Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319996 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #12820 Dátum: 2015. február 10. - 13:53:41 »
Majdnem mindennel egyetértek, amit írtál, Tom (kivéve, hogy az új 2. rész nekem nagyon tetszett), de ez mindent visz!  ;D
A temetőben ácsorgott Gwen sírjánál. :lol:
Mármint, ha tényleg ezt használnák kifogásként rá.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #12821 Dátum: 2015. február 10. - 13:54:38 »
Szuper hír, Póki az Avengersben, előre hallom a poénos beszólásokat :lol: Nekem a Webb-Garfield kombó összességében trágya volt, noha voltak jó pillanatai. Remélem összekaparnak végre egy normális színészt a szerepre :roll:
Tejet kérek! Csokisat!

BuB

• Pókfej
« Válasz #12822 Dátum: 2015. február 10. - 14:15:58 »
Szerintem a szálak nyitvahagyásával eleve nincs olyan nagy baj, próbáltak egy "univerzumot" felépíteni, ez a képrényekre is igaz volt, több szál nyitott, plusz mégiscsak egy 3 részes (?) filmet terveztek, meg ahogy hallottuk egy rakás spin-ofot, a gonoszok bénaságát aláírom, azt jobban eltalálta Raimi, de azok is elég sablonosok voltak, Electróra meg nagyon ráfért egy ráncfelvarás, mert ha csak egy sima bankrabló (mert úgy kezdte a pályafutását, nem? )lett volna, na az lett volna sablonos, itt legalább lett egy kis célja, mégha Schumaheres is lett, plusz ki tudja, lehet a gonoszok igazán a Sinister filmben bontakozhattak volna ki... érdekes lett volna  :headscratch:

A temetőben ácsorgott Gwen sírjánál. :lol:
Hm, röhejes, de ez m ég meg is játszható lett volna, a temető kint van Queensben, a csete paté meg Manhatten másik végén volt, nem? na most amire Póki onnan behálóhintázik, tuti eltart egy ideig, a roham meg kb. fél óra volt, amire oda ért vége lett  ;D

Amúgy röhögném, hogyha a Marvel visszahívná Raimit  :hehe: jajh... csak Tóbit ne hozza magával...  :-\ sőt, ami rosszabba, Kirstent  :o :uhoh:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #12823 Dátum: 2015. február 10. - 14:22:11 »
Ez a temetőben ácsorgós jelenet volt a Family Guy egyik részében parodizálva ;D
Tejet kérek! Csokisat!

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #12824 Dátum: 2015. február 10. - 14:39:40 »
Mármint, ha tényleg ezt használnák kifogásként rá.
Hát én röhögnék rajta. ;D Amúgy szerintem nem lesz semmi magyarázat. Nem volt ott, mert más dolga volt/másik univerzumhoz tartozott, kész. Ez kb. ugyanaz, minthogy hol volt a többi bosszúangyal a Thor 2 vagy az Amkap 2 sztorija alatt? Hol volt a Shield a Thor 2 idején? Hol volt a többi szuperhős a Vas 3 alatt? Nyilván ezek olyan dolgok, amiknek praktikus okai vannak. Az önálló filmekben kell a terep a főszereplőnek. Elég vicces lenne, ha egy Póki filmben Oki azzal fenyegetőzik, hogy felrobbantja a várost, aztán egyszer csak rátör az Avengers, és 5 másodperc alatt leverik, Pókinak meg nincs semmi dolga. ;D

Amúgy röhögném, hogyha a Marvel visszahívná Raimit  :hehe:
Haha, az kemény lenne! ;D Mondjuk egy dolog miatt örülnék neki igazán, Jameson miatt. :brow: Mondjuk én a Marvel helyében mindenképp megpróbálnám visszahozni J.K. Simmonst, az ő Jamesonját egyszerűen kár lenne veszni hagyni. ;D Szerintem amúgy azt még a legátalkodottabb Raimi-ellenzők is elismerik, hogy J.J. király volt. (A Webb-féle Pókokban ez is gáz volt, hogy hiányzott Jameson, na tessék, egy újabb hiba. :hehe: )

Idézet
sőt, ami rosszabba, Kirstent  :o :uhoh:
Nem mintha ragaszkodnék hozzá, de nem volt ő olyan rossz bőr. :)
Amúgy az nagyon durva lenne, ha Emma Stone játszaná M.J.-t, vörösre festett hajjal. :lol:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

