Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1320250 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

balogh44

• Thanos
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #13540 Dátum: 2015. szeptember 11. - 21:52:10 »
Nos, ha ezek lesznek a végleges jelmezek, akkor tuti hogy a producerek erőltetik a fekete egyenruhákat! Korbábban Lauren Shuler Donner volt az aki nem akart színes ruhákat a régebbi filmekben, gondolom most is volt valami beleszólása. Sajnálatos, elvégre most a 80-as években játszódna a film, erre fejlettebb szintre pofozták a fekete motoros hacukákat, oszt kész. :(
Arkangyal meg ha így marad, szintén vicc lesz!

BuB

• Pókfej
« Válasz #13541 Dátum: 2015. október 02. - 09:41:28 »
Marvel Magyarország Facebook oldaláról:
Kevin beszélt a Doc Strangeről...

Kevin Feige beszélt a jövőre DOCTOR STRANGE-ről is: "Valami okból az emberek néha arról beszélnek, hogy mi miként nem csinálunk eredetsztorikat, hogy beleuntunk az eredetsztorikba. Szerintem az emberek untak beléjük, mert amiket eddig láttak azok nagyon is hasonlóak voltak. Doctor Strange-nek van az egyik legjobb, legklasszikusabb, legegyedibb eredetsztorija az összes hős közül, szóval miért ne használnánk ezt? Mindig is ez volt a terv. Hogy miként mesélsz el egy eredetet, talán lehet a dolgokat csűrni-csavarni, de leginkább egy ajándék egy képregény, amiben ilyen tisztán látható a sztori és a karakter. Ez nem mindig esik meg egy képregényben, és ha igen, akkor felhasználod."

Most akkor mivan? Mégis csinálnak eredetsztorit neki? Múltkor még attól voltak hangosak hogy már nem lesz több eredetsztori...  :-\
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #13542 Dátum: 2015. október 02. - 10:45:06 »
Arról volt szó, hogy a Pólember film nem lesz eredet sztori, mert már mindenkinek a fülén jön ki. Ez a fordítás annyira nem adja vissza, de az volt a lényege Feige mondandójának, hogy van pár eredet történet, amit mindenki álmából felkeltve is tud, de mivel az MCU-ba most kerül be a mágia, teljesen más hangvétele is lehet. Én nem bánom, mindenesetre, hogy az elején kezdik, nem csak belecsöppenünk a hősködésébe. :)

BuB

• Pókfej
« Válasz #13543 Dátum: 2015. október 02. - 10:57:12 »
Én a Dr Strange kapcsán is úgy hallottam, hogy már nem les eredet sztori, meghogy az utsó eredet sztori film az az AntMan volt...

VTomi

• Pókfej
« Válasz #13544 Dátum: 2015. október 02. - 11:01:54 »
Semmi bajom az eredetsztorikkal. Még Sólyomról mis megnéznék egy filmet, meg ahogy elveszti a társát. Na jó egy rövid filmet. De így is tök jól működött.

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #13545 Dátum: 2015. október 08. - 18:57:01 »
A Marvel elvileg bejelentette az Ant-Man folytatását, Ant-Man and the Wasp címmel és még másik három eddig ismeretlen filmet.

BuB

• Pókfej
« Válasz #13546 Dátum: 2015. október 08. - 19:20:37 »
Teháááát, akkor most kibővítették a terveiket 2020-ig?
Huha, tényleg elborítója a mozikat majd a képregényfilmek.  :D  :uhoh:

+ Filmbuzi:

+a Bleeding Cool szerint (avagy pletykaaa) az Infinity War Part One & Two-ra összesen 1 milliárdot költ a Marvel (plusz a reklám még pár száz millió). Ebből 400 millió csak az író, rendező és főszereplők között lesz elosztva. Nagy hullás lesz itt, hogy utána olcsóbb színészekkel dolgozhassanak.

Ez sztem tuti pletyka... ennyit elkölteni egy filmre... egy stúdió se menne bele... mégha lenne is haszon rajta... főle,g ohgy az Ultron a vártnál jobban alul teljesített, tuti nem dobnák meg ennyivel a filmköltségeit....  :uhoh:  :headscratch:

Valaki viszont pedzegette, hogy lehet megegyeztek a FOx-al is, és a 2020-as premierek azokra voantkoznak...
Sztem egy Hulk, meg egy Pók 2 van inkább oda rakosgatva...   :headscratch:
« Utoljára szerkesztve: 2015. október 08. - 19:25:38 írta BuB »

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #13547 Dátum: 2015. október 08. - 19:29:33 »
Így az Ant-Man a két Infinity War között lesz, szóval az még 3. fázis. Szerintem a többi cím nélküli a még be nem jelentett 4. fázis része lesz, aztán majd meglátjuk. :D

BuB

• Pókfej
« Válasz #13548 Dátum: 2015. október 15. - 18:57:11 »
Két részletes a hír:

Tv Műsorokból áthozva:

Oh... Oh...   :o  :-\

Filmdroid:

Az FX Network rendelte be a Legion-t, amely David Hallerről szól. Haller tini kora óta több elmegyógyintézetet is megjárt, majd idővel belátja, hogy a fejében hallott hangok és a víziók talán mégis valóságosak. Mellesleg az illető nem más, mint Charles Xavier skizofrén fia.

A Hellfire széria a Fox-nál formálódik, a történet a 60-as években fog játszódni. Egy különleges ügynök áll a középpontban és éppen egy milliomosokból álló csoportosulás tervét próbálja megakadályozni, ugyanis világuralomra törnek. A szervezet neve: Pokoltűz Klub.

Csodálatos, a Fox komolyan betud választani... miért nem már akkor egy Új Mutánsos csapatot adaptálnak.. két ilyen... hát nem mondom azt, hogy semmilyen, de azért... na... ez  nem olyan nagy pukk... meg most megint egy 60-as évekbeli sorozat... fogadjunk, hogy jól befog tartani  a filnek is.  ;D

Meg nem igazán értem, azt írják pár helyen, hogy a Marvel engedélyével  készülhet el... miköze ennek a Marvelhez? Nem a Foxnál vannak a jogok a karakterekhez, azt csinálhatnak velük, amiket akarnak....  :headscratch:

Na, mosst elvben ezen egyezség miatt, az az erős pletyka ütötte fel a fejét (vagy lehet már több is mint pletyka?  :headscratch:) , hogy a Marvel visszakapta a F4 jogait, beleértve a Doomot, Galactust is... az egyik ismeretlen film 2020-ban az lehet már az F4 volna.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #13549 Dátum: 2015. október 15. - 20:06:28 »
Ha tényleg a F4 lesz a 2020-as cím nélküli project akkor ez esetben elnézem nekik az időpontokkal való variálást,de ha valami Planet Hulk szintű baromságot művelnek rám ne számítsanak ;D

balogh44

• Thanos
« Válasz #13550 Dátum: 2015. október 15. - 20:13:58 »
A Fo(s)x nemrég cáfolta, miszerint az F4 jogok továbbra is maradnak náluk, az összes vele járó nevekkel együtt! :(

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #13551 Dátum: 2015. október 15. - 20:18:38 »
Nem is baj, ki akarna pár év múlva újabb F4 filmet látni?

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #13552 Dátum: 2015. október 15. - 20:22:41 »
Remek... Akkor 2 év múlva jöhet a néger Fáklya és a low budget kvartett újabb támadása :roll:

kaine: Pl én és még sokan mások ;) Hiába csinált a Fox az idén egy pocsék filmet, emiatt nem fogom kevésbé szeretni a karaktereket. A 2020-as dátum pedig tökéletes lett volna, mert az akárhogy is nézem 5 év és addigra talán kikopott volna az emberek emlékezetéből a szörnyű reboot létezése ;D

BuB

• Pókfej
« Válasz #13553 Dátum: 2015. október 15. - 21:01:08 »
Ja, azóta már a Marvel is cáfolta...  :'(

Akkor kivi vagyok mivel tudtak megállapodni...
Mondjuk amilyen gyér tv-s film ötlettel állt elő a Fox, a Marvel sztem legyintett röhögve, hogy jó van fiúk, vigyétek, és bukjatok ebbe is bele...  :hehe:  :lol:

Ja, és az 5 év tényleg elég volna, ha már a Pókinál kb. 2 és fél év elég lesz... báááár, én még mindig egy buktát látok benne... Póki ide, vagy oda... nem hiszem, hogy olyan átütő siker lesz... max ha tényleg Tony Starkot belerakják egy tök nagy mellékszereplőnek, és olyasmi viszonyban lesznek, mint a képregényben is...  azzal tudnának egy tök más nézőpontban bemutatni ezt az új Pókit.  :headscratch:
« Utoljára szerkesztve: 2015. október 15. - 21:04:06 írta BuB »

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #13554 Dátum: 2015. október 15. - 21:07:06 »
Nem is baj, ki akarna pár év múlva újabb F4 filmet látni?

Én biztosan nem!  ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #13555 Dátum: 2015. október 15. - 21:26:51 »
Szerintem Pókembernek is kevés a 2,5 év. A mozgása már nem újdonság, a mellékszereplőket ismerjük, legfeljebb úgy lenne értelme, ha csak szuperhősök között lenne, például az Új Angyalok között. De azt meg úgysem lépik meg.

balogh44

• Thanos
« Válasz #13556 Dátum: 2015. október 15. - 21:28:47 »
Ja, azóta már a Marvel is cáfolta...  :'(

Akkor kivi vagyok mivel tudtak megállapodni...
Mondjuk amilyen gyér tv-s film ötlettel állt elő a Fox, a Marvel sztem legyintett röhögve, hogy jó van fiúk, vigyétek, és bukjatok ebbe is bele...  :hehe:  :lol:

Ja, és az 5 év tényleg elég volna, ha már a Pókinál kb. 2 és fél év elég lesz... báááár, én még mindig egy buktát látok benne... Póki ide, vagy oda... nem hiszem, hogy olyan átütő siker lesz... max ha tényleg Tony Starkot belerakják egy tök nagy mellékszereplőnek, és olyasmi viszonyban lesznek, mint a képregényben is...  azzal tudnának egy tök más nézőpontban bemutatni ezt az új Pókit.  :headscratch:

Szerinted mivel? PÉNZEL!! A Disney amúgy is pénzéhes mostanában, olyannyira van magával, hogy az Avengers-Ultron Kora, szerintük legalábbis, nem hozta be a bevételüket, legalábbis amit szerettek volna!

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #13557 Dátum: 2015. október 15. - 21:59:16 »
Pókembernél valóban kevésnek számít a 2 év,de őt ne hasonlítsuk össze a Fantasztikusokkal. Két külön világ ;) A Marvel gondozásában biztos egy ízig vérig sci-fi történetet kaptunk volna méghozzá olyat amivel a többség elégedett lenne. A rajongók pont úgy vannak a F4-gyel mint a Hangyával mielőtt még bemutatták volna. Kételkednek és nem tartják valami jó ötletnek,de amikor beülnek rá és végre látják teljesen megváltozik a véleményük :) Viszont így,hogy a Foxnál maradtak a jogok tényleg semmi jóra nem számíthatunk és ennél még az is jobb lenne ha megint egy új reboot-tal állnának elő :hehe:

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #13558 Dátum: 2015. október 16. - 09:29:34 »
Szerintem Pókembernek is kevés a 2,5 év. A mozgása már nem újdonság, a mellékszereplőket ismerjük, legfeljebb úgy lenne értelme, ha csak szuperhősök között lenne, például az Új Angyalok között. De azt meg úgysem lépik meg.
Viszont kitalálhatnak egy harmadik verziót arra, hogy hogyan is halt meg Ben bácsi.  ;D :hehe:
Például, hogy SHIELD ügynök volt és egy gonosz Hidra ügynök ölte meg, akárcsak a szüleit, akik a szuperkatona-szérumon kísérleteztek, aminek a megoldását egy szimbióta ruhában látták.  :D Látjátok? Máris kész az alaptörténet.

Todd

• Pókfej
« Válasz #13559 Dátum: 2015. október 16. - 09:58:42 »
A 2020-as dátum pedig tökéletes lett volna, mert az akárhogy is nézem 5 év és addigra talán kikopott volna az emberek emlékezetéből a szörnyű reboot létezése ;D
Nem, nem kopott ki. Volt olyan ismerősöm, aki a Man of Steelnél furcsállta, miért nem a Returnst folytatják, másvalaki megnézte az Amazing Spider-man 2-t, hogy nem értette, miért nem a régi filmek folytatása.
Az átlag emberek még mindig nincsenek tisztában a reboot fogalmával.
legfeljebb úgy lenne értelme, ha csak szuperhősök között lenne, például az Új Angyalok között. De azt meg úgysem lépik meg.
Az eddig bejelentett dolgok alapján nagyjából pont ezt akarják, mivel nem saját filmmel debütálna.