Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1366046 alkalommal)

0 Felhasználó és 23 vendég van a témában

balogh44

• Thanos
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #12740 Dátum: 2014. december 09. - 19:33:08 »
Ugyan, én a Marvel-es srácokból kinézem, hogy már akkor megkörnyékezték valamilyen szereppel! ;)
Ez meg jó kis kép:

:D
« Utoljára szerkesztve: 2014. december 09. - 19:46:35 írta balogh44 »

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #12741 Dátum: 2014. december 09. - 19:51:17 »
http://www.origo.hu/teve/20141209-uj-es-egeszen-fiatal-superman-kozeleg.html

Ez annyira készülő képregényfilm kategória,hogy még csak ötlet szintjén áll.  ;D
Egyébként ti mit gondoltok erről?

balogh44

• Thanos
« Válasz #12742 Dátum: 2014. december 09. - 20:42:33 »
Gondolom előbányásszák a Man of Steele pár páncél jelmezét, és azokban fog parádézni pár színész a zöld háttér előtt. Mondjuk ha Goyer nem rontja el, még egész jó kis sci-fi sorozat is lehetne belőle! Kérdés, vajon fenn tudja-e majd tartani az érdeklődést, hiszen ebben még csak említés szintjén se lesz Superman, de még csak Kal-El se.
« Utoljára szerkesztve: 2014. december 09. - 20:44:16 írta balogh44 »

a_mano

• Gibbon
  • *
« Válasz #12743 Dátum: 2014. december 13. - 14:04:58 »
"Újraírják" Quicksilver és Scarlet Witch elősztoriját, h szerepelhessenek az Age of Ultronban...
http://www.bleedingcool.com/2014/12/todays-axis-7-will-retcon-scarlet-witch-quicksilver-forever-spoilers-obviously/
A szélesebb mosoly élesebb kést rejt.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #12744 Dátum: 2014. december 13. - 15:17:53 »
Az Axis 7-ben lezajlott retcon nekem igazából bejön. Bár sokkal jobban szerettem a hagyományos eredetüket, továbbra sem zárkózok el a reboot ezen formájától! Kíváncsi vagyok milyen háttérsztorit találnak ki nekik, na meg szegény Polaris-nak mi lesz ezentúl a sorsa ;D

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #12745 Dátum: 2014. december 13. - 19:39:31 »
Engem nagyon :censored: a dolog... most azért a 100 emberért, aki talán venne képregényeket a film megnézése után... szánalmas.
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

BuB

• Pókfej
« Válasz #12746 Dátum: 2014. december 13. - 19:49:04 »
Na igen... vhogy én is így érzek... aztán meg ha véletlen vhogy visszajutnak a jogok a marvelhez visszacsinálják  ;D

Amúgy így legalább lesz vmi magyarázat Magneto korára  ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #12747 Dátum: 2014. december 13. - 21:11:49 »
Azt ugye tudjátok,hogy anno még mielőtt az általunk ismert status quo bejött volna a képbe valójában Whizzer volt az apja mindkettejüknek? Ez konkrétan ki is derül a Giant Size Avengers 1-ben! Szóval már mi is egy retcon-on nőttünk fel, mégse zavar minket a tény,hogy ez nem az eredeti. ;D

http://goodcomics.comicbookresources.com/2011/12/11/the-abandoned-an-forsaked-your-dads-the-whizzer/

a_mano

• Gibbon
  • *
« Válasz #12748 Dátum: 2014. december 14. - 07:46:14 »
Na ezt mondjuk nem vágtam.

Őszintén, engem nem is a sztori miatt zavar igazán (ilyen szempontból láttam már rosszabbat is) hanem azért, mert ez is azt bizonyítja, h ha vmi a jobban eladhatóvá teszi a filmeket, azt bizony gond nélkül újraírják, megváltoztatják, kánonná teszik...

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #12749 Dátum: 2014. december 14. - 12:13:46 »
Azt elfelejtitek, hogy a Marvel ezután nyugodt szívvel küldhet a Fox-nak egy levelet, annyival, hogy: "Olvastátok az Axis 7-et, srácok? Az író azzal jött ki, hogy a Wanda és Pietro nem is mutánsok, hanem Inhuman-ek. Hát bocsi srácok, többet nem használhatjátok akkor a karaktereket. Tényleg, őszintén sajnáljuk!"  :hehe:
Bár nem tudom, hogy ezek a szerződések hogy vannak megkötve, minden egyes karakter folsorolásra kerül, vagy csak úgy, hogy pl. az X-ek, mutánsok, és 'vonzásközetük', de az ikrek mostmár hivatalosan sem tartoznak oda. Szerintem ez egy okos húzás volt a Marveltől, így egyszerűen a saját filmes univerzumuk felé billentették a mérleget, és részükről pont került a "vita" végére.

