Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1312215 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #14200 Dátum: 2016. szeptember 08. - 22:42:56 »
"Mi kéne ahhoz szerinted, hogy a DC is jó filmeket csináljon?"
Stan Lee: "Hagyják, hogy én írjam!"
 ;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #14201 Dátum: 2016. szeptember 09. - 07:54:25 »
A Ligát meg Ben és a srác aki az Argot körmölte le csiszolja, ez se tűnik rossznak annyira.
A Suicide Squadot meg az rendezte, aki a Kiképzést írta, ami meg egy baromi jó film, az egyik legjobb fekete karakterrel, aki filmben szerepelt. Ha ezt tudom, erről is azt hittem volna, hogy nem tűnik annyira rossznak, az eredmény mégis pocsék lett.
A DC filmekben nem az a durva, hogy sz*r alkotók sz*r filmeket csinálnak, mert ezt elfogadom, itt jó alkotók csinálnak jó színészekkel sz*r filmeket. És ez számomra az igazán durva. :roll:

BuB

• Pókfej
« Válasz #14202 Dátum: 2016. szeptember 09. - 08:40:39 »
No, azé ne keverjük ide az Osztagot...

Az Osztagra totál rányomta a bélyegét a beparázott stúdió, mert a Batman (basszus, Batman) film túl borongós, sötét és nem volt benne humor szintű kritikák miatt...  :roll:
Erre utolsó pillanatban újra csinálták az egészet, naná, hogy katyvasz lett belőle...

Az a baj, hogy még a WW-re is valszeg ez a sors vár...  :-\  Kétlem, hogy a Studió tanult volna ebből az Osztag bakiból... tuti azt is elkezdik utólag csiszolgatni...

A ligánál meg már ott van Ben meg az Argos haverja, Geoff Johns, meg fogják Snyder kezét ők is, meg a stúdió is... (tippre, nagy harcok lehetnek a forgatáson, mert még mindig forgatják...  :o március óta, szeptember van és még mindig forog...)  szal, valszeg kapunk egy Bosszúállók 2.0-át...  :hehe:

Johns is minap nyilatkozta, hogy sokkal optimistábbak lesznek a kövi Dc filmek...
Ez mondjuk gáz, pont emiatt lettek volna különlegesebbek, mert nem olyan csili-vili könnyed popcorn mozi, mint a Marvel cuccai...

Én most ennek fényében már tartok a kövi Batman filmtől is... most nehogy már Forevor mintájú Batset kapjunk ...  :uhoh:
« Utoljára szerkesztve: 2016. szeptember 09. - 08:43:32 írta BuB »
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Todd

• Pókfej
« Válasz #14203 Dátum: 2016. szeptember 09. - 09:12:52 »
Szóval az már el is lett felejtve? Elég gyorsan ment. :lol:
És a gyakori tévhittel ellentétben nem az a baj a Batmannal, hogy borongós, hanem az, hogy primitív.

BuB

• Pókfej
« Válasz #14204 Dátum: 2016. szeptember 09. - 09:33:26 »
Nem ellett felejtve, de rohadtul nem az alkotókon múlott, hanem a beijedt stúdión, ők kavartak bele rendesen... Sztem Ayer eredeti filmje jobb is lehetett volna...

Lehet, hogy primitív, de a közönség reakciók és a kritikák zöme,  komorságot és a humortalanságot kifogásolta...  :roll:

Todd

• Pókfej
« Válasz #14205 Dátum: 2016. szeptember 09. - 10:09:58 »
Nem ellett felejtve, de rohadtul nem az alkotókon múlott, hanem a beijedt stúdión, ők kavartak bele rendesen... Sztem Ayer eredeti filmje jobb is lehetett volna...
Ezt amúgy sose értettem, miért kéne, hogy bárkit is érdekeljen. :headscratch:
Amúgy én se mondtam, sose, hogy David Ayeren múlt. ;)
Lehet, hogy primitív, de a közönség reakciók és a kritikák zöme,  komorságot és a humortalanságot kifogásolta...  :roll:
Nem igazán, csak divat lett ezt kiemelni, mivel ez az úgymond kikezdhető pont a kritikákban. Amúgy is a film nem volt komor, inkább csak pózőr és erőltetett. Plusz az ember aki kitalálta, hogy a komorság és a humor egymást kizáró dolgok, vagy azt hiszi, hogy a humor oldja egy film feszültségét, hát az se látott még túl sok filmet életében (európai filmet meg biztosan nem). De valószínűleg a legjobb Batman adaptációkat sem látta (Burton filmjei, animációs sorozat).
A rajongói vélemény meg ugye az volt, hogy "Ez a rajongóknak készült, kussoljá mocskos Marvel bérenc, te ezt nem értheted!". :lol:
« Utoljára szerkesztve: 2016. szeptember 09. - 11:09:08 írta Todd »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #14206 Dátum: 2016. szeptember 09. - 10:22:26 »
Humortalan volt és raktak bele gyerekes humort.
Crock: "Én szép vagyok." És röhög a mozi...

Todd

• Pókfej
« Válasz #14207 Dátum: 2016. szeptember 09. - 10:26:39 »
Ez is igaz. Egyetlen jó poénra sem emlékszem a filmből, a többségük inkább kínos volt. :roll:

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #14208 Dátum: 2016. szeptember 09. - 11:27:10 »

Az Osztagra totál rányomta a bélyegét a beparázott stúdió, mert a Batman (basszus, Batman) film túl borongós, sötét és nem volt benne humor szintű kritikák miatt...  :roll:
Erre utolsó pillanatban újra csinálták az egészet, naná, hogy katyvasz lett belőle...

Attól még hogy nem láttuk mi volt az alap még nem biztos hogy a rendező makulátlan, ez a film így is erőltetetten szenvedős és sötét volt sokszor, milyen lett volna ha hagyják...

BuB

• Pókfej
« Válasz #14209 Dátum: 2016. szeptember 09. - 14:51:05 »
Valszeg a saját kéznyoma jobban rajta lett volna. Már amilyen Ayer stílusa.

BuB

• Pókfej
« Válasz #14210 Dátum: 2016. szeptember 09. - 18:39:14 »
Ha, más: már épp kérdezni akartam volna, hogy mikor indul a forgatás a Bosszúállók 3. részének a forgatása, mert jövőre van premier, nem?  :headscratch:

Na, szal, eme morfondírozásomra a Russo testvérek máris "válaszoltak", instagramjukra töltötték fel:

Elkezdődött, meg próba:

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #14211 Dátum: 2016. szeptember 10. - 23:10:46 »
tippre, nagy harcok lehetnek a forgatáson, mert még mindig forgatják...  :o
Lehet, hogy inkább azt kellene kamerával felvenni, és simán jobb lenne, mint várhatóan maga a film.  :D

Johns is minap nyilatkozta, hogy sokkal optimistábbak lesznek a kövi Dc filmek...
Ez mondjuk gáz, pont emiatt lettek volna különlegesebbek, mert nem olyan csili-vili könnyed popcorn mozi, mint a Marvel cuccai...
Még mindig ordít a DC filmekről és környékükről, hogy egyáltalán fogalmuk sincs az alkotóknak, hogy merre haladjanak. Egyszerre próbálnak meg mindenkinek megfelelni, miközben azt sem tudják, hogy mit is akarnak. Próbálnak megfelelni a róluk/filmjeikről kialakult darkos-sötét képnek, de közben látják, hogy a konkurencia hasít a komoly és könnyedebb vonal határmezsgyéjén, és ezért nem képesek eldönteni, hogy melyik utat válasszák, aminek az eredménye az ilyen hibrid hatást keltő fals munