Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319578 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #13400 Dátum: 2015. július 16. - 22:53:58 »
Jó lesz ez,de Apokalipszis kinézete az eddigiek alapján nem túl tekintélyt parancsoló mint a képregényben. Továbbá hiányzik a jellegzetes fülig érő szája ami legalább annyira hozzánőtt az évek során mint Logan-hez a favágó pajesz ;D Wanda szerepeltetése jó ötlet lenne, mert ha Apokalipszis tényleg olyan erős lesz mint a képregényben, akkor elkélne egy Omega szintű mutáns is aki kiállhatna ellene 8)

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #13401 Dátum: 2015. július 16. - 22:59:10 »
Gyanítom, hogy a végén a lovasai is ellen fordulnak és így sikerül legyőzni. A szájához menő csíkok szerintem megvannak, ha jobban megnézed a képeket. Bár lehet, hogy csak beleképzelem. :)

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #13402 Dátum: 2015. július 16. - 23:07:19 »
Gyanítom, hogy a végén a lovasai is ellen fordulnak és így sikerül legyőzni. A szájához menő csíkok szerintem megvannak, ha jobban megnézed a képeket. Bár lehet, hogy csak beleképzelem. :)

Van ott valami hegtetoválásra hajazó valami,de azért az mégse ugyanaz :D Na nem mintha emiatt álmatlan éjszakáim lennének, csak jó lett volna látni ezt filmen is. Alig várom,hogy kiadják a legelső trailer-t és abban már valószínű mutatnak egy kis ízelítőt Apokalipszis erejéből! A lovasok pálfordulása amúgy logikus lépés lenne hisz olyan erős mutánsok vannak köztük mint Magneto,Psziché,Vihar akik együttes erővel lazán szétrúghatják Apo valagát :lol:

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #13403 Dátum: 2015. július 16. - 23:46:19 »
Végül is Wanda szerepelt már az előző filmben. :) Másik érdekes kérdés, hogy Apo a szürke bőrszínről hirtelen kékre váltott. Vagy ez a nemi érés hatása nála?  ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #13404 Dátum: 2015. július 17. - 00:36:05 »
Mindenki jó, de nekem Vihar nem jön be. Halle Berry után ez nagyon nem tetszik.

BuB

• Pókfej
« Válasz #13405 Dátum: 2015. július 17. - 19:38:21 »
Tessék Sinister, ott van az a csík.  :D

Csak egyszínű a bőrével, plusz inkább olyan sebhelynek tűnik, mint tetoválásnak (?  :headscratch: ).

Amúgy tényleg olyan lett mint az a régi Power Rangers ellenfél.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #13406 Dátum: 2015. július 17. - 19:57:17 »
Á és tényleg olyan mint egy Power Rangers genya! ;D A száján lévő csík meg nagyon beleolvad a bőrébe,de ha ezen kívül semmi más hibája nem lesz a filmben, akkor hajlandó vagyok elnézi ezt az aprócska "hiányosságát".

balogh44

• Thanos
« Válasz #13407 Dátum: 2015. július 19. - 22:05:44 »
Ez igaz! :D

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #13408 Dátum: 2015. július 19. - 22:31:43 »
Alapjába véve semmi gondunk nem lenne a testmagasságával, ha ugyanúgy tudná változtatni mint a képregényben. Viszont ez a lilás szín mit ne mondjak érdekesen néz ki és abszolút nem illik hozzá...

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #13409 Dátum: 2015. július 19. - 22:38:36 »
Tényleg jobban néz ki a fotosoppolt verzió. :D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

BuB

• Pókfej
« Válasz #13410 Dátum: 2015. július 20. - 09:11:21 »
Hej, azok a fanok, megint höbörögnek  ;D  :hehe:

Textless borító és jó nagy.

Furi, hogy a színes szemeket mennyire nem használják a mozis verziókban, Árnyék, Gambit, most Apo, csoda, hogy Misztik úgyahogy sárga szemű lett, de még így is ő állna legközelebb a képregénybelihez.
« Utoljára szerkesztve: 2015. július 20. - 09:12:53 írta BuB »

Todd

• Pókfej
« Válasz #13411 Dátum: 2015. július 20. - 09:51:23 »
És ha ezek csak forgatási képek, és valóban fél méterrel magasabb lesz a véglegesben? Ahogyan ezen a borítón is jóval nagyobb mint a többiek.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #13412 Dátum: 2015. július 20. - 09:53:13 »
Akkor egy szavunk sem lesz :D

VTomi

• Pókfej
« Válasz #13413 Dátum: 2015. július 20. - 10:57:15 »
A borítón sámlin áll :D
A színész 174 cm- magas, Fassbander meg 183 cm (imdb)
Az arcformája sem stimmel:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #13414 Dátum: 2015. július 20. - 11:09:42 »
Ez a világító szem mánia szerintem már erősen szőrszálhasogatás és abszolút nem ettől lesz jó a karakter! Apokalipszis ábrázolásánál amire figyelni kell, az a vastag kék száj, testmagasság, szürkéskék páncél és ha olyan nagyon fontos akkor az "A" betű a hasán. De mivel ez egy adaptáció ami elvileg nem követi teljesen a képregényt, ezért már azon is csodálkozom,hogy csak néhány apró dolgon változtattak és nem az egész karakteren úgy mint az új F4 esetében :lol: Remélem azért Apo-t nem fogják annyira kiherélni mint az új Fátumot...

Todd

• Pókfej
« Válasz #13415 Dátum: 2015. július 20. - 11:29:45 »
A borítón sámlin áll :D
A színész 174 cm- magas, Fassbander meg 183 cm (imdb)
Úgy tudom, a Piramisfejet játszó színész sem volt magasabb 175 centinél.  ;) Bane is egy jó tízessel alacsonyabb volt Batmantől.
Ha meg akarják oldani, hogy nagy legyen, meg fogják, manapság ez nem nagy durranás. Ha nem akarják, akkor nem.

BuB

• Pókfej
« Válasz #13416 Dátum: 2015. július 20. - 11:41:41 »
Ez a világító szem mánia szerintem már erősen szőrszálhasogatás és abszolút nem ettől lesz jó a karakter! Apokalipszis ábrázolásánál amire figyelni kell, az a vastag kék száj, testmagasság, szürkéskék páncél és ha olyan nagyon fontos akkor az "A" betű a hasán. De mivel ez egy adaptáció ami elvileg nem követi teljesen a képregényt, ezért már azon is csodálkozom,hogy csak néhány apró dolgon változtattak és nem az egész karakteren úgy mint az új F4 esetében :lol: Remélem azért Apo-t nem fogják annyira kiherélni mint az új Fátumot...

Náh,. ne mondd már, sztem az első teendőjük az újra dizájnolásnál a kék rúzsos száj eldobása volt.  ;D

Ellenben nekem a világíó szemek mindig olyan félelemkeltőek voltak. Csak azt mondtam, hogy furi, hogy mennyire nem részesítik előnyben őket a filmekben.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #13417 Dátum: 2015. július 20. - 12:15:01 »
Civil War kiszivárgott előzetes.
1:43-nál az AZ amit látok???  :o :o :o

Raisu

• Traveller
« Válasz #13418 Dátum: 2015. július 20. - 13:49:07 »
Ja, az, amit látsz, de ez a trailer fanmade, mint ahogy a címében is szerepel.  ;) Nincs honnan kiszivárognia az előzetesnek, mert elvileg még sehol sem vetítették le.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #13419 Dátum: 2015. július 20. - 14:04:26 »
 :-[ ;D
De gáz! hogy nem láttam a zárójeles részt. És hogy ilyet is csinálnak már..