BuB

• Pókfej
« Válasz #12825 Dátum: 2015. február 10. - 14:57:54 »
Idézet
sőt, ami rosszabba, Kirstent  :o :uhoh:
Nem mintha ragaszkodnék hozzá, de nem volt ő olyan rossz bőr. :)
De, de az volt.  ;D :hehe:

Ja, Jameson hiányzott, de sztem tudták, hogy JK_t nem lehet überelni, így inkább kihagyták  :D

Ezek, meg hogy hol voltak? Hát istenem, oda... Tony elvolt tűnve miután lezuhant, a Shieldet hogy érte volna el? Nickben és Kapiban nem igazán bízott sztem,  és valszeg a telfonjukat se tudta volna ;D
Thor idején meg a Shiledet láttuk, hogy oda ért, csak későn, mégiscsak egy Óceán van köztük. Kapiék meg szintén bújkáltak, De tény, hogy ilyenkor egy fél mondatba kiszólhatnának az elégetlenkedő közönségnek, hogy ő nem jön, mert...  ;D (amúgy Kapiban szerepelt volna Sólyomszem, és egy rohadt jó jelentben, értelmet nyert volna az is,hogy miért szabadult meg Kapi az Shield göncétől... kár, hogy kivágták.)
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #12826 Dátum: 2015. február 10. - 16:05:46 »
Amúgy az nagyon durva lenne, ha Emma Stone játszaná M.J.-t, vörösre festett hajjal. :lol:
Nem lenne olyan durva. Ő eredetileg vörös, és az első kép róla, ha emlékszel, mindent vitt.

kzoli

• Sakál
« Válasz #12827 Dátum: 2015. február 10. - 17:45:29 »
Nem lenne olyan durva. Ő eredetileg vörös, és az első kép róla, ha emlékszel, mindent vitt.

Igen! Ezt a képet láttam a minap, és elgondolkodtam mennyire jó MJ lett volna belőle. Kár, nagy kár, hogy nem ő volt az, aki MJ szerepébe bújt volna.

balogh44

• Thanos
« Válasz #12828 Dátum: 2015. február 10. - 20:51:17 »
Legyen Dylan O'Brien Pókember/Peter Parker!!!! :D
De addig is:

;D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #12829 Dátum: 2015. február 10. - 20:53:30 »
Igen, de úgy értettem, hogy az lenne durva, hogy ugyanaz a színész játszana két különböző karaktert. Egyébként tényleg jó lenne, bár Gwen szerepe után picit fura lenne. :D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

balogh44

• Thanos
« Válasz #12830 Dátum: 2015. február 10. - 21:02:23 »
A lényeg, hogy végre van remény egy képregényes Pókemberre!!!  :oh:

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #12831 Dátum: 2015. február 10. - 22:25:41 »
 :D

Amúgy ÓRIÁSI hír és jó lépés a Sonytól! Leírhatatlan, hogy mennyire várom az első filmes megjelenését.

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #12832 Dátum: 2015. február 11. - 00:50:36 »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #12833 Dátum: 2015. február 11. - 12:59:29 »
Ez hivatalos? A pókhálós képet a Marvel adta ki?
:D

Amúgy ÓRIÁSI hír és jó lépés a Sonytól! Leírhatatlan, hogy mennyire várom az első filmes megjelenését.
Ez jó! Meg a többi gif is  ;D

Itt egy indexes cikk a Pókiról: http://index.hu/kultur/cinematrix/2015/02/11/uj_korszakot_hozhat_a_disney_es_a_sony_megallapodasa_pokemberrol/
Azt írja, Póki megint gimis lehet és két név merült fel:
Dylan O'Brien (Maze Runner)

és Logan lerman (Percy Jackson)

