Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1318746 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #12840 Dátum: 2015. február 11. - 15:34:13 »
Tobey egyetemre járt nem?
Tejet kérek! Csokisat!

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #12841 Dátum: 2015. február 11. - 16:32:03 »
A tini Pókemberből már én sem kérnék.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #12842 Dátum: 2015. február 11. - 17:25:57 »
De őt a Sony keresi meg, nem a Marvel... nem?

VTomi

• Pókfej
« Válasz #12843 Dátum: 2015. február 11. - 17:31:32 »
Vagy a színészek ügynökei lobbiznak, kis pénzzel a stúdiónál, hogy mehessen az ügyfelük meghallgatásra.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #12844 Dátum: 2015. február 11. - 17:38:21 »
Szerinted ez mehet így a nagy filmstúdióknál? Nem tudnának annyit fizetni, szerintem.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #12845 Dátum: 2015. február 11. - 17:42:30 »
Én mindent el tudok képzelni. :)
Miért mire valók az ügynökök? Ott ahol ennyi pénz forog, nem bíznak semmit a véletlenre, vagy nem ülnek otthon remélve, hogy kopognak. Nyomulni kell. És gondolom ott is az ismerősök számítanak.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #12846 Dátum: 2015. február 11. - 18:00:31 »
Az ügynökök arra vannak, hogy keressék a szerepeket, és értesítsék róla a színészeiket.

Raisu

• Traveller
« Válasz #12847 Dátum: 2015. február 11. - 18:16:25 »
Szerintem azért a Marvelnek is lesz valamennyi beleszólása.

WhiteTiger

• Rengető
  • *
« Válasz #12848 Dátum: 2015. február 11. - 18:28:45 »
O'brien-t ne.Nem akarok tinilányokat akik arról nyáladoznak hogy mennyire cuki és csak miatta megnézik a filmet.Hozzáteszem hogy egyébként megnőne az érdeklődés a film iránt azokban a körökben így a Marvel ezzel jól járna.

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #12849 Dátum: 2015. február 11. - 19:21:23 »
No, emésztgettem magamban a hírt egy napot, mielőtt hozzászólok. Szerintem ez egy nagyon jó hír, gondolom ez lehetett a maximum, amit a Marvel elérhetett. Persze mindenki arra várt, hogy majd a Sony visszaadja a jogokat, de reálisan belegondolva erre gyakorlatilag semmi esély nem volt. Gondolom a Marvelnek a jogok visszavásárlásáért százmilliókat kellett volna letennie, az meg akárhogy is nézzük elég lehetetlen lett volna. Hiszen a Sonynak azért így is csengetett volna egy-egy film legalább egy 100-as hasznot.
Bár az, hogy a kreatív végszó a Sonyé maradt, nem a legjobb, de azért mégiscsak benne van a Marvel, bennük meg bízok annyira, hogy ez jó lesz. Én nem ítélkezek, nem temetem előre, bízom a legjobbakban.
A rebootolt szériánál csak jobb lehet, azt aztán nem lesz nehéz felűlmúlni, főleg azt a botrányos rossz első részt. Abban minden el volt rontva nekem, ami csak lehetett. Gyakorlatilag Pókember 50 éves jubileuma alkalmából való meggyalázásának tartom. Szégyenfoltnak.

Egy dolog zavar viszont: színészcsere? Bár valószínűleg találnának jobb színészt Peter Parker eljátszására Garfield-nél (hiszen rogyásig van Hollywood az ilyen szerepért ölni képes színészekkel), de így akkor mi lesz a folytonossággal, az összeköthetőséggel? Ha hoznak egy új színészt, új ruhában, akkor az egyszeri mozinéző joggal gondolhatja, hogy: "Na, kellett még egy Pókember is nekik, ezért beletettek egyet a többi Bosszúálló közé, az "eredetihez" meg semmi köze." Hiszen nincs hova kötnie, nincs egy ismerős arc, így azt fogják gondolni, hogy nincs is köze a szériához, csak úgy beletették, hogy még nagyobb legyen a bevétel. Persze majd 2017-ben a Pókember filmnél rájönnének, hogy nem, de az úgy kicsit béna.
Ráadásul a 2. részben Garfield fizimiskája is Peteresebb, jobb volt nekem (igazából rájöttem, hogy ő Bagley Peterjét -a 90-es évekbelit, nem az Ultimate-et- juttatja az eszembe), és ő már tapasztaltabb, van múltja, nem kéne elölről kezdeni eredettörténettel, ráadásul már huszonéves, és tökre el tudom képzelni az angyalok között, velük beszélgetve. Egy fiatal tejfelesszájú színészgyereket meg nem, vagy legalábbis nem szívesen.
Illetve úgy mi értelme lenne a nagy leleplezésnek, hogyha akkor kezdené Pókember a pályafutását? Így nem áll össze az egész nekem. Ráadásul, ha egy fiatal gyerek játszaná, akkor el tudom képzelni a nagy bejelentést: "Peter Parkernek hívnak és én vagyok Pókember 15 éves korom óta." Háttérbe meg pár megjegyzés: Tehát... fél éve?  :D Vagy: Ja, én azt hittem hogy 10 éves, legalább már tudom, hogy legalább 15.
Szóval, ha leleplezést akarnak, akkor ahhoz egy ismert arc illene, ami pedig logikusan Garfield-é kellene, hogy legyen. Nem?

