Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319904 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #11880 Dátum: 2014. március 25. - 17:31:51 »
Úgy tűnik nagyon menő most alapnak az X-Men: Evolutiont venni a karakterek kinézetében: először az őrrobotok, most meg Wanda. :)

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #11881 Dátum: 2014. március 25. - 17:35:13 »
Idézet
Amiknek ugye köztudottan semmi köze sincs a rockhoz.  ;)

Ami azt illeti azért mégis. Grunge-nak hívták anno az olyan zenekarokat mint az Alice In Chains,Nirvana,Mudhoney,Stone Temple Pilots stb ;) A goth szubkultúra meg jóval nagyobb és szerteágazóbb mint azt hinnéd. A new wave bandák is használtak gitárt szép számban és nem csak a szintit nyomták szüntelen :D

Idézet
"A bakancsnak meg egyáltalán nincs köze a rockhoz sem pedig a metálhoz! " Hm, ez tuti? A Tankcsapda vagy Metallica feliratú fekete pólóban mászkáló hosszú hajú arcokon bakancsot szoktam látni, valami fémbetéttel vagy mivel, mert az kemény :D

De az Olsen lányon nem épp Martens vagy Shelly's bakancs feszít hanem egy sima utcai példány ;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #11882 Dátum: 2014. március 25. - 18:09:41 »
Idézet
Ami azt illeti azért mégis.
Na ugye.   :D

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #11883 Dátum: 2014. március 25. - 19:37:25 »
Idézet

Ami azt illeti azért mégis. Grunge-nak hívták anno az olyan zenekarokat mint az Alice In Chains,Nirvana,Mudhoney,Stone Temple Pilots stb ;)

Meg még annak a r**anc Courtney Love zenekarát is a Hole-t. Amúgy a Grunge nem is olyan rossz!  8) ;D  Bírod a műfajt drúg?

De az Olsen lányon nem épp Martens vagy Shelly's bakancs feszít hanem egy sima utcai példány ;D

Az Shelleys.  ;D Nekem egy Rangerem volt belőle, most pedig egy Red Roosterem van. Majdhogynem elnyűhetetlenek, megfelelő karbantartás mellett.  8)
« Utoljára szerkesztve: 2014. március 25. - 19:38:56 írta Kit Walker »

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #11884 Dátum: 2014. március 25. - 19:45:04 »
Idézet
Meg még annak a r**anc Courtney Love zenekarát is a Hole-t. Amúgy a Grunge nem is olyan rossz!  8) ;D  Bírod a műfajt drúg?

Courtney Love-ot azért nem említettem, mert az a lotyó szabályszerűen Kurt f*szán mászott fel a csúcsra >:( Így abszolút semmi keresnivalója az olyan nagy ikonok közt mint a Nirvana, STP vagy az Alice In Chains! És amúgy igen, kedvelem a műfajt elég rendesen :D

Idézet
Az Shelleys.  ;D Nekem egy Rangerem volt belőle, most pedig egy Red Roosterem van. Majdhogynem elnyűhetetlenek, megfelelő karbantartás mellett.  8)

Nocsak akkor ezt most csúnyán benéztem ;D Nekem eddig csak Shelly's volt és tényleg minőségi lábbelik ezek mind! Nem csoda ha egy Avenger is ezt viseli valami gigantikus csata közben :hehe:

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #11885 Dátum: 2014. március 25. - 19:50:24 »
Idézet

Courtney Love-ot azért nem említettem, mert az a lotyó szabályszerűen Kurt f*szán mászott fel a csúcsra >:( Így abszolút semmi keresnivalója az olyan nagy ikonok közt mint a Nirvana, STP vagy az Alice In Chains! És amúgy igen, kedvelem a műfajt elég rendesen :D

Ha még nem láttad a Kurt és Courtney a helyi nirvána című doksit, érdemes megsasolni.  :D
Rendesen egy féreg az a nő...

Idézet

Nocsak akkor ezt most csúnyán benéztem ;D Nekem eddig csak Shelly's volt és tényleg minőségi lábbelik ezek mind!

Hehh... És nem is te nézted be.  ;D

Nemrég újrakezdtem a Frankensteint... Biztos azért.  :lol:
« Utoljára szerkesztve: 2014. március 25. - 20:00:46 írta Kit Walker »

Todd

• Pókfej
« Válasz #11886 Dátum: 2014. március 25. - 19:51:26 »
Még 105 nap, és élőben is hallani fogom az Alice In Chainst.
Én amúgy egy Steelt nyüvök most, de azt nem ajánlom senkinek, 1,5 éve alatt bő 6-8 mm-t kopott a sarka, ráadásul féloldalt.
Legközelebb én is inkább Shelly's-t veszek. Mondjuk 12 ezerért egy olyan cipő, amit 1,5 évig hordok napi szinten nem olyan rossz vétel, szóval azért nem bánom.

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #11887 Dátum: 2014. március 25. - 20:03:49 »
Még 105 nap, és élőben is hallani fogom az Alice In Chainst.
Én amúgy egy Steelt nyüvök most, de azt nem ajánlom senkinek, 1,5 éve alatt bő 6-8 mm-t kopott a sarka, ráadásul féloldalt.
Legközelebb én is inkább Shelly's-t veszek. Mondjuk 12 ezerért egy olyan cipő, amit 1,5 évig hordok napi szinten nem olyan rossz vétel, szóval azért nem bánom.

