Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319987 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #11120 Dátum: 2013. szeptember 08. - 22:20:28 »
Csavaros egy észjárásod van az már egyszer bizonyos!  :lol:

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #11121 Dátum: 2013. szeptember 08. - 22:25:03 »
mi jó lenne ha megjelenne: (…) Howard a kacsa
:o
A védelem visszavonul. Messzire.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #11122 Dátum: 2013. szeptember 08. - 22:25:15 »
A Howard a kacsa nem kolosszális bukta volt?

Idézet
Delonnak pedig van vagy 3 olyan filmje, ami nem arról szól, hogy ő a szépfiú és valami története is van.  :hehe:  Nagy kedvenc tőle az Ég veled, barátom! és a Vörös nap amiben mindkettőben Bronson a partnere. De a Vörös kör és a Kalandorok is tetszik tőle...
A Vörös nap tényleg nagyon jó. Én a Vörös kört Füles-képregényben olvastam először, nagyon tetszett. Aztán megvettem könyvben is, azóta lett kedvenc író Edgar Wallace (a Zöld Íjász, hmm?) :)
Delontól azok a filmek voltak jók, ahol gengsztert alakított, nem zsarut (Borsalino - bár az főleg Belmondo miatt -, Jaguár, ilyesmik. Volt egy, amiben megölt egy milliomost egy hajón, és a helyébe lépett, az nagyon jó volt), de az Egy zsaru bőréért is nagyon tetszett.
Én csíptem a Funes-filmeket nagyon annak idején.
A Logan futása volt az első angol feliratos film, amit láttam, magyar szöveg nélkül, még a Filmmúzeum helyén a TCM-en talán. Nekem bejött.
« Utoljára szerkesztve: 2013. szeptember 08. - 22:26:48 írta kaine »

balogh44

• Thanos
« Válasz #11123 Dátum: 2013. szeptember 08. - 22:28:59 »
Csavaros egy észjárásod van az már egyszer bizonyos!  :lol:

Ki tudja, hátha figyel egy illetékes, a hazai DVD/BD kiadásokért is! :D
Amúgy a Howard a kacsa nekem nosztalgia faktor erősen, és nagyon jól hozza a 80-as évek közepének a hangulatát, vannak jó pillanatai, kár, hogy nem akkor készült egy Pókember film! ;)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #11124 Dátum: 2013. szeptember 08. - 22:30:27 »
Neeeem. Kolosszális bukta volt a Waterworld. A Spirits Within. A 13. harcos. A Kincses bolygó. De ezek alapvetően csak rossz sorsú filmek, mert minden okuk megvolt arra, hogy elég pénzt hozzanak.
A Howard a kacsa olyan, mint a Manos. A Battlefield Earth. A Cápa 4. A Batman & Robin. A Gigli. A Battlefield Earth. (Tudom, hogy volt, de az… az… te jóságos atya úr isten, az a film…!) Nem hogy Lucas pályafutásának egy szégyene (az amúgy is egy végtelenhez konvergáló halmaz), de ha ez alapján ítélkezne egy földönkívüli faj felettünk, az emberiség teljes mértékben méltó lenne a teljes kiirtásra. Az idővonalból. Minden síkon.

balogh44

• Thanos
« Válasz #11125 Dátum: 2013. szeptember 08. - 22:37:36 »
Az Űrrandevú majdnem pont erről szól! :D
Amúgy Puzsér Róbert hangja ugrott be, ahogy most olvastam a hozzá szólásod, nem tudom miért!  ;D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #11126 Dátum: 2013. szeptember 08. - 22:42:55 »
Hogy az az Explorers! Oké. Azt az életben nem láttam magyarul. Az egy jó film. Kegyetlen furán hatott a közepétől kezdve, amikor… sikerül a tervük, de az tényleg egy nagyon nosztalgikus hangulatú film. Bár nem lepne meg, ha az elmúlt húsz évben legfeljebb valami háromszáz fős nézettségű csatornán bukkant volna maximum fel, annyira elveszett az időben. (Az USA-ban is.)

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #11127 Dátum: 2013. szeptember 08. - 22:44:20 »
A Howard a kacsa nem kolosszális bukta volt?

