Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1312095 alkalommal)

0 Felhasználó és 9 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #13880 Dátum: 2016. február 29. - 16:08:24 »
A fiatal Magneto lesz benne, nem Ian.
Az új X-ben, igen, de a lehetséges Old Man Logan jövőbeni ellenfeleit találgatjuk, oda meg csak az öreg illene, bár én még mindig kétlem, hogy Magnetót hoznák be, örökké őt rakják be, már hót unalmas...
Viszont egy Vörös Omega érdekes lenne, vagy egy új Kardfog... ő lenne már a 3.  :hehe:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #13881 Dátum: 2016. február 29. - 16:15:05 »
Magneto csakis úgy lehetne főgenya ha megfürdik a Lazarus Pit-be, máskülönben szerencsétlen Logan egy járókeretes zombival fog bunyózni a jövőben... :hehe:

Todd

• Pókfej
« Válasz #13882 Dátum: 2016. február 29. - 16:15:29 »
Elővehetnék az egyik régit is. De komolyan, az Origins egy sz*r film, mindenki tudja, de Liev Schreiber amúgy szerintem jó Kardfog volt.
Persze félek, hogy az inkább úgy teszünk, mintha az a film meg se történt volna, elvet követve őt is lehúzhatjuk a klotyón.

BuB

• Pókfej
« Válasz #13883 Dátum: 2016. február 29. - 16:27:08 »
Hát a Deadpooolból kiindulva, ja, az a film ment a klotyóba, nem is baj.  :hehe:
 A nyitójeleneten meg a Lieven kívül nem sok minden volt benne jó... vagyis szinte semmi... bakker, adamantium golyó, még most is fáj  :hehe:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #13884 Dátum: 2016. február 29. - 16:28:22 »
Elővehetnék az egyik régit is. De komolyan, az Origins egy sz*r film, mindenki tudja, de Liev Schreiber amúgy szerintem jó Kardfog volt.
Persze félek, hogy az inkább úgy teszünk, mintha az a film meg se történt volna, elvet követve őt is lehúzhatjuk a klotyón.

Ez esetben inkább valami olyan gonoszt kéne elővenni aki szorosan kötődik Logan-hez,de Kardfognál jelentősen grandiózusabb. Ez lehetne a Weapon X-ből John Sublime vagy Vörös Omega feltuningolt verziója.

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #13885 Dátum: 2016. február 29. - 19:22:44 »
A F4 jogai még a Fox-nál van, nem? Tudtommal még nem történt a Marvellel semelyik oldalról kezdeményezés.  :drying:

A F4 film bukása után felhasználhatnának onnan pár gonoszt az Old Logan-hez, nem lenne elég az Omega szintű mutáns rosszfiúból (és Vulcanról se feledkezzünk meg), mint The Maker, Namor, Red Ghost. :hehe: Esetleg még Kristoff Vernard (már Doom-ot tavaly teljesen lejáratták, hátha ő is megteszi). :hehe:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #13886 Dátum: 2016. február 29. - 21:36:31 »
Az öreg Hulk. :)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #13887 Dátum: 2016. március 01. - 08:29:28 »
Tuti, hogy nem az Old Man Logant fogják filmre vinni, ezért nem érdemes találgatni. Azt valóban arra az esetre tartogatják, amikor már kellően öreg lesz Hugh Jackman. Arra tényleg nem kell sokat várni. Viszont egy Vörös Omegát én is szívesen vennék a harmadik filmbe.   :brow: Csak ne kúrják el, mint az Ezüst Szamurájt. Vagy végső esetben egy Lady Deathstrike-ot. De ő szerintem nem annyira jó alapanyag, hogy őt hozzák elő. Meg hát elméletben ő meghalt az X-Men második részében.

BuB

• Pókfej
« Válasz #13888 Dátum: 2016. március 01. - 09:05:57 »
Ami már ugye törölve van a kontinuitásból...

Viszont Liev megerősítette, hogy tárgyalt a múltkor, Kardfog újboli szerepeltetéséről...

