Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319903 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #11480 Dátum: 2013. december 05. - 15:06:00 »
Tényleg, Kristy, teljesen megfeletkeztem róla. Azt hiszem, az Olvasztáros CSP-ban találkoztam vele utoljára.

Ne niece-ként keresd, hanem cousinként.

Itt volt a gond.  :)
« Utoljára szerkesztve: 2013. december 05. - 15:20:18 írta Szilánkmentes »

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #11481 Dátum: 2013. december 05. - 15:23:46 »
Nekem Giselle (Gal Gadot) volt a kedvenc karakterem (Han mellett) a Halálos Iramban filmekben, szóval én örülök a választásnak, a rajongók meg nem érdekelnek. :P

Egyébként tényleg nagyon vékony és inkább alkatilag, szóval túl sok izmot nem fognak tudni pakolni rá. Na meg a szeme se kék. (Mintha erre Batmannél figyeltek volna a filmeknél...) De attól függ, mit akarnak kihozni a karakterből. Egyrészt izraeli és az akcentusa meg a külseje is alapvetően stimmel, mint "külföldi, mediterrán csaj", elvégre Diana is az volna.
A nagy mellek vagy azok hiánya különösebben nem érdekel, az sokkal inkább esztétikai kérdés a képregényekben, de nem túl praktikus a harcnál. (Meg ugye a legenda szerint az amazonok fél mellüket el is távolították.)
Másrészt Gal benne van az "akcióban" (és itt most nem kell "rosszra" gondolni), ami hasznos lehet a szerepnél. Itt is nagyon lelkesnek tűnik:
http://www.youtube.com/watch?v=ohGDzCykkaU
Szóval jó a hozzáállása, talán ez is szempont volt a castingnál.
A Furious 6-ban volt közös jelenete Gina Caranoval, akit sokan szerettek volna WW-ként látni, de ő meg számomra túl zömöknek tűnt. Nekem WW nem annyira verőleány, elvégre hercegnő, ha nem is Disney-fajta. Gal sovány, de van egyfajta "felsőbbrendű tartása", ami szerintem passzol a karakterhez.
http://www.youtube.com/watch?v=ru0_2La8Pvg
De ja, egy kicsit tényleg edzenie kellene. Illetve a színészi képességeiben se vagyok annyira biztos, de még belejöhet és az akcentus kicsit ezt is palástolja.

BuB

• Pókfej
« Válasz #11482 Dátum: 2013. december 05. - 15:32:36 »
Az akcentus, meg a mediterrán beütés, és a pofi is elég jó, de az alkat... ennek a csajnak kellene megszorongatnia erőben Supit... hát nem tom... :nemtudom:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

ragatskynet

• Tarantula
  • *
« Válasz #11483 Dátum: 2013. december 05. - 15:41:46 »
Csípem én is ezt a csajt, de nem tudom hogy fog festeni WW ruhájában. Persze az is kérdéses, hogy milyen lesz, de azért a képregényekben van némi "betét" abban a ruhában.  :D Egyébként nekem bejön a leányzó annak ellenére hogy olyan vékony mint egy A4-es lap, de lehet inkább a F&F-beli flegma szerep dobott még rá. :-)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #11484 Dátum: 2013. december 05. - 20:05:23 »
Hogy fogja elbírni a kitömött ruhát?

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #11485 Dátum: 2013. december 06. - 00:42:15 »
Hivatalos: 2016. május 27-én jön az X-Men: Apocalypse.  :brow:

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #11486 Dátum: 2013. december 06. - 09:07:39 »
Nocsak, talán akkor mégis Apokalipszis egyik templomában küldik vissza Rozsi tudatát a múltba a TDoFP-ban.  :oh:

BuB

• Pókfej
« Válasz #11487 Dátum: 2013. december 06. - 09:19:13 »
Na, akkor télleg jól láttam, hogy olyasmi az a díszlet, mintha Apokalipszis temploma lenne...
De én nagyon remélem, hogy azt már a régi csapattal képzelik és nem ezzel a First Classes baromsággal... új kezdet ide, vagy oda, furi hogy már fiatalon ilyen nagy dolgok történnek... lassan Magneto első megjelenése a Szabadság szobornál felér egy délutáni lightos sztorival...

Na, és egy újabb MoS hír/pletyka, keresik Luthor megformálóját.... aki valszeg fekete lesz...  :roll:
Idris Elbat és Denzelt emlegetik, meg azt a fickót, aki az Arrow-ban Oliver segítője.

Komolyan, legyen akkor már Kiborg fehér bőrű...
« Utoljára szerkesztve: 2013. december 06. - 09:46:45 írta BuB »

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #11488 Dátum: 2013. december 06. - 13:21:09 »
Mondjuk Denzel szerintem profi lenne.

