Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1318741 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #13780 Dátum: 2015. december 11. - 15:22:25 »
Ugye, hogy kár volt a színész magassága miatt sírni. ;)
Amúgy kíváncsi vagyok, hogy most az előző rész új idővonala hozza-e be ezt a fenyegetést.
Mert egyfelől nem igazán tudom, az ott történtek hogyan befolyásolnák Apó jelenlétét, vagy ténykedését, amikor több ezer éves. Másfelöl viszont nagyon durva lenne azt bejátszani, hogy ez az eredeti X1 elött történt. Mert ugye itt már olyan szinten monumentálisra van tolva minden, hogy ahhoz képest az X1-2 közönséges kis zavargásnak tűnik, és ha ezeken keresztülmentek volna Jeanék mindenki úgy indulna el, hogy "á, a f*szom, lenyomjuk őket gond nélkül és még visszaérünk vacsira".

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #13781 Dátum: 2015. december 11. - 15:29:30 »
De most azok nem törlődtek el az előző filmmel, és kaptunk egy új idővonalat? :headscratch: Legalábbis én teljesen abban a hitben voltam, hogy lement a DotFP, és a trilógia történései így kuka, vagyis egészen a jelenig fel lehet tölteni új sztorikkal :D

(Tudod, hogy megy ez: mielőtt kijön a film/játék/sorozat/képregény, már megy a sírás, hogy ez miért, az miért  :twisted: )

Todd

• Pókfej
« Válasz #13782 Dátum: 2015. december 11. - 15:34:09 »
Mindenképpen megváltozott idővonal van, de sok dolog megmaradt a záró jelenet szerint. De igazad van, kár a film előtt ezen elmélkedni. De mindenki örülhet, van kopasz Xavier. :D
« Utoljára szerkesztve: 2015. december 11. - 15:44:12 írta Todd »

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #13783 Dátum: 2015. december 11. - 15:50:54 »
Bár mondjuk ez pont olyan, amin elmélkedhetünk, mert szerintem van rá esély, hogy nem válaszolják meg a filmben. Én most olyanra gondoltam, mint Apocalypse magassága, ahogy említetted is vagy egyes jelmezek megítélése még az utómunkálatok előtt :)

Én csak azért gondoltam, mert ahogy te is mondtad, ez annyira monumentálisnak néz ki, hogy akkor tényleg csak legyintettek volna az X 1-2 történéseire. A másik, meg hogy hozzák be a következő adag fiatal színészeket, akikre lehet építeni a következő etapot, legyen az trilógia vagy több film :D

ZoliZoltán

• Bűnölő
  • A Hihetetlen Halk Denevérember
« Válasz #13784 Dátum: 2015. december 11. - 16:13:48 »
Ujavb CGI orgia,robbanas lassitas...bleeh
BATMAN,Spawn,Star Wars

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #13785 Dátum: 2015. december 11. - 16:22:36 »
Hú, de király előzetes! :oh: Apo, Angyal, baromi jól néz ki. Az X uniformis is faja lett, de még mindig hiányolom róla az X-et... :roll:

ZoliZoltán: ha láttál valaha is X-Men filmet tudhatod, hogy nem csak abból fog állni. ;)

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #13786 Dátum: 2015. december 11. - 18:53:16 »
Ez egy Bayformers film, csak rossz címet adtak neki megint. :P ;D

Én már komolyan arra vagyok kíváncsi, mikor fognak crossoverezni a Teknőcök a Robotokkal.  ;D
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

ZoliZoltán

• Bűnölő
« Válasz #13787 Dátum: 2015. december 11. - 18:57:29 »
Most neztem meg 6-ot.Mar csak az Eljovendo... van hatra.
Jo hat igaz de ez mar tul latvanyos lesz azokhoz kepest az eddigiek alapjan..
BATMAN,Spawn,Star Wars

balogh44

• Thanos
« Válasz #13788 Dátum: 2015. december 11. - 19:39:45 »
Ez egy Bayformers film, csak rossz címet adtak neki megint. :P ;D

Én már komolyan arra vagyok kíváncsi, mikor fognak crossoverezni a Teknőcök a Robotokkal.  ;D

Nana, várd ki, amúgy egy G.I. Joe crossover esélyesebb! ;D

VTomi

• Pókfej
« Válasz #13789 Dátum: 2015. december 11. - 19:56:18 »
ZoliZoltán: ha láttál valaha is X-Men filmet tudhatod, hogy nem csak abból fog állni. ;)
Ha láttál valaha X-men képregényt, tudhatod, hogy főleg ebből is áll  :D
De tudok ajánlani egy  (viccen kívül) jó filmet neked:
  ;D

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #13790 Dátum: 2015. december 11. - 20:01:46 »
Nesze neked akció és CGI-orgia! ;D Nyilván nem összehasonlítható a kettő. Egy X-Men egy másik képregényfilmhez lehet mérni, és azok közül szerintem kiemelkednek. (ott van csak példának a nulla sztoris, unalmas, de rendkívül látványos és sokak által imádott Avengers vagy a Transformers-jó, ez utóbbi majdnem(!) mindenen túltesz :hehe: )