A Marvel helyében én amúgy már az Avengers 2 kreditjébe is beletenném Pókit, egy poénos jelentben.
Pl.: A végső harc után látnánk a füstölgő romokat, a nap már lenyugvófélben lenne, síri csend, amikor egy hősies zene kíséretében Pókember beugrana a képbe, valami olyan szöveggel, hogy:
- Jövök srácok, zúzzuk le őket!
Majd kicsit megtorpanna, szétnézne, vakargatná a feje búbját, ugyanaz a teljes csend, sehol senki amíg a szem ellát, csak egy-két terepzaj hallatszana.
- Hmm, úgy látszik lekéstem a bulit. Megint. Mindig mindent lekések...
Zavarában még odébb rugdosna egy-két törmeléket.
- Hát, majd legközelebb!
Majd elhálóhintázna.
Aztán bejönne egy szöveg: Spider-Man will join to the Marvel Cinematic Universe in Captain America - Civil War, 06.05.2016.
Ezzel felkészítve a jónépet arra, ami történni fog, hogy ne legyen meglepetés senkinek.
Bár tudom, hogy csak pár hónap van rá, hogy kitlálják, megalkossák a ruha designt, meg felvegyék, animálják a jelentet, de én egy ilyet bejátszanék a helyükben.

Egyébként, ha mindenképp fiatalt akarnának, akkor Logan Lerman-ra szavaznék, nekem ő jutott eszembe, amikor arra gondoltam, hogy ki játszhatná el a fiatal PP-t. Volt már egy-két jobb filmben pl. Fogságban HA-HA! Megnéztem, nem is ő játszott benne, akkor itt egy újabb jelölt, tökre hasonlít rá, de egy kicsit idősebb: Dylan Minnette  ;D

Ez hivatalos? A pókhálós képet a Marvel adta ki?
Nem tudom, de egy csomó helyen láttam, én egy ilyenből tudtam meg a hírt.
« Utoljára szerkesztve: 2015. február 11. - 19:30:11 írta petshop »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #12850 Dátum: 2015. február 11. - 19:24:44 »
Az ügynökök arra vannak, hogy keressék a szerepeket, és értesítsék róla a színészeiket.
Ezt nem vitatom. Na és a szereposztó dívány?  :D

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #12851 Dátum: 2015. február 11. - 20:47:19 »
Arról Sharon Stone-t kérdezd!  :D

VTomi

• Pókfej
« Válasz #12852 Dátum: 2015. február 11. - 21:09:32 »
Nem ismerem a sztorit :headscratch:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #12853 Dátum: 2015. február 11. - 21:50:05 »
Az szerintem nem ügynököknél van, hanem közvetlenül a színésznő és a rendező/producer között.  :D

VTomi

• Pókfej
« Válasz #12854 Dátum: 2015. február 12. - 10:27:46 »
Az szerintem nem ügynököknél van, hanem közvetlenül a színésznő és a rendező/producer között.  :D
;D Ki tudja  :lol: sodoma és gomora  :D
Persze én is úgy gondoltam.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #12855 Dátum: 2015. február 12. - 15:39:33 »
Nem olyan rég voltam moziban barátaimmal és miután kijöttünk a filmről megemlítettem, hogy majd menjünk el az Age of Ultronra tavasszal. Erre olyat mondtak, amit már én is megfogalmaztam magamban:
-Túl sok van már a szuperhős filmekből kezd elegük lenni belőle. És teljesen igazuk is van, mint a futószalagról úgy jönnek le, főleg látva ezeket a már több évre szóló filmeket, helyenként meg azt se tudni mi, de jön. Valamint a sok értelmetlen rebootot (gondolok most főleg a Pókra) amiből már mindenkinek nagyon elege van és az átlag mozizót nagyon könnyen az őrületbe kergeti. Nem értem minek ezt így nyomni, főleg a rebootokat, na de ezt a másik topicban majd kifejtem...
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #12856 Dátum: 2015. február 12. - 16:27:17 »
Nem ismerem a sztorit :headscratch:

Az Elemi ösztön főszerepét úgy kapta meg anno, hogy Joe Eszterhas-al felavattak egy ilyen szereposztó díványt.  :D

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #12857 Dátum: 2015. február 12. - 23:10:06 »
Tejet kérek! Csokisat!

BuB

• Pókfej
« Válasz #12858 Dátum: 2015. február 13. - 09:13:54 »
Hu, a maszk rohadt jó  :D vajon ilyen szeme lesz neki?  :oh:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Todd

• Pókfej
« Válasz #12859 Dátum: 2015. február 13. - 09:33:07 »
Jo lenne ha ezt a minimal stilust nyomnak a rucival.
Deadpoolhoz illene ha olyan anyagbol lenne a ruhaja mint egy harisnya. :D