Na, ez odacsap.
"Led by a series focused on "Daredevil," followed by "Jessica Jones," "Iron Fist" and "Luke Cage," the epic will unfold over multiple years of original programming, taking Netflix members deep into the gritty world of heroes and villains of Hell's Kitchen, New York. Netflix has committed to a minimum of four, thirteen episodes series and a culminating Marvel's "The Defenders" mini-series event that reimagines a dream team of self-sacrificing, heroic characters."
http://marvel.com/news/story/21476/disneys_marvel_and_netflix_join_forces_to_develop_historic_four_series_epic_plus_a_mini-series_event
Valóban odacsap, de úgy látszik, nem ezen a fórumon.

Na mindegy, én kíváncsi leszek rájuk, de Luke, Iron Fist és Daredevil jobban örültem volna, ha mozifilmben tűnnek fel. Mondjuk az Arrow után már el tudok képzelni egy Daredevil sorozatot is. (Bár ezt inkább a TV-s topikban kéne megtárgyalni, ahogy Raisu is tette.)
A "Wonder Woman színésznők" kapcsán szerintem felesleges találgatni, mert nem hiszem, hogy az ő castingjáról lenne szó. Valószínűleg még csak Dianaként cameozik és ez a főszereplő nő inkább Batmannel lehet kapcsolatos. Pl. Catwoman, Batgirl, Batwoman, Talia, vagy egy random barátnő. Olga szerintem egész jó Catwoman lenne. De akár lehet Luthor testőre is, Mercy Graves. Az, hogy WW szerepére castingolnak, csak félreértelmezett mondatokból jött, semmi ilyesmit nem mondtak, szerintem el is lehet felejteni. Pl. Jaimie Alexander tényleg hasonlít Dianára, kb. annyira mint Emma Stone MJ-re.

Amúgy a hasonlóság ellenére én nem örülnék neki, ha Sif után ezt a szerepet is eljátszaná. Olyan, mintha a Marvel és a DC sötétebb hangulatú karaktereit ugyanarra a színészre osztanák... Mondjuk Daredevilt és Batmant is Ben Affleck játszaná el.

De még az is jobb, mert ott eltelt 10 év a kettő között. Itt meg két nagyon hasonló szerep ugyanazzal a színésznővel a két képregényfilmes univerzumban... Azért van még kiből válogatni. Legyen Ryan Reynolds Wonder Woman!
Szerintem Robotzsarut, ha most csinálnák meg a valóságban, feltehetően inkább a régire hasonlítana mozgásban. Nem olyan könnyű a robotoknál megoldani, hogy egyensúlyban maradjanak két lábon való közlekedésnél. (Azért egy szál damillal nem valószínű, hogy el lehetne gáncsolni.

) Ellenben a kar- és egyéb mozdulatai már az eredetinek is gyorsak voltak. Hiába szaladt volna el az ellenfele, egy pillanat alatt és pontosan célzott, ezzel kompenzálta a sebességét. Neki nem is kellett gondolkodnia a jogszerű fegyverhasználaton, abban a világban azt puffantott le, akit akart. Persze a filmek a jövőben játszódnak és fejlődhet még a technológia, szóval nem mondom, hogy soha nem kap majd a jövő Jackie Chan-je robot kaszkadőrt. Na meg főleg a hadiipar az, ami ilyen téren mindig elöl jár.