Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1370421 alkalommal)

0 Felhasználó és 9 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #13500 Dátum: 2015. augusztus 17. - 14:03:34 »
Mégis a Wonder Boysban játszottak együtt.
Na mindegy, olvastam, hogy Raimi (akkor csak ott volt, nem rendezte) látta azt a jelenetet, amikor a részeg Katie Tobey ölébe esik, és ott marad. Tobeynak mondania kellett volna valami erre megfelelőt, de nagyon tetszett a rendezőnek, hogy nem mondta ki, hanem arcjátékkal tökéletesen visszaadta. Úgy is hagyták, Raimi pedig onnantól pártfogásába vette, és ő ajánlotta be a Pókemberhez.
Leónak akkor még csak a Titanic volt, meg a Rómeó, nem csoda, hogy nem akarták.

Szerk: a Jégvihar volt a közös filmjük előtte, arra gondoltam.

Todd

• Pókfej
« Válasz #13501 Dátum: 2015. augusztus 17. - 14:17:52 »
Na ezt a sztorit még nem ismertem.
Azért ez szerintem erős túlzás hogy Leonak csak ez a kettő lett volna. ott volt az Ez a fiúk sorsa (Tobey-val közösen) a Gyorsabb a halálnál (Sam Raimi filmje), az Egy kosaras naplója,  A vasálarcos, a Part.
És ezek csak az ismertebb tényleg élvonalbeli filmjei. ;)
« Utoljára szerkesztve: 2015. augusztus 17. - 14:26:43 írta Todd »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #13502 Dátum: 2015. augusztus 17. - 16:57:10 »
Jó, de ezek közül melyik volt az, ami alkalmassá tette volna egy ilyen főszerepre? A gyerekfilmjei nemigen, a Part elég gyengusz volt. Azt a kettőt mondtam, amikkel befutott.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #13503 Dátum: 2015. augusztus 17. - 17:12:10 »
Jó, de ezek közül melyik volt az, ami alkalmassá tette volna egy ilyen főszerepre? A gyerekfilmjei nemigen, a Part elég gyengusz volt. Azt a kettőt mondtam, amikkel befutott.

Titanic, Vasálarcos, Ez a fiúk sorsa. Tulajdonképp ha ebből a 3 filmből csak kettőben játszik már az is elég lett volna arra,hogy őt válasszák Póki szerepére ;) Érdekes eszmefuttatás egyébként, mert anno én se nagyon tudtam elképzelni Pókemberként, viszont utólag belegondolva Tobey helyett egy igazi megváltás lett volna! Sőt, Leo-val még ma is megnéznék egy filmet amiben egy idősebb Peter Parker-t alakítana. Csak sajnos az alternatív történetek korszaka még jó darabig nem jön el, hála az eszetlen egy kaptafára épülő univerzumépítgetésnek... :roll:

Todd

• Pókfej
« Válasz #13504 Dátum: 2015. augusztus 17. - 18:28:27 »
Őszintén szólva bármelyik. Peter szerepe szerintem komoly színészi kvalitásokat nem igényel (ahogy azért Tobey sem parádézott a szerepben, de korrekt volt), legyen megjelenésre alakra hasonló az ember és ne legyen csapnivaló színész. Leo szerintem ezekkel a filmjeivel mind elég jó volt, még a gyerekfilmjei is, mivel ő tényleg 18-nak nézett ki 18 évesen. ;D
Tobey korábbi filmjei is jók, de nem érzem, hogy bármivel többet nyújtott volna. Egy fokkal hétköznapibb megjelenésű, talán ennyi, de mivel ezt elvitték a túlzóan balek irányba, így ez végül még inkább hátrány lett.
Plusz ha Leo kevésbé sikeres ám színészileg talán jobb filmjei nem tűnnek jó referenciának, csak a két igazán nagy durranás (amúgy a Vasálarcos sikeresebb film volt, mint a Rómeo + Júlia), akkor igazából Tobey ehhez képest semmit sem tudott akkor felmutatni.

Mr.Sinister: Szerintem az alterverzum filmek minimum annyira zavaróak lennének, mint az állandó felesleges rebootok. De én is szívesebben látnék egy tapasztaltabb Pókembert. Simán lehetne évekkel az Amazing 2 után (vagyis évekkel azután, hogy meghalt a barátnője, mert ugye a kettő nem egy univerzum, ahogy a két Megtorló vagy a két Hulk se, de azoknál mégis átsiklottak ezek felett, egész ügyesen), lenne egy húszas évei közepén járó pókemberünk és kész.
« Utoljára szerkesztve: 2015. augusztus 17. - 18:33:14 írta Todd »

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #13505 Dátum: 2015. augusztus 17. - 19:18:43 »
A húszas éveiben járó Peter már nem tud sok újat mutatni, legalábbis nekem. Sokkal jobban vágyom egy 30-35 év körüli Pókemberre aki nem bénázik annyit mint a fiatal megfelelője. Természetesen a poénos beszólások nem maradnának el, de jelentősen igazodnának a karakter életkorához. Továbbá kaphatna maga mellé egy társat is Silk személyében és akkor szavam sem lenne! 8)

Todd

• Pókfej
« Válasz #13506 Dátum: 2015. augusztus 18. - 08:14:37 »
Hát egy huszonéves Póki nagyjából csak annyival tudna többet nyújtani, hogy benne lenne a csapatban. De könyörgöm legalább visszafelé ne menjünk az időben...

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #13507 Dátum: 2015. augusztus 18. - 08:22:44 »
Pont,hogy előre kéne menni az időben és Pókiból 30-as fazont csinálni és akkor nyugodtan lehetne teljes értékű Avengers tag ;) Továbbá ebből adódóan komolyabb történeteket is meg tudnának valósítani a szokásos Osborn vs Parker sztori helyett!

Todd

• Pókfej
« Válasz #13508 Dátum: 2015. augusztus 18. - 08:36:08 »
Szerintem az nem gáz, ha nem azonnal teljes értékű Avangers tag, lehet még picit tejfelesszájú, majd pár év és egy két film és már teljes értékű.
A képregényekben is mindig volt egy kis tapasztalatlansága a csapat sztorikban ami elejével jöhet (csak ne lovagoljanak örökké ezen). Akár az is lehetne, hogy egy filmen belül válna a kis mitugrászból valódi csapattaggá.
Csak egy 15 éves sráccal ez még vagy egy évtized kérdése. :roll:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #13509 Dátum: 2015. augusztus 18. - 09:09:14 »
Attól tartok ezt a fejlődést több dolog is gátolja! Egyrészt a srác filmbeli életkora (15) másrészt a Marvel most ugyanazt akarja eljátszani mint korábban a Fox, vagyis kell nekik egy tejfelesszájú Pókember akit még évekig a gimis korszakban akarnak tartani :roll: Ha ez lenne a legelső Póki adaptáció akkor elnézném nekik,de sajnos sorban a harmadik amiben újra ezt az időszakot dolgozzák fel és szerintem még annak is elege van ebből aki csak az elmúlt 5 filmadaptációt látta a Sony-tól.
Szóval a karakterfejlődés, status quo változása asszem nem mostanában fog bekövetkezni. Hála a Disney-nek aki minden egyes filmjével egyfajta biztonsági játékot űz, mert attól félnek,hogy az újítás nem fog elég profitot termelni nekik...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #13510 Dátum: 2015. augusztus 18. - 12:27:40 »
A Titanic utáni Leo épp annyira lett volna gáz Pókembernek, minta mostani. Hiába voltak előtte jó filmjei, mindenki azzal azonosította, vagyis jó esetben "szépfiú", rossz esetben "nyálgép". Amit az is igazol, hogy akkor még ti sem tudtátok volna elképzelni erre a szerepre. Más kérdés, hogy azóta kiderül, mennyire jó színész, viszont továbbra sem hiszem, hogy ennyire ismert emberre kéne bízni a főszerepet.

Todd

• Pókfej
« Válasz #13511 Dátum: 2015. augusztus 18. - 12:55:19 »
De én akkor nem ismertem a többi korábbi filmjét, csak azt a párat, amik a szépfiús irányvonalat követték. Mert kb. tizenkét éves voltam, és akkor még elég korlátozott volt, hogy milyen filmekhez fér hozzá az ember. Azért egy producertől elvárható, hogy egy magyar kiskölyöktől jobban képben legyen fiatal színészeket illetően.
De a negyvenes pókembert szerintem se kellene erőltetni, ebben maximálisan egyetértünk.
« Utoljára szerkesztve: 2015. augusztus 18. - 13:10:39 írta Todd »

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #13512 Dátum: 2015. augusztus 18. - 13:10:24 »
A negyvenes éveiben járó Pókarc tényleg túlzás,de a kereken 30 éves Peter miért nem fér bele? Jó, tudom mit akar a Disney,de most csak gondolati síkon vagyok erre kíváncsi.

Todd

• Pókfej
« Válasz #13513 Dátum: 2015. augusztus 18. - 13:14:41 »
Mert Leo 40, nem 30, azért ezt írtam.  ;)
A 30 felőlem mindegy, de igazából tök mindegy hogy 25 vagy 30, manapság a kettő között semmi különbség nincsen.
« Utoljára szerkesztve: 2015. augusztus 18. - 14:50:44 írta Todd »

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #13514 Dátum: 2015. augusztus 18. - 14:06:20 »
Ja értem ;) Felőlem nyugodtan lehet 25 is, csak ne csináljanak belőle Zac Efron-t és máris áldásom adom a projectre! Viszont rohadtul szkeptikus vagyok a Disney-vel az eddigi munkáik miatt, szóval majd kiderül 5 év múlva,hogy képesek-e Pókit továbbengedni a felnőttkor felé vagy még akkor is a gimnáziumban fog dekkolni. Only time will tell :roll:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #13515 Dátum: 2015. augusztus 18. - 15:21:32 »
De én akkor nem ismertem a többi korábbi filmjét, csak azt a párat, amik a szépfiús irányvonalat követték. Mert kb. tizenkét éves voltam, és akkor még elég korlátozott volt, hogy milyen filmekhez fér hozzá az ember. Azért egy producertől elvárható, hogy egy magyar kiskölyöktől jobban képben legyen fiatal színészeket illetően.
Na de nem neki kell ismernie, hanem a közönségnek! Épp ez a lényeg, hogy ő hiába tudja, hogy milyen színész Leo, ha a kevésbé értő közönségnek kell lenyomni a torkán.

Todd

• Pókfej
« Válasz #13516 Dátum: 2015. augusztus 18. - 15:45:57 »
Arra gondolsz, hogy a közönség nem nézte volna meg, mert ott van az a "nyálgép".
Hát jó kérdés, hogy bevétel növelő tényező lett volna, vagy inkább visszatartó. :headscratch: Az tuti, hogy anno a Pók 1 akkora siker volt, amiről a mostani Pók filmek valszeg nem is mernek álmodni.

BuB

• Pókfej
« Válasz #13517 Dátum: 2015. augusztus 27. - 16:44:09 »
A két csapat:  (természetesen Póki nincs köztük...  ;D )

He, az első gondolatom az volt, hogy bakker, milyen szegényes felhozatal a képregényes sztorihoz képest  ;D  :hehe: (de persze, tudtuk, hogy vmi ilyesmi lesz...)

Btw, ki a fene az a csaj, Kapiék mellett?  :headscratch:  És hol van Wanda?
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #13518 Dátum: 2015. augusztus 27. - 17:07:33 »
13-as ügynök, Sharon Carter, benne volt a Winter Soldier-ben is. :)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #13519 Dátum: 2015. augusztus 27. - 18:20:13 »
Ho-Hókáj csak nem valami lilás rucit kap, mnt a képregényben? :)
És Falconnak lesz Redwingje drón formájában! :surp: