Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319770 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Rockatansky

• Sakál
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #12440 Dátum: 2014. október 21. - 19:22:45 »
Amerikában jogai vannak ám az embereknek.Pláne egy hátrányos helyzetűnek (jelen esetben mutáns). Biztos nem csuknák le. :D

BuB

• Pókfej
« Válasz #12441 Dátum: 2014. október 23. - 09:15:04 »
Azta-paszta, ennyit a világpremierről, nem tudják felhúzni vele a Shield nézettségét, kiszivárgott a Bosszúállók 2 előzetese:

A Marvel gyorsan ki is nyomta HD-ben...

Furi, az első pár másodperc olyan volt, mintha csak az első rész tömegjeleneteit látnám  ;D vhogy sejtettem, hogy ugyanazt kapjuk, viszont a Hulk csatára elég nagy hangsúlyt fektettek, de ami tök furi, Ultronnak szája lett  ;D Ultron is (főleg a szeme), meg a Hulkbuster is eléggé Transformeres lett... de mindezeken túllépve elég komor hangulata lett a trailernek...
« Utoljára szerkesztve: 2014. október 23. - 09:17:08 írta BuB »
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #12442 Dátum: 2014. október 23. - 09:38:57 »
Van hangulata rendesen. Viszont pár kérdést felvetett bennem. A SHIELD vonalat vajon úgy csinálják meg, hogy a sok alkalmi rajongó akik nem nézték meg a Winter Soldiert (vagy az Agents of Shieldet) is érteni fogják? Illetve, hogy a sokat pletykált Civil Wart már itt felvezetik-e, vagy ez a sok egymásnak feszülés csak hasonló lesz, mint az első részben... :headscratch: mert ha igen, lehet kicsit az lesz, amit Bub írt, hogy kiköpött első rész más körítéssel. De mindezek ellenére nagyon várós!  :oh:

BuB

• Pókfej
« Válasz #12443 Dátum: 2014. október 23. - 09:45:23 »
Hát, furi lenne egy olyan filmre beülni, aminek nem nézzük meg az előzményeit (főleg Cap Amre gondolok, a Shieldet sztem sokan kihagyták, emg az annyira nem is szerves része, hogy feltétlen kelljen hozzá), az egymásnak feszülés meg sztem Skarlát Bosiznak lesz hozzá köze... nekem legalábbis van olyan érzésem...  :headscratch:

Ja, és Andy Serkins is benne van, kivi vagyok ki lesz... annak idején jól elhintették, hogy csak Spadernek meg Ruffalonak ad motion capture tanácsokat, amikor kiszúrták a színfalak mögött  ;D

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #12444 Dátum: 2014. október 23. - 10:05:43 »
Félre ne érts én örülnék, ha rendesen építenének a Cap 2-re. Csak arra értettem, hogy például sok helyre azt hallom vissza, hogy a Kapitámy unalmas karakter (meg az anyjuk :D ) és ha ez nagy általánosságban is elmondható, akkor lehet, hogy ledarálják a film első pár percében, mondjuk egy párbeszéd keretein belül, hogy mi a szitu. De azért remélem nem :)

Ja tényleg a Boszi... akkor ez viszont elég erősen hajazna Loki húzására. :D

Igazából mindegy is, eddig egy 2 perces előzetest láttunk, csak megy a találgatás. Jó lesz ez :D

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #12445 Dátum: 2014. október 23. - 10:22:32 »
Már az első Avengers filmnél is mindenki lef*sta a bokáját örömében,hogy ez mekkora film lett, viszont az igazság szerintem nagyon nem ez. Annak a trailere is némileg megtévesztette a népet,de főleg a Vasember 3-é ami totál eltért attól amit az előzetesben láttunk ;D
Úgyhogy ezek után nem bízok a megújulásba és a fejlődésbe. Mindjárt az elején ott van Hulk aki megint balhézni fog a társaival, majd belső konfliktusok adódnak és nahát, egy mágikus erővel rendelkező személy lesz az egyik ellenség... :roll: Boooooooring! Egyedül Ultron evolúciójára és születésére leszek kíváncsi, és persze arra,hogy lesz Jarvis-ból Vízió. Ja, meg a 2 testvérpárra. A többiek sajnos még mindig unszimpatikusak számomra (kivéve Cap-et)!

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #12446 Dátum: 2014. október 23. - 10:43:37 »
Egyetértek Mr. Sinisterrel, ez detto ugyanaz lesz, mint az első film: egy látványos kliséhalmaz kb. 0 történettel. Egyedül tényleg csak Vízió és Ultron születése érdekes, na meg, hogy végre nem plüssjelmezben van Kapi. ;D

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #12447 Dátum: 2014. október 23. - 10:46:25 »
Egy teaser trailernek nem az a dolga, hogy a történeti elemeket bemutassa. Én arra leszek kíváncsi, az ikrek miért állnak át Tonyékhoz.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #12448 Dátum: 2014. október 23. - 10:59:39 »
Valószínű azért állnak át, mert csak bele vannak kényszerítve a bűnözői szerepkörbe és a film közepén majd rájönnek,hogy amit csinálnak az rossz. Faék egyszerű a szinopszis mondanom sem kell ;D AmKap új ruhájának örülök, bár amit a Winter Soldier-ben viselt az jobban illett hozzá.

WhiteTiger

• Rengető
  • *
« Válasz #12449 Dátum: 2014. október 23. - 11:39:39 »
Geoff Johns szerint nem kizárt a DC filmek és TV-sorozatok közötti crossover.Jó ezt hallani,bár a latinó Flash-t attól még azért szívesen elfelejteném... :uhoh:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #12450 Dátum: 2014. október 23. - 12:40:34 »
Lesz egy pár változata Ultronnak, mire a teaser végit megkapjuk. Sztem a Hulkbuster túl nagy. Arra leszek kiváncsi, hogy Ultron Tudata, JArvis és Vízónak mi közük lesz egymáshoz. A kis utronoknak lesz faarca és a nagynak arcmimikája. Szerintem elég parás főgonosz! :o A Transformersben nem tudták megoldani a hiteles arcmimikát, itt működik.
Amúgy engem megvett, nagyon állat!!!  :oh:
Ja és az ikrek mutánsok lesznek???
« Utoljára szerkesztve: 2014. október 23. - 12:47:06 írta VTomi »

Todd

• Pókfej
« Válasz #12451 Dátum: 2014. október 23. - 13:26:46 »
Nem, Marvel filmekben nem lehetnek "mutánsok", csak különleges képességekkel született emberek, akiket nem hívnak mutánsoknak, de mindenki tudja, hogy azok.  ;D

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #12452 Dátum: 2014. október 23. - 13:34:50 »
Nem, Marvel filmekben nem lehetnek "mutánsok", csak különleges képességekkel született emberek, akiket nem hívnak mutánsoknak, de mindenki tudja, hogy azok.  ;D

Nos, a helyzet még ennél is egyszerűbb! Itt nem mutánsok, hanem a Tesseract-tól kapták az erejüket. Problem solved ;D

VTomi

• Pókfej
« Válasz #12453 Dátum: 2014. október 23. - 13:48:15 »
Az előzetesben a tüntetésen ég normálisnak néznek ki. Később kaphatják meg a képességeiket.

balogh44

• Thanos
« Válasz #12454 Dátum: 2014. október 23. - 13:52:49 »
Jó volt a trailer, de nekem ennyi elég is volt, hogy megállapítsam jó kis film lesz. A további előzeteseket nem fogom nézni, mert mire eljön a bemutató és össze fűzzük az összes trailert, megkapjuk a kész filmet, azt meg nem nagyon csipázom. :)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #12455 Dátum: 2014. október 23. - 14:37:15 »
Ultron meglepően jól néz ki. :D Ha tényleg egy pusztulásra ítélt Vasember-páncélból fog megszületni, az ütős lesz. :) Az első rész szuper volt, persze benne volt az is, hogy az újdonság erejével hatott, de bízom a rendezőben, hogy jó lesz a folytatás. A teaserből úgysem lehet sokat megtudni a történetből.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #12456 Dátum: 2014. október 23. - 15:22:47 »
Nem feltétlenül kell, hogy maga a történet nagy újdonság legyen, hiszen melyik film az? Jól összerakott sztori kell, tartsák fenn a feszültséget, legyen karakter fejlődés, a szereplők maguk már jók. Nekem tetszett, király lesz. Egyedül Higanyszállal lesz bajom, mert az X-es eddig sokkal jobban bejött.

WhiteTiger

• Rengető
  • *
« Válasz #12457 Dátum: 2014. október 23. - 15:24:44 »
Egyedül Higanyszállal lesz bajom, mert az X-es eddig sokkal jobban bejött.
Azzal tényleg elég magasra tették a lécet. :D

BuB

• Pókfej
« Válasz #12458 Dátum: 2014. október 23. - 15:24:55 »
Már az első Avengers filmnél is mindenki lef*sta a bokáját örömében,hogy ez mekkora film lett, viszont az igazság szerintem nagyon nem ez. Annak a trailere is némileg megtévesztette a népet,de főleg a Vasember 3-é ami totál eltért attól amit az előzetesben láttunk ;D
Úgyhogy ezek után nem bízok a megújulásba és a fejlődésbe. Mindjárt az elején ott van Hulk aki megint balhézni fog a társaival, majd belső konfliktusok adódnak és nahát, egy mágikus erővel rendelkező személy lesz az egyik ellenség... :roll: Boooooooring! Egyedül Ultron evolúciójára és születésére leszek kíváncsi, és persze arra,hogy lesz Jarvis-ból Vízió. Ja, meg a 2 testvérpárra. A többiek sajnos még mindig unszimpatikusak számomra (kivéve Cap-et)!
Ha emlékeztek az első teaser poszternél én is azt állapítottam meg a tucat hadseregnél, hogy ugyanaz lesz, mint az első filmnél, majd a végén Vízió egy vírussal semlegesíti az egészet egyszerre, pont mint az egynél...
ide a rozsdás bökőt, hogy rohadt nagy visszhangja lesz, hogy ugyanazt kapjuk mint az elsőnél, aztán majd a harmadikra nagy visszaesés lesz  ;D vhogy én most a Másnapos szindrómát vizionálom az egésznek...  :headscratch:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #12459 Dátum: 2014. október 23. - 16:04:21 »
Én nem értem,hogy az Avengersben mitől múltak ki az idegenek. Forgatókönyvileg meg miért? Tök klisés és különben is, a Nemzeti Gárda elvileg úton volt. Fél perces összevágásban lelődözhették volna őket és akkor a katonák is kapnak egy tiszteletkört a filmben.  Mert ha a robiknak a tudata igazából egy tudat, Ultroné és ő kap egy vírust azt értem.