Méghogy Fátum NŐ?

Remélem, ez tényleg csak pletyka, mert ennél nagyobb ökörséget elképzelni se tudok. Banyek, tudom, hogy nem mindenki utálja annyira a régi F4 filmeket, mint én, de azt hittem, Tim Storynál nincs lejjebb... Nehogy már odajussunk, hogy visszasírjuk őt...
Nem értem, hogy a frászkarikában nem tudnak mit kezdeni az F4-gyel? Mitől ennyire nehéz megfilmesíteni? Oké, a főgonoszok terén nem válogathatnak annyira, mint Pókember esetében, de Fátum van annyira univerzális főgonosz és jó húzónév, mint pl. Lex Luthor. Most már a technika sem lehet akadály, orrba-szájba nyomatják a CGI-t mindenhol (oké, drága, főleg, ha CGI lényt csinálnának, de ha jó a film, akkor bőségesen megtérül).
Ráadásul az F4-ben lenne egy olyan potenciál is, hogy össze lehetne hozni egy F4 vs X-Men, vagy F4 vs. Avengers filmet.
Röhögném, ha a fanok még a forgatás előtt megbuktatnák a filmet, a feka fáklya miatt... mer ezt lenyelni és megemészteni nem semmi lehet a fanoknak
Hát, szerintem
annyira hangosan nem tudnának tiltakozni a fanok... Amúgy van egy rossz előérzetem, hogy csak a jogok megtartása miatt gyorsan összecsapnak egy mozifilmet, és tesznek rá, hogy a rajongóknak mi tetszik, mi nem, vagy hogy bukik-e a film.

De annyira csak nem hülyék, hogy ennyi pénzt kockáztassanak emiatt...
Amúgy ha bukik is a cucc és visszakerül a jog a Marvelhez, sztem 4 évig tuti nem lenne F4 film...
Vagy akár még tovább is jegelhetik, ettől félek én is.

Lásd a Superman Returns után is mennyit kellett várni a rebootra, pedig az még nem is bukott asszem, "csak" nem lett elég sikeres... Mondjuk a Marvel azért aránylag tökös, lehet hogy hamarabb bele mernének vágni a rebootba, mint gondolnánk. De asszem azt már így is cseszhetjük, hogy belátható időn belül cameozzanak valamelyik Avengers filmben. Pedig mekkora lenne, ha az F4 és az Angyalok együtt vonulnának harcba Thanos ellen!
Lehetne Hihetetlen család 2 is.

Tényleg, lehet, hogy jól átvertek, és ezek az ellenségek lesznek! 
És kivel fognak harcolni? A Tim Story-féle szereplőgárdával?

Én rohadtul a Fáklya Sue viszonyra leszek kíváncsi...
Még azt tudom elképzelni, hogy esetleg mostohatesók lesznek... De azzal is eléggé megerőszakolnák a képregényt...