Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1368701 alkalommal)

0 Felhasználó és 9 vendég van a témában

Silver

• Zöld Manó
Re: Készülő képregényfilmek
« Válasz #1460 Dátum: 2008. május 21. - 09:42:09 »
érdemes megnézni. Nagyon klassz múvi.  :D

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #1461 Dátum: 2008. május 21. - 14:19:49 »
erre ma kerül, vagy esetleg holnap sor :) már nagyon várom  ;D

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #1462 Dátum: 2008. május 21. - 16:53:32 »
Azt olvastam, hogy 6 Pókember lesz.Örülnék, ha lenne Maxi Carnage vagy klóntörténet.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #1463 Dátum: 2008. május 21. - 16:59:03 »
én 7 vagy 9 re emlékszem, de ez a rendezőtöl, a sikertől és a bevételtől függ. szerintem se maxi carnage se klón sztori nem lesz benne, túlságosan durvák, mármint a carnage és bonyolult. de egyenlőre elégedjünk meg a 4. el :D

Genal

• Grizzly
  • *
« Válasz #1464 Dátum: 2008. május 21. - 18:23:32 »
Tyrese nagyonagy arc sztem szval jó lessz Luke Cage-nek :hehe: jó ötlet h aláirattak velük egy ilyen egyezményt,mert egy Avengers mozi bazinagy lenne :)

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #1465 Dátum: 2008. május 21. - 20:09:55 »
Szerintem nagyon jó lesz a Luke Cage film.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #1466 Dátum: 2008. május 21. - 20:13:40 »
Szerintem Max Carnage tuti nem lesz, túl sok szereplő, hosszú történetfonal (és állítólag nem is egy nagy durranás), és Vérontót se tudom, hogy oldanák meg, az űrből jött szimbiótát már ellőtték, az előző meg nem tud osztódni, mert elpárolgott vagy mit csinált. Klón sztorit annyira sem ismerem, mint ezt, de ez méghosszabb, itt is sok a szereplő ebből kifolyólag, nem tudom, mennyire nézne ki jól egy Sakál a vásznon, mást meg nem tudok, ki csinálna neki klónokat, max Connors, de neki meg más a szakterülete elvileg (plusz egy karral nehéz lenne klónokat gyártani :twisted:).

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #1467 Dátum: 2008. május 21. - 20:21:49 »
Nem muszáj egy filmbe belesűríteni az egészet.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #1468 Dátum: 2008. május 21. - 20:31:57 »
Igen, tudom, de a fent említett problémák miatt elég kevés esélyt látok rá.

Daredevil

• Fekete Tarantula
  • **
  • Proctector os Hell"s Kitchen
« Válasz #1469 Dátum: 2008. május 21. - 22:44:03 »
Tyrese nagyonagy arc sztem szval jó lessz Luke Cage-nek :hehe: jó ötlet h aláirattak velük egy ilyen egyezményt,mert egy Avengers mozi bazinagy lenne :)

Én is örülök neki. Ez egy jó esély a rendes kibontakozásra.
A félelem nélküli

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1470 Dátum: 2008. május 22. - 11:44:58 »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1471 Dátum: 2008. május 22. - 14:22:15 »
Amerika Kapitány a nácik ellen

A The First Avenger: Captain America mozifilm időpontját már berakták 2011. május 6.-ára. A történet azt mutatja be, hogy vált Steve Rogers Amerika Kapitánnyá, hogyan kapta meg a szérumot, aminek hatására  szuperkatonává vált és bemutatja hogyan szállt szembe a második világhábrú alatt a nácikkal Amerika oldalán (valószínű a nagy ellenfél a Vörös Koponya lesz akkor).

Kevin Feige elmondása szerint a film is követi majd a képregényt. Megerősítette, hogy Matthew McConaughey mellett még két jelölt van a Kapitány szerepére, és mindükkel aláíratták az előzetes szerződést. A másik két jelölt neve még nem publikus, de Feige megígérte, hogy heteken belül eldől, hogy kit is választanak.

A pajzs, ami a Vasemberben volt látható csak a rajongók miatt került oda, kedvcsinálónak. A forgatókönyv egyik kulcspontja, hogy a film végén jégbe fagyva kerül a Kapitány az óceánba, aztán majd a S.H.I.E.L.D. halássza ki napjainkban és a Bosszú Angyalai tagja lesz a Kapitány.

Marvel: Runaways

A Marvel belehúzott és minden képregényéből szeretne filmet csinálni. A soron következő kiszemelt a Runaways. A képregényben néhány tini felfedezi a családi titkokat, arra jönnek rá, hogy szüleik szuperbűnözők, ezért elmenekülnek otthonról és együtt derítik ki kik is a szüleik valójában és mindegyikük felfedezi magában a saját szuperképességét.
Brian K. Vaughn írja a forgatókönyvet, aki a képregény megalkotásában is részt vett. Még nincs időpont, hogy mikor mutatnák be vagy hogy mikor kezdenék a forgatást.

Forrás: superherohype

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1472 Dátum: 2008. május 22. - 14:25:25 »
Ha így lesz, akkor nagyon kiváncsi leszek a Vörös Koponyára, mert első elgondolásra elég hülyén nézne ki a mozivásznon. De másnem akár lehetne Zémó is a főellenség. Egyrészt könnyebb is volna sminkelni, mert csak egy símaszkot kell a fejére húzni és már kész is. ;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #1473 Dátum: 2008. május 22. - 17:56:00 »
Ez eszméletlen jó hír, mindig is kiványcsi voltam, hogy hogyan oldanák meg a Kapi filmet, átültetik-e a jelenbe, vagy sem, vagy félig jelen,  félig múlt, de hogy végig nácizás, ezt nem hittem volna, iszonyat jó lenne így a film.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #1475 Dátum: 2008. május 22. - 19:48:30 »
Jól hangzik az Kapi sztorija. :) De ez a Dragon ball. :drying: A csajok még elmennek, de Songoku meg Yamcha... :stupid:

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #1476 Dátum: 2008. május 22. - 20:08:02 »
Én egy olyan filmet is el tudnék képzelni, ami Magneto és Xavier barátságáról és ellenséggé válásáról szól.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #1477 Dátum: 2008. május 22. - 20:13:38 »
Ha jól tudom a Magneto pont erről fog szólni. ;)

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #1478 Dátum: 2008. május 22. - 20:14:56 »
Igen, szerintem hiba lenne, ha ezt a magas labdát nem csapnák le.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1479 Dátum: 2008. május 23. - 12:08:43 »
Jah, csak veszélyes labda ez...mit mondjak, elég helyen láttam már ilyet, olvastam satöbbi. Szóval, ha nem fognka tudni egy kis eredetiséget is vinni beli, nagyon egy elcsépelt dramaturgia lesz a filmben.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"