BuB

• Pókfej
« Válasz #13791 Dátum: 2015. december 11. - 20:09:44 »
Azért a cgi orgia ide oda, SIngernek van egy rohadt jó látvány szeme, milyen fajin látványos volt már anno a Kelly Hu-Rozsomák harc, vagy a tornádós rész, na meg az utóbbi időben mindenki szajkózott a Pietros jeleneten a legutóbbi filmnél, plusz a jövős Őrcsata is odatett mindent, amit lehetett, jóóóó szeme van az igényes akciókhoz a srácnak.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #13792 Dátum: 2015. december 11. - 21:03:18 »
Igazatok lett , a Marvel  nagyon ráakadt  arra hogy a képregényeiben is a MCU-t    követi  . De minek  :headscratch:.  Az Apocalyse  X-men  film után , minden   X-men  képregény  sorozatban  .   Jövőre a nagy X-men event .......az Apokalypse  War  című  sorozat lesz   .     Mi a fenének  a mozifilmekhez  szabják  a  sorozataikat .  Biztos aszt gondolják  hogy  ha  MCU-hoz   igazítják   a sorozataikat   ,akkor  biztosan  növekszik   az eladási  mutató  .  Vagyis  mindent  a bevételért  és az üzleti haszonért . De nem biztos hogy jó stratégia  , mert a rajongók  általában  nem  a Marvel  filmek   nézettsége  alapján  veszik a  sorozatokat . Ha nem magáért  a  történetért amik  a  füzetekben   vannak .  Ha jól meg van írva az történet  akkor  úgyis  megveszik  ha   nem  igazitják  a filmes  sztorikhoz .  Hiszen más műfaj a film  még ha Marvel  történeteket dogoz is fel . És más  műfaj a képregény  . A Filmek   is egy külön  történet  vonalon  futnak  , de eltérnek képregény sorozatok  univerzumától  .   A Képregények pedig  szintén más  vonalon futnak  mint a filmek  , éppen ez benne a jó . Szerintem nem kellene   a két eltérő műfajt  teljesen  egymáshoz igazitani    . A meglévő  eltéréseknek maradnia kellene . Nem biztos hogy , olyan  jó ötlet  ugyan olyanná  tenni a képregényeket , mint  amilyenek  a mozi változatban  szerepelnek .
Mindannyan ragyogó  lelkek vagyunk

Todd

• Pókfej
« Válasz #13793 Dátum: 2015. december 11. - 22:12:24 »
Zöldlámpás  : Úgy látom  te   is egy külön   vonalon  futsz  , de eltérsz a  magyar  helyesírás    szabályaitól  .   :headscratch:   :stupid:  :nemtudom:

VTomi: ezt a filmet régóta meg akarom nézni. fel is írom most gyorsan mielőtt elfelejtem, és még Cormac McCarthy könyveket is kellene olvasnom.

ZoliZoltán

• Bűnölő
« Válasz #13794 Dátum: 2015. december 11. - 22:40:47 »
Ez oylan,mint a 12 dühös ember?Mi ez? :D
BATMAN,Spawn,Star Wars

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #13795 Dátum: 2015. december 12. - 16:03:59 »
Bakter.....komoylan mondom tetszett a trailer!Eleje kicsit félős volt...na mondom ez is iylen transformerses ,űrlényes,robbantgatós maszlag lesz.
Casey Jones!!!  8) 8) :brow: 8) 8)
A rinóék is tökre jóók!
Kicsit olyan a hangulata,mint a nickelodeon-féle animációs sorozatnak.(tudom,hogy ők csinálják)De tiszta olyan. :D

Mert egyébként szerinted ez a film nem lesz robbantgatós?A trailer pont erről árulkodik.Na meg különben is,ezt a filmet Bay jegyzi.Neki ez a védjegye.  ;D

ZoliZoltán

• Bűnölő
« Válasz #13796 Dátum: 2015. december 16. - 19:31:04 »
BATMAN,Spawn,Star Wars

VTomi

• Pókfej
« Válasz #13797 Dátum: 2015. december 16. - 20:13:49 »
Ez oylan,mint a 12 dühös ember?Mi ez? :D
Azt ne ismerem.

VTomi: ezt a filmet régóta meg akarom nézni. fel is írom most gyorsan mielőtt elfelejtem, és még Cormac McCarthy könyveket is kellene olvasnom.
Én elkezdtem és leragadtam, mert érdekes okfejtések és érvek ütközetése. Igazi vita, nem az Éjjel nappal Bp szintje :D

BuB

• Pókfej
« Válasz #13798 Dátum: 2015. december 18. - 18:25:50 »
Juhuhu, juhuu!
Egyrészt, egy új concept art, a Bosszúállók 2-5-höz, másrészt, kijött a szinkronos trailer is.  :D

Durva vártak jó egy hetet, összes is szedték a szokásos hangokat, de mi lett Fekete Ernővel? Ő nem tér vissza TOny-nak?  :-\
« Utoljára szerkesztve: 2015. december 18. - 18:30:01 írta BuB »
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

VTomi

• Pókfej
« Válasz #13799 Dátum: 2015. december 18. - 19:01:37 »
HAngyának új ruhája lesz:)
Tetszik Tony ledes páncélja. A képregényesre emlékeztet.