Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1311466 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Fantomex

• Vérontó
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #12200 Dátum: 2014. július 27. - 23:38:34 »
Én inkább abban reménykedem, hogy valaki megszereli... Aki nézte az Avengers: Earth's Mightiest Heroest az tudja miről beszélek.
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Raisu

• Traveller
« Válasz #12201 Dátum: 2014. július 28. - 01:15:29 »
Chris Evansnak még három filmre van szerződése, úgyhogy valszeg az Avengers 3-ig nem történik semmi a Kapitánnyal. ;)

Carnor

• Vízember
  • *
« Válasz #12202 Dátum: 2014. július 28. - 08:01:15 »
Én inkább abban reménykedem, hogy valaki megszereli... Aki nézte az Avengers: Earth's Mightiest Heroest az tudja miről beszélek.
   az a bizonyos valaki ;D

BuB

• Pókfej
« Válasz #12203 Dátum: 2014. július 28. - 09:03:58 »
Hopp, azt modják ez a Deadpool film tesztje.  :o
Elég fajin lett.  :D
http://www.comicbookmovie.com/fansites/MarvelFreshman/news/?a=104630

Addig nézzétek amíg tudjátok, mert a youtubost már törölték...
« Utoljára szerkesztve: 2014. július 28. - 09:06:19 írta BuB »
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #12204 Dátum: 2014. július 28. - 12:20:01 »
nekem tetszik, viszont ebből a minőségből nem látom ki, ez full számítógép vagy van benne ember is?

BuB

• Pókfej
« Válasz #12205 Dátum: 2014. július 28. - 12:35:49 »
Eléggé számítógépesnek tűnik, először azt hittem a játékból van  ;D de azt mondják a kintiek hogy ez Reynolds hangja.

És egy kis Avengers panel.
Poénos bevonulás  ;D

Bár azért az első csapat összetrombitálást nem múlja felül, se a múltkori Loki magánszámot,  :D

He, és Josh Brolin is befutott a végére:  ;D
« Utoljára szerkesztve: 2014. július 28. - 12:37:43 írta BuB »

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #12206 Dátum: 2014. július 28. - 12:40:19 »

Secret Wars? :hehe: ;D Kár, hogy csak álom... :D

A Deadpoolos videó jóóóóóó! ;D :lol:

Viszont a Batsy előzetesről lemaradtam. :-\

WW-ről meg annyit, hogy szerintem még mindig Jaimie Alexander lett volna a legjobb a szerepre...
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #12208 Dátum: 2014. július 30. - 21:18:28 »
Mondom én hogy az lesz:

http://moviepilot.com/posts/2014/07/29/marvel-studios-says-female-thor-black-captain-america-could-come-to-the-movies-2148982?lt_source=external,manual#!braA7t

:uhoh:

Abszolút nem rajongok a Marvel stúdió filmes univerzumáért,de ez a húzásuk most kivételesen tetszik. Legalább felkavarják kicsit az állóvizet,mert kövezzetek meg,de én Thor-t és Amkap-ot nem igazán csíptem. Mondjuk a legutóbbi Kapi filmet nem láttam ott lehet csiszoltak kicsit a személyiségén...
Evans még csak-csak, viszont Hemsworth aligha fog hiányozni! Bár ezeket az extrém tagcseréket először inkább a nem túl népszerű szereplőkkel kéne kezdeni mint pl Black Widow és Hawkeye :roll: Mindenesetre a női Thor-ra kíváncsi leszek filmen :)

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #12209 Dátum: 2014. július 30. - 22:01:46 »
Mondom én hogy az lesz:

http://moviepilot.com/posts/2014/07/29/marvel-studios-says-female-thor-black-captain-america-could-come-to-the-movies-2148982?lt_source=external,manual#!braA7t

:uhoh:

Abszolút nem rajongok a Marvel stúdió filmes univerzumáért,de ez a húzásuk most kivételesen tetszik. Legalább felkavarják kicsit az állóvizet,mert kövezzetek meg,de én Thor-t és Amkap-ot nem igazán csíptem. Mondjuk a legutóbbi Kapi filmet nem láttam ott lehet csiszoltak kicsit a személyiségén...

OFF:Mindig is érdekesnek találtam a szemléletedet az egész képregényes univerzumokról, emlékszem amikor meghallottuk, hogy kínyírja Slott Petert, te voltál az első aki azt mondta: "Hm nem is rossz"
Nekem az jön be hogy van egy ilyen nézőpont is hiszen már annyi ideje nyűzzák a címeket, hogy kevesen lelkesednek a nagyon drasztikus újításokért egyből

ON: *kődobás*  ;D

Én nem szívesen látnék női Thort a vásznon. (képregényben se nagyon, de végül is Thor meg én eddig még nem ismerkedtünk, szóval tökmindegy...) A Thor filmeket nem is láttam, de nem érzem úgy hogy lemaradtam volna valamiről, ámde az AmKap filmek tetszettek, főleg a második rész amit tényleg nagyon eltaláltak.Ajánlom hogy nézd meg, szerintem nem fogsz csalódni.
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

