Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1313686 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
Re: Készülő képregényfilmek
« Válasz #1220 Dátum: 2008. április 30. - 18:08:58 »
Nem arra mondom. Itt mindenki lehúzta az előző Hulkot, hogy olyan volt, mint egy jóllakott Shrek, meg sütött róla a cgi, meg milyen béna volt, Hát erről is süt a cgi, más a színe, más az arca, valamivel hulkosabb a karaktere, de irdatlanul, és indokolatlanul, logikátlanul szálkás...ez se lesz jobb szerintem. A film nem ezen fog múlni.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1221 Dátum: 2008. április 30. - 23:41:46 »
Nekem ez inkább akciófigurásnak tűnik.  :D De az előzőnek a mozgása volt az, amiről kisütött a CGI, ennek már most jobb a mozgása, nem olyan darabos.

Todd

• Pókfej
« Válasz #1222 Dátum: 2008. május 01. - 12:12:19 »
Nekem meg teljesen tetszik az új Hulk, képregényfilmt várok, nem valóságshowt-t, és ha a képregényben Hulk egy világbajnok testépítő fizikumával rendelkezik, csak 10 szer akkora, akkor legyen ilyen a filmben is.
Amúgy mi bajotok van Lou Ferrigno-val? :lol:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1223 Dátum: 2008. május 01. - 15:06:54 »
Festi magát.  :hehe:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1224 Dátum: 2008. május 01. - 15:10:35 »
Hát nem is tudom hol kezdjem? ;D

Amúgy ha már Hulk-nál tartunk, azt a rohadt, ezek még emberek?
http://www.taringa.net/posts/imagenes/952121/hipertrofia-muscular.html
« Utoljára szerkesztve: 2008. május 01. - 15:12:33 írta Ben Reilly »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1225 Dátum: 2008. május 02. - 19:35:00 »
Hivatalos magyar Speed Racer poszter, már ha valakit érdekel majd a Speed Racer mert engem nem:

Valamint itt van a Street Fighter 2 film hivatalos oldala, bár nem tudom közületek megmozgat-e ez valakit.
http://streetfightermovie.net/

És hogy legyen mit a szoba falára kitenni..
http://www.sg.hu/kep/2008_05/ironposzter.jpg
« Utoljára szerkesztve: 2008. május 02. - 19:41:26 írta Ben Reilly »

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1226 Dátum: 2008. május 02. - 20:35:34 »
Ez a speed racer valami iszonyat gagyinak ígérkezik.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #1227 Dátum: 2008. május 02. - 21:25:08 »
én csíptem a mesét, és gondolom arra mennek, hogy csak sok sok látvány és kész. Arra meg szerintem jó lesz.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1228 Dátum: 2008. május 02. - 21:42:10 »
Ja, hát egy autóversenyes filmtől biztos nem Shakespearet kell várnunk.  ;)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1229 Dátum: 2008. május 02. - 22:54:44 »
Jó de enniyre gyerekes legyen? Vagy a max 10 éves korosztályt akarná ez a film megcélozni?

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #1230 Dátum: 2008. május 03. - 00:23:08 »
héj, annyira ne ítéljünk el semmi míg nem láttuk. Ha a cél az, hogy látványos legyen akkor ne várjuk el, hogy 35 éves 2 diplomás embereknek készítsék, legyen akkor 10 éveseknek vagy azoknak akik még emlékeznek a sorozatra. Szerintem baromi látványos és színes lesz, néhol 1-2 izgalmas jelenet és kész! Én ennyit várok tőle.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1231 Dátum: 2008. május 03. - 08:30:18 »
Sőt, ki tudja, lehet hogy a Kicsi Kocsit is beveszik a stábba. :hehe:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1232 Dátum: 2008. május 03. - 12:16:54 »
3 perc a Speed Racerből, ezek alapján mindenki el tudja már dönteni, hogy nézős vagy kihagyós.