Így gondolom viszik az ikreket az Inhumans filmjükbe is tovább...

a_mano

• Gibbon
  • *
« Válasz #12750 Dátum: 2014. december 14. - 13:30:48 »
Azt elfelejtitek, hogy a Marvel ezután nyugodt szívvel küldhet a Fox-nak egy levelet, annyival, hogy: "Olvastátok az Axis 7-et, srácok? Az író azzal jött ki, hogy a Wanda és Pietro nem is mutánsok, hanem Inhuman-ek. Hát bocsi srácok, többet nem használhatjátok akkor a karaktereket. Tényleg, őszintén sajnáljuk!"  :hehe:
Bár nem tudom, hogy ezek a szerződések hogy vannak megkötve, minden egyes karakter folsorolásra kerül, vagy csak úgy, hogy pl. az X-ek, mutánsok, és 'vonzásközetük', de az ikrek mostmár hivatalosan sem tartoznak oda. Szerintem ez egy okos húzás volt a Marveltől, így egyszerűen a saját filmes univerzumuk felé billentették a mérleget, és részükről pont került a "vita" végére.

Így gondolom viszik az ikreket az Inhumans filmjükbe is tovább...

Nem felejtjük(felejtem) el, épp ez a lényeg, 99%, h ezért csinálták, gyakorlatilag el(/vissza)loptak két karaktert az X-Men univerzumból az Avengers univerzumba. Ez akaszt ki.

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #12751 Dátum: 2014. december 14. - 14:07:34 »
Bocs, Fantomex válaszára írtam igazából, hogy köze nincs a film után esetleg képregényt vásárlókhoz ennek, ez a játszma már sokkal inkább a jogokról, a helyezkedésről, pozíciókról (azaz végső soron sok-sok leendő millió dollárról) szól.
Azaz, hogy a Marvel okos, rájött, hogy hogy irányíthat mégis úgy, hogy nincsenek nála a filmes jogok. Megszünteti az F4 képregényt, mert idegesíti, hogy a Fox most direktbe nem képregényhű feldolgozást csinál hozzá, vagy átírja Wanda és Pietro eredetét (illetve ahogy olvasom, akkor nem is átírás, mert a régi status quo sem volt már az eredeti).

Azt viszont beláthatod, hogy ez a helyzet sem volt jó, hogy egy ugyanazon karaktereket, egy időben két stúdió másképp dolgoz fel. Persze, hogy zavarta ez a Marvelt, hiszen a rajongókat is idegesíti, másrészt a filmeket kedvelőket is összezavarja rendesen, és ahogy nézem, a Marvel nagyon ad arra, hogy a filmjei "rendezettek" legyenek. Tehát ne olyanok, mint a Fox X-menje (amiben már a saját világukat is elég rendesen összekutyulták 6 és fél film alatt); vagy a Sony Pókembere, aminek a trilógiája jó volt szvsz., de ez a ribúút...

a_mano

• Gibbon
  • *
« Válasz #12752 Dátum: 2014. december 14. - 14:36:49 »
Persze, h nem jó ez a helyzet, de ez az 'újra (meg újra, meg újra) írjuk a karakter elősztoriját, h megváltozzon kihez is tartoznak a jogai' stratégia sem épp szimpi.

Az ideális eset az én szememben az lenne, ha visszakerülne minden jog a Marvel/Disneyhez, de erre kb nulla az esély. A Sonyval még talán meg tudnának egyezni, de a Fox nem fogja eladni nekik a fejőstehenet mostanában, pedig a nézők valószínűleg jobban járnának vele...

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #12753 Dátum: 2014. december 14. - 15:36:21 »
Tudtommal most fordul elő első ízben ez az átírás dolog, én nem emlékszem másra. A Pókembernél volt, hogy a filmmel egyidőben tért vissza Peter Parker. Másról nem tudok.

Őszintén szólva az X-Men nekem mindig is egy kívülálló csoport volt, megvolt a Marvelen belül is a saját világuk (mutánsok). A nagy eseményekben is csak ímmel-ámmal vettek részt, vagy csak egy-két tagjuk, szóval azzal semmi bajom nem lenne, ha ők ott maradnának a Foxnál. Az F4 annál inkább zavar, ők egy nagyon jó sci-fi irányt tudnának behozni a MCU-be. Hangsúly a SCI-n.  ;) És nem az űrkalandokra gondolok, hanem a tudományos részre, párhuzamos valóság, alternatív univerzumok, időutazás, időcsúszás, időhurok, szóval a legjobb sci-fi témák.

a_mano

• Gibbon
  • *
« Válasz #12754 Dátum: 2014. december 14. - 16:02:43 »
Első eset, ja csak ne csináljanak belőle precedenst...

