Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1318748 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #12460 Dátum: 2014. október 23. - 16:23:08 »
Na igen, meg hova lett a rengeteg tetem? Lehetett volna arra is némi magyarázat akár a shieldben is...

És akár ezt is lehetett volna magyarázni a Galaxyben, a Gyűjtő adhatott volna némi magyarázatot a fajra, amikor ott voltak a teremben és lehetett látni a Chiturit.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #12461 Dátum: 2014. október 23. - 16:43:20 »
Szerintem ezt nem kell különösebben magyarázni, elég egyértelmű, hogy a készítők a Függetlenség Napja-féle megoldást nyúlták le, mert nem akartak sokat vesződni a befejezéssel. :D

Amúgy beszarás, a teaser zenéjében a pinokkió rajzfilm egyik dala volt, észrevettétek?  ;D

http://www.youtube.com/watch?v=v_UlphMDLrA
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

BuB

• Pókfej
« Válasz #12462 Dátum: 2014. október 23. - 16:51:31 »
Az komoly  :D

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #12463 Dátum: 2014. október 23. - 17:26:04 »
Az előzetesben a tüntetésen ég normálisnak néznek ki. Később kaphatják meg a képességeiket.
Ezekszerint nem láttad az Am. Kap. 2 stáblista utáni jelenetét.

A két higanyszál a kick-assből

Amennyire hypolja mindenki az amúgy tényleg kúl x-menes quicksilvert, szerintem annyira nem lesz azért nehéz űberelni, oké hogy volt kb egy fél perc nagyon laza jelenete, de csak egy mellékszereplő, nincs kibontva a karaktere.
« Utoljára szerkesztve: 2014. október 23. - 17:31:28 írta Pádi »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #12464 Dátum: 2014. október 23. - 17:41:45 »
Az előzetesben a tüntetésen ég normálisnak néznek ki. Később kaphatják meg a képességeiket.
De láttam. Ezek szerint te nem láttad a teaserben a tüntetéses jelenetet :D
Simán lehet egy visszaemlékezés az Amkap2 előtti időre, vagy átfedés van a két sztori között.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #12465 Dátum: 2014. október 23. - 17:59:11 »
Nem feltétlenül kell, hogy maga a történet nagy újdonság legyen, hiszen melyik film az? Jól összerakott sztori kell, tartsák fenn a feszültséget, legyen karakter fejlődés, a szereplők maguk már jók. Nekem tetszett, király lesz. Egyedül Higanyszállal lesz bajom, mert az X-es eddig sokkal jobban bejött.

Ma már tényleg nincs új a nap alatt,de ha össze kéne hasonlítanom egy másik szuperhős filmmel ami legyen pl az X-Men DoFP, akkor véleményem szerint jelentősen alulmarad. Itt még annyi karakterfejlődés sincs mint a többi szuperhős franchise-ban, ami valljuk be azért gáz! A szereplők üresek és nem tudnak igazán eggyé válni azzal a karakterrel akit játszanak. Ez alól kivétel Chris Evans, mert ő a legutóbbi Kapitány filmmel azért odatette magát 8) De a többiek rettentő kínosak olyannyira,hogy már én érzem magam sz*rul ha végig kell hallgatnom valamelyikük párbeszédét...
Feszültség biztosan lesz, mivel nyilván ebben is menetrendszerűen szétcsapják majd NY-ot. Ami látványos és klassz,de sajnos túl Michael Bay-es,hogy bevegye a gyomrom :lol:

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #12466 Dátum: 2014. október 23. - 18:06:22 »
Bazz, nem ismertem fel a KickAss srácot Higanyszálként! :D Hát ez kész. :D

Amúgy szerintem a két karakter teljesen más lesz. Az X-Menben humoros lazafiú volt, itt meg komoly figura lesz, valószínűleg.

Idézet
nyilván ebben is menetrendszerűen szétcsapják majd NY-ot. Ami látványos és klassz,de sajnos túl Michael Bay-es,hogy bevegye a gyomrom

A rombolással nincs baj addig, amíg az arányok nem Bay-esek. :D Az Avengersben csak az utolsó fél órában romboltak, a TF4-ben meg 2 órán át. ;D A napokban láttam a TF4-et amúgy, hát jó nagy kaki volt.  :yucky:
« Utoljára szerkesztve: 2014. október 23. - 18:14:05 írta Tom Fireheart »
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

BuB

• Pókfej
« Válasz #12467 Dátum: 2014. október 23. - 18:07:39 »
De láttam. Ezek szerint te nem láttad a teaserben a tüntetéses jelenetet :D
Simán lehet egy visszaemlékezés az Amkap2 előtti időre, vagy átfedés van a két sztori között.
Valszeg az egész film tele lesz visszaemlékezéssel, az a balerinás jelenet, gondolom Widowhoz tartozna, régen ő volt balerina, nem?  :headscratch: plusz a Comicbook2movien elemezték a trailert és ott egy CapAmes múltbéli jelenetet is véltek volna felfedezni Peggyvel... he, lehet a végén kapunk egy GIjoe-s sémára épített második részt? Ott volt minden karinak egy-egy múltbéli jelenete... mondjuk itt ahhoz meg rohadt sok karakter van...  :headscratch:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #12468 Dátum: 2014. október 23. - 18:57:59 »
Itt még annyi karakterfejlődés sincs mint a többi szuperhős franchise-ban, ami valljuk be azért gáz!
Szerintem ez az egyetlen film az, ahol ez nem gáz. A kf-t kifejtik a saját filmjeikben, a lényeg az, hogy az ne vesszen el mostanra, vagyis egy kicsit más beállítottságúak legyenek, mint az 1-ben. Itt van 5-6 kialakult személyiség, és nem az a lényeg, hogy hova fejlődnek, hanem az, hogy hogyan dolgoznak össze a különbözőségük ellenére.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #12469 Dátum: 2014. október 23. - 19:18:24 »
Én Bannerre leszek kiváncsi. Valami itt elpattan benne és nem tudja irányítani a Hulkot, ha Hulkbuster kell. Ruffallot mint Banner öröm nézni minden pillanatban.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #12470 Dátum: 2014. október 23. - 20:35:00 »
Srácok!
Azt azért ne felejtsétek el,hogy másfél-két percbe nagyon ügyesen össze lehet ollózni a legjobb jeleneteket,aztán a film meg egy rakás lócitrom!
Ultronon kívül sajnos én se látok semmi és senki jót a filmben.A hülye Hihetetlen Halk ráadásul sose volt a kedvencem.  ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #12471 Dátum: 2014. október 23. - 21:47:28 »
Valójában én épp Ultront látom a gyenge pontnak. Jön egy robot, buhuu. Vasember elleni csaták is ilyesmik voltak. Mindenkire kíváncsi vagyok, de a Hulkra a legjobban. Aztán Thor, Skarlát Boszi. Legkevésbé Sólyomszemre, őt kihagyhatták volna.

