Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1320207 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #12660 Dátum: 2014. november 12. - 17:54:46 »
Azt sem könnyen veszi be a gyomrom, hogy nincs egy szakemberük. Milliárdos üzletről van szó, nem érné meg kifizetni egy hozzáértő embernek filmenként 5 milliót, mondjuk? Annyiért meg talán bármelyik képregényalkotó elvállalná, aki ért is hozzá, például Bendis.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #12661 Dátum: 2014. november 12. - 18:08:12 »
Az a durva, hogy ha belegondoltok, az igazán ütős címek vannak külső stúdióknál, és a Marvelnél maradt az, ami senkinek sem kellett.
vagyis a legnépszerűbb hősökből nem tudnak jó filmeket gyártani, miközben a Marvel a "legaljából" csinált aranybányát. Mit csinálna egy X-mennel, vagy Pókemberrel, belegondolni sem merek.
Hát ez az.
Egyébként azt nem mondanám, hogy pl. egy Avengers senkinek sem kellett volna. :) Csak szerintem a többi stúdió nem gondolta, hogy ezt ilyen formában össze lehet hozni, ahogy a Marvel megcsinálta. Vannak azért jó karakterek a Marvel kezében, de megvan a szakértelmük is hozzá, hogy ezekből a figurákból kihozzák a maximumot. Őszintén szólva, annak idején nem gondoltam volna, hogy a Thor filmek a kedvenceim között lesznek.

Azt sem könnyen veszi be a gyomrom, hogy nincs egy szakemberük. Milliárdos üzletről van szó, nem érné meg kifizetni egy hozzáértő embernek filmenként 5 milliót, mondjuk? Annyiért meg talán bármelyik képregényalkotó elvállalná, aki ért is hozzá, például Bendis.
Hát, pedig látod... A Sony is lecserélte Raimit, hiába készített 3 sikeres Pók-filmet, azóta meg szopóágra kerültek a franchise-val. Jó, persze nem buktak meg az új filmek, de mégsem muzsikáltak úgy, ahogy kellett volna. Lehet szeretni vagy utálni Raimit, de rajta látszott, hogy tényleg rajongó, és aszerint is nyúlt hozzá az alapanyaghoz, kvázi ő volt egyben a Pókszakértő is. 
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #12662 Dátum: 2014. november 12. - 18:40:28 »

Idézet
Mondhatja bárki, hogy a Fáklyának mindegy, hogy milyen a bőrszíne, de ha eddig fehér volt, akkor sokak szerint ne változzon meg (főleg feleslegesen), James Bond, Dr. Justice sem lesz soha néger, vagy Rahan sem.
Ezt aláírom, én csak a személyes véleményemet mondtam el, miszerint engem jobban zavarna egy elrontott Doom, mint Fáklya bőrszíne (ha egyébként a karaktere jó marad). De egyébként nem csoda, hogy sokaknál kiverte a biztosítékot a dolog.
[/quote]

Azért ne essünk már át a ló túl oldalára!Annyira nagy divat lett négerré válni,hogy az már nem egészséges.Először feka Kojak bajusszal,majd feka Kingpin,most meg feka Fáklya és így tovább...
Én azért annyira nem osztom ezt az egyre divatosabb, álszent liberális baromságot.Ami egyszer bevált,azt könyörgöm ne b@sszuk már el,csak hogy megfeleljünk bizonyos köröknek!

VTomi

• Pókfej
« Válasz #12663 Dátum: 2014. november 12. - 19:24:37 »
Akkor Suenak is fekának kell lennie. Vagy csak fél testvérek lesznek?

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #12664 Dátum: 2014. november 12. - 19:26:58 »
Akkor Suenak is fekának kell lennie. Vagy csak fél testvérek lesznek?

Majd fáking Mörika felvilágosít,ha netán kétségeid lennének.  ;D

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #12665 Dátum: 2014. november 12. - 19:32:24 »

Idézet
Mondhatja bárki, hogy a Fáklyának mindegy, hogy milyen a bőrszíne, de ha eddig fehér volt, akkor sokak szerint ne változzon meg (főleg feleslegesen), James Bond, Dr. Justice sem lesz soha néger, vagy Rahan sem.
Ezt aláírom, én csak a személyes véleményemet mondtam el, miszerint engem jobban zavarna egy elrontott Doom, mint Fáklya bőrszíne (ha egyébként a karaktere jó marad). De egyébként nem csoda, hogy sokaknál kiverte a biztosítékot a dolog.

Azért ne essünk már át a ló túl oldalára!Annyira nagy divat lett négerré válni,hogy az már nem egészséges.Először feka Kojak bajusszal,majd feka Kingpin,most meg feka Fáklya és így tovább...
Én azért annyira nem osztom ezt az egyre divatosabb, álszent liberális baromságot.Ami egyszer bevált,azt könyörgöm ne b@sszuk már el,csak hogy megfeleljünk bizonyos köröknek!
[/quote]

Részben én is egyetértek, aki eddig rasszista volt az attól még az marad, hogy a kedvenc karakterét befestették, legfeljebb a készítőket meggyűlöli. Ámde ez az egész főleg azokat a "normális" embereket irritálja (mint pl engem) akiknek semmi bajuk a feketékkel, de azért az arcukba nyomják a létező összes mediumon keresztül az egyenlőségről szóló tanokat, pl azzal, hogy a kedvenc szereplőiket latinová, feketévé változtatják és a legszebb az egészben, hogy ezzel egyik fajta embernél sem érnek el semmi hatást.
« Utoljára szerkesztve: 2014. november 12. - 19:34:45 írta Comicboy »
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #12666 Dátum: 2014. november 12. - 19:42:09 »
Erről beszélek, tesó!

VTomi

• Pókfej
« Válasz #12667 Dátum: 2014. november 12. - 19:42:16 »
Korunk vörös farka a tolerancia. :)

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #12668 Dátum: 2014. november 12. - 19:51:58 »
A stílusa miatt nem igazán szerettem  Puzsért.De ebben a videóban, minden egyes szavával egyet értek, és ez igazándiból is így van.Aki ezt nem ismeri el,vagy veszi észre,az a világ legnagyobb demagógja!

balogh44

• Thanos
« Válasz #12669 Dátum: 2014. november 12. - 20:05:55 »
Ha már kell bele egy kötelező feka, akkor legyen az a Lény, ahogy azt korábban is említette itt valaki.

BuB

• Pókfej
« Válasz #12670 Dátum: 2014. november 13. - 09:10:28 »
Basszus, nem hiszem el  :o :o

Véééégre, a kis Bruce a Zorro filmet fogja megnézni a szüleivel... el se hiszem...  :oh:
Bazz, kezd olyan érzésem lenni, hogy ez l esz eddig a Warner legképregényhűbb alkotása, ha még Alfred/Irons is úgy fog kinézni mint a comicsban, komolyan mondom lemegyek hídba...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #12671 Dátum: 2014. november 13. - 11:27:35 »
Mi van, megint ellövik az eredettörténetet? :D Remélem, csak flashbackek lesznek. :D

BuB

• Pókfej
« Válasz #12672 Dátum: 2014. november 13. - 12:03:15 »
Tuti, én most kb úgy képzelem el, mint ahogy Burtonnél és Shumachernél volt, egy álom szerű visszaemlékezés.  :headscratch:

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #12673 Dátum: 2014. november 13. - 14:20:47 »
Ne már, annyira elcsépeltek ezek az eredettörténetek, Pókemberbe is elsütötték már ötvenszer, mindenki fújja kívülről.
Tejet kérek! Csokisat!

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #12674 Dátum: 2014. november 13. - 15:52:50 »
Nagyon kíváncsi vagyok Snyder, hogy veszi majd fel, Burton és Nolan nagyon jól megcsinálta ezt a jelenetet. A Gotham sorozat már kevésbé.

BuB

• Pókfej
« Válasz #12675 Dátum: 2014. november 13. - 16:12:44 »
Nálam meg Nolan jelenete nem tetszett... dirr-durr, ozt feküdtek, de Bruce papa még kitudott magából annyit sajtolni, hogy ne fél, majd elment aludni...  :uhoh:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #12676 Dátum: 2014. november 13. - 20:16:32 »
Az új Szupi filmben ezt a kérdést nagyon jól megoldották, szerintem.

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #12677 Dátum: 2014. november 17. - 19:54:29 »
Ha volt már, elnézést, de én most meglepődtem, mikor megláttam  :o

http://www.dailymotion.com/video/xycdbs_ant-man-2012-edgar-wright-concept-teaser_shortfilms

(Bár nem ide tartozik, de videót ilyen patent módon csak youtube-ról lehet beszúrni, más megosztóról nem?)

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #12678 Dátum: 2014. november 20. - 11:37:00 »
Közben szép csendben közszemlére tették a F4 reboot komplett sztoriját. Az a durva az egészben,hogy sokkal rosszabbra számítottam! Viszont a forgatókönyvvel első ránézésre nincs gond, bár a feka Fáklya még mindig irritáló számomra :uhoh:

http://spinoff.comicbookresources.com/2014/11/18/is-this-the-plot-of-the-fantastic-four-reboot/

Szerk: Hopp, most nézem csak,hogy sajnos ez a forgatókönyv 100% bullshit. Furcsa is volt,hogy a Foxnál ennyire tisztességes munkát végeztek :lol:
« Utoljára szerkesztve: 2014. november 20. - 11:39:13 írta Mr.Sinister »

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #12679 Dátum: 2014. november 20. - 13:09:10 »
Tisztességes munkát?  :lol: Ez a forgatókönyv nem nagy szám, ráadásul a klasszikus F4-hez is vajmi kevés köze van. Inkább Ulti kavarás ez is. Meg különben is, Fátum egy antiszociális programozó... Áhh, úgyis kaki lesz az egész. :finger: :lol:

Amúgy vicces lett volna, ha ilyen korán kikerült volna a netre a teljes forgatókönyv. :D Hacsak nem tényleg ez lesz a forgatókönyv, és szondázzák a rajongókat. ;D

Mondjuk képeket, meg egy teasert csepegtethetnének már a filmből.