Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1367628 alkalommal)

0 Felhasználó és 13 vendég van a témában

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
Re: Készülő képregényfilmek
« Válasz #1560 Dátum: 2008. június 03. - 20:40:37 »
Amúgy most a Hulk folytatás lesz? Mert a filmbuzi szerint nem, meg ott benyomtak egy új trailert, aszerint se... :headscratch:
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #1561 Dátum: 2008. június 03. - 21:04:12 »
Én úgy tudom nem. Az előző borzadály Hulkot levegőnek tekintik...

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1562 Dátum: 2008. június 03. - 21:13:33 »
Úgy tűnik senki sem olvasta amit hónapokon át írtam. ;D A The Incredible Hulk az Ang Lee-s folytatása, legalábbis abból a szempontból, hogy nem fogják újra bemutatni miként és hogyan lesz Banner-ből Hulk, azt az első részben látottakhoz kötik, de minden más el van felejtve.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1563 Dátum: 2008. június 03. - 21:20:03 »
Ne én erre emlékeztem is, de ott meg azt írják, hogy sokan meglepődnke, de ezért mégegyszer elmondják, hogy újrafilm lezs az egész.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1564 Dátum: 2008. június 04. - 13:26:01 »
Akkor lenne újrafilm, ha Bruce először alakulna Hulk-á, ezzel szemben úgy indul, hogy már körözi a hadsereg az egész világon.

Más téma:

A Zöld Lódarázs is már évek óta hányódik, sok embert szóba hozták a produkcióval, sokaknál megfordultak a jogok

Az 1990-es években George Clooeny és Jason Scott Lee voltak kinézve a főszerepre, majd később Michael Gondry rendező érdeklődött a film iránt, Edward Neumeierrel (a Robotzsaru forgatókönyvírója) próbálták összehozni a filmet. 2004 nyarán a Miramax szerezte meg a jogokat és a rendező/író Kevin Smith lett volna, ő azonban végül azt mondta, hogy mégsem akarja a Zöld Lódarazsat. Jelenleg a jogok a Sony-nál vannak, most Neal H. Moritz producer (Vas, Halálos iramban 3) próbálkozik vele.

A főszereplő Seth Rogen lesz, aki a forgatókönyvet is maga írja, a Superbad írója Evan Goldberg is besegít neki.

A bűnüldöző karakterét Fran Striker és Geroge Trendle alkotta és a rádióban lehetett követni a kalandjait 1936-ban. Később az 1960-as években televíziós sorozat is készült belőle, képregényben is kiadták. A sztori középpontjában egy unatkozó playboy áll, aki esténként a bűn ellen küzd partnerével Kato-val (Stephen Chow-ot szeretnék megnyerni erre a szerepre, Kato eredeti megformálója Bruce Lee volt).

A filmet 2010 június 25.-én tervezik bemutatni, bár ez a film szerintem úgy baromság ahogy van. Valószínűleg ezért is húzták eddig.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1565 Dátum: 2008. június 04. - 13:37:30 »
A Zöld Lódarázsnak akkor lenne értelme, ha alaposan újragondolnák magának a történetnek a koncepcióját. Mert ez az alapsztori már igazán elcsépelt.
« Utoljára szerkesztve: 2008. június 04. - 14:15:39 írta Sepi »

Ju

• Pókfej
« Válasz #1566 Dátum: 2008. június 04. - 14:14:16 »
A Zöld Lódarázsnak akkor lenne értelme, ha laposan újragondolnák magának a történetnek a koncepcióját.
Meg a címét is. ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1567 Dátum: 2008. június 04. - 17:30:35 »
 :lol: Na igen. Nem olyan rég még Jet Li-t akarták Bruce Lee szerepére.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1568 Dátum: 2008. június 04. - 17:36:58 »
Annak már megvan jó két éve.

Viszont a Hulk filmet még be sem mutatták, de a rendező Louis Leterrier, aki már a folytatásra is leszerződött spoilerozott egy picit a harmadik rész főgonoszával kapcsolatban aki a Leader lenne. A karakter már a mostani moziban is benne van, de hogy az átalakulása is megtörténik-e már azt csak a moziban tudjuk meg.

http://link.brightcove.com/services/link/bcpid271543564/bctid1581481497

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #1569 Dátum: 2008. június 04. - 18:04:05 »
Vhogy az új Hulk film nálam tökéletesen érdektelen. Nem tudom miért.  :-\

Todd

• Pókfej
« Válasz #1570 Dátum: 2008. június 04. - 18:59:45 »
Számomra is sokáig az volt, így az előző után, de most már majdnem érdekel, tán még egy mozijegyet is befeccölök rá.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #1571 Dátum: 2008. június 04. - 20:22:57 »
Én eddig 100 hogy nem.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1572 Dátum: 2008. június 04. - 20:30:23 »
Én meg ezt várom a legjobban az idén.  :D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1573 Dátum: 2008. június 04. - 21:57:23 »
Engem is csak Norton meg Liv Tyler miatt érdekel. De 13-a körl Debrecenben leszek, úgyhoyg szerintem megnézem.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #1574 Dátum: 2008. június 05. - 00:09:34 »
Norton az egyik kedvenc színészem. De az előzete sem spannilt fel rá. A The Dark Knight inkább érdekelne.  :D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1575 Dátum: 2008. június 05. - 00:21:23 »
Azé kár, hogy a jó dógokbó nem maradt semmi. de azé meg kell nézni tisztességbű, becsületbű. :D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1576 Dátum: 2008. június 05. - 07:48:54 »
Hogy érted ezt? Azért olyan sokat nem mutattak az akciókból. Például a végső bunyónak is csak az elejét mutatták az előzetesekben, biztos nagyon komoly lesz amikor a Förtelemmel harcol. ;)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1577 Dátum: 2008. június 05. - 09:18:08 »
Lehet. Én valahogy továbbra is anniyt látok a filmben, hogy csúnya hadsereg el akarja kapni csúnya Hulkot, csúny aHulk menekül. Csúnya hadserege létrehozza csúnya Förtelmet és hoppá, mit ad isten, kicsúszik a kezükből, rettenetes dráma. És csúnya Hulk marad az utolsó reményük...aztán ők ketten meg lezúzzák a fél várost, persze a végén győz a jó...
De nagyon remélem, hogy rámcáfolnak. MIndenesetre nem eleve negatívan fogok beülni, hogy ez de gáz lesz, meg a hibákat keresem, de nagyon nem leszek lelkes sem. ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1578 Dátum: 2008. június 05. - 09:24:22 »
Néhány hete David Goyer belekezdett egy film forgatásába, amibek a Supermax címet adták. Tök érdektelennek tartottam egészen ma reggelig, amikor a project új munkacímet kapott: Green Arrow. Vagyis úgy tűnik a Zöld Íjász akit páran a Smallville-ből talán többen a képregényből ismerünk önálló filmet kap. A forgatókönyvet Justin Marks írta.

Szintén ehhez kapcsolódik, hogy a Warner Bros megvette a Green Lantern megfilmesítési jogát, és ez a project is beindult, a forgatókönyvet Greg Berlanti írja és a filmben Hal Jordan karakterét veszik elő.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1579 Dátum: 2008. június 05. - 09:30:08 »
De mostmár minden képregényszereplőről fil lesz? Azért ez már túlzás egy kicsit.