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #12472 Dátum: 2014. október 23. - 22:16:38 »
Én is Hulkot várom a legjobban. Aztán talán Kapit, a második filmje tényleg nagyon jó volt. Bár igazából az elsővel sem volt semmi bajom. Ultron valahogy nekem olyan jellegtelen karakter volt, igaz nem is ismerem túlságosan ahhoz, hogy véleményt mondhassak róla. Ő nem érdekel különösebben. Valaki másnak jobban örültem volna. Ha már Pókemberben jön a Sinister six, itt jöhetne egy Wrecking crew, vagy esetleg egy olyasmi bűnözőfelállás, ami annak idején a Marvel extrában volt, az Ostromban. Az azért odavágna. A bűnözők karaktereit úgysem kell annyira kibontani, mindenki kapna egy bugyuta, egyszerű célt, hogy miért utálja a BA-it, azt mehetne az akció.
Sólyomszem pedig valóban olyan erőtlen, hogy kimaradhatna. Pedig régen én szerettem, ha szerepelt a képregényekben.

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #12473 Dátum: 2014. október 23. - 22:19:43 »
Régen volt,hogy is volt....  :D

BuB

• Pókfej
« Válasz #12474 Dátum: 2014. október 23. - 23:13:53 »
Uh, reggel óta ezt a youtubos trailert majd 15 millióan nézték meg  :o  :o :oh:

most rebesgetik, hogy a WB hamaraosan kidobja az első Bat v Sup trailert, na annak az eredményére leszek kíváncsi  :D

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #12475 Dátum: 2014. október 24. - 02:54:23 »
Valójában én épp Ultront látom a gyenge pontnak. Jön egy robot, buhuu. Vasember elleni csaták is ilyesmik voltak. Mindenkire kíváncsi vagyok, de a Hulkra a legjobban. Aztán Thor, Skarlát Boszi. Legkevésbé Sólyomszemre, őt kihagyhatták volna.
Tény hogy a genyókat tetűmód laposra és sablonosra szokták csinálni.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #12476 Dátum: 2014. október 24. - 11:16:31 »
Tény hogy a genyókat tetűmód laposra és sablonosra szokták csinálni.
Kivéve Lokit, aki nagyon betalált. Én abban bízom, hogy Ultronnal kapcsolatban itt Tony és a hősök felelősségére helyezik a hangsúlyt. Hogy nagyon elszúrtak valamit és ők a hibásak a gonosz robot miatt.

Todd

• Pókfej
« Válasz #12477 Dátum: 2014. október 24. - 11:26:09 »
De ha sikerülne egy csapat ikonikus főgonoszt összehozni, akkor egy Masterminds tipusú felállás sokkal jobban működne, mint egy Roncsbrigád.
Pl. Red Skullt ha vissza hoznák, ő egészen érdekes lenne, de bízom benne, hogy Ultron is felér erre a szintre.
Thanos hát ő teljesen más szint lesz.  ;D

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #12478 Dátum: 2014. október 24. - 12:33:59 »
a genyókat tetűmód laposra és sablonosra szokták csinálni
Kivéve Lokit, aki nagyon betalált. Én abban bízom, hogy Ultronnal kapcsolatban itt Tony és a hősök felelősségére helyezik a hangsúlyt. Hogy nagyon elszúrtak valamit és ők a hibásak a gonosz robot miatt.
Mondjuk kíváncsi leszek ebből hogy fog következni a szuperhős regisztráció program.
Igen, Loki jól meglett csinálva.

Peti: Nem tudom, engem eddig Thanos nem győzött meg, a mostani Cosmic marveleket még nem olvastam, de számomra rohadt egy unalmas és fárasztó karakter volt a Végtelen Hatalomban, mindenható erő ide vagy oda.
« Utoljára szerkesztve: 2014. október 24. - 12:41:07 írta Pádi »

Todd

• Pókfej
« Válasz #12479 Dátum: 2014. október 24. - 12:43:10 »
Hát Tony a Vasember 3-ban már komoly előrelépéseket tett az irányításmánia felé. Lényegében össze*rta magát ettól, hogy más világokban olyan lények élnek, akik bármikor megsemmisíthetnék a földet, most ehhez még hozzájön az, hogy megjelennek a "miracle"-ök. hát, szerintem az be fog tenni neki.
Steve meg pont az ellentéte, amint megtudta, hogy a kormány micsoda diktatórikus módokon akarja irányítás alá vonni az országot, ott hagyott mindenkint. Most komolyan Tony a Helicarrieres projectre ott szerintem gondolkozás nélkül rábólintott volna.  ;)