BuB

• Pókfej
« Válasz #11489 Dátum: 2013. december 06. - 13:27:43 »
Furi mód jópár hozzászólás isteníti a Denzel ötletet... csodálkoztam, azt hittem megint kiakadnak a bőrcserén.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #11490 Dátum: 2013. december 06. - 14:31:18 »
Denzellel az a különbség szerintem, hogy ő ténylegesen elismert a színészi munkái alapján, szóval őt joggal lehet akármilyen szerepre felbérelni, ellenben az olyanokkal, akik tényleg csak azért kapnak szerepet, mert sötétebb a bőrük színe és hollywood így akarja a politikai korrektséget szimulálni.

BuB

• Pókfej
« Válasz #11491 Dátum: 2013. december 06. - 14:35:53 »
De akkor miért nem játszatják el vele Kiborgot, vagy Véres Kézt, vagy mit tom én még ki a néger gonosz a DC-nél... ezt nem fogom soha megérteni, miért kell egy fehér karaktert négerré tenni...
ezért vagyok kivi mi lesz az F4-el... elég nagy a kuss körülötte...

DarthKrayt

• Grizzly
  • *
« Válasz #11492 Dátum: 2013. december 06. - 15:13:30 »
Komolyan mondom ez egyre jobb Luthor fekete. Ez már tényleg röhej mi ez a tendencia nem értem ? Nagy Star Wars rajongó ként már előre félek ott milyen újítással áll elő valami nagy eszű még egy asoka vagy Hannak és Leianak néger gyereke lesz

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #11493 Dátum: 2013. december 06. - 16:02:45 »
Ennek mondjuk én se örülök. Luthor az én szememben tipikus fehér karakter. Van egy nagyon burkolt felsőbbrendű "rasszizmus" a jellemében, csak nála ez nem rasszok közötti különbségekre, hanem a teljes emberi faj mindenek felett állására vonatkozik, részben ezért is utálja Supermant.

De ha mindenképpen fekete színészt akarnak Lex szerepére, akkor tényleg inkább Denzel legyen. :roll:

Közben nézem a magyarázatot:
"The concept we’ve heard plays Superman represents the world as a whole (Being an immigrant of Earth he speaks for everyone), Batman would represent the United States with the American Affleck in the cape-and-cowl with the Flash possibly portrayed by an Hispanic or Laitno actor and as we saw announced yesterday an Wonder Woman played by an Israeli."

"Flash possibly portrayed by an Hispanic or Latino actor" :uhoh:

Reménykednék benne, hogy ez csak pletyka, de a legnagyobb baromságok mindig igaznak bizonyulnak.

BuB

• Pókfej
« Válasz #11494 Dátum: 2013. december 06. - 16:20:12 »
Bazz, ez komoly a kék szemű szőke hajú Barryből latino lesz? Komoly  :D

WhiteTiger

• Rengető
  • *
« Válasz #11495 Dátum: 2013. december 06. - 16:21:02 »

"Flash possibly portrayed by an Hispanic or Latino actor" :uhoh:

Most ez mi?Barry Allen már szerepelt az Arrowban,akkor ezt hogy akarják?Mégsem egy univerzum az Arrow meg a Man Of Steel?  :headscratch:

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #11496 Dátum: 2013. december 06. - 16:22:54 »
Most ez mi?Barry Allen már szerepelt az Arrowban,akkor ezt hogy akarják?Mégsem egy univerzum az Arrow meg a Man Of Steel?  :headscratch:

Néha ezt mondják, néha azt. Utoljára azzal a verzióval találkoztam, hogy nem egy univerzum a kettő.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #11497 Dátum: 2013. december 06. - 16:51:32 »
Ha már ennyire 'politikai korrekt', akkor legyen már egy román valutaárus bevándorló New Yorkból a Flash és egy, másoktól elzárkózó, fiatal, kínai egyetemista, aki csak a saját, kínai klikkjével ül be órára a hátsó padsorban a Zöld Lámpás. Úgy utálom ezt az amerikai koncepciót, hogy á, legyen ez néger, legyen az latinó és megvan oldva a széles világnézet. Lehet, hogy meg kéne próbálni ténylegesen a Földre gondolni ilyenkor és nem csupán Los Angelesre.

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #11498 Dátum: 2013. december 06. - 17:05:14 »
Az inuitokról nem is beszélve. :D

Kicsit olyan ez a koncepció, mint a Bolygó Kapitánya...

Amúgy már tudom is, ki lenne jó Flash:

"¡Arriba! ¡Arriba! ¡Ándale! ¡Ándale!"

Különben tele van minden Batman vs Superman pletykákkal, már nehéz kiigazodni, mi igaz és mi nem. Két napja még egy Callan Mulvey nevű fazont emlegették, mint egyik potenciális ellenfelet - de nem feltétlenül Lex. Bár ezen a képen egészen hasonlít rá:

BuB

• Pókfej
« Válasz #11499 Dátum: 2013. december 06. - 18:07:19 »
Basszus, azért ez egy vegyes társaság lesz ám...  :D
Kapunk egy nyugdíjas Batmant, egy középkorú SUperman, egy tini Wonder Womant, egy Latino Flash ;D