Idézet
Delonnak pedig van vagy 3 olyan filmje, ami nem arról szól, hogy ő a szépfiú és valami története is van.  :hehe:  Nagy kedvenc tőle az Ég veled, barátom! és a Vörös nap amiben mindkettőben Bronson a partnere. De a Vörös kör és a Kalandorok is tetszik tőle...
A Vörös nap tényleg nagyon jó. Én a Vörös kört Füles-képregényben olvastam először, nagyon tetszett. Aztán megvettem könyvben is, azóta lett kedvenc író Edgar Wallace (a Zöld Íjász, hmm?) :)
Delontól azok a filmek voltak jók, ahol gengsztert alakított, nem zsarut (Borsalino - bár az főleg Belmondo miatt -, Jaguár, ilyesmik. Volt egy, amiben megölt egy milliomost egy hajón, és a helyébe lépett, az nagyon jó volt), de az Egy zsaru bőréért is nagyon tetszett.
Én csíptem a Funes-filmeket nagyon annak idején.
A Logan futása volt az első angol feliratos film, amit láttam, magyar szöveg nélkül, még a Filmmúzeum helyén a TCM-en talán. Nekem bejött.

Igen, az a Delon film a Ragyogó napfény. Tom Ripley-t játssza benne, akit később Damon alakít a Tehetséges Mr. Ripleyben. Az tényleg jó film. A Borsalinot most vettem meg, de már messze nem azt nyújtja mint régen. A nosztalgia faktor működik, no és Belmondo, akinek hozzáteszem még nem láttam rossz filmjét.  ;)
Az Egy ember és kutyája csodaszép szívbe markoló filmje.

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #11128 Dátum: 2013. szeptember 08. - 22:45:53 »
Neeeem. Kolosszális bukta volt a Waterworld. A Spirits Within. A 13. harcos. A Kincses bolygó. De ezek alapvetően csak rossz sorsú filmek, mert minden okuk megvolt arra, hogy elég pénzt hozzanak.
A Howard a kacsa olyan, mint a Manos. A Battlefield Earth. A Cápa 4. A Batman & Robin. A Gigli. A Battlefield Earth. (Tudom, hogy volt, de az… az… te jóságos atya úr isten, az a film…!) Nem hogy Lucas pályafutásának egy szégyene (az amúgy is egy végtelenhez konvergáló halmaz), de ha ez alapján ítélkezne egy földönkívüli faj felettünk, az emberiség teljes mértékben méltó lenne a teljes kiirtásra. Az idővonalból. Minden síkon.

:lol:

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #11129 Dátum: 2013. szeptember 08. - 23:14:39 »
Amúgy, hogy vissza kanyarodjunk a szóban fogó Robotzsaru-ra, pont hogy nem a giccs világát mutatta meg, hanem a 80-as évek egy lehetséges jövőképét, teszem hozzá reálisan! És amikor a mostani Vasemberhez hasonlítgatjuk, csak jókat nevetek, hiszen két különböző világ, különböző kor, és nem utolsó sorbanban, az egyik egy páncélba bújt ember lenne, a másik pedig félig robot! :nezze:
Akkor jól félreértetted, amit írtam. A Vasembert csak egy példának hoztam fel, de bármelyik mai robotos sci-fit említhettem volna. A lényeg, hogy a mai fiatalok számára a régi klasszikus Robotzsaru (nem a film, hanem maga a robotfigura) nevetségesen hat a mostani sci-fik robotjaihoz képest, szóval nem hülyeség, hogy rebootolják a filmet. Az új generációnak biztos tetszeni fog. Sőt, ki tudja - lehet, hogy még nekünk is. :)
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #11130 Dátum: 2013. szeptember 08. - 23:23:46 »
Tényleg a Ragyogó napfény! Belmondo tényleg mindenhol jó, de CSAK magyar szinkronnal. :)