http://movies.ign.com/dor/objects/34341/speed-racer/videos/speedracer_3mins_050208.html

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1233 Dátum: 2008. május 03. - 15:06:01 »
Én vagyok a hülye, de ez akkor is egy nagy hülyeség. Úgy néz ki, mint egy ovis animációsfilm. :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1234 Dátum: 2008. május 03. - 15:17:54 »
Ja, valóban. Mintha egy videójáték videóit vették volna ki belőle. A vége meg mintha matchboxokkal lenne.  :D Mindegy, aki ismeri a játékot, annak biztos élmény lesz.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1235 Dátum: 2008. május 03. - 15:20:36 »
Nekem sem a szívem csücske de hátha valakit érdekel. A legröhejesebb nem is maga a film, hanem a reklámkampánya, amivel a Batmant próbálták majmolni, úgy hogy hónapokig titkolták ki játsza az egyik főszerepet, Racer X-et, de aki a poszter alapján nem jött rá, hát az totál vak. Amikor meg leleplezték a színészt, teljesen úgy viselkedtek mintha legalább a rák ellenszerét mutatták volna be.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #1236 Dátum: 2008. május 03. - 16:01:29 »
Hát ja, ez a Speed Racer tisztára olyan mintha gyerekeknek készülne...  Amúgy adták az előzetesét a Vasember előtt, színes csilivili látványorgia, sőt, már-már zavaróan színes (A Batman és Robin díszletei jutottak eszembe kb. :hehe:), engem sem érdekel ez a film.
Viszont a Hihetetlen Hulk előzetesét is adták a Vasember előtt! Klasszul nézett ki a mozivásznon is. :D (Már csak a Dark Knight előzetese hiányzott, az tényleg hab lett volna a tortán. ;D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #1237 Dátum: 2008. május 03. - 18:44:09 »
Már azon lepődnék meg, ha egy videó elindulna. :) Nem mintha érdekelne a film, de egy videót azért megnéztem volna belőle. Na mindegy.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1238 Dátum: 2008. május 03. - 18:50:17 »
Nem sokat vesztettél vele. A youtube-on is fent van, és most már itt is, ez lenne az:

http://www.youtube.com/watch?v=41y0VuEWsd0

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #1239 Dátum: 2008. május 03. - 19:05:10 »
Köszi! Azért annyira nem rossz, láttam már borzalmasabbat is, de még mindig nem hiszem, hogy megnézem moziban.
Egy kis kiegészítés Ben Vasember 2 híréhez (bocs, hogy az egészet kirakom):
2010-ben jön a Vasember 2
Sok múlik a Vasember fogadtatásán. Ha beüt a várva várt siker, a stúdió már jövőre forgatni kezdi a második részt, melyet 2010-ben küldene mozikba. Ráadásul számos más, hazánkban kevésbé ismert képregényhős filmes kalandja is rajta múlik.
Viktor - a világ szinte minden kritikusával egyetemben - pozitív kritikát készített a héten mozikba kerülő új képregényfilmről. A Vasember készítői ezt már félsikernek könyvelhetik el és ha a hétvégi bevételi adatok is a várakozásnak megfelelően alakulnak, akkor jövőre elkezdődhet a Vasember 2 forgatása.
Ezt Robert Downey Jr. személyi edzője kotyogta el. Hozzátette, hogy kliense a Tropic Thunder marketingkörútja után egy öt hónapos tréningbe kezd, mely során kerek 10 kiló izmot kell, hogy felkapjon magára. Ezután a producer, Kevin Feige nyilatkozott a Vasember kapcsán.
Elárulta, hogy ha a film sikeres lesz, a Marvel zöld utat ad a Hangyaember, Thor, Amerika kapitány és ezek befejeztével egy Bosszú Angyalai mozifilmnek is. Erre való utalás egyébként a Vasemberben is van, szóval érdemes megvárni a stáblista végét.