Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319623 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Raisu

• Traveller
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #13800 Dátum: 2015. december 18. - 20:02:05 »
Szerintem itt is Fekete Ernő Tony hangja, csak mintha felpitchelték volna egy kicsit. Mint ahogy Welker Gábort is. Meg Stohlt a Star Wars teaserében.

BuB

• Pókfej
« Válasz #13801 Dátum: 2015. december 18. - 20:06:27 »
Nem tom... nekem Király Attilának tűnik...

Remélem nincs baja...
Vagy lehet elfoglalt volt, vagy megunta a szerepet... vhogy az Utlon elején éreztem nála, hogy tök kedvetlenül szólaltatja meg a karaktert... tom, munka, az munka, de lehet beleunt.  :D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

balogh44

• Thanos
« Válasz #13802 Dátum: 2015. december 18. - 20:33:19 »
Igen, Király Attila, a rajzfilmben is ő beszél helyette.
Lehet, hogy Fekete Ernő Tibornak elege lett már belőle. ;)

Raisu

• Traveller
« Válasz #13803 Dátum: 2015. december 18. - 22:42:37 »
Igaz, tényleg Király Attila. Azt mondjuk kétlem, hogy megunta volna a szerepet, az ilyeneknél általában nem szokás. Meg úgy egyáltalán. Ha hangcsere van, akkor az vagy azért van, mert nem tudják összeegyeztetni a forgatást a színésszel, vagy a színész egészségügyi okokból nem tud dolgozni, vagy abbahagyta a szinkronizálást. Esetleg összerúgta a port a stúdióval, de ismerve a Disneyt, mint megrendelőt, akkor is kutyakötelességük lenne Fekete Ernő Tibornak adniuk a szerepet, ha az összes minden ott dolgozó emberrel fújnának egymásra.

balogh44

• Thanos
« Válasz #13804 Dátum: 2015. december 18. - 23:44:39 »
Az a baj, hogy a Disney üzletpolitikája már csak ilyen, megszorítások stb..... :roll:

Raisu

• Traveller
« Válasz #13805 Dátum: 2015. december 19. - 12:17:40 »
Szerintem meg pont, hogy jár nekik a tisztelet, amiért fontosak nekik annyira a filmjeik/franchise-jaik, hogy elvárják az egységességet és a következetességet minden tekintetben. Az már más kérdés, hogy a magyaroknak még így is sikerült belerondítaniuk az egészbe azzal, hogy Csondor Katának két szerepet adtak...  :roll:

BuB

• Pókfej
« Válasz #13806 Dátum: 2015. december 19. - 13:04:28 »
Csondor Katának két szerep? Ez miben volt? Marveles cuccban?

Azért azt se felejtsd el akkor, hogy Rosta Sándornak is most már két szerepe van, Koponya meg most Ross tábornok, bár kicsi az esélye, hogy valaha is öszsekerülnek szemtől szemben. (de ugye az se gond, azt láthattuk már a YOung Justiceban, amikor Aquaman Arroww-al beszélgetett ugyanazzal a hanggal  ;D )

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #13807 Dátum: 2015. december 19. - 13:04:47 »
Előzeteseknél néha van, hogy más adja a hangját, szerintem a filmben itt is a megszokott lesz. Legalábbis remélem.

Viszont az utóbbit akkora belerondításnak nem nevezném, legalábbis kicsi az esély, hogy Darcy és Natasha közös filmben szerepeljen :D Bár tény, hogy lehettek volna következetesebbek...

BuB

• Pókfej
« Válasz #13808 Dátum: 2015. december 19. - 13:08:47 »
Előzeteseknél néha van, hogy más adja a hangját, szerintem a filmben itt is a megszokott lesz. Legalábbis remélem.
No igen, ez párszor így van, de itt gyanúsan rendben van mindenki, még Bucky egy sorára is behívták az adott színészt, és mindenki más is stimmel... ha ennyire szartak volna, akkor csinálják azokkal akiket elérnek  :headscratch:

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #13809 Dátum: 2015. december 19. - 13:17:20 »
Hát lehet mindenkit elértek, csak pont őt nem :D Szerintem, legalábbis én nem látok bele ebbe túl sok mindent, ahogy a filmhez közeledve jönnek ki újabb anyagok, és abban sem Fekete Ernő  adja a hangját, akkor csere történt. Majd akkor ráérek bosszankodni :D

Raisu

• Traveller
« Válasz #13810 Dátum: 2015. december 19. - 16:05:37 »
Simán lehet, amit Kilgores ír, egyáltalán nem biztos, hogy mindenkinek marad az a hangja, mint az előzetesben (és valszeg Rosta Sándor sem lesz Ross, csak ő volt kéznél... legalábbis remélem...). Elég csak a régi első F4 filmre gondolni. Totál más volt mindenkinek a hangja az előzetesekben, mint a filmben.

BuB

• Pókfej
« Válasz #13811 Dátum: 2015. december 19. - 17:15:08 »
De azóta erre figyelnek, legalábbis nekem ez a tapasztalatom, főleg folytatásos filmeknél vettem észre, hogy akkor igyekeznek összeszedni az előző csapatot.

Hmhm, sztem Rosta marad, ő volt a Hulkban is a hangja.  :headscratch:

Oh, btw, Rais, ha már duplázást írtál Csondor Katánál, Rosta Sándor mellett van még egy emberke, most fejeztem be újra a Hangyát, és ugye Csőre Gábor Michael Pennát szólaltatta meg, sőőőt, Zámbori Soma meg a Vas 3 rossz fiú, Aldrich Killian jobb kezének adta a hangját.  :D

Raisu

• Traveller
« Válasz #13812 Dátum: 2015. december 19. - 17:24:20 »
Na, ezek fel se tűntek. Nem mintha ne lenne elég színész, akik közül lehetne válogatni...  :roll:

BuB

• Pókfej
« Válasz #13813 Dátum: 2015. december 19. - 18:19:50 »
A Zámbori Soma tényleg baki, de a Pennás meg a Hurtos az tetszik, mert ők voltak máskor-máshol is a hangjaik a színésznek.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Utoljára szerkesztve: 2015. december 25. - 10:06:32 írta Mero »
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

BuB

• Pókfej
« Válasz #13815 Dátum: 2015. december 25. - 10:35:46 »
Baaaaszkiii  :oh:  :oh:
Ennek roooohadt nagyot kell szólni februárban  ;D ;D
Kérdés marad e még puskapor a filmben egy ilyen trailer után, de ez kurta jól belövi az átlag nézőnek is, hogy mire számíthat. :hehe:
Kolosszus orosz akcentust is kapott végre, azért remélem ennél a két jelenetnél többet szerepel majd.  :D

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #13816 Dátum: 2015. december 25. - 12:12:56 »
Odatették! Nagyon várom ezt a filmet, hihetetlenül eltalálták a hangulatot :D Reynolds-on meg látszik, hogy kapar rendesen.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #13817 Dátum: 2015. december 25. - 19:31:08 »
Fantastic!  ;D

balogh44

• Thanos
« Válasz #13818 Dátum: 2015. december 28. - 16:21:31 »
És íme Doctor Starnge: