Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1318748 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

balogh44

• Thanos
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #13300 Dátum: 2015. május 18. - 19:37:37 »
Kesztyű? :headscratch:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #13301 Dátum: 2015. május 18. - 20:33:27 »
Amúgy meg naná, hogy úgy viselkedik mint egy kiskirály, miért nem az?
A bűn bohóc királya.  ;D

BuB

• Pókfej
« Válasz #13302 Dátum: 2015. május 18. - 21:03:12 »
A fene tudja, nem tom mi zavar benne,csak hogy furi ez a stílus... meg ez a kocsi.. ez totál nem illik hozzá, bár ehhez a stílushoz meg megy, csak ez nekem nem annyira Jokeres... olyan fiatal gizda maffia gyerek szerű viselkedés. De tuti máshogy fog majd hanggal együtt összeállni.

Jah, és jobb képek:
Ugye, ugye, hogy meglesznek azok a tetkók is? Gondoltam, hogy nem véletlen van Harley-n is rajta.

Több kép:
http://www.comicbookmovie.com/fansites/MarvelFreshman/news/?a=120709
« Utoljára szerkesztve: 2015. május 18. - 21:06:07 írta BuB »
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #13303 Dátum: 2015. május 19. - 20:19:51 »
Én mindig úgy gondoltam, hogy ha egy karaktert többször vászonra viszünk, tök fölösleges megint ugyanazt eljátszani, volt már egy bohóc szerű gengszterünk, egy anarchista, most lesz egy ilyen igazi túlpörgetetten teátrális Joker.
Szerintem ez még jó is lehet, nem tudom azt mondani, hogy ez nem képregényes, mert szerintem az.
Amúgy meg naná, hogy úgy viselkedik mint egy kiskirály, miért nem az?

Tehát egy adott karakternek,minden egyes alkalommal stílust kell váltania?
Ha legközelebb vászonra viszik Joker figuráját,lehetne hippi.Az még úgy se volt.  :lol:

Todd

• Pókfej
« Válasz #13304 Dátum: 2015. május 19. - 20:39:04 »
Tehát egy adott karakternek,minden egyes alkalommal stílust kell váltania?
Főleg akkor, ha az adott karakter vagy 70 éves és legalább egy tucat stílusa volt már. Akkor mindenképpen pazarlás lenne mindig ugyanazt az időszakot, változatot vászonra vinni.
Amúgy engem ez leginkább az Arkham origins Jokerére emlékeztet, nekem már arról is valami tini bálvány rocksztár jutott eszembe.

A karakter amúgy is mindig az adott korszellem alapján változott, így az akkori vidám jóval szolidabb csínyeket kieszelő komikus Jokert akár tekinthetjük is hippi Jokernek. ;)
Ugyanígy jó lenne, ha pl. nem tök ugyanazt a Pókembert vinnék mindig vászonra, örülnék akár egy felnőttesebb DeMatteis-re jellemző vonalnak is.
« Utoljára szerkesztve: 2015. május 19. - 20:52:22 írta Todd »

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #13305 Dátum: 2015. május 19. - 20:48:29 »
Jobban,mint az alsó tagozatos Pókembernek.  ;D

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #13306 Dátum: 2015. május 19. - 22:52:55 »
Ez esetben Todd-dal kell egyetértenem, mert az olyan karaktereknél mint Joker marha sok lehetőség van mindig valami újat, merészebbet kipróbálni. Sokan fintorogtak a tetkói miatt pedig a képregényes Yakuza minták úgy tudom senkit sem zavartak,de ha ugyanezt filmen csinálják az már blaszfémia :hehe:
Egyébként ez nem minden karakterre vonatkozik, mert míg Joker-nek ezer arca van, addig egy Peter Parkerből elég nehéz újat faragni, mivel ő eleve átlagosnak készült és pont az volt a cél,hogy ezzel vigyék közelebb az olvasókhoz! Szóval PP-ből van a fiatalos laza verzió amit már mindenki ismer és létezik a DeMatteis érabeli komor, kissé depresszív szűkszavú Peter. Itt viszont ki is fújt a karakter és maximum úgy lehetne még feldobni ha totál megváltoztatnák a jellemvonását és nem az a szerény Queens-i srác lenne hanem az aktuális divathoz igazított agyontetovált, fültágítós füvezős fősulis aki kajak szét van csúszva és tapló módon bánik el az ellenségeivel (pl elszívja őket) ;D
De az már abszolút nem PP lenne és amúgy sem állna jól a karakternek ha drasztikusan megváltoztatnák a személyiségét.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #13307 Dátum: 2015. május 19. - 23:22:48 »
Amúgy meg melyik filmes verziót kéne utánozni? Mert utánzás lenne. És miért?

