Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1320359 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Pádi

• Keselyű
  • **
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #13240 Dátum: 2015. május 06. - 14:26:27 »
A te véleményedben többször felmerül az, hogy "téged nem izgat", tehát akkor másnak nincs igaza. Másokat viszont izgat, mert mondjuk hozzánőttek a szereplőhöz, jobban, mint te.  ;) És persze ettől még lehet a film jó, csak az ember rossz szájízzel áll neki.

Ez is ilyen tipikus geek csiki csuki, ha leírom hogy "szerintem", vagy "engem nem érdekel" az egyik képes elfogadni hogy ez egy privát vélemény a másik meg rögtön azt nézi mögé hogy univerzális igazságokat próbálok mondani. Ha azt akarnám mondani hogy másnak nincs igaza akkor azt írnám hogy másnak nincs igaza, nem azt, hogy engem nem érdekel. Most konkrétan nincs igazad :D
Nem értünk egyet de nem célom megváltoztatni a másik véleményét.

Idézet
Tényleg azon ment háborgás, hogy Ben fekete lett a DD-ben?
Biztos volt ilyen de szerintem a hype meg a sorozat sikere nagyobbat szólt. Egyébként a Bent játszó színész baromi jó. És ahogy jönnek be a karakterek szépen elkezd az egész sok kis szálon futni, tök rendbe van.
« Utoljára szerkesztve: 2015. május 06. - 14:35:34 írta Pádi »

Todd

• Pókfej
« Válasz #13241 Dátum: 2015. május 06. - 14:35:50 »
Jó, de nála nem a nőiessége a vonzó, hanem hogy cuki. :)
De attól még nő, ugye? ;) Ergo a nőiesség többféle lehet, nem lenne baj, ha ezt kicsit jobban felismerné a képregényipar és az álomgyár.
Ha viselkedés alapján lőjük be, az már nem előítélet.
Már hogyne lenne az. Az, hogy valaki úgy viselkedik, hogy abból feltételezed, hogy baj lesz, ha interakcióba kerülsz vele, az egy egészséges előítélet.
Ha jön velem szemben 5-6 fiatal ordítozva köpködve (függetlenül attól, hogy ők milyen bőrszínűek), inkább másfelé megyek, pedig nem biztos, hogy belém fognak kötni.
Szóval előítélet alapján viselkedtem így. ;)

Raisu

• Traveller
« Válasz #13242 Dátum: 2015. május 06. - 14:38:51 »
De egy rasszváltásra nemigen van értelmes magyarázat (kivétel a Vezér, látod, ott rendben volt, hisz nála a méret a lényegesebb jellemző). De a Fáklyánál tényleg szükségtelen és erőltetett a váltás.
A Flash-ben sem volt semmi magyarázat arra, hogy miért kellett megváltoztatni a West család rasszát, mégsem zavaró, ahogy Fury esetében sem. Ha a karakter megmarad, akkor szerintem könnyebben elfogadható, hogy más a rassza, még akkor is, ha eleinte furcsálja a közönség. Johnny esetében engem pl. első sorban az zavar, hogy így csak féltestvérek Sue-val, nem mintha lenne jelentősége, illetve az, hogy a trailer alapján nagyon nem az a laza nőcsábász lesz, mint akit megismertünk a képregényekben. Egyébként kíváncsi volnék, hogy ha mondjuk nem a '60-as években találják ki a nagyobb Marvel-karakterek zömét, hanem mondjuk a 2000-es években, akkor is ilyen lenne-e a fehérek és a feketék aránya.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #13243 Dátum: 2015. május 06. - 14:50:25 »
Idézetet írta: Todd
gondolom akkor ha elmaszkíroznak egy jónőt, akkor kár volt a jónő.
Vicces, de van benne valami logika... :lol: Persze Theron sem a külseje miatt kapta azt a szerepet, hanem mert baromi jó színésznő + a hírneve önmagában garancia, hogy beülnek az emberek a filmjeire. ;)

