Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319952 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

peti40

• Keselyű
  • **
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #11240 Dátum: 2013. október 29. - 17:20:18 »
Az egész Origins baromi gyenge volt.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #11241 Dátum: 2013. október 29. - 18:45:34 »
Ez az a kép:

Amúgy azt próbáltam volna nézegetni, hogy időben tuti 70-es években járunk... Logan elvben a 80-as években kapta a karmokat és ahogy nézem mintha már itt adamantium karmai lettek volna... (amúgy durvábban hadonászik itt mint az eddigi filmjeiben, végre, SInger télleg tud bánni Logannel ;D ) szval akkor már eleve egy megkavart múltba fog visszatérni? :headscratch:

Igen, egyértelműen azt nyilatkozták most, hogy a 70-es években játszódik a múlt. Régebben pedig Magneto JFK meggyilkolásáról szólt a fáma (Jó a filmben akár a 70-es években is lehetne ). Az első trilógia ( tertalógia\pentalógia? ) szerint pedig Rozsi kb. '85-ben kaphatta az adamantiumot. És én is úgy kockáztam ki az előzetes: valóban fémkarmoknak tűnnek abban a jelenetben. ( más érdekességek: Kolosszus átváltozásának kezdetét is lehet látni, valamint Jégember körül a fagyos levegőt, James McAvoy kopaszon ) Toddnak viszont igaza van, bármi megeshet.
Amúgy nekem úgy tűnik, hogy nem 2 különboző ( X3\ The Wolverine után és a FC ) idősík lesz, hanem minimum 3, de inkább 4. A jövőben, meg úgy tűnik, mintha éppen változna az idősík és azt próbálják helyrehozni talán. És mi ez a szöveg, hogy Magneto látta múltat? :headscratch:
« Utoljára szerkesztve: 2013. október 29. - 20:31:20 írta Psycho »

BuB

• Pókfej
« Válasz #11242 Dátum: 2013. október 29. - 18:54:10 »
Valszeg félrefordítás, pölö Rozsó is azt mondja a magyarban, hogy az új testében ébred, az eredetiben meg az van, hogy a fiatalab testében :D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

BuB

• Pókfej
« Válasz #11243 Dátum: 2013. október 30. - 09:39:23 »
Hopp, Singer megerősítette, hogy Logannek csontkarmai lesznek, mer mások is arra gondoltak, hgy fém, mert eléggé úgy tűnik azon az egy képen.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #11244 Dátum: 2013. október 30. - 09:51:17 »
Az oké,hogy csontkarmok lesznek,de a kérdés melyik idővonalban? A múltban és jövőben is egyszerre? Mert ha a múltban akkor ezek szerint még a Weapon X kísérlet előtt történnek az események bőven. Mert az elméletileg a nyolcvanas évek közepén volt! Mondjuk ez így érdekes lesz, már csak azért is mert így Wolverine karakterét kiherélik és nem az a tipikus több poklot megjárt hős lesz hanem egy szimpla örök életű mutáns karmokkal.:

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #11245 Dátum: 2013. október 30. - 09:52:16 »
Akkor rögtön nem lesz olyan látványos mint az adamantium, kár, de ezzel betartják azt, amit korábban írt valaki arról, hogy Logan mikor vesz részt a kísérletben. Nem keverik meg még jobban a dolgokat.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #11246 Dátum: 2013. október 30. - 10:02:39 »
De így kérdéses az is,hogy egyáltalán részt vesz-e! Ezzel a húzással akár a Rozsi origins-t újrakezdhetnék és akkor mi fanok örülnénk mint állat ;D

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #11247 Dátum: 2013. október 30. - 10:08:02 »
Egy ilyen körkérdésként feltenném, hogy mit vártok a Thor-tól és szerintetek milyen lesz? Én aggódok mert valószínűleg igazak voltak azok a korábbi hírek, hogy a Marvel és Alan Taylor összekülönböztek és a Marvel rendesen megvágta a filmet, néhány kritikus szerint van pár olyan történetszél, ami nem fut ki sehová.

Todd

• Pókfej
« Válasz #11248 Dátum: 2013. október 30. - 11:02:56 »
Mondjuk ez így érdekes lesz, már csak azért is mert így Wolverine karakterét kiherélik és nem az a tipikus több poklot megjárt hős lesz hanem egy szimpla örök életű mutáns karmokkal.:
Ne feledd, hogy ez az öreg Wolvi tudata lesz a fiatal testében, szóval marad a "tipikus több poklot megjárt hős".  ;)

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #11249 Dátum: 2013. október 30. - 11:11:26 »
Így van.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #11250 Dátum: 2013. október 30. - 11:22:45 »
Elméletileg az lesz, gyakorlatilag meg abszolút nem :D Pontosan az történik majd vele is mint Flash-sel a Flashpoint után!

