Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319720 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #12880 Dátum: 2015. február 20. - 21:14:01 »
Jaja, kemény dizájn.

Amúgy nagyon kíváncsi leszek, vajon a Dc-Warner Nolan-szürke-komor-reaális beállítotságú világa felveszi e a versenyt a Marvel könnyedebb filmjeivel...  :headscratch:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #12881 Dátum: 2015. február 20. - 21:29:46 »
Attól, hogy nem tetszik még nem troll az illető :uhoh:
Tejet kérek! Csokisat!

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #12882 Dátum: 2015. február 20. - 21:34:18 »
A Family Guy meg amúgy sem mérvadó.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #12883 Dátum: 2015. február 20. - 21:39:36 »
Attól, hogy nem tetszik még nem troll az illető :uhoh:

Lehet erősebben fogalmaztam a kelleténél,de ezt nem akkora sértésnek szántam mint ahogy azt egyébként szokták más közösségi portálokon :) Egyébként azért használtam ezt a jelzőt, mert a rajongóknak ősi szokása,hogy egy teaser kép alapján leírják az egész filmet. Ráadásul ez az Aquaman teaser pont nem azok közé tartozik amik láttán az embert elkapja a masszív hányinger (pl F4 reboot Johnny Storm)

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #12884 Dátum: 2015. február 20. - 21:46:54 »
Ez valóban kemény design lett. Jó ideje az első alkalom, hogy azt mondom: a DC feladta a leckét a Marvelnek. Ezek után össze kell kapniuk magukat, ha egy jobb mozis Namort szeretnének ennél az Aquaman változatnál.
Egyébként nem is tudtam, hogy benne lesz a filmben. No, akkor a Marvelnek nem is kell a filmes Namorral foglalkozni, úgyis csak másolatnak tartanák a moziba járók.  :D

Egyébként tényleg durva design lett, kicsit színeiben emlékeztethetne a képregényes karakterre, persze nem zöld gatyókára, meg narancs dresszre gondolok.  ;D

balogh44

• Thanos
« Válasz #12885 Dátum: 2015. február 20. - 22:07:05 »
Lényegében, akár hagyhatták volna már így is hogy kinézzen:

:drying:
Ilyesmikkel jobban meg tudtam volna barátkozni:

Lehet fanyalogni, de nekem inkább ilyesmi tetszett volna!

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #12886 Dátum: 2015. február 20. - 22:25:49 »
Baromi jól néz ki Aquaman!  :oh: Valami ilyesmire is számítottam. ;)
Pedig nagyon is képregényes, ilyen dizájnja is volt már Aquamannek:

Ha a személyisége olyan lesz, mint a JL rajzfilmsorozatban, az igazi uralkodó típus, akkor nagyon meg leszek elégedve. :nezze:

BuB

• Pókfej
« Válasz #12887 Dátum: 2015. február 28. - 21:16:52 »
Hehe, lassan kezdődik az Öngyilkos Osztag forgatása, így meg is jött az első teaser kép a rendezőtől :

Sokat mondó, mi?  ;D  :hehe:
Ja meg kérdezték Jared Leto Jokerréől, amiről csak annyit mondott: Majestic... na majd látjuk.

Amúgy ebbe most belegondolva, Leto nem vitte még túlzásba a készülődést, az Oscaron még mindig a "Jézus"kinézettel jelent meg  ;D (hosszú haj, nagy szakáll), mondjuk gondolom, ha már normális frizkóval jelent volna meg mindenki azon csámcsogott volna, hogy készül a szerepre  :D

VTomi

• Pókfej
« Válasz #12888 Dátum: 2015. március 01. - 00:11:34 »
Kíváncsi vagyok hogy festett lesz a bőre, vagy fehér lesz mint a képregényben és mint Jack Nicolsonnál.

BuB

• Pókfej
« Válasz #12889 Dátum: 2015. március 05. - 16:24:05 »
No, május 13.án megremeg majd az internet, a Filmdroid értesülése szerint a Mad Max bemutatója előtt jön az első Batman v Superman trailer (vagyis valszeg teasser inkább...)  2 hónap, bakker... 2 hónap ki kellene bírni addig...  :hehe:  (márha nem felültetés ez is, mint a Hobbit, majd a Jupiteres film előttiek...)

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #12890 Dátum: 2015. március 05. - 17:47:57 »
No, május 13.án megremeg majd az internet, a Filmdroid értesülése szerint a Mad Max bemutatója előtt jön az első Batman v Superman trailer (vagyis valszeg teasser inkább...)  2 hónap, bakker... 2 hónap ki kellene bírni addig...  :hehe:  (márha nem felültetés ez is, mint a Hobbit, majd a Jupiteres film előttiek...)

Az imént csekkoltam le a Filmdroid-ot,de én semmi ilyesmit nem találtam. Ettől függetlenül baromira örülnék már valami kézzelfogható konkrétumnak, mert eddig nem sok anyagot közöltek a filmmel kapcsolatban. Ja, és remélem odapörköl a Marvel-nek úgy istenesen ;D Rájuk férne már,de nagyon!

BuB

• Pókfej
« Válasz #12891 Dátum: 2015. március 05. - 18:29:13 »
Hát az tuti, hogy két tök ellentétes stílus... a Dc a reális komolykodós, a Marvel a kicsit földhöz ragadt de könnyed poénkodós. Nagyon kívi vagyok melyik jön be majd jobban a népnek.

Ja, és a facebook oldalukon volt.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #12892 Dátum: 2015. március 05. - 18:32:48 »
Ez már rég eldőlt a Marvel javára. Azért szurkolok a Bat vs. szupi filmnek, bár nagyon meg van lővel a pocsék főszereplőkkel.
Tejet kérek! Csokisat!

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #12893 Dátum: 2015. március 05. - 19:06:43 »
Ez már rég eldőlt a Marvel javára. Azért szurkolok a Bat vs. szupi filmnek, bár nagyon meg van lővel a pocsék főszereplőkkel.

Egyáltalán nem pocsék színészek alkotják a gárdát, csak eddig más szerepekben láttuk őket. Ben Affleck szerintem nagyon sokat fejlődött a 90-es évek óta, és Bale-nél nem lesz nehéz jobbnak lennie :lol: Ben sokkal Batmanesebb mint Bale. Egyedül a Luthor-t alakító Jesse Eisenberg miatt aggódok,de lehet vele is úgy járunk mint Heath Ledger Jokerével!

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #12894 Dátum: 2015. március 05. - 19:18:11 »
Rosszul fogalmaztam Ben Affleck egész jó, bírom a filmjeit, de Batman az nem az ő profilja. A többiekről nincs jó véleményem, Jesse Eisenberg engem kifejezetten idegesít, kb. mint az Alkonyat gárdája :hehe:
Tejet kérek! Csokisat!

Todd

• Pókfej
« Válasz #12895 Dátum: 2015. március 05. - 19:24:14 »
Amúgy ebbe most belegondolva, Leto nem vitte még túlzásba a készülődést, az Oscaron még mindig a "Jézus"kinézettel jelent meg  ;D (hosszú haj, nagy szakáll), mondjuk gondolom, ha már normális frizkóval jelent volna meg mindenki azon csámcsogott volna, hogy készül a szerepre  :D
Azért egy hajvágás borotválkozás nem olyan sok idő, azt elég akár közvetlenük a forgatás előtt is elég megejteni.
És lám, No more Jesus dude.
« Utoljára szerkesztve: 2015. március 05. - 19:27:54 írta Todd »

BuB

• Pókfej
« Válasz #12896 Dátum: 2015. március 05. - 19:46:18 »
Persze, tom, hogy nem sok idő, csak én azt hittem, hogy már készül a szerepre, ezért lepődtem meg, hogy még semmi nyoma nem volt ennek... de aztán hétfőn már repült is torontoba, sőt, azóta minden nap twittelnek egy képet, hétfőn a hajvágás, kedden egy vmi utalás szerű belemagyarázós kép a "Jokerről", ma meg a festést láthattuk...

Hmhm, valaki, a hiper-szuper-meg hír a Marveltől? Én még nem láttam semmit se... Robert mára ígérte... vagy ez a tegnapi Avengers trailer lett volna?  :-\

VTomi

• Pókfej
« Válasz #12897 Dátum: 2015. március 05. - 23:18:26 »
Közvetlenül forgatás előtt hajvágás? azért azt nem hiszem. A hajat is meg kell tervezni, ki kell próbálni, lefotózzák jelmezben sminkben stb.

BuB

• Pókfej
« Válasz #12898 Dátum: 2015. március 06. - 09:00:09 »
Hát, láthatod, hogy most készülnek, még van egy pár hét a forgatás megkezdéséig. Szval, valszeg most csinálják a tervezgetést.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #12899 Dátum: 2015. március 09. - 19:03:49 »
Bocs a tudatlan kérdésért, rég jártam erre, de... Deadpool film akkor mikorra is várható?
Láttam egy promó videót (https://www.youtube.com/watch?v=LoXGsv9nsNs), ami szerintem nagyon ütősre sikeredett, ha ilyen lenne az egész film, az nagyon király lenne.