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #11131 Dátum: 2013. szeptember 08. - 23:34:30 »
Én nem vagyok hajlandó megnézni az új Robotzsarut. Nekem elég sokk volt már a trailer is.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #11132 Dátum: 2013. szeptember 09. - 00:02:50 »
Ugyan már, legyél kicsit nyitottabb. :hehe: Hátha ellövik a megmaradt kezét is a film végén, akkor olyan lesz, mint a régi. ;D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #11133 Dátum: 2013. szeptember 09. - 09:16:40 »
Igazából ezt az épen maradt jobb kezet (ami amúgy eléggé képtelenség, ha egyszer mellette robbant fel a kocsija) valahol egy hatalmas kiáltásként is lehet felfogni, miszerint: „látjátok, totál nem olyan, mint az előző film, de tényleg nem, ezzel aztán húúúúúúúú, de megmutatjuk, hogy mennyire de nagyon eltértünk mert totál nem csak egy olcsó remake-et csinálunk de tényleg nem, légyszilégyszi valaki nézze meg, hogy ne bukjon, mint a Conan, légyszi.” Hisz az első film egyik ikonikus jelenetében pont, hogy egy sörétessel letépik a jobb karját, az az egyetlen része, amit tényleg a halálakor veszít el és nem úgy vágnak le később róla. Most meg juszt is csak az marad meg neki. Mert ez totál nem olyan lesz.
Ami valahol akár egy gyenge forgatókönyvíró/producer ostoba, gyerekes lázadozásaképp is felfogható.
Csak hogy azért nézzünk rá egy kicsit másképpen is.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #11134 Dátum: 2013. szeptember 09. - 14:40:59 »
Én általában nyitott vagyok, de ez a ritka kivétel, nekem egyszerűen semmi nem stimmel ezzel a filmmel kapcsolatban.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #11135 Dátum: 2013. szeptember 09. - 14:45:12 »
Ennyire azért nem szörnyű a trailer hogy így ítélkezzetek felette! Nyilván az eredeti közelébe se fog érni, viszont ha ettől eltekintünk szerintem egy látványos és nézhető filmet kapunk! Olyan meg sose lesz már mint anno, tehát ezen kár is búslakodni ;)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #11136 Dátum: 2013. szeptember 09. - 16:48:52 »
Kiváncsi leszek, hogy mennyi lesz benne a a társadalomkritika a régihez képest. Ugye alap szitu volt, hogy az OCP megveszi a rendőrséget. Meg emlékeztek a naptej reklámra? Vagy arra az apró részletre a második részből, amikor bemutatják az új város makettjét és az új robotzsarut aminek az agya a drogos fickóé és van egy tolószékes újságíró, aki nem tud lemenni a lépcsőn, mert az Omnicorp előadóterme nincs akadálymentesítve.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #11137 Dátum: 2013. szeptember 09. - 17:09:06 »
A trailer-be mintha a szabad akarat illúziójáról motyogtak volna valamit, úgyhogy esélyes a társadalomkritika,de azt már ne várjátok hogy olyan durván demonstrálják mint a régi filmben. Gondolom néha szóba hozzák és nem több! Itt inkább az akcióra és a high-tech részre fognak rágyúrni (na meg az érzelmi szálra :roll:)

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #11138 Dátum: 2013. szeptember 09. - 18:05:04 »
De milyen érzelmi szálat akartok? Murphy már semmit nem tud nyújtani a családjának, semmi értelme, hogy kapcsolatban maradjanak.

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #11139 Dátum: 2013. szeptember 09. - 18:18:12 »
Érzelmi szál alatt én például azt értem az eredetiben, mikor rájön ki ő. Na annál durvább érzelemkirohanást nem látni sehol sem. Szerintem az a rész megható és sokkoló is, a zenei aláfestéssel pedig maximálisan csúcsra emelik Weller amúgy is kitűnő játékát.
Érdekes módon, míg az eredeti valóban robot ( persze tudjuk, hogy nem ) volt, mármint kinézetre, ez az új sokkal inkább a kiborg változatra fekteti a hangsúlyt. Ahogy ugye a képregények is tele voltak a beépített fém állkapocs, fémkéz egyebek bemutatásával és maga Flac ezredes az utolsó számokban. Hú, kedvem is támadt elővenni ezeket a képregényeket!  ;D