Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319548 alkalommal)

0 Felhasználó és 8 vendég van a témában

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #12600 Dátum: 2014. november 06. - 17:51:16 »
Jéééé, Ben visszatért  :oh: ;D

Rossz pénz nem vész el... :)
Tejet kérek! Csokisat!

balogh44

• Thanos
« Válasz #12601 Dátum: 2014. november 06. - 19:35:23 »
Örülünk Ben-nek! :)

BuB

• Pókfej
« Válasz #12602 Dátum: 2014. november 07. - 12:38:53 »
Komolyan, kezdek kételkedni abban, hogy a DC/Warnernél normális emberek dolgoznak...  :roll: :-\
 Pár hete nagy dirreldurral bemutatták milyen filmek lesznek majd tőlük, köztük volt ugye Shazam is, Rockkal a főszerepben, az a Shazam, aki ugye vmi jogi herce hurca miatt kerütl a Dc-hez, itt-ott használták, aztán a nagy rebuuttatal mindent elkövettek, hogy bemutassák, hogy ő a nagy Liga alap tagja is lesz/van/volt még a hülye rajzfilmükbe is lecserélték az egyik alaptagot, hogy őt rakják oda... szaaal, sztem mindenki joggal várhatta, hogy majd a Liga filmben is megjelenik és hallhatjuk a Shazam varázsszót...
erre ma, vagy tegnap bejelentették, hogy a Shazam film egy tök különálló cucc lesz, nem lesz köze a többi Dc filmhez  ;D :hehe:  :roll: komolyan ezek hülyék....

Most minden épképzláb stúdió azon van, hogy a Marvel mintájára, vmilyen Univerzumos filmet összehozanak, látjuk milyen herce-hurca van a Foxnál az Xekkel, meg elvben az F4-el, ami valszeg akkorát fog bukni mint egy ólajtó és mindjárt kiesik a dolgokból, de az Xeket most nagyon nyomatni akarják, Deadpool, az emlegetett X Force, a Sony is próbálja kitágítani a Pók  univerzumot, az Universál is most próbálja tető aláhozni a 4-5 szörnyet... erre a Warner/DC mit csinál... kapkod levegő után, bejelentenek dolgokat, majd az egészet összevissza kutyulják, van egy/kettő/három  sikeres tv sorozatuk, nemhogy arra építkeznének, neeem,dehogy, nem majmoljuk a Marvelt, majd ha bukunk, akkor elkezdünk megint kapkodni...  :roll: most még a saját filmes Univerzumukat is szétforgácsolják...  :stupid:

Nem értem, akkor mi szükség volt arra, hogy együtt hozzák nyivánoságra a többi filmmel, amiknek nyilvánvalóan lesz közük egymáshoz...  :headscratch:  ez az egy meg kllóg az egészből... akkor jelentették volna be egy héttel később vagy vmi...  :stupid:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #12603 Dátum: 2014. november 07. - 12:58:16 »
Nagy kár a DC-ért, ugyanis ha nem lennének ekkora lúzerek simán odacsaphatnának a Marvel stúdiónak! De ehhez ugye normális szakemberekre volna szükségük és nem ilyen dilettáns idiótákra :drying:
Már így is jelentős előnyt tudhat magáénak a Marvel, hát még ha befuccsol a DC gépezete. Azért remélem a Superman vs Batman-t még láthatjuk mielőtt lehúznák végleg a rolót... :hehe: Az az érzésem az a film köröket fog verni minden eddigi Marvel filmre (ja, még az agyonsztárolt Avengerse is! ^^)

SHAZAM nem rossz karakter, csak a ligába nem illik bele sehogy se. Gyakorlatilag ő egy Superman másolat aki tudomány helyett a mágiából nyeri az erejét.

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #12604 Dátum: 2014. november 07. - 18:51:58 »
Rock Black Adamet játssza majd, Shazam ellenségét.
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #12605 Dátum: 2014. november 08. - 08:11:19 »

Jéééé, Ben visszatért  :oh: ;D

Rossz pénz nem vész el... :)

Sosem tűntem el igazán csak az utóbbi hónapokban a munkabeosztásom kaotikus volt. Most változott így igyekszem többet jelen lenni mindenhol. :)

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #12606 Dátum: 2014. november 08. - 08:31:15 »
Nem is rossz.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Todd

• Pókfej
« Válasz #12607 Dátum: 2014. november 08. - 09:14:23 »
Na ez már profi szint. ;)

BuB

• Pókfej
« Válasz #12608 Dátum: 2014. november 08. - 09:30:25 »
Ha, vmi ilyesmit akartam én is  ;D

Viszont ezt a szokásos Trinity-s beállás szerű igazi filmes posztert várnék tőlük, de valszeg erre nem sok esély van...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #12609 Dátum: 2014. november 08. - 11:56:21 »
Én ezt az új Supi filmet inkább JLA felvezetésnek érzem vagyis inkább amolyan csapatverbuválós 0. epizódnak.

