Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1311935 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Raisu

• Traveller
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #14060 Dátum: 2016. július 23. - 21:51:43 »
Egyelőre mindkettő jól néz ki, bár Chris Pine-t és Jason Momoát hanyagolhatták volna, simán találtak volna mindkettőnél jobb színészt. :\ Ezra Miller viszont szerintem jó Barry lesz. Igaz, ez csak egy nyúlfarknyi jelenet volt, de abban szimpatikusabb volt, mint Grant Gustin a Flash eddigi 2 évadának 80%-ában. ;D Ja, és remélem, Cyborg színésze mást is fog csinálni azon kívül, hogy _nagyon_ csúnyán néz. Komolyan, mi az a fej a csoportképen? :D

BuB

• Pókfej
« Válasz #14061 Dátum: 2016. július 23. - 21:56:39 »
Jah, Ezra nekem eléggé Gustinos volt... lehet annyira tetszett nekik, meg látják, hogy népszerű lett, hogy leutánozzák a filmben is hasonlóra Barry-t...

He, Momoa kék szeme, meg csak a trailerben tűnt fel... érdekes... hát, nagyon kikipupálták őket az eddig megjelent cuccokhoz képest. Aquaman totál máshogy néz ki, mint eddig, pedig már egy rakás játékot is kiadtak róla.
Bats göncét meg upgradelték, kicsit new52-es lett itt-ott.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

BuB

• Pókfej
« Válasz #14062 Dátum: 2016. július 24. - 08:15:14 »
 Brie Larson lesz Captain Marvel.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #14063 Dátum: 2016. július 24. - 12:03:14 »
Első ránézésre nem rossz. Én WW-nel nem tudok kibékülni.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #14064 Dátum: 2016. július 24. - 13:11:50 »
Első ránézésre nem rossz. Én WW-nel nem tudok kibékülni.

Nálam meg pont fordítva van. WW irtó dögös és tekintélyt parancsoló, Brie Larson viszont rohadtul nem az a Carol Danvers alkat! Lehet azért gondolom így, mert nem Charlize Theron-nak hívják és az arca sem olyan finom nőies mint Theron kisasszonynak :D

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #14065 Dátum: 2016. július 24. - 15:37:33 »
Carol Danvers nekem elég ellenszenves karakter a képregényekben, főleg csinált jó pár meggondolatlanságot. A vásznon sem szimpi, legalább kedvemre utálhatom.  :twisted:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #14066 Dátum: 2016. július 24. - 19:07:09 »
Így van, Carol nem épp szimpi, nem is lenne jó hozzá egy általunk kedvelt színésznő, mint Theron. WW-ben pedig kicsit sem látok istennői, vagy bármi ahhoz hasonló arcvonást, mozdulatot, mozgást, vagy bármit. Még rajzolva, állóképen is jobban lejön, hogy ő kicsoda, mint a filmen.

balogh44

• Thanos
« Válasz #14067 Dátum: 2016. július 24. - 21:00:39 »
Lényegében, női szuperhősök terén a DC győzött, hiszen mozikba előbb kerül Wonder Woman!
Látványos lesz, szerintem jó lesz az! ;)

BuB

• Pókfej
« Válasz #14068 Dátum: 2016. július 24. - 21:11:10 »
A nagy kérdés az, hogy vajon közönségcsalogató lesz-e?
Vagy a Bat v Sup miatt rengeteg embert kiábrándítottak és már ezekre se biztos, hogy elmennek...
10-ből 6 hozzászólás a trailerek alatt az volt, hogy "a trailer jónak tűnik, de a Bat v Sup előzetese is jó volt, aztán mi lett a vége... meg hogy arra is sajnálta a pénzt ", és a többi...
Szaaal... lehet a felemás kezdéssel több nézőt vesztettek, mint nyertek volna...  :headscratch:

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #14069 Dátum: 2016. július 24. - 21:30:06 »
Lényegében, női szuperhősök terén a DC győzött, hiszen mozikba előbb kerül Wonder Woman!
Attól függ, hogy nézzük. Mert ha nem szigorúan a csak a Marvel által készített filmeket nézzük, akkor volt egy Elektra is, ami ha nem tévedek, akkor beelőzi az összes női szuperhős karaktert a mozivásznon önálló film tekintetében (hacsak a nagyon régi hőskori filmeket nem nézzük). És még a Macskanő is beelőzte WW-t.

balogh44

• Thanos
« Válasz #14070 Dátum: 2016. július 24. - 21:44:59 »
Na igen, de akkor is a DC volt előbb moziba női hőssel, ha beszámítjuk az 1984-es Supergirlt is.... :brow:

Todd

• Pókfej
« Válasz #14071 Dátum: 2016. július 24. - 21:49:03 »
A Batman VS Superman kevés értékelhető pontja közé tartozott Wonder Woman. Azok meg akik szerint a BVS trailere jó volt, de a filmben csalódott, nem tudom, hová tették annak idején a szemüket. Szerintem a trailere is kegyetlen rossz volt, ahogyan a film maga is.
Aquaman totál máshogy néz ki, mint eddig, pedig már egy rakás játékot is kiadtak róla.
Plusz ha maradt volna a régi szerkó, akkor nem lehetett volna azt mondani, hogy már megint a női karakteren van a legkevesebb ruha. :lol:
« Utoljára szerkesztve: 2016. július 24. - 22:05:56 írta Todd »

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #14072 Dátum: 2016. július 24. - 22:10:43 »
Na igen, de akkor is a DC volt előbb moziba női hőssel, ha beszámítjuk az 1984-es Supergirlt is.... :brow:
Ezért mondtam, hogy a hőskort nem számítva. Ha csak az új évezred filmjeit nézzük, akkor a Marvel beelőzte a DC-t.  ;)

