815 Dátum: 2013. augusztus 13. - 06:09:39 »
Ohohohoh... kellett nekem megszólalni... :o
http://filmbuzi.hu/archives/2013/08/12/kameras-x-men-days-of-future-past-elozetes/

Igaz kamerás, de huuuu.... :o :o

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #10816 Dátum: 2013. augusztus 13. - 09:26:55 »
Hát szerintem pont fordítva. A Vasemberes részekben láttuk hogy Tony is szenved bőven, a Pókibna meg hogy azért gondoskodott Peterékről. A többiben nem nagyon van kulcsszerepe. A Főminiben meg felbérel egy csapat gilkost, csinál egy Thor másolatot, levadássza az összes tinédzsrehőst és persze félholtra veret vagy éppen megöl mindenkit.

Amúgy egyértelműen nincs elég szereplő egy ph filmhez, legalábbis zéró pókember, zéró x men stb. a marvel kezében.

Addig lesz Higanyszál, Skarlát Boszi, Hank Pym, Falcon és még valószínűleg sokan mások. Sőt, addig még Thort el is tudják tenni láb alól valamelyik filmben.  :P

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #10817 Dátum: 2013. augusztus 13. - 10:16:40 »
Ohohohoh... kellett nekem megszólalni... :o
http://filmbuzi.hu/archives/2013/08/12/kameras-x-men-days-of-future-past-elozetes/

Igaz kamerás, de huuuu.... :o :o

Valóban csapnivaló a minőség,de mikor néztem ilyen gondolatok eszembe sem jutottak hanem inkább az hogy "Vazze legyen már jövő május :oh:"
Amúgy a hozzászólásokban sokan említik hogy a trailer aláfestő zenéjét az Inception-ből csórták. Nekem ez fel sem tűnt, meg amúgy sem zavar mert volt már erre példa korábban is (Terminátor zenéjét megkapta a Robizsaru :D). A 2014-es felhozatalból ezt várom a legjobban!!!!

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #10818 Dátum: 2013. augusztus 13. - 10:22:36 »
Nem kispályáznak a stúdiók:
http://index.hu/kultur/cinematrix/2013/08/13/jackman_100_milliot_kaphat_a_farkasert/

Bale-nek 50 milliót ajánlottak az újabb Bőregér szerepért, Jackman 100 milliót kapna, ha még 4-szer eljátszaná Rozsit... ;D Na most kiderül, hogy tényleg van-e az a pénz... :D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

BuB

• Pókfej
« Válasz #10819 Dátum: 2013. augusztus 13. - 11:57:00 »
Ezek szerintem kamu hírek... csak arra valók, hogy fent tartsák az érdeklődést...
Balenek amúgy se lenne semmi értelme basszus... totál nem lehet akkor elvonatkoztatni akkor a Nolan filmektől, ha ő marad Bats... az egyszerű néző totál meglesz zavarodva (mondjuk valszeg amúgy is...)...
farkasnk örülnék... és sztem abban a 4 filmben az X erő is benne van. :headscratch: (bár ezt se tartom igaz hírnek...)