Todd

• Pókfej
« Válasz #13889 Dátum: 2016. március 01. - 09:16:11 »
Vagy végső esetben egy Lady Deathstrike-ot. De ő szerintem nem annyira jó alapanyag, hogy őt hozzák elő.
Én azt hittem, hogy ő X-23 volt. :roll:

BuB

• Pókfej
« Válasz #13890 Dátum: 2016. március 01. - 11:10:30 »
 ;D egy kínai csaj hogy lett volna Rozsomák/Hugh klónja?  :hehe:

Todd

• Pókfej
« Válasz #13891 Dátum: 2016. március 01. - 11:19:15 »
Lady Deathstrike-nak sincs sok köze a képregénybelihez.

BuB

• Pókfej
« Válasz #13892 Dátum: 2016. március 01. - 12:03:04 »
Hát csak annyi, hogy "ferdeszemű" a karakter, meg itt is elvégezték rajta az adamantium beültetést, plusz a karmok is ugyanolyanok, mint a képregényben. És emlékeim szerint a nevét is mondják a filmben -Yuriko Oyama.  :headscratch:

Todd

• Pókfej
« Válasz #13893 Dátum: 2016. március 01. - 12:13:15 »
Jó, oké igazad van, ez lényegesen több hasonlóság, mint X-23-al. :lol: Egyik karaktert se nagyon ismerem, és hát a film, finoman szólva, nem dobálózott az információkkal.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #13894 Dátum: 2016. március 01. - 13:24:41 »
Az igazat megvallva a filmes Halálcsapás inkább tekinthető egy alternatív X-23 változatnak mintsem a képregényes Deathstrike eredeti adaptációjának. A képregényben pl sosem volt mutáns és adamantium karmok helyett a testének kb a 90%-át kiborggá változtatta! Pontosan úgy mint a Hiénák csapat összes tagja.

BuB

• Pókfej
« Válasz #13895 Dátum: 2016. március 01. - 13:56:07 »
Egen, de a neve, meg japán/kínai hovat tartozása még mindig ott van.  :D

Kiborg kihagyást valahol érthető, elég elrugaszkdoott lett volna már, talán így hogy most már voltak Őrszemek, meg Ezüst Szamuráj, meg a Trask reklámmal emészthetőbb lesz, ha lesz valaha is újra nagyvásznon.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #13896 Dátum: 2016. március 01. - 16:36:59 »
Tuti, hogy nem az Old Man Logant fogják filmre vinni, ezért nem érdemes találgatni. Azt valóban arra az esetre tartogatják, amikor már kellően öreg lesz Hugh Jackman. Arra tényleg nem kell sokat várni. Viszont egy Vörös Omegát én is szívesen vennék a harmadik filmbe.   :brow: Csak ne kúrják el, mint az Ezüst Szamurájt. Vagy végső esetben egy Lady Deathstrike-ot. De ő szerintem nem annyira jó alapanyag, hogy őt hozzák elő. Meg hát elméletben ő meghalt az X-Men második részében.

A mai CGI világban szerinted tényleg meg kell várni,hogy Jackman megöregedjen az Old Man Logan szerepre?
Gondolj arra,hogy Michael Douglast is milyen faszául megfiatalították a Hangyában!Pont az öregítés ne menne?

Todd

• Pókfej
« Válasz #13897 Dátum: 2016. március 01. - 17:06:16 »
Csak a cgi rohadt draga. Egy sminkes meg fel ora alatt radob 30 evet. De igen ez nem akadaly.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #13898 Dátum: 2016. március 01. - 18:10:19 »
Meg nem is életszerű. Egy jelenetig oké, meg érdekes is volt Mihael Douglas, de egy egész filmen keresztül... A Tronban Jeff B. nagyon gáz volt. Viszont Swarcziná észre sem vettem a Genesysben a fiatalítást. Az jó volt.
Matha Kent volt jól megcsinálva a Man os Steelben. Ott a valódi életkora a két megjelenített között lehetett valahol. Mondjuk nem sokat kellett öregíteni rajta a jelenben, mert 48 volt a színész és kb 53-60-nak kellett lenni a filmben a végén.

Todd

• Pókfej
« Válasz #13899 Dátum: 2016. március 01. - 18:28:24 »
Szerintem Jeff Bridges nem volt gáz. Pont azért, mert azt játszották, ami igazából is, egy számítógép által generált karakter. Emiatt úgy éreztem, hogy ez az adott technika, a maga látható korlátaival együtt is illeszkedett a történethez.
« Utoljára szerkesztve: 2016. március 01. - 18:39:05 írta Todd »