Ez egy vidám Árnyék. Divatosan öltözik, korszerű a frizurája... volt ő valaha is vidám? Hisz a legtragikusanbb mutáns a világon. Az előző épp ezért volt hűbb.
Ezek szerint mi nem ugyanazt az X-Men-t olvastuk!

Árnyék valóban hányattatott sorsú volt a külseje miatt,de ez csak addig tartott míg a Prof be nem invitálta a csapatba. A Claremont éra alatt gyakorlatilag egy vidám karakter lett aki mindig is a banda osztálybohóca volt

A tragikus jelző sokkal inkább illik Magneto-ra és Rozsomákra, mint sem Kurt-ra.:
Szerk: Amúgy tényleg tisztára olyan mint az X-Evo-s Árnyék,de nem para, mert őt is csíptem anno! Ja és mivel az idővonal elég durván meg lett kavarva a DoFP miatt, így Nightcrawler lehetséges,hogy előbb kerül a csapatba

Kíváncsi vagyok,hogy emiatt akkor ugrik a németországi cirkuszos korszaka, vagy azt is valahogy belepréseli Singer a történetbe! Remélem azt azért nem hagyják ki

Közben a twitteren már mutogatják a forgatáson készült fotókat amin Árnyék piros bőrdzsekiben feszít. Kicsit olyan mint Jacko a Thriller klipjében,de szerintem ez szándékos homage akart lenni
http://www.comicbookresources.com/article/cylcops-jean-grey-jubilee-nightcrawler-step-out-in-x-men-apocalypse-set-photos