balogh44

• Thanos
« Válasz #12210 Dátum: 2014. július 30. - 22:20:29 »
Igen, csak hát ami működik képregényen.... :roll:
Ez mégis csak egy filmes univerzum, már megkedveltük a szereplőket. De én úgy érzem, ez az egész már csak arról szól, hogy minél több példányt el tudjanak adni a képregényekből, és ez az egész jó hajtószél lenne nekik.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #12211 Dátum: 2014. július 30. - 22:24:15 »
Ó azért nem voltam én annyira egyedül a véleménnyel ha jól emlékszem ;D A feltételezésed pedig helyes, ugyanis nem a semmiért szoktam kiakadni és fikázni dolgokat a mai képregény iparban! Egyszerűen vannak karakterek akikkel nem tudnak és nem is akarnak mit kezdeni, mert ha mégis megtennék akkor jelentős bevételtől esnének el. Na én pont emiatt lettem ilyen lázadó alkat, mivel kb már vagy 20 éve olvasok képregényeket és annál jobban nem dühít fel semmi mint mikor valami gagyi ötletet próbálnak lenyomni a torkomon sokadjára. Ennyi idő után én már valami forradalmi változást szeretnék látni amire eddig még nem volt példa! De ez sose fog teljesülni,mert pénz beszél kutya ugat :drying:
Az első Kapi filmet láttam,de nem tetszett, viszont ezt a második részt sokan sztárolják, úgyhogy ha felkerül netre a dvd verzió akkor azonnal megnézem 8)

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #12212 Dátum: 2014. július 31. - 19:22:15 »
Megértelek, a kiadókat a pénz hajtja (miért is hajtaná más) így kevés az olyan író aki elég tökös ahoz, hogy ha csinál valami rendhagyó dolgot akkor azt úgy is hagyja, és ne csak 2-3 hónapig. Valljuk be nekünk olvasóknak soha semmi se jó  ;D ha valami "forradalmit" csináltak az a gond, ha nem az a gond.
Egy 50 éves karakternél meg amúgy is elég hálátlan feladat lehet írónak lenni, a nagy elődök már minde sz*rt megcsináltattak a kérdéses karakterrel, így az aktuális szerzők jobbára csak sablon sztorikat gyárthatnak. Bár ahogy én látom mostanában a képregényeket, egy örrökké ismétlődő ciklus van jelen:
-Alkotnak valami érdekes és újító dolgot, ami megosztja a közönséget.
-(És/vagy csinálnak valami nagy hülyeséget)
-Egy jó ideig bontogatják a következményeket, amivel dől a pénz, meg megy az idő
-Majd ha szorul a hurok az egészet visszacsinálják mintha mi sem történt volna  ;D
« Utoljára szerkesztve: 2014. július 31. - 19:34:54 írta Comicboy »
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

balogh44

• Thanos
« Válasz #12213 Dátum: 2014. július 31. - 19:32:20 »
Ezért is vagyok kíváncsi, meddig marad ez az új Supi, Romita Jr.-el az élen, ott is teljesen új most minden benne. ;)

balogh44

• Thanos
« Válasz #12214 Dátum: 2014. augusztus 01. - 19:52:19 »
Íme Thanos:

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #12215 Dátum: 2014. augusztus 01. - 19:56:45 »
Régi képregényfilmek topicban már mozgásban is.

I'll bathe the starways in their blood.

:pyramid1:

balogh44

• Thanos
« Válasz #12216 Dátum: 2014. augusztus 06. - 23:18:28 »

;)

BuB

• Pókfej
« Válasz #12217 Dátum: 2014. augusztus 07. - 09:37:34 »
Ho... véget ért az Avengers 2 forgatása, Whedon posztolta a képet.  ;D

Plusz egy csomó film forgatása véget ért, Terminátor, F4... jó suttyomban befejződtek.... pölö az F4-ről ki se került forgatási kép, a Terminátórból is asszem csak egyszer lehetett látni vmit...

Hopp, és nézzenek oda, Batmanék beijedtek...  :D
kihátráltak a Kapitány 3 mellől... annyi a jó benne, hogy már márciusban (2016. március 25)  jöhet a film.... (mondjuk ha idén véget ér a forgatás... mi a fészkes fenét fognak csinálni egy évig? reklám hadjárat? Az akkor meg jóóóó magas ára lesz...  :roll:)
És egy csomó premier dátum cím nélkül.

Filmnews:

Untitled DC Film - 08/05/16 ( Shazam!?)
    Untitled DC Film - 06/23/17 (Justice League?)
    Untitled DC Film - 11/17/17 (Sandman?)
    Untitled DC Film - 03/23/18 (The Flash and Green Lantern?)
    Untitled DC Film - 07/27/18 (Wonder Woman?)
    Untitled WB Event Film - 11/16/18 (Fantastic Beasts and Where to Find Them Part 2?)
    Untitled DC Film - 04/05/19 (Man Of Steel 2?)
    Untitled DC Film - 06/14/19 (Untitled Batman Reboot)?
    Untitled DC Film - 04/03/20 (Lobo?)
    Untitled DC Film - 06/19/20 (Justice League 2?)
    Untitled WB Event Film - 11/20/20 (Fantastic Beasts and Where to Find Them Part 3?)

A lehetséges címek, csak találgatások, de a Villám (csakazértis :hehe:) és Zöld Lámpás film érdekesnek hangzik...
« Utoljára szerkesztve: 2014. augusztus 07. - 09:39:53 írta BuB »

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #12219 Dátum: 2014. augusztus 07. - 12:13:58 »
F4... jó suttyomban befejződtek.... pölö az F4-ről ki se került forgatási kép
Ezt nem csodálom, már a szereplőké is totál kiverte a biztosítékot minden fannál. Elképzelni sem tudom, hogy akarják ezt helyrehozni, de jó döntés volt, hogy nem tettek ki újabb képeket, addig is csend van...
Idézet
mondjuk ha idén véget ér a forgatás... mi a fészkes fenét fognak csinálni egy évig?
Általános a szuperhősfilmeknél, hogy 1 év utómunkálat.

slider: merész bejelentés az F4 2 már most...