Todd

• Pókfej
« Válasz #12610 Dátum: 2014. november 08. - 12:04:06 »
Szóval ők most tartanak ott, mint a Vasember 1. Legalább olyan gyors reagálásúak, mint a TEK.  :lol:

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #12611 Dátum: 2014. november 08. - 12:23:48 »
 :lol: Hát, ha nagyon szigorúan nézzük, akkor a Man of Steel volt a DC Vasember 1-e. :D

A DC ott cseszte el, hogy már a 2006-os Supi Returns helyett kellett volna a Man of Steelt megcsinálni, és onnan folyamatosan építkezniük kellett volna. Valószínűleg Nolan-nek sem kellett volna ennyire szabad kezet adniuk a Batman franchise kapcsán. Meg persze az sem tett jót a terveknek, hogy a Zöld Lámpás film befuccsolt. Marhára le van maradva a DC, de ezt szerintem nem is fogják tudni behozni már. Én már régóta azt mondom, hogy nem kéne versengeniük a Marvellel, az a hajó úgyis elúszott. Inkább a saját filmjeikre koncentráljanak, és próbáljanak minőségi filmeket alkotni, ahelyett, hogy elkapkodnák.

Amúgy a linkelt rajz jó, de én ezzel a tinicsajos Wonder Woman-nel nem vagyok kibékülve.  :-\ Szerintem a filmben gáz lesz.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Todd

• Pókfej
« Válasz #12612 Dátum: 2014. november 08. - 12:52:48 »
De Nolan batmenjével amúgy nincs semmi gond, azt leszámítva, hogy a gárda nem ment végül bele a közösködésbe. Simán illeszthető lenne a Man of Steel világába, mivel szerintem az a film végig a Nolan Batmanhez készült, mert nagyon azt a vonalat követi.
A Nolan Batmanben amúgy is van egy csomó élő fő gonosz. A nagy többségét vagy ki sem nyírták, vagy csak olyan tessék lássék módon.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #12613 Dátum: 2014. november 08. - 14:33:48 »
http://filmbuzi.hu/archives/2014/11/08/jared-leto-lehet-joker-a-suicide-squadban/#comments

Én eddig azt se tudtam, hogy lesz Suicide Squad film  :o Le vagyok maradva, de már annyi képregényfilm van, mint a szemét, ami nem gond, csak nehéz lépést tartani. Vajon mikor fullad ki?
Tejet kérek! Csokisat!

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #12614 Dátum: 2014. november 09. - 12:11:01 »
Na, egy ilyen ruhával kiegyeznék a filmben (persze a világító bigyók nélkül) :nezze: :

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #12615 Dátum: 2014. november 09. - 12:12:00 »
Na, egy ilyen ruhával kiegyeznék a filmben (persze a világító bigyók nélkül) :nezze: :

Must have!!! :oh:

balogh44

• Thanos
« Válasz #12616 Dátum: 2014. november 09. - 19:41:26 »
Nekem csak a fej része tetszik, a nagy fülekkel.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #12617 Dátum: 2014. november 09. - 20:15:19 »
Na ILYEN tuti nem lesz. Túl kicsi a Batman jel. Nem fér a Supi embléma.  ;D
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #12618 Dátum: 2014. november 09. - 20:26:11 »
Majd Supijéba rakják Batmanét. ;) Vagy ez is olyan presztízs-kérdés, mint, hogy kinek mekkora az övcsatja?  :hehe:

szabocsab2

• Grizzly
  • *
« Válasz #12619 Dátum: 2014. november 11. - 10:14:08 »
Hát eszem f@szom megáll: "A jövőre érkező FANTASZTIKUS NÉGYES rebootban Victor Von Doomot Victor Domashevnek hívják majd, és egy antiszociális programozó lesz, aki a blogokon "Doom" néven nyomul (az infó magát a karaktert játszó Toby Kebbelltől származik)" Egyre felejtősebb ez az F4 nekem.  :(