Az én Rangerem talpa is kopott rendesen, de az viszont cserélhető, úgyhogy nagy gond nincs, én nagyon sokáig hordtam, teljesen jó márka a Shelly's.  ;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #11888 Dátum: 2014. március 25. - 20:10:40 »
Akkor lehet utána kéne néznem, hogy lehet-e rá külön talpat venni, mert amúgy meg olyan az egész még mindig, mintha új lenne.
Hű de szétoffoltuk ezt a topicot.  ;D

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #11889 Dátum: 2014. március 25. - 20:35:32 »
Azért egy ilyen bakancsnak az élettartama eléggé függ ám a viselője járásától! Én pl évekig képes vagyok elhordani bizonyos jó minőségű cipőket, csak mert nem otromba a menésem :lol: De ismerek olyat is akinél egy ilyen bakancs fél évig sem húzza, mert lejön a talpa, megreped stb variációk. Nem vagyunk egyformák na :D Viszont a Shelly's-t azt tényleg csak ajánlani tudom ha az ember hosszabb távra tervezne mint 1 év!

Ja és ha már szétoffoltuk a topicot az emberek járási szokásairól,lábbelikről, akkor itt egy videó ami most szorosan kapcsolódik ehhez a témához :hehe:

https://www.youtube.com/watch?v=QlK-SBSput4

Todd

• Pókfej
« Válasz #11890 Dátum: 2014. március 25. - 20:43:17 »
Enyhén csámpás vagyok, ezért kopik fél oldalasan a talpa ez, számomra nem újdonság (de támogatást azért még nem kérhetnék rá  :lol:). De amúgy nálam nincs olyan, hogy egy szezonos cipő.jobb esetben 5-8 évig is hordok egy tartósabb darabot.

ON:
Dwayne "The Rock" Johnson felmerült a DC háza táján.
Idézet
„Mint mindenki ebben a szobában, én is rajongok a szuperhősökért, és korábban évekig tárgyaltam a DC-vel a megfelelő karakterről. Mi lehetne az? Nagyrészt erről szóltak a beszélgetések, mert ki kell választanunk a megfelelőt. Nem mondom el, ki az, de három jellemzőt, ami alapján keresgéltünk elárulhatom, hogy találgathassatok.

Az első jellemző az volt, hogy olyan karakternek kell lennie, aki elég összetett, és bonyolult, és mind nekem, mind a stúdiónak lesz rá módja, hogy kiaknázhassuk a benne rejlő lehetőségeket. A második lényeges szempont az volt, hogy olyan karakternek kell lennie, akit még nem filmesítettek meg soha. Ez szintén adna egy kis szabadságot nekem, mint színésznek, amellett hogy saját magamból is beleadok egy kicsit, hű legyen az alapanyaghoz. A harmadik dolog, a legfontosabb, hogy egy kib***ott kemény valakinek kell lennie, olyan Superman keménységűről beszélünk.

Ez alapján a három jellemző alapján végre megtaláltuk a helyes karaktert számomra, jelenleg is több író dolgozik az anyaggal.”
http://cinestar.hu/cikk/melyik-dc-szuperhos-lesz-dwayne-johnson
« Utoljára szerkesztve: 2014. március 25. - 21:01:24 írta Todd »

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #11891 Dátum: 2014. március 25. - 20:46:15 »

Ja és ha már szétoffoltuk a topicot az emberek járási szokásairól,lábbelikről, akkor itt egy videó ami most szorosan kapcsolódik ehhez a témához :hehe:

https://www.youtube.com/watch?v=QlK-SBSput4

A Python-t is bírod? Senki sem számít a spanyol inkvizícióra!  :hehe:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #11892 Dátum: 2014. március 25. - 20:52:35 »
Idézet
A Python-t is bírod? Senki sem számít a spanyol inkvizícióra!  :hehe:

Mindent szeretek Én ami az elvont és igényes alkotások kategóriájába tartozik ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #11893 Dátum: 2014. március 25. - 23:04:30 »
Jól van, lányok, a divattal menjetek a másik topikba.  :hehe:

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #11894 Dátum: 2014. március 26. - 09:47:39 »
Jól van, lányok, a divattal menjetek a másik topikba.  :hehe:

:lol:

balogh44

• Thanos
« Válasz #11896 Dátum: 2014. március 26. - 19:27:46 »
A DC hír jó, a Marvel kevésbé. :roll:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #11897 Dátum: 2014. március 26. - 19:52:12 »
Heh, a Marvel jó, a DC kevésbé.  :) Duhsku Macskanőnek? Úgy 10 éve még oké.

BuB

• Pókfej
« Válasz #11898 Dátum: 2014. március 27. - 15:42:01 »
Jó isten, 2 méteres E.T fejűek lettek a Teknőcök...  :o

És úgy néz ki télleg Fitchner lesz Reszelő...  :roll:
F&@k it Bay, just F&{k it...  :roll:

És akkor most végül mégis mutánsok lesznek? Ejh... kihátráltak az űrlényes ötletből...  :hehe:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #11899 Dátum: 2014. március 27. - 16:05:15 »
Na végre valami hivatalos anyag :D Pont a hetekben gondoltam rá,hogy míg Pókemberből és a többi idei szuperhős filmből szinte naponta jönnek az előzetesek, addig ebből csak most érkezett egy,de még csak nem is HD felbontásban :lol: Ellenben a TF új részének a trailere már UHD-ban is megtekinthető volt! Fura dolgok ezek :headscratch:

A teknőcök feje pedig iszonyat jóra sikeredett!!! :oh: Én is csak a Reszelőt játszó színészt nézem rossz szemmel,de azt nagyon :drying: