Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319967 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

ZoliZoltán

• Bűnölő
  • A Hihetetlen Halk Denevérember
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #13700 Dátum: 2015. november 28. - 11:07:45 »
Nálam is Vasember a favorit! :DD
BATMAN,Spawn,Star Wars

ZoliZoltán

• Bűnölő
« Válasz #13701 Dátum: 2015. december 01. - 07:39:37 »
 :oh: :oh: :oh:

BATMAN,Spawn,Star Wars

BuB

• Pókfej
« Válasz #13702 Dátum: 2015. december 01. - 09:08:31 »
Azta a ku#&@  :o
hát ez fenomenális, és Batsflack ezelatt a pár másodperc alatt totál meggyőzött, fajin Bats lesz  :D

Nem tom amúgy a jelenetet hova tenni... egy lehetséges jövő? Vagy Luthor ennyire befolyásolja Clarkot? Vagy Egy Álom az egész?
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

ZoliZoltán

• Bűnölő
« Válasz #13703 Dátum: 2015. december 01. - 09:44:06 »
Egyelőre nálam is rejtély....de az álom felé hajlok én is leginkább. :roll:
BATMAN,Spawn,Star Wars

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #13704 Dátum: 2015. december 01. - 10:24:31 »
Inkább hasonlít egy sötét jövőre mint valami drogos trip-re,de majd meglátjuk úgy is :D Mindenesetre ez az 50 másodperces teaser hatásosabb volt mint az összes trailer ami a Civil War-ból láttunk, vagy fogunk még látni a hónapokban! 8)

ZoliZoltán

• Bűnölő
« Válasz #13705 Dátum: 2015. december 01. - 11:18:48 »
Ez a Batman maszk kegyetlen jó!És így Affleckestül meg pláne!Legjobb Batman eddig!!! :roll:
BATMAN,Spawn,Star Wars

BuB

• Pókfej
« Válasz #13706 Dátum: 2015. december 01. - 11:57:50 »
Nekem az a furi, hogy még ennyi idő után se merik bevállalni Bats szemfestékét... mindenki tudja, hogy festi, látszik... sokkal röhejesebb így, hogy az egyik snitben a maszk alatt még ott van, aztán leveszi a maszkot és már sehol sincs...  :-\
(mondjuk abba még röhejesebb belegondolni, hogy Bats minden egyes éjszakai portyázása előtt kenegeti magát a tükőr előtt...  :hehe:  ;D de mondjuk a katonák is csinálják az éjszakaiaknál...)

Todd

• Pókfej
« Válasz #13707 Dátum: 2015. december 01. - 12:05:23 »
Pedig ugye volt már olyan szuperhős film, ahol bevállalták.

Plusz egy rakás filmben van jól láthatóan sminkelve a karakter, ahol erre alapból nem is lenne szükség.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #13708 Dátum: 2015. december 01. - 12:12:26 »
Batman megjelenésével még mindig az a legnagyobb problémám,hogy a maszkja teljes mértékben nyitott ami ritka kellemetlen tud lenni ha épp altató gázt fújnak rá vagy valami vírust. Ezért is volt röhejes az Arkham Knight design, mert tetőtől talpig exoskeleton borította a testét,de a fél arca kilógott. Mostanra már olyanná kellett volna válnia mint a Batman Beyond vagy fekete Párduc! A szemfestés Oliver Queen-hez passzol, igaz ő se él már vele ;D

Todd: A Kick Ass-ben csak azért merték bevállalni, mert az tulajdonképpen egy paródiának szánták. Mindenesetre nekem bejött ez a fajta realisztikusság ;)

ZoliZoltán

• Bűnölő
« Válasz #13709 Dátum: 2015. december 01. - 12:27:55 »
Nem kell festés....ratyis.
BATMAN,Spawn,Star Wars

Raisu

• Traveller
« Válasz #13710 Dátum: 2015. december 01. - 16:10:58 »
Csak azt magyarázza meg nekem valaki, hogy minek veszi le a maszkot? Röntgenlátása van a szerencsétlennek, az első pillanattól fogva tudhatja, hogy ki Batman. És mik ezek a letérdelő katonák? Totál karakteridegen az egész. Úgyhogy nagyon remélem, hogy tényleg valami álom, vagy agymosás, vagy vörös kriptonit van a dologban, és nem csak annyi, hogy a készítők egy hiperszuperdarkos és gritty filmet akartak csinálni, mert manapság az a menő, és ezért hajlandók karaktereket megerőszakolni és felrúgni minden logikát... Pedig a Man of Steel alapján ez nagyon is valószínű...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #13711 Dátum: 2015. december 01. - 17:12:00 »
Miért lenne álom? Valami alapján csak kell, hogy a vs. érvényesüljön. És nyilván Batman lesz a jófiú, Superman pedig az elvarázsolt rossz.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #13712 Dátum: 2015. december 01. - 18:15:54 »
Az Acélemberben nem erőszakolták meg Superman karakterét, csak elindították egy úton aminek az lesz a vége, hogy majd a remény jelképe lesz. Ezt sokkal jobb megoldásnak tartom mint a Superman visszatérben, ahol gyakorlatilag semmit nem változik a karakter. Egy nulla az a film. Egyébként én abban sem vagyok biztos, hogy el lesz varázsolva Superman, simán el tudom képzelni, hogy LEx zsarolja valamivel. Az álom teóriára én a zene alapján következtetek. A darkos film témáról nekem annyi a véleményem, hogy egy kicsit számomra már unalmasak a súlytalan Marvel filmek, jobban kedvelem azt az irányvonalat amit az Acélember követett.
« Utoljára szerkesztve: 2015. december 01. - 18:21:28 írta peti40 »

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #13713 Dátum: 2015. december 01. - 18:25:55 »
Az nekem is jobban tetszett.Teljesen rendben volt az a film.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #13714 Dátum: 2015. december 01. - 18:29:39 »
Raisu: Talán azért veszi le az álarcot mert Bruce mindig is félt a leleplezéstől. Ez is lehet egy érv amellett, hogy ez egy álomjelenet. Mert az, hogy Superman beletörődik abba, hogy csak úgy térdeljenek előtte nem vall rá, az is simán elképzelhető, hogy Bruce pontosan ettől fél.

ZoliZoltán

• Bűnölő
« Válasz #13715 Dátum: 2015. december 01. - 18:36:54 »
Szoval ,akkor Bruce almodja. :-)))
BATMAN,Spawn,Star Wars

BuB

• Pókfej
« Válasz #13716 Dátum: 2015. december 01. - 19:24:20 »
Lehet nem is álom, hanem csak befolyásolja Supit Lex, emlékeztek a trailerre, ahol térdelt Lexy előtt?
Plusz, tuti, 100% hogy van vmi Supival, hát milyen fejet vág már ebben a jelenetben...

A röntgen látás se mükszik mindig, Bats ólommal bélelte a maszkot a képregényben.

És mitől erőszakolták meg a Karaktert a Supi filmben?

Raisu

• Traveller
« Válasz #13717 Dátum: 2015. december 01. - 19:41:57 »
Raisu: Talán azért veszi le az álarcot mert Bruce mindig is félt a leleplezéstől. Ez is lehet egy érv amellett, hogy ez egy álomjelenet. Mert az, hogy Superman beletörődik abba, hogy csak úgy térdeljenek előtte nem vall rá, az is simán elképzelhető, hogy Bruce pontosan ettől fél.
Igen, én is csak Bruce esetében tudom elképzelni, hogy álmodja, de szerintem ez elég valószínűtlen. És pont azért mondtam, hogy megerőszakolják a karaktert, mert tűri Supi, hogy térdeljenek előtte, illetve hogy Batman mellett még három másik embert is ugyanúgy fogva tartsanak (arról nem is beszélve, hogy mások előtt is leleplezi Bruce-t, úgyhogy tényleg remélem, hogy valami normális magyarázattal tudnak szolgálni a dologra). A MoS-ban meg első sorban Jonathannel csinálták ezt szerintem. Zod kinyírása szimplán írói baromság volt, illetve az is csak arra szolgált, hogy megmutassák, hogy "ez a Superman tényleg nagyon dark és gritty, nem olyan, mint akit eddig megismertetek".

A Marvel filmjei meg mindig is azok voltak amik: PG-13-as könnyed családi mozik, és szerintem nem is akartak többnek látszani ennél. A DC meg komolykodni próbál a PG-13 keretei között (mert ha a TDK-nál egyszer már bevált, akkor miért ne?), aztán majd meglátjuk, mi lesz. Nekem egyelőre elég izzadságszagú, amit csinálnak. És ezen nem segítenek azzal, hogy a színészeik és Snyder beszólogat a konkurenciának...

VTomi

• Pókfej
« Válasz #13718 Dátum: 2015. december 01. - 20:07:04 »
Ha a Dc mást kar csinálni valami alapkoncepcióban, mint a Marvel, akkor a darkos vonal, amilyen betegnek eddig tűnik a Szuicid Osztag elég jó terv.

Én valami okosabbat várok ettől a BvsS-től, mint hogy a tudata módosítva van, vagy ez egy álom.
Mivel Lex fő fegyvere az esze, annak örülnék, ha vagy zsarolná Supit vagy félrevezetné Batmannel kapcsolatban, vagy mindkettő egyszerre. Tehát beadja neki, hogy Batman a rossz és ki kell nyírni, plusz zsarolja, hogy azt csinálja, amit mond és még ilyen katonákat is mellé rendel. Ami nem tetszik neki, de nem tehet mást. Például.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #13719 Dátum: 2015. december 01. - 20:09:30 »
A Mrvel filmjei azért súlytalanok nekem mert Loki kivételével szarok a főgonoszok a filmekben. Nem fogok tartani a Thor 2 főgonoszától mikor Thor anyja is leveri. Röhejes.