Az én Marveles pályafutásom anno a Titkos Háborúval kezdődött, szóval én nehezen tudom külön kezelni ezeket a köröket, belém ivódott, h egy világ... De igazából nem ezért örülnék, ha átkerülnének a jogok a Marvel/Disneyhez, hanem mert ők most jobb képregény filmeket készítenek szerintem, mint a Fox.
(meg azért valahol szomorú, h jelen állás szerint könnyebben láthatnánk egy vásznon Yodát és Vasembert, mint Vasembert és Rozsomákot)

BuB

• Pókfej
« Válasz #12755 Dátum: 2014. december 14. - 16:17:30 »
Wowowo, ha most ez a kiírás mükszik és így ráteszik a kezüket erre a két karira, de akkor mi a fene van Magnetóval?
Most ő is Inhuman lett? Ha igen, őt is kitudják húzni a Fox kezei közül? Bazz, az mekkora pofáncsapás lenne a Foxnak  ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #12756 Dátum: 2014. december 14. - 16:42:16 »
a_mano: most belegondolva Rozsó tényleg hiányozna kicsit, ő is elég központi karakter lett a Marvel képregényekben. De ettől függetlenül az X-eket akkor is kicsit outsider csapatnak tartom, nem nagyon tudná kapcsolni a Marvel sem a sztorijaiba őket, kevés olyan képregény van, amiben ők is teljes létszámban képviseltetik magukat. Mondjuk ott egy Avengers vs. X-Men.  ;D Azt tuti összehozná a Marvel.
A zárójeles megjegyzésedről egy dolog ugrott be: nem értettem már régebben sem, hogy a Star Wars - Batman s*ggnyalás az most miért van? Ugye a SW kezdte, hogy a Millenium Falconon ott van a Batmobil kicsinyített mása, mint szerkezeti elem, aztán a Batmanesek a forgatáson játszottak egy olyat, hogy rohamosztagosokat tartóztatnak le a zsaruk. Nem szólt a Disney, vagy a Warner nekik, hogy: "Hé öreg, nem kéne a konkurencia s*ggét fényesre nyalni, ha csak egy mód van rá!"

Bub: Nem, szerintem ez nem működik. Azért is írtam, hogy nem tudom milyen lehet a szerződés, de pl. Tomi mondta, hogy egy egyszerű képregényes szerződés is amcsikkal vagy 50 oldal, minden szir-sz*rra kitérnek benne, szóval agyon esélyes, hogy egy filmesnél karakterekre lebontva megvan, hogy ki szerepelhet, és ki nem.
De ha van egy ilyen záradék, hogy a képregényes változásokat figyelembe veszik, akkor lehetne. De szerintem erre kb. nulla az esély. Azaz Wanda és Pietro is fog még ott szerepelni szerintem, bár ki tudja.

Raisu

• Traveller
« Válasz #12757 Dátum: 2014. december 14. - 17:25:10 »
De miért, Magneto továbbra is mutáns, nem? Az volt az Axis lényege, hogy Magnetót átverte valaki, és valójában az ikrek nem a gyerekei -> nem mutánsok, ő viszont továbbra is az.

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #12758 Dátum: 2014. december 14. - 18:36:39 »
Raisu: Igen, ezt én is így tudom.
De a Marvel szerintem csak ezt a Wanda-Pietro "vitás kérdést" akarta lerendezni a Fox és maga között, és erre talált egy fajin módszert. Ha Magnetot is kiírták volna, az már a kib*szás kategóriába esne, és szerintem a képregényesek is feldühödnének, mert Magnus mindig is a mutánsok egyik fő-fő szereplője volt, Xavierrel együtt, ők ketten az alapok, a kályha.

Viszont, ha ezek után megkérdeznék a rajongókat, hogy hol látnák szívesen az ikreket a filmekben, szerintem inkább a Marvelt mondanák. Annak ellenére, hogy a kezdeti hitetlenségem ellenére kiválóan megcsinálták Pietro-t a DoFP-ben, és eddig nem tűnik jobbnak a Marvel-féle változat. De majd a filmben meglátjuk.
« Utoljára szerkesztve: 2014. december 14. - 18:40:35 írta petshop »

balogh44

• Thanos
« Válasz #12759 Dátum: 2014. december 29. - 15:41:54 »
Ant-Man promó kép: