Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1320466 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #11420 Dátum: 2013. november 08. - 22:19:08 »
Hú, a kamera által homályosant régóta szeretném megnézni. És ige, a Total Recoll inkább illeszkedett a Verhooven féle szatírikus sci-fi vonalba (pont a Robocophoz, meg a későbbi Starship Troopers-hez hasonlóan, ami szintén nem sokat foglalkozott az azonos című könyvvel), semminthogy valódi adaptáció legyen.

Pótold! Zseniális film. Letaglóz annyira, mint Hollywood-i film nem képes.
Ugye? Szerintem ebben a tekintetben az új adaptáció sokkal jobb.

(mint a "Thank you for your cooperation"),

Na ez szállóige lett a haveri körben.
Az Arany ökörben....  :hehe:

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #11421 Dátum: 2013. november 09. - 10:09:25 »
Ennyi, semmi több, nem akarták, hogy ő rendet tegyen a városban, mert mindenki elégedett volt a kialakult helyzettel, mert jót kaszált belőle. És lám, mint egy mosógép ami rögtön tönkremegy a garanciaidő lejárta után, miután betöltötte a feladatát (ami ennyi volt), őt is ki akarták dobni a kukába. Ez a könyörtelenül bürokrata hozzáállás a film igazi hajtómotorja.

Csak korrigálnék felületes robotzsaru ismereteim alapján. Nem mindenki volt elégedett, hanem inkább senki sem volt elégedett a kialakult helyzettel. Leginkább egyedül az OCP volt elégedett vele.
A Másik meg csak hogy kötözködjek ( :P ) Ez nem bürokrácia, tudtommal ez mást jelent. A multinacionális vállalt, vagyis a pénzes emberek elnyomásáról szól sokkal inkább, mint hivatali bürokráciáról. Arról, hogy a rendőrséget is kézbe vette a nagyvállalat, megvette őket kilóra, úgymond, és azt kell csinálniuk, amit az OCP mond.
Legyünk pontosak. Ha már...  ;)
This is a joke. A real practical Joke.

Todd

• Pókfej
« Válasz #11422 Dátum: 2013. november 09. - 10:32:22 »
Köszönöm a szemléletkiigazítást, asszimiláltam.
Legyünk pontosak. Ha már...  ;)
Ilyen mérhetetlenül komoly vitáról van szó.  ;D

BuB

• Pókfej
« Válasz #11423 Dátum: 2013. november 12. - 14:45:40 »
Édes Mózes...
Filmbuzi:
Kevin Smith elalélt a Superman vs. Batman kosztümétől...
Vagyis Affleckről látott egy képet, amin már az új Batman cuccban feszít. Elvileg el fog térni az eddigi filmektől ” You have not seen this costume in a movie on film before”, és neki képregényrajongóként nagyon tetszett.

Odakint az elvetemült hardcore fanok már a szürke kék ruhát várják...  :roll: a még a végén ezt is kiharcolják, mint ahogy anno a Dc is visszacsinálta Csodanő bugyiját a nadrág helyett...  :-\
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #11424 Dátum: 2013. november 12. - 15:05:30 »
Igazság szerint a Nolan filmekben hordott páncél lenne a legjobb választás,de azt ugye nem lehet mert sajnos nem része az újonnan kiépített univerzumuknak :roll: Kár, mert az ellen semmi kifogásom nem volt! A soron következő kosztümöt, szerintem alapjaiban kéne megváltoztatni és valami olyasmit kellene csinálniuk mint a Batman Beyond vagy a most futó Batwing sorozatokban hordott high tech szerkót!

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #11425 Dátum: 2013. november 13. - 13:15:03 »
Újonnan kiépített? Ha a mozifilmes univerzumra gondolsz, azt még csak most kezdték építeni. :lol: Az új Szupi filmmel rakták le az alapkövet. Mondanám, hogy a Green Lanternnel is, de az ugye csúnyán bebukott. Bár az a film arra jó volt, hogy az eredetsztoriját elmesélje, úgyhogy ha esetleg Ryan Reynolds elvállalná a szerepet a JL moziban, akkor nem néznének hülyén az emberek, hogy ki az a Zöld Lámpás.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #11426 Dátum: 2013. november 13. - 14:00:34 »
Tök mindegy,hogy az idei Supi filmmel tudták csak elkezdeni az építkezést, lényeg,hogy végre valahára összejött nekik :D Green Lantern-t a továbbiakban úgy tudnám elképzelni mint a mostani Earth 2-ben lévő Alan Scott-ot, mágikus eredetű gyűrűvel az ujján! Nekem a kozmikus változat annyira nem adja, sem pedig az Oa nevű bolygó,vének tanácsa stb.

Todd

• Pókfej
« Válasz #11427 Dátum: 2013. november 22. - 08:24:53 »
Úgy látom, a jövőben majdnem mindenki idióta sminkeket visel.  :D

BuB

• Pókfej
« Válasz #11428 Dátum: 2013. november 22. - 09:05:05 »
Ez a mutkó divat  ;D csöves hacuka és hülye smink  :hehe:
Bár sztem Blinken az egy tetkó. :headscratch:

Hopp... és Jackmannél bőr rákot diagnosztizáltak...
http://www.comicbookmovie.com/fansites/WeaponX93/news/?a=90384

Aaaaaand, Mangold állítólag visszatér rendezni... már ki is nézték hogy melyik sztorit veszik alapul a Farkas ( :hehe:) 3-ra...
Jó lenne ha a Kardfog szálat vennék alapul...  de a legnagyobb kérdés, hogy az időben vajon hol fog elhelyezkedni  ;D
« Utoljára szerkesztve: 2013. november 22. - 09:09:32 írta BuB »

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #11429 Dátum: 2013. november 22. - 11:35:28 »
alattuk pedig  Roberto da Costa / Sunspot és  James Proudstar / Warpath
This is a joke. A real practical Joke.

balogh44

• Thanos
« Válasz #11430 Dátum: 2013. november 22. - 19:17:51 »
Lehet, hogy valami ilyesmi lesz az új Batman ruha.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #11431 Dátum: 2013. november 22. - 19:26:24 »
Bishopnak van valami M formájú tetkója, vagy mije

Blinknek is van valami kelés az arcán a mutációja miatt, csa a filmben tükrözték  :hehe:
Kár, hogy nem rózsaszínű a filmben.

Warpathnak a maszkját akarták sminkkel elmismásolni, a'la Arrow

Sunspotnak meg sztem csak égési sérülései vannak  :hehe:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #11432 Dátum: 2013. november 22. - 19:41:54 »
Lehet, hogy valami ilyesmi lesz az új Batman ruha.

Ez az eddigi legütősebb dizájn amivel eddig találkoztam Batman páncél fronton!!! Minden stimmel rajta, és kellőképpen futurisztikus,de amilyen birkák dolgoznak a WB-nál szerintem 100% hogy a saját fejük után mennek és valami egészen mással fognak kirukkolni :roll:

balogh44

• Thanos
« Válasz #11433 Dátum: 2013. november 22. - 20:45:19 »
Nekem is tetszik, annyi különbséggel, hogy a mellkas részen, a denevér motívum lehetne fekete, és a csizma része lehetne külön. ;)
Igen, félek a végeredménytől én is, de megszokhattuk már, hogy a képregények film adaptációiban, soha sem úgy néz ki a karakter, karakterek amilyennek lenniük kéne!

Todd

• Pókfej
« Válasz #11434 Dátum: 2013. november 22. - 20:53:54 »
Azért ezt az Iron-Batman imidzset már picit túlzásnak tartanám.
Akkor már lehetne rögtön ez.  ;D

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #11435 Dátum: 2013. november 22. - 21:56:15 »
Ez még bőven messze van szerintem az exoskeleton megközelítéstől :D Ha egy korhű Batman-t akarnak alkotni, akkor ne sima kevlárba csomagolják hanem valami spéci technológiát felvonultató, könnyű páncélzatba! A legjobb megoldás az lenne ha egyből a Batman beyond-ot vennék alapul, és nem ezt az ősrégi maskarát amiben kilátszik az arca valamint hagyományos köpenyt használ.

b44: Úristen még,hogy különálló csizma? :lol: Azt nem nevezném újításnak, hanem megrekedésnek a régi alapoknál! Pont úgy mint Rozsomák és Pókember esetében (többek közt). Nekik is szükséges lenne egy kosztüm csere. Szerencsére a jelenlegi Pókfej erről is gondoskodott :spidey:

BuB

• Pókfej
« Válasz #11436 Dátum: 2013. november 22. - 22:13:37 »
Na, csak azt felejtitek el, hogy Kevin azt mondta, ilyet még mozivásznon nem láttunk... és mivel már 7 filmben volt fekete páncél... én aggódok, hogy most nem olyan lesz...

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #11437 Dátum: 2013. november 23. - 09:10:02 »
Na, csak azt felejtitek el, hogy Kevin azt mondta, ilyet még mozivásznon nem láttunk... és mivel már 7 filmben volt fekete páncél... én aggódok, hogy most nem olyan lesz...

Pontosan emiatt aggódok én is. Mondjuk a balogh44 által linkelt képen szintén egy szürkés árnyalatú Batman páncélt látunk, szóval azért még van némi remény talán! Ha ilyen f*szán megoldják mint a fenti képen, akkor nekem egy szavam sem lesz. Meg szerintem a rajongóknak sem :D

balogh44

• Thanos
« Válasz #11438 Dátum: 2013. november 23. - 16:04:33 »
A fentebbi képnél még tetszik, a nagy fül is a maszkon, elvégre a félelem keltés is a célja volt vele. ;)

Todd

• Pókfej
« Válasz #11439 Dátum: 2013. november 23. - 16:27:40 »
Nem tudtam, hogy a nagy fül félelemkeltő.  :lol: