Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319835 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #13380 Dátum: 2015. július 13. - 22:57:44 »
Idézet
Vajon az Xment is megkapjuk?  :D

Nagyon úgy tűnik! 8) Legalábbis a Fox helyében ezt tenném. Aztán januárig síri csend, és onnantól kezdve már jöhetnének a promóciós anyagok dögivel.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #13381 Dátum: 2015. július 14. - 06:43:05 »
Ez egy jó sitt,ahol még arra is van időd,hogy a ketrecben Pirner Almásat játsszál.  ;D
Amúgy szerintem Will Smith a film 90%-ban maszk nélkül lesz látható.

Todd

• Pókfej
« Válasz #13382 Dátum: 2015. július 14. - 07:23:22 »
A ketrecben mindenre van időd, semmi másod nincsen csak időd. ;)

De akkor ha a fekete színész nincs maszkban akkor az a baj, ha maszkban van, az a baj...  :lol:
« Utoljára szerkesztve: 2015. július 14. - 09:01:36 írta Todd »

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #13383 Dátum: 2015. július 14. - 10:13:50 »
Részemről akár farsangi álarcban is lehetne az se érdekelne :lol: Manapság már annak is örülni kell ha valamit nem b*sznak el egy ilyen filmben! Úgyhogy nekem sikerült túltennem magam Deadshot új rasszán és Jai Courtney létezésén szóval kevés dolog van amin kiakadok ;D

VTomi

• Pókfej
« Válasz #13384 Dátum: 2015. július 14. - 11:47:58 »
Elég nyomasztó és horrorisztikus ez a film.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #13385 Dátum: 2015. július 14. - 11:57:38 »
Engem meg ez a film igazából nem hoz lázba, de még az új Joker se nagyon.

Ez egy jó sitt,ahol még arra is van időd,hogy a ketrecben Pirner Almásat játsszál.  ;D
Sőt, sima cella helyett direkt ketrecbe zárják, hogy legyen min függeszkednie. :lol:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #13386 Dátum: 2015. július 14. - 16:19:24 »
Engem meg ez a film igazából nem hoz lázba, de még az új Joker se nagyon.

Sőt, sima cella helyett direkt ketrecbe zárják, hogy legyen min függeszkednie. :lol:

Azt hittem,hogy az Marilyn Manson,aki fazont váltott.  ;D

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #13387 Dátum: 2015. július 14. - 22:54:48 »
Kolosszus határozottan királynak tűnik! 8)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #13388 Dátum: 2015. július 14. - 23:17:48 »
Elég comixos  :D

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #13389 Dátum: 2015. július 16. - 19:15:35 »
BRÉKING! Hivatalos képek az X-Men Apokalipszis-ből!!!!! :oh:

http://www.comicbookresources.com/article/first-official-look-at-apocalypse-psylocke-and-magneto-in-x-men-apocalypse

Psylocke outfit-je kicsit fura, mert egy az egyben a képregényben viselt jelmezét rakták bele a filmbe :D Apokalipszis csak szimplán király,de Vihar az valami kegyetlenül jóra sikeredett ^_^ Továbbá tetszenek a páncél jellegű egyenruhák és az egyik képen még Quicksilver is tiszteletét teszi. Gyerekek mi lesz itt ha kijön az első normális minőségű trailer ;D

BuB

• Pókfej
« Válasz #13390 Dátum: 2015. július 16. - 19:32:06 »
Uhhh, Psziché rucija nem semmi   :oh:  :o, ez a képregényes Outfit, ez hihetetlen. ettől leteszik a hajukat a fanok az hótziher  ;D
Egek, lécci, lécci, szerepeljen is a filmben és legyen több mint 2 mondata a filmben, és ne csak a háttérben táncikáljon...  :uhoh: ( ja azt már hozzá se teszem, hogy remélem nem hal meg, és a végén az Xek tagja lesz...)

Magneto, milyen techno armort kapott, he...

Apoklaipszis megjelenítése nem rossz, sőt, de elég girnyó... bár ezt vártam, amikor megláttam hogy ki játssza.

He, na Mr. Sinister, ilyen fanok vagyunk, ha vmi képregényhű, akkor meg az a "baj"  :hehe:  ;D
« Utoljára szerkesztve: 2015. július 16. - 19:34:42 írta BuB »
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #13391 Dátum: 2015. július 16. - 19:41:54 »
Ebben az esetben kivételesen nem zavar ha mindenki megkapja az eredeti jelmezét, mert ugye a film 1985-ben játszódik majd, így abszolút érthető,hogy miért feszítenek ilyen extravagáns rucikban :D Magneto páncélján viszont látszik Apokalipszis hatása, mert teljesen olyan mint valami egyiptomi fáraó páncélja 8)
Amúgy van rá esély,hogy Psylocke túléli a nagy csatát és a következő részben is aktív tagja lesz a csapatnak. Vagyis nagyon remélem, mert kár lenne egy ilyen dekoratív és frankó karakterért!!! Valószínű beszélni azt nem sokat fog, lévén Apokalipszis bábja lesz így marad a kaszabolás minden sallangot mellőzve :lol:

BuB

• Pókfej
« Válasz #13392 Dátum: 2015. július 16. - 19:51:48 »
Oh... öhm, hát lehet benne vmi... mert a Lovasok közül Vihar kerül át az Xekhez... meg Angyal... meg Magnetónak is túl kellene élnie...  :uhoh:   bakker... akkor asszem borítékolható, hogy 1 lovasnak megkell halnia...  :roll: mert furi lenne, hogy minden lovas túl éli és mennek az Xekhez...  :'(

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #13393 Dátum: 2015. július 16. - 19:52:17 »
Ez a fürdőruha jelmez eddig talán a leginkább képregényes szerkó filmeben. :oh:
Tejet kérek! Csokisat!

BuB

• Pókfej
« Válasz #13394 Dátum: 2015. július 16. - 20:05:31 »
Azért ott van még Deadpool is ezen a téren, plusz mondhatni a teljes Dc-s szekció is képregényhű lett.  :D

Most egyre jobban remélem, hogy Logan a végső harca fog beugrani... ( vajon megkapjuk -e hogy az új Xmenes egyenruhában harcoljon, odakint írták asszem, hogy Jackmann megérdemelné...  mondjuk furi lenne a sárga ruciban látni  :hehe:)  csak mert elég gyér X csapat felállás van eddig...

Ezek 4-en, vagy gondolom a végén Stormmal 5-en akarnak neki menni Apokalipszisnek és a 3 lovasának...?  :uhoh:   lehet a végső csatárra toborozza be Prof Alexet, Higanyszálat és Logant?  :headscratch:
« Utoljára szerkesztve: 2015. július 16. - 20:10:11 írta BuB »

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #13395 Dátum: 2015. július 16. - 20:34:43 »
Ne becsüld le a fiatal ikszeket, mert jelen pillanatban még semmit sem tudunk Apokalipszis tényleges erejéről, sem pedig a képességeiről! Kivéve a manipulálást hisz az a rossz minőségű előzetesből már kiderült. Vagyis ha a filmes En Sabah Nur csak feleannyira lesz képes mint a képregényes megfelelője, akkor azért könnyedén el lehet kenni a száját :D Azt pedig kétlem,hogy Rozsomák lenne a kulcsfigura aki nélkül nem tudnának legyőzni egy Omega szintű mutánst. Logan kb az első 5 percben össze lenne csomagolva mint a DoFP végén mikor Magneto a folyóba dobta xD

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #13396 Dátum: 2015. július 16. - 21:43:23 »
Vihar és Psziché kegyetlenül jól néznek ki!  8)
De Apokalipszis eléggé csikaszra sikeredett.  ;D

balogh44

• Thanos
« Válasz #13397 Dátum: 2015. július 16. - 22:15:37 »
Vihar mikor punk frizurára váltott, képregényben már nem hordott köpenyt, szóval furi lesz ez így.
Psziché, meg nézhetett volna ki így is:

Mivel a lila, kardos amazon beütés, csak azután jött miután átment ázsiaiba a karakter.
Apokalipszis is irtó gyenge lett, nagyon vékony és alacsony, a fizimiskája meg egy az egyben olyan, mint az egyik kultikus, klasszik sci-fi az Utolsó Csillagharcos egyik ellensége.
Kíváncsi leszek, a prof. kopaszságát mivel magyarázzák majd... :roll:

BuB

• Pókfej
« Válasz #13398 Dátum: 2015. július 16. - 22:16:09 »
Oh, szóval Kurt már kiskorában elkezdte a tetoválást... legalább köthető az X2-höz. (bár nem igazán értem miér tkell a sminkesek dolgát megnehezíteni  ;D )

És Vihar közelebbről:

Mr. Sinister: jja, igaz, óhatatlanul is egyből arra gondoltam, hogy a képregényben milyen durva ellenfél volt Apo, aki ellen kellett legtöbbször minden mutkó, és nem, nem arra gondoltam,h ogy csak Logannel lehet győzni, csak az ugrott be, hogy akkora hatalma van Apokalipszisnek, hogy a Prof próbál minden mutánst összegyűjteni ellene. Én legalábbis nagyon remélem, hogy nem egy egysoros szöveggel fog megint cameozni Log...  :-\
« Utoljára szerkesztve: 2015. július 16. - 22:19:11 írta BuB »

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #13399 Dátum: 2015. július 16. - 22:27:05 »
Én nem hiányolom Logant, nem is bánnám, ha nem lenne benne, max. egy olyan cameo erejéig, mint a FC-ban.  ;D Lucas Tillt fura látni hosszú hajjal, meg sem ismertem elsőre. Végre a Summers fivérek egy filmben!  :oh: Királyak a szerkók, egyedül Magneto fura kicsit, de nem rossz értelemben. Higanyszál és Rejtély ruhája is jónak ígérkezik. Kíváncsi vagyok, vajon behozzák Wandát? Ahogy a kamerás előzetesben láttam Angyal is megkapja a képregényhűbb szerelését, jó lenne róla is egy jó minőségű kép.
Ja, mondtam már mennyire várom már ezt a filmet? :brow: ;D