Bakker én eddig azt hittem, hogy ez a két srác ugyan az a a színész, miután láttam mindkét filmet  :lol: :lol:
« Utoljára szerkesztve: 2015. február 11. - 13:13:21 írta VTomi »

kzoli

• Sakál
« Válasz #12834 Dátum: 2015. február 11. - 13:25:29 »
Mindenesetre remélem, nem lesz egy újabb eredettörténet, csak egy-egy rövidebb visszaemlékezés a legújabb Pókember-filmben, mert már picit sok lenne. Ha pedig Amerika kapitány 3. részében fog legközelebb szerepelni, ott úgyse lesz sok idő az eredetre.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #12835 Dátum: 2015. február 11. - 13:39:39 »
Arra számítsatok,hogy ez a Pókember 100%-ban megegyezik majd az Ultimate verzióval. Szóval ha Garfield-ot pocséknak tartottátok és nyápicnak, akkor ezt egyenesen rühellni fogjátok :hehe: Ennél még Miles Morales is jobb döntés volna, kivéve ha Jaden Smith játssza, mert akkor storno ;D

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #12836 Dátum: 2015. február 11. - 14:17:24 »
Ó, a francba én meg már azt hittem, hogy egy felnőtt pókot kapunk, nem az undorító tini nyáladzást :'( Nem is értem a...Bosszúállók mind harmincasok, akkor miért akarnak egy középiskolás kölyköt közéjük, ja, hogy ultimate az alap? :stupid:
Tejet kérek! Csokisat!

VTomi

• Pókfej
« Válasz #12837 Dátum: 2015. február 11. - 14:32:59 »
Én is azon agyaltam, hogy melyik lenne jobb, egy fiatal, vagy már egy idősebb tapasztalt Pókember. Izgalmas lenne, végre egy ősz halántékú veterán Pókembert látni, aki mondjuk értelmesebb lenne Civil War szempontjából, mert leveszi a maszkáját és úgy lenne jelentősége is. Egy friss Pókembernél az emberek többsége azt sem tudná, ki a pókom ez a kölök. Viszont csapatösszetétel szempontjából érdekes lehet, ha van agy másik korú egyén is, nem csupa, 30-40 közötti férfi +1 N.  ;D

Raisu

• Traveller
« Válasz #12838 Dátum: 2015. február 11. - 14:58:12 »
Ha ezentúl valaki azt mondja nekem, hogy pesszimista vagyok, esküszöm, megmutatom neki Mr. Sinister néhány hozzászólását. :D Emberek, ezek mind csak találgatások, meg infók "egy bennfentes ismerőstől", még akármi lehet. Ne legyünk már ennyire magyarok, és ne károgjunk már két évre előre... Eddig az volt a baj, hogy nem szerepelhetett az MCU-ban, most az a baj, hogy nem úgy fog szerepelni, ahogy elképzeltük? Én se örülnék a tinipóknak, de a Marvel eddig remekül castingolt mindenkit, úgyhogy én megszavazom nekik a bizalmat. Meg egyébként is, csak azt írták, hogy Garfieldnál fiatalabb színészt akarnak, az nem feltétlenül jelent középiskolást. Lehet, hogy fiatal egyetemista lesz, az már valamivel jobban illene a csapatba (ami egyébként egyes híresztelések szerint az Inifity Warra/alatt jórészt átalakul, mert lejár a mostaniak szerződése, szóval akármilyen új csapat lehet...). A Marvel és Feige már bizonyította párszor, hogy tudja, mi kell a népnek. Kétlem, hogy majd pont Pókembernél bénázzák el a dolgokat, főleg azután, hogy ennyit vergődtek azért, hogy megszerezzék.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #12839 Dátum: 2015. február 11. - 15:20:09 »
Raisu: Elismerem,hogy tényleg javarészt csak károgni tudok,de ilyen hírek hallatán valahogy nem jut eszembe semmi pozitívum amit ki tudnék emelni mint fejlődés. Annak örülök,hogy immár a Marvel gondjaira van bízva,de a tinipók ötlete sajnos már kevésbé. És hát minden jel arra mutat,hogy a fejesek bizony egy totál gimis Pókit akarnak összehozni :roll: Ha mondjuk egyetemista lenne PP az tetszene, mert ugye addig még sose jutott el filmben mindig csak a középsulis volt. Plusz ha egyetemre járna akkor már alap,hogy nem 17 lenne, szóval ezzel a verzióval már teljesen ki tudnék egyezni! Hidd el a pisis Pók hír hallatán az amcsiknak sem rögtön az öröm és boldogság jutott az eszükbe hanem a "Oh No, Not again!"  kifejezés ;D