Amúgy én megelőlegezem, hogy egyikünkből sem a rasszizmus beszél, egyszerűen csak zavar minket, ha egy számunkra fontos, megszokott karaktert megváltoztatnak. És nem azért mert egy néger színész nem lenne tehetséges, vagy nem lenne szép, hanem egyszerűen azért, mert külsőleg máshogy néznek ki, mint mi, ezért túlságosan elütnek a karakter megjelenésétől (ez nem rasszizmus, mert nem érnek kevesebbet nálunk, egyszerűen csak más a megjelenésük). Ez kb olyan, mintha mondjuk Conan szerepére Woody Allent szerződtetnék le. Bármennyire is jó színész, akkor sem passzolna a karakterhez. Ugyanígy nem tudnék elfogadni egy fekete Amerika Kapitányt, vagy Pókembert sem. Viszont ettől még szívesen látok fekete színészeket a vásznon, csak találjanak ki nekik új karaktereket, amik passzolnak hozzájuk.
Amúgy ez a téma eléggé szubjektív, mert függ attól is, hogy kinek mennyire kedvenc az adott karakter, illetve mennyire népszerű. Például egy huszadrangú, érdektelen karaternél nem izgatja az embert a változtatás, de ha személyes kedvencről van szó, akkor már igen. De van amikor jól sül el a változtatás, mert pl. S.L. Jacksont annyira megszoktam Fury szerepében, hogy már az lenne a furcsa, ha leváltanák egy fehér színészre.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #13244 Dátum: 2015. május 06. - 14:52:47 »
De attól még nő, ugye? ;) Ergo a nőiesség többféle lehet, nem lenne baj, ha ezt kicsit jobban felismerné a képregényipar és az álomgyár.
Hát, talán kevés ilyen van odakinn. Ki tudja? Biztosan könnyebb szakadt ruhákba bújtatni valakit, mint találni egy megfelelő lányt.
Idézet
Az, hogy valaki úgy viselkedik, hogy abból feltételezed, hogy baj lesz, ha interakcióba kerülsz vele, az egy egészséges előítélet.
Ha jön velem szemben 5-6 fiatal ordítozva köpködve (függetlenül attól, hogy ők milyen bőrszínűek), inkább másfelé megyek, pedig nem biztos, hogy belém fognak kötni.
Szóval előítélet alapján viselkedtem így. ;)
Bár nem ismerem a hivatalos megfogalmazást, de szerintem nincs igazad. Az nem előítélet, hiszen azonnal látod, hogy valami nincs rendben velük. Előítélet az, amikor valakinek a viselkedését megítéled ANÉLKÜL, hogy láttad volna bármilyen élethelyzetben, pusztán az xy alapján (xy=bőrszín, vallás, nemiség, stb).
A Flash-ben sem volt semmi magyarázat arra, hogy miért kellett megváltoztatni a West család rasszát, mégsem zavaró, ahogy Fury esetében sem.
Egy dolog fontos ebben az esetben. Hogy ki mennyire szereti az adott karaktert. Ha nem áll hozzád közel, akkor valóban tökmindegy. Márpedig Fury-fanok bizonyára nincsenek tömegesen. :)
Most konkrétan nincs igazad :D
Nem értünk egyet de nem célom megváltoztatni a másik véleményét.
Akkor oké, csak néha "kihallatszik" abból, ahogy írod. De ha nem, hát nem. :)

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #13245 Dátum: 2015. május 06. - 15:03:43 »
Lásd az új Pókembert, aki egy gyerek, és ez is van olyan rossz, mint a Fáklya. Sokan nem tudják elfogadni az Ultimate, What If, vagy bármilyen alter sztorikat sem, mert az nem arról szól, akit megismertek.
Szerintem ez nagy baja is a geek kultúránknak, jellemzően a múltban lubickolunk és nem vagyunk képesek elfogadni a változást, tök szép meg jó dolog, csak nem mutat előre, stagnálás, nem azt mondom hogy mindent ki kell dobni, mert nem kell elfeledni a múltat sőt lehet rá építeni is, de az hogy pókember egy fiatal ficsúr a mozikban, az nem vesz el a múltból, a régi pókemberek attól még ugynaúgy ott vannak és lehet őket szeretni, aki szerette a Maguire gyereket (én nem) annak ott van az a pókember, ugyanez a Garfield gyerekkel.

Erről mindig a south park rész jut eszembe amikor jött a fetrengés a rajongóktól hogy jáj megerőszakolják indit és mutatják is hogy lucas meg spielberg szó szerint azt csinálják épp a karakterrel, szerintem is kaki volt a kristálykoponya de attól még az első három indi teljesítménéyéből ez nem vesz el. ha nem tetszik megérthető elfogadható, sőt. de szerintem ez csak ennyi, nem tetszik, nem az én csésze teám nem fogok rajta pörögni mert most mér jó az nekem hogy zsémbeskedek egy sort egy kaki filmen, nem éri meg, inkább nézek egy jobbat :)

Egyébként meg ha témánál vagyunk vehemens vagyok ez tény. Gondolom mert ismert közeg és biztonságban érzem magam ki merem mondani a dolgaimat önbizalommal. De ez csak ennyi. Bizonytalan terepen harapófogóval se lehet kihúzni belőlem semmit.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #13246 Dátum: 2015. május 06. - 15:17:44 »
Idézetet írta: Kaine
De a Fáklyánál tényleg szükségtelen és erőltetett a váltás.
Plusz idétlen is, mert ugye a tesója meg fehérbőrű maradt. Persze értem én, hogy a filmben féltesók lesznek, de akkor is erőltetett. Ha már mindenáron erőltetni akarták volna a polkorrektséget, akkor inkább Bent kellett volna megváltoztatni, azon legfeljebb BuB akadt volna ki. :hehe: De az előző F4-ben csinálták jól, ahol Alicia Masters lett néger, az nem zavart senkit.

Erről a nőiesség lealacsonyítós témáról az jutott eszembe, amikor Angelina Jolie kiakadt azon, hogy leretusálták a mellbimbóit a Tomb Raider poszterről. :hehe: Amúgy meg mindenki tudja, hogy mindent cicikkel és kiskutyákkal lehet legjobban eladni, nem helyes, de ez van. Egyébként valahol a filmek is a társadalom problémáira reflektálnak, hiszen sok helyen probléma, ahogy a nőkkel viselkednek sajnos. Amúgy nem mindegy, mit nevezünk lealacsonyításnak, mert az, hogy kihangsúlyozzák egy nő alakját, dekoltázsát, még nem az. Ezt a legtöbb nő megteszi a hétköznapokban is, és büszkék a külsejükre, nincs ezzel semmi baj. :D

Idézetet írta: Pádi
jellemzően a múltban lubickolunk és nem vagyunk képesek elfogadni a változást, tök szép meg jó dolog, csak nem mutat előre, stagnálás
Póki visszafiatalitásában mi az előremutató? Mert ez baromira visszalépés szerintem.
Amúgy nem önmagában a változás ellen vagyunk, hanem a rossz változás ellen. A jó változást elfogadjuk. Nem akarok a "régen minden jobb volt" közhellyel jönni, mert ez sem mindig igaz, de tény, hogy vannak dolgok, amiket régen olyan jól kitaláltak, hogy inkább már csak elrontani lehet, mint javítani rajtuk. Cameron Terminátor filmjeit máig nem tudták überelni, mint ahogy az első Alien filmeket sem, de pl az új SW trilógia sem tudta elhomályosítani a régit, legfeljebb csak látványban tudta lekörözni, de az meg nem nagy csoda. Ettől még nem vagyok az új dolgok ellen, de nem kell a régi értékeket sem kidobni az ablakon. Én kimondottan örülök neki, hogy a mozifilmekben megtartották Póki piros-kék hacukáját, mert akárhány pókruhát láttam, egyik sem néz ki olyan jól, mint az. Amikor a Csodapók filmben megpróbálták megváltoztatni, abból jó nagy égés lett.
« Utoljára szerkesztve: 2015. május 06. - 15:49:08 írta Tom Fireheart »

Todd

• Pókfej
« Válasz #13247 Dátum: 2015. május 06. - 15:29:06 »
De miért? Hisz egy bevett szereplőn változtatnak feleslegesen.
De pillekönnyű sokad-rangú szereplőkön, akiket ezelőtt 50 évvel találtak ki.
Ez nem a 300 kilós arab-e a Piroska esete, hanem az arab-e a Piroskában a vadászé. Sőt igazából azon indult el az egész, hogy a piroskában arab színész játssza-e az elmaszkírozott farkast. :lol:
Bár nem ismerem a hivatalos megfogalmazást, de szerintem nincs igazad. Az nem előítélet, hiszen azonnal látod, hogy valami nincs rendben velük. Előítélet az, amikor valakinek a viselkedését megítéled ANÉLKÜL, hogy láttad volna bármilyen élethelyzetben, pusztán az xy alapján (xy=bőrszín, vallás, nemiség, stb).
Igen, igazad van, ez tényleg rossz példa. Hmm, akkor viszont lehetek annyira szentfazék, hogy kijelenthetem, hogy én nem vagyok előítéletes.  ;D
Erről a nőiesség lealacsonyítós témáról az jutott eszembe, amikor Angelina Jolie kiakadt azon, hogy leretusálták a mellbimbóit a Tomb Raider poszterről. :hehe:
Megjegyzem, teljes joggal. ;)
Én ugyanilyen álszentnek tartom azt is, hogy az Alien elején újra kellett venni a kiolvadós jelenetet, úgy, hogy ne látszódjanak a nők mellbimbói.
Megjegyzem az Alien, vagy a Terminator 2 is egy jó példa Kaine kérdésére, vagyis a cselekvőképes erős női karakterekre, akik eközben nem is szolgálnak dekoratív célt.
Pedig amúgy nem néznek ki rosszul.
Egyébként valahol a filmek is a társadalom problémáira reflektálnak, hiszen sok helyen probléma, ahogy a nőkkel viselkednek sajnos.
És erre hogyan reflektálnak azok a filmek, amikben minden negatív felhang nélkül tényként kerül közlésre, hogy a nők tárgyak?
Amúgy nem mindegy, mit nevezünk lealacsonyításnak, mert az, hogy kihangsúlyozzák egy nő alakját, dekoltázsát, még nem az.
Azt nevezem lealacsonyításnak, hogy a nők csak ennyik a filmek/képregények többségében. Nem befolyásolja a filmet, csak a férfi főhős dominanciáját építi.
De kérdezd csak meg Ju-tól, hogy ő ezt lealacsonyítónak érzi-e. ;)
Ezt a legtöbb nő megteszi a hétköznapokban is, és büszkék a külsejükre, nincs ezzel semmi baj. :D
Mármint úgy érted, hogy a legtöbb nőbe folyamatosan bele van magyarázva egy sohasem teljesíthető megjelenési kényszer, és az a tudat, hogy ők másodrangúak?
Mert ez szerintem baromi nagy baj.
Az ezerszer szídott animék/mangák sokkal de sokkal jobban kezelik, és jóval változatosabban is a női karaktereket, mint a nyugati szórakoztatóipar termékei.
Habár a videojátékokban ellenben még sokkal rosszabb a helyzet.
« Utoljára szerkesztve: 2015. május 06. - 16:01:45 írta Todd »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #13248 Dátum: 2015. május 06. - 16:08:43 »
de az hogy pókember egy fiatal ficsúr a mozikban, az nem vesz el a múltból, a régi pókemberek attól még ugynaúgy ott vannak és lehet őket szeretni, aki szerette a Maguire gyereket (én nem) annak ott van az a pókember, ugyanez a Garfield gyerekkel.
De várj, ezzel azt akarod mondani, hogy a következő Star Wars film lehet akár a Jar-Jarok bolygója, mert ha nem tetszik valakinek, az nézze a régi trilógiát? Azért nem, ha valakinek a kedvencéből jön egy új film, persze, hogy vannak elvárásai.
Sőt igazából azon indult el az egész, hogy a piroskában arab színész játssza-e az elmaszkírozott farkast. :lol:
;D
Idézet
Én ugyanilyen álszentnek tartom azt is, hogy az Alien elején újra kellett venni a kiolvadós jelenetet, úgy, hogy ne látszódjanak a nők mellbimbói.
Tudod, hogy ez korhatár besorolás miatt van, habár fura, mert (legalábbis itthon) 18 éven felüli volt a film.
Idézet
Megjegyzem az Alien, vagy a Terminator 2 is egy jó példa Kaine kérdésére, vagyis a cselekvőképes erős női karakterekre, akik eközben nem is szolgálnak dekoratív célt.
Igaz, de tényleg ritka az ilyen szerep a filmekben. Panaszkodnak is a színésznők miatta. Nekem ebben az etalon az Alias sorozat.
Idézet
Azt nevezem lealacsonyításnak, hogy a nők csak ennyik a filmek/képregények többségében. Nem befolyásolja a filmet, csak a férfi főhős dominanciáját építi.
Ez viszont nem a képregényfilmek sajátja. Minden olyan filmre igaz, ahol akcióhős a főszereplő. Ott a nő a megmentésre váró alany, aki kihangsúlyozza a főhős heroikus jellemét.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #13249 Dátum: 2015. május 06. - 16:36:34 »
Todd!