Azok meg akik szerint a BVS trailere jó volt, de a filmben csalódott, nem tudom, hová tették annak idején a szemüket. Szerintem a trailere is kegyetlen rossz volt, ahogyan a film maga is.
Totál egyetértek.

balogh44

• Thanos
« Válasz #14073 Dátum: 2016. július 29. - 19:15:25 »
Ide írom, mert mégis csak képregény az alapja.
Szóval a Disney beáll a SONY hülyeségeibe és folytatást csinál a Rocketeer-nek. Ez még nem is lenne baj, DE:
"Cliff Secordnak nyoma veszett a nácik elleni harcban, és most egy fekete pilótanő lép a nyomdokaiba címszereplőként, nehogy a jet-pack technológia az ellenség kezére kerüljön."  :uhoh:
Nos, úgy látszik a Szellemírtók után, ezt is meggyalázza Hollywood! >:(

Gordin

• Grizzly
  • *
« Válasz #14074 Dátum: 2016. július 31. - 01:04:06 »
Ide írom, mert mégis csak képregény az alapja.
Szóval a Disney beáll a SONY hülyeségeibe és folytatást csinál a Rocketeer-nek. Ez még nem is lenne baj, DE:
"Cliff Secordnak nyoma veszett a nácik elleni harcban, és most egy fekete pilótanő lép a nyomdokaiba címszereplőként, nehogy a jet-pack technológia az ellenség kezére kerüljön."  :uhoh:
Nos, úgy látszik a Szellemírtók után, ezt is meggyalázza Hollywood! >:(

Miért is írod le a filmet csak a főszereplő cseréje miatt?  Lehet hogy a film kaki lesz, de nem ezen fog múlni. Ez egy egyszerű es maradi rasszista hozzászólás volt...

balogh44

• Thanos
« Válasz #14075 Dátum: 2016. július 31. - 19:33:24 »
Nem, csak éppen szeretem a képregényt, és az abból készült filmet, plusz számomra Dave Stevens figurája olyan, mint egyeseknek Vasember, ja hogy azzal is eljátsszák ugyanezt....
Legközelebb jön a női Bond. :stupid: :stupid:

Raisu

• Traveller
« Válasz #14076 Dátum: 2016. július 31. - 19:44:54 »
És azzal miért gyalázzák meg számodra a karaktert, ha eltűnik, és egy nő átveszi a helyét (aki valószínűleg megfogja majd keresni)? Ez azért nem ugyanaz, mint a Szellemirtóknál, hogy rebootolják az egészet nőkkel (amiről kezdem azt gondolni, hogy csak engem nem zavar... :'D). Nem is muszáj megnézned a filmet, akár úgy is tehetsz, mint ha nem is létezne...

És amúgy ha már Vasembernél tartunk, érdekes, hogy az valahogy kevesebbeket zavar, hogy Doomból is Vasembert csinálnak...

Todd

• Pókfej
« Válasz #14077 Dátum: 2016. július 31. - 20:09:25 »
Nem láttam még a Szellemírtók filmet, de tudtommal az sem reboot vagy remake. Az egy szimpla folytatás új karakterekkel, de visszautalnak benne a régiekre, és cameozik is az eredeti gárda (leszámítva szegény Egont).
Ha valaki megnézte (én tuti nem fogom, de elsősorban nem emiatt, hanem szimplán nem érdekel), majd mondja el, hogy hogy is van ez.

Ha belegondoltok, amúgy ez semmivel sem másabb, mint az, hogy az új Star Warsban nő lett a Jedi. Mert nem Luke Skywalkerből lett nő, nem Tony Starkból lett nő, nem Egonékból lett nő, csak átvették a helyüket nők.

Amúgy ha egy női James Bondot nem is tudnék elképzelni, egy női 007-es filmet gond nélkül. Miért ne kaphatná meg egy női ügynök is a legendás számot? Mert az ügye köztudott a szériában, hogy a kódszámok és kódnevek több ügynököt takartak az évtizedek során.
« Utoljára szerkesztve: 2016. július 31. - 20:28:08 írta Todd »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #14078 Dátum: 2016. augusztus 01. - 10:14:26 »
Érdekes lenne egy női 007-es vagy 00[szám]. Ha ő is a szexualitásával szedne ki információkat, mint Bond és mint sok filmben a női karakterek. HOgy az hogy veszi ki magát, ha lefekszik minden filmben 1-2 fickóval... Más lenne a megítélése, nem ugyan azt jelentené.
Kicsit ez az eset:

Todd

• Pókfej
« Válasz #14079 Dátum: 2016. augusztus 01. - 19:01:48 »
Szerintem alapvetően ez egy eléggé szexista gondolkozásmód, kábé mint ez:

Szóval mindkét oldal tud dobálózni ilyenekkel. ;D Mindenki azt csinál magával, amit akar (ameddig ezzel nem okoz károkat másokban).
Plusz mivel alapvetően a férfiak irányítják a világot (a nők meg a férfiakat ;D), így ebben a szakmában ezzel a módszerrel egy nő kifejezetten jobban is tud érvényesülni. Szóval a női kém gondolata nem éppen egy elrugaszkodott ötlet, de lehet a történelemben többet találunk, mint a filmiparban.
Mondjuk a Marvel egy rohadt Black Widow filmet még mindig nem mert összehozni, lehet pont ezért.
« Utoljára szerkesztve: 2016. augusztus 01. - 19:38:01 írta Todd »