BuB

• Pókfej
« Válasz #11251 Dátum: 2013. október 30. - 11:50:43 »
És az is lehet, hogy a film végén meghal... nekem van egy ilyen sanda gyanúm...  :headscratch:
ha meg nem, akkor eljátszhatják még mindig azt, amit a comicsban is, a tudata a végén visszakerül a régi testébe.

Todd

• Pókfej
« Válasz #11252 Dátum: 2013. október 30. - 12:15:00 »
És az is lehet, hogy a film végén meghal... nekem van egy ilyen sanda gyanúm...  :headscratch:
Mármint az aranytojást tojó tyúkot kinyírnák... WHY??  :headscratch:
ha meg nem, akkor eljátszhatják még mindig azt, amit a comicsban is, a tudata a végén visszakerül a régi testébe.
Ez inkább valószínűbb.
Elméletileg az lesz, gyakorlatilag meg abszolút nem :D Pontosan az történik majd vele is mint Flash-sel a Flashpoint után!
Miért vele mi történt?
« Utoljára szerkesztve: 2013. október 30. - 12:17:34 írta Todd »

BuB

• Pókfej
« Válasz #11253 Dátum: 2013. október 30. - 14:24:13 »
Mármint az aranytojást tojó tyúkot kinyírnák... WHY??  :headscratch:
Azért ztem erős túlzás, hogy az aranytojás tojó tyúk... Farkas önállóan már kétszer "lebőgött" mind film élményileg mind bevételileg... plusz Jackman is többször emlegette, hogy nem biztos, hogy többször eljátszaná már a karaktert, csak kezd kiöregedni, nem tom hova fog fejlődni az Xmen filmek ezután, de ha ennyire nyomják a múltas részt, akkor valszeg nélküle tervezgetik a jövőt...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #11254 Dátum: 2013. október 30. - 14:52:38 »
Nekem nagyon bejött a trailer. :)

BuB

• Pókfej
« Válasz #11255 Dátum: 2013. október 30. - 15:02:04 »
Fura, hogy mennyi nyavalygó van... mindenki csupa harcot meg Őröket akart látni.... nem tom, télleg azt hitték egyesek, hogy majd most mindent ellőnek az első előzetesben? :stupid:

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #11256 Dátum: 2013. október 30. - 15:34:27 »
Lassan már moziba se akarnak majd menni hanem elvárják, hogy rögtön feltegyék az egész filmet a netre. Pókember trailer sajnos csak decemberben lesz a Hobbit előtt.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #11257 Dátum: 2013. október 30. - 19:46:07 »
Az, hogy tetszik a trailer vagy sem nem bír olyan nagy jelentőséggel azért. Annyiban igen, hogy generálhat egy jó adag hypot, de független a film minőségétől. Pl. az Avengers trailer nem akasztotta ki nálam a "Wáá" faktort, de a film annál inkább. Ez így igaz fordítva is tucatnyi filmre is. Ez a trailer most nem jött be, attól még lehet belőle egy tetszetős film.

Egy ilyen körkérdésként feltenném, hogy mit vártok a Thor-tól és szerintetek milyen lesz? Én aggódok mert valószínűleg igazak voltak azok a korábbi hírek, hogy a Marvel és Alan Taylor összekülönböztek és a Marvel rendesen megvágta a filmet, néhány kritikus szerint van pár olyan történetszél, ami nem fut ki sehová.

Én személy szerint nagyon várom. Igaz, hogy nem vagyok jártas a hírekben miszerint a rendező meg a Marvel romlott kapcsolata rontott a filmen vagy sem, de ez ki fog derülni, nagyon remélem, hogy kapunk egy szolid Thor filmet, mert az, hogy én a moziban leszek első héten az tuti.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #11258 Dátum: 2013. október 30. - 19:56:49 »
... mindenki csupa harcot meg Őröket akart látni.... nem tom, télleg azt hitték egyesek, hogy majd most mindent ellőnek az első előzetesben? :stupid:

Igazából az Őröket szerintem azért várta sok ember ( velem együtt ),  mert mégis csak egy ( szó szerint ) hatalmas újdonság a filmben ( ne vegyük ide az X3-as rövid "semmitsemutatok" jelenetet ), az X történetek ( főleg a TDoFP )  lényeges szereplői, nameg a robikról jöttek az első promó képek és vírusvideók. Ugyanakkor megértem, hogy a többi előzetesre is kell tartogatni valamit. Rengeteg ember várja ezt a filmet, csak elég azt megnézni, hogy a pár nappal előtte kijövő Am. Kap. 2 film előzetese már nagyjából senkit nem érdekel, mert akkora ( szakmai és közönség ) sikernek ígérkezik az  új X film.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #11259 Dátum: 2013. október 30. - 20:27:29 »
Rengeteg ember várja ezt a filmet, csak elég azt megnézni, hogy a pár nappal előtte kijövő Am. Kap. 2 film előzetese már nagyjából senkit nem érdekel, mert akkora ( szakmai és közönség ) sikernek ígérkezik az  új X film.

Hát azért az enyhe túlzás, nem?