Rád férne két hét wellness, Diósgyőr bármelyik számozott utcájában!
Na utána szívesen meghallgatnám az élménybeszámolódat.  8)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #13250 Dátum: 2015. május 06. - 16:37:04 »
És erre hogyan reflektálnak azok a filmek, amikben minden negatív felhang nélkül tényként kerül közlésre, hogy a nők tárgyak?
Azok természetesen hamis üzeneteket közvetítenek, ami egyértelműen helytelen és elítélendő. Gondolom, hogy melyik filmre céloztál, ez kb hasonló probléma típus, mint amit a Twilightnál is kiveséztünk anno, magyarán, hogy rossz üzenetet közvetít.

Idézet
Azért ez így ebben a formában nem igaz. Elég sok alkotásban fontos szerepük van a női (fő)szereplőknek, és nem csak eyecandy-k. Persze ez nyilván függ a film műfajától és témájától is.

Idézet
Mármint úgy érted, hogy a legtöbb nőbe folyamatosan bele van magyarázva egy sohasem teljesíthető megjelenési kényszer, és az a tudat, hogy ők másodrangúak?
Mert ez szerintem baromi nagy baj.

Nem, én csak annyit mondtam, hogy az, hogy a Fekete Özvegy szűk bőrnacit húz, és szolid dekoltázst mutat, az még nem lealacsonyító (szerintem). :D Főleg, hogy ettől még normális szerepe volt a filmben.  Mint ahogy azt sem gondolnám, hogy a nők kizárólag megjelenési kényszerek és kisebbségi érzés miatt öltöznének kihívóbban vagy szexisen. :headscratch:
Amire te gondolsz, hogy a média úgy általában milyen üzeteket közvetít, és azok mennyire károsak, mélyebb téma, sokszor kiveséztük már. (És mellesleg a férfiakat is érinti, mert ugye a reklámok szerint az igazi férfi sportos, kigyúrt, jóképű stb.)

Egyébként mielőtt olyan nagyon megsajnálnánk a szebbik nemet, azért ne feledkezzünk el azokról a szituációkról se, amikor a nők élnek vissza nőiességükkel, illetve a vonzó külsejükkel. ;) Nem mindig a férfiak használják ki a nőket, fordított eset is létezik.

Todd

• Pókfej
« Válasz #13251 Dátum: 2015. május 06. - 16:50:32 »
Rád férne két hét wellness, Diósgyőr bármelyik számozott utcájában!
Na utána szívesen meghallgatnám az élménybeszámolódat.  8)
Így is tudnék élménybeszámolót tartani.
Nem azért vélekedek így, mert burokban éltem, hanem azért mert már bőven volt részem a problémában. Eddigi életem java részét a 20. és a 8. kerületben töltöttem.
Egyáltalán nem egy Rózsadombi villából osztom az eszet.
Tudod, hogy ez korhatár besorolás miatt van, habár fura, mert (legalábbis itthon) 18 éven felüli volt a film.
Tudom, pont ezért ezt hoztam fel. Mivel az átlag amcsi korhatár besorolás szerint egy női mellbimbó látványa károsabb, mint egy szétrobbanó mellkasé.
Egyébként mielőtt olyan nagyon megsajnálnánk a szebbik nemet, azért ne feledkezzünk el azokról a szituációkról se, amikor a nők élnek vissza nőiességükkel, illetve a vonzó külsejükkel. ;) Nem mindig a férfiak használják ki a nőket, fordított eset is létezik.
Naná. Mindig minden többirányú (ezt direkt írtam a kisebbségis témánál is), de alapvetően az erősebb pozícióban lévő fél felelőssége szerintem a lényegesebb. És most azért egyértelműen férfi dominancia van, ami a szórakoztatóiparban iszonyat hangsúlyos. De a nőknek szánt filmek is amúgy hasonlóan abszurdak, mint már írtam, azokról sem vagyok pozitívabb véleménnyel. De szerintem ezt az egész férfiaknak/nőknek szánt filmek dolgot kéne pont ledönteni.
De ez még nagyon sokára lesz.
« Utoljára szerkesztve: 2015. május 06. - 16:56:18 írta Todd »

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #13252 Dátum: 2015. május 06. - 16:55:27 »
Mivel az átlag amcsi korhatár besorolás szerint egy női mellbimbó látványa károsabb, mint egy szétrobbanó mellkasé.
Ez a felfogás még manapság is. A walking dead egyik epizódjában kényszerítettek egy női szereplőt, hogy vegye le a felsőjét. Persze nem látszottak a mellei, mert az botrány, persze a belezés, marcangolás, lábamputálás fejszével mehet.
Tejet kérek! Csokisat!

Todd

• Pókfej
« Válasz #13253 Dátum: 2015. május 06. - 16:57:46 »
Hát ezért nem múlt időben írtam a kijelentést, ez nem változott 30 év alatt.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #13254 Dátum: 2015. május 06. - 17:32:46 »
Naná. Mindig minden többirányú (ezt direkt írtam a kisebbségis témánál is), de alapvetően az erősebb pozícióban lévő fél felelőssége szerintem a lényegesebb. És most azért egyértelműen férfi dominancia van, ami a szórakoztatóiparban iszonyat hangsúlyos.
Ez tény, de azért ha megnézzük, hogy milyen volt a nők helyzete az ókorban, vagy a középkorban, szerintem elég sokat léptünk előre. Persze még így is sok a probléma, és minden eszközzel küzdeni kell a gyengébbek elnyomása ellen (ez a gyerekekre is érvényes). Messze nem tökéletes a világ, de azért sokat javult a helyzet. De ez időigényes folyamat, mert azért itt évezredes társadalmi-kulturális beidegződéseket kell megváltoztatni. És sajnos még mindig vannak olyan elmaradott országok, ahol a kultúra megrekedt az ezer évvel ezelőtti szinten, és ahol a nő annyit ér mint két teve.

Todd

• Pókfej
« Válasz #13255 Dátum: 2015. május 06. - 19:15:36 »
Igen, ebben maximálisan egyetértek. Ahogy amúgy abban is, hogy a Marvel filmektől jóval károsabbak is vannak, de én a Marvel filmeket sem tartom ilyen szempontból túl jónak. Pepper és a Thoros csaj életképtelen megmentenivaló. A Feketeözvegyet meg csak azzal próbálják mélyíteni, hogy folyton elhangzik, hogy amúgy ő sokkal több csak sose tudjuk meg miért. Szóval szerintem ő csak díszítés.
Eddig Nebula az egyetlen nő aki érdekesnek tűnik, de belőle alig láttunk valamit.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #13256 Dátum: 2015. május 06. - 19:42:48 »
Most nem azért, de a való világban sem harcos amazon a nők többsége. Láttam már olyat, hogy egy fiatal, huszonéves nő halálra rémült az őt inzultáló nagymamakorú hajléktalan nénitől, most akkor miről beszélünk? A filmekben se várd el minden női karaktertől, hogy Tomb Raider módjára viselkedjenek. Plusz, amilyen szituációba keverednek ezek a karakterek a filmekben... Basszus, ha minket rabolna el egy Zöld Manó vagy Venom, mi sem tudnánk sok mindent tenni ellenük, azon kivül, hogy imádkozunk Pókemberért. :D Nem véletlen van szükség a hősökre ezekben a filmekben. :D
Az Özvegy meg ügyesen kivette a részét a harcokból, plusz Lokiból is kiszedte az információt, szerintem nem volt jelentéktelen a filmben. Az egyik legjobb jelenet, amikor Özvegy rémülten kuporog a Helibázis gyomrában, miután Hulk randalírozott, és ráébred hogy milyen gyengék is az ilyen szuperlényekkel szemben.

balogh44

• Thanos
« Válasz #13257 Dátum: 2015. május 06. - 19:47:52 »
Ant-Man poszter, sajnos hivatalosnak tűnik:

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #13258 Dátum: 2015. május 06. - 19:50:52 »
Azért a pici Hangya most is ott van a Marvel logón.  ;D

balogh44

• Thanos
« Válasz #13259 Dátum: 2015. május 06. - 19:54:41 »
Ja. :D
Amúgy érdekes lesz látni, negatív szerepben Corey Stoll-t, bár én eddig csak a The Strain-ben láttam. :)