Todd

• Pókfej
« Válasz #13308 Dátum: 2015. május 20. - 12:46:01 »
Egyébként ez nem minden karakterre vonatkozik, mert míg Joker-nek ezer arca van, addig egy Peter Parkerből elég nehéz újat faragni, mivel ő eleve átlagosnak készült és pont az volt a cél,hogy ezzel vigyék közelebb az olvasókhoz! Szóval PP-ből van a fiatalos laza verzió amit már mindenki ismer és létezik a DeMatteis érabeli komor, kissé depresszív szűkszavú Peter.
Plusz a merev könyvmoly, ami a régi filmben volt. Szóval szerintem némi szabadság nála is van, elvégre a két film változatai nem voltak teljesen egyformák, mondjuk sokan szidták emiatt Garfield Parkerét is, de nekem ő szimpatikusabb volt, mint a Tobey féle totál lúzer.
Nyilván a 90-es évek beli a légkiugróbb a képregényes változatok közül, ezért lenne pont érdekes.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #13309 Dátum: 2015. május 20. - 13:14:59 »
Egyébként ez nem minden karakterre vonatkozik, mert míg Joker-nek ezer arca van, addig egy Peter Parkerből elég nehéz újat faragni, mivel ő eleve átlagosnak készült és pont az volt a cél,hogy ezzel vigyék közelebb az olvasókhoz! Szóval PP-ből van a fiatalos laza verzió amit már mindenki ismer és létezik a DeMatteis érabeli komor, kissé depresszív szűkszavú Peter.
Plusz a merev könyvmoly, ami a régi filmben volt. Szóval szerintem némi szabadság nála is van, elvégre a két film változatai nem voltak teljesen egyformák, mondjuk sokan szidták emiatt Garfield Parkerét is, de nekem ő szimpatikusabb volt, mint a Tobey féle totál lúzer.
Nyilván a 90-es évek beli a légkiugróbb a képregényes változatok közül, ezért lenne pont érdekes.

Nekem személy szerint a Bagley korszak Peter-e volt a kedvencem az eddigiek közül :) Totál szimpatikus volt akkoriban az egész karakter és nagyon sajnáltam,hogy a profit növelésének érdekében eltörölték a házasságát és újra egy csóró tagot csináltak belőle...
Andrew valóban fényévekkel jobban teljesített mint Tobey,de ha jobban megnézed az is csak egy picsogós Pók volt. Olyat még nem láttunk és szerintem nem is fogunk amiben Peter 30 év körüli lesz és tudósként dolgozik valami puccos laborban! Pedig az sokkal izgibb lenne mint a fotóriporter aki azzal keresi a kenyerét,hogy saját magáról készít szelfiket pókgúnyában ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #13310 Dátum: 2015. május 20. - 15:18:38 »
Fiúk, ne idézzétek már be a múlt évet is minden hozzászólásban!  :) Főleg, ha az előző hsz-ra reagálsz, akkor meg egyenesen felesleges.  ;)

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #13311 Dátum: 2015. május 20. - 16:28:13 »
Szelfi.Istenem,de szép szó!  :hehe:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #13312 Dátum: 2015. május 20. - 18:14:25 »
Elég tré,de sajnos manapság ez a hivatalos definíciója ha valaki önmagát fotózza :D Peter már akkor az volt mikor még nem is voltak mobiltelefonok a világon...xDD

ZoliZoltán

• Bűnölő
  • A Hihetetlen Halk Denevérember
« Válasz #13313 Dátum: 2015. május 20. - 18:37:06 »
Jó sokára kapcsoltak... egész nap elérhető volt...  :-\
Amúgy elég furi...   :headscratch: főleg a sportkocsi fura... úgy viselkedett mint vmi kiskirály... hát nem tom mi lesz ebből...

Szerk:
itt még elérhetők:

http://filmbuzi.hu/archives/2015/05/18/joker-es-harley-quinn/
köszi

Még a végén elkezdem várni a filmet! :D
BATMAN,Spawn,Star Wars

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #13314 Dátum: 2015. május 27. - 18:11:55 »
Most már szinte biztos, hogy Batsy benne lesz a Suicide Squadban! :oh:

Ja, és itt állítólag Leto Jokerként hallható:
« Utoljára szerkesztve: 2015. május 27. - 18:13:40 írta Psycho »

ZoliZoltán

• Bűnölő
« Válasz #13315 Dátum: 2015. május 27. - 20:02:49 »
YepYepp. :oh: ;D
BATMAN,Spawn,Star Wars

ZoliZoltán

• Bűnölő
« Válasz #13316 Dátum: 2015. május 28. - 08:41:27 »
Koncepciorajz.

BATMAN,Spawn,Star Wars

Raisu

• Traveller
« Válasz #13317 Dátum: 2015. május 28. - 16:06:13 »
Tilda Swinton játszhatja az Ancient One-t a Dr. Strange filmben. Tessék, ezúttal egy ázsiai férfiból lesz fehér nő. :)

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #13318 Dátum: 2015. május 28. - 16:32:54 »
Alig várom,hogy láthassam! De ugyanez baromira nem működne ha pl Strange dokiból csinálnának nőt vagy fekete hapsit :lol:

Todd

• Pókfej
« Válasz #13319 Dátum: 2015. május 28. - 19:49:33 »
Tilda Swinton játszhatja az Ancient One-t a Dr. Strange filmben. Tessék, ezúttal egy ázsiai férfiból lesz fehér nő. :)
Nem is igaz, Tilda Swintonnak nincsen neme, vagy származása, ahogyan kora sem. Ez a test csupán egy fölöttünk álló ősi isteni lény földi kivetülése, és új testet hoz létre magának, amint ez megsemmisült, de ez vélhetőleg csak évszázadok múlva fog bekövetkezni.  ;D
Ugyanez igaz David Bowie-ra is.