Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1318748 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #11740 Dátum: 2014. február 20. - 12:50:41 »
Basszus, külön öröm lesz végre egy idős Batmant látni a Supi/Bat múviban. :lol:
Akkor forgassák le a Dark Knight Returns-t Client Eastwooddal.  ;D

VTomi

• Pókfej
« Válasz #11741 Dátum: 2014. február 20. - 13:09:10 »
A Batman of the future-t el is tudnám képzelni vele. Csak kicsit sovány.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #11742 Dátum: 2014. február 20. - 13:16:43 »
A Batman of the future-t el is tudnám képzelni vele. Csak kicsit sovány.

Ugyanerre gondoltam én is.  :)

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #11743 Dátum: 2014. február 20. - 13:21:22 »
Clint Eastwodd az Old Man Logan főszerepére lenne tökéletes.  ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #11744 Dátum: 2014. február 20. - 14:52:31 »
Ez az F4 egy vicc.  :stupid: Amennyire tök jó szereplőket találtak az előzőhöz, ezt épp annyira rontották el. A leírtak alapján nem tudom megállapítani, hogy melyikük lesz Reed és melyikük Grimm. A szélső tejfelesképű Reednek túl gyerek, Bennek túl vézna. A fekete Fáklya röhej - különösen, hogy a tesója fehér. Ezt a filmet nem lehet jól megcsinálni. Örülök, hogy nem adok ki F4-et.  :pokcrap: Remélem, nem nézi meg senki, kolosszális bukta lesz, és a jogokat visszaadják a Marvelnek.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #11745 Dátum: 2014. február 20. - 14:58:05 »
Én is úgy érzem, hogy rettenetes pofáraesés lesz, de az meg azért nem jó, mert egy jó ideig tuti nem fognak majd újat forgatni a rossz utóhatás miatt.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #11746 Dátum: 2014. február 20. - 15:08:38 »
Hát, ha ilyet csinálnának, akkor ne is. De viszont hamarabb mondanak majd le a jogokról a Marvel javára.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #11747 Dátum: 2014. február 20. - 15:14:38 »
Amennyiben tényleg hatalmas bukta lesz a film, akkor csak azt tudom mondani,hogy hajrá csinálják meg így legalább van esélye visszakerülni a Marvel-hez :D Aztán az már másodlagos dolog ha pár évig nem kezdenek semmit a csapattal emiatt a film miatt. Elvégre sorozat még lehet belőle!

Szerk: Ja egyébként most olvastam az egyik filmes portálon,hogy főellenségnek Fátumot akarják...aki ezúttal nő lesz :stupid: Na tehát ezek után a feka Johnny már abszolút elviselhető ;D
Csak tudnám miért Dr.Doom-ot kell megint fő genyának választani, mikor annyi jó nemezise van a Fantasztikusoknak...
« Utoljára szerkesztve: 2014. február 20. - 15:17:46 írta Mr.Sinister »

BuB

• Pókfej
« Válasz #11748 Dátum: 2014. február 20. - 15:31:02 »
Röhögném, ha a fanok még a forgatás előtt megbuktatnák a filmet, a feka fáklya miatt... mer ezt lenyelni és megemészteni nem semmi lehet a fanoknak :D

Amúgy ha bukik is a cucc és visszakerül  a jog a Marvelhez, sztem 4 évig tuti nem lenne F4 film...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #11749 Dátum: 2014. február 20. - 15:47:15 »
Hát, ha ilyet csinálnának, akkor ne is. De viszont hamarabb mondanak majd le a jogokról a Marvel javára.

Amúgy ha bukik is a cucc és visszakerül  a jog a Marvelhez, sztem 4 évig tuti nem lenne F4 film...

Igen, én is úgy gondoltam, hogy a Marvelhez való visszakerülés után. Isten őrizz attól, hogy ennek legyen folytatása a Foxnál, de ha megbukik és visszakapja a Marvel, félek, hogy jegelés lesz belőle, mint a Hulkkal.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #11750 Dátum: 2014. február 20. - 16:29:52 »
Ja egyébként most olvastam az egyik filmes portálon,hogy főellenségnek Fátumot akarják...aki ezúttal nő lesz :stupid:
WTF??? Amikor már azt hinnénk, hogy nem lehet jobban elrontani? Mindig van lejjebb, igaz a mondás.
Innentől miért Fantasztikus Négyes lesz a címe? Lehetne Hihetetlen család 2 is.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #11751 Dátum: 2014. február 20. - 16:33:15 »
Ja egyébként most olvastam az egyik filmes portálon,hogy főellenségnek Fátumot akarják...aki ezúttal nő lesz :stupid:
WTF??? Amikor már azt hinnénk, hogy nem lehet jobban elrontani? Mindig van lejjebb, igaz a mondás.
Innentől miért Fantasztikus Négyes lesz a címe? Lehetne Hihetetlen család 2 is.

A hihetetlen jelző nem lenne valami találó erre a filmre! De a Rémes Négyes már annál inkább :lol:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #11752 Dátum: 2014. február 20. - 16:53:14 »
 :lol: Tényleg, lehet, hogy jól átvertek, és ezek az ellenségek lesznek!  ;D

BuB

• Pókfej
« Válasz #11753 Dátum: 2014. február 20. - 16:53:52 »
 He, ez jó  ;D

Én rohadtul a Fáklya Sue viszonyra leszek kíváncsi...  :-\

Amúgy a Fátum női pletykát, mintha a rendező megcáfolta volna...  :headscratch:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #11754 Dátum: 2014. február 20. - 17:37:01 »
Méghogy Fátum NŐ? :omg: :omg: :omg: Remélem, ez tényleg csak pletyka, mert ennél nagyobb ökörséget elképzelni se tudok. Banyek, tudom, hogy nem mindenki utálja annyira a régi F4 filmeket, mint én, de azt hittem, Tim Storynál nincs lejjebb... Nehogy már odajussunk, hogy visszasírjuk őt... :surp:

Nem értem, hogy a frászkarikában nem tudnak mit kezdeni az F4-gyel? Mitől ennyire nehéz megfilmesíteni? Oké, a főgonoszok terén nem válogathatnak annyira, mint Pókember esetében, de Fátum van annyira univerzális főgonosz és jó húzónév, mint pl. Lex Luthor. Most már a technika sem lehet akadály, orrba-szájba nyomatják a CGI-t mindenhol (oké, drága, főleg, ha CGI lényt csinálnának, de ha jó a film, akkor bőségesen megtérül).

Ráadásul az F4-ben lenne egy olyan potenciál is, hogy össze lehetne hozni egy F4 vs X-Men, vagy F4 vs. Avengers filmet.

Röhögném, ha a fanok még a forgatás előtt megbuktatnák a filmet, a feka fáklya miatt... mer ezt lenyelni és megemészteni nem semmi lehet a fanoknak :D
Hát, szerintem annyira hangosan nem tudnának tiltakozni a fanok... Amúgy van egy rossz előérzetem, hogy csak a jogok megtartása miatt gyorsan összecsapnak egy mozifilmet, és tesznek rá, hogy a rajongóknak mi tetszik, mi nem, vagy hogy bukik-e a film. :roll: De annyira csak nem hülyék, hogy ennyi pénzt kockáztassanak emiatt...

Idézet
Amúgy ha bukik is a cucc és visszakerül a jog a Marvelhez, sztem 4 évig tuti nem lenne F4 film...
Vagy akár még tovább is jegelhetik, ettől félek én is. :uhoh: Lásd a Superman Returns után is mennyit kellett várni a rebootra, pedig az még nem is bukott asszem, "csak" nem lett elég sikeres... Mondjuk a Marvel azért aránylag tökös, lehet hogy hamarabb bele mernének vágni a rebootba, mint gondolnánk. De asszem azt már így is cseszhetjük, hogy belátható időn belül cameozzanak valamelyik Avengers filmben. Pedig mekkora lenne, ha az F4 és az Angyalok együtt vonulnának harcba Thanos ellen! :D

Idézetet írta: Kaine
Lehetne Hihetetlen család 2 is.
:lol:

:lol: Tényleg, lehet, hogy jól átvertek, és ezek az ellenségek lesznek!  ;D
És kivel fognak harcolni? A Tim Story-féle szereplőgárdával? :hehe:

Én rohadtul a Fáklya Sue viszonyra leszek kíváncsi...  :-\
Még azt tudom elképzelni, hogy esetleg mostohatesók lesznek... De azzal is eléggé megerőszakolnák a képregényt...
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #11755 Dátum: 2014. február 20. - 17:56:54 »
Férj és feleséget csinálnak belőlük.  :D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #11756 Dátum: 2014. február 20. - 18:34:34 »
Akik egyben névrokonok is? :lol: Amúgy az b***na be. :lol: Sue a néger Johnny-val kavarna, és később megszületne a kis csoki Franklin. :hehe:

Ha már ennyire odavan Hollywood a fekete színészek szerepeltetéséért, miért nem forgatnak egy olyan filmet, amiben egy rejtélyes vírustól a világ összes fehér embere négerré változik? :lol:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #11757 Dátum: 2014. február 20. - 18:58:01 »
Ha már ennyire odavan Hollywood a fekete színészek szerepeltetéséért, miért nem forgatnak egy olyan filmet, amiben egy rejtélyes vírustól a világ összes fehér embere négerré változik? :lol:

A film címe pedig nem lenne más mint: Legenda vagyok :lol: Egyébként ha tényleg minden mai filmnek a polkorrektség jegyében kell készülnie, akkor miért nem tudnak egy afro F4-t összehozni? És akkor nem anyáznánk itt hevesen,hogy csak az egyik karakter lett csoki ;D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #11758 Dátum: 2014. február 20. - 18:59:36 »
Ja, akkor azért anyáznánk, hogy mindegyik csoki lett. :lol: Fátum páncélját meg feketére festik á la robocop... :hehe:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #11759 Dátum: 2014. február 20. - 19:07:36 »
Lényeg a lényeg, mindenhogyan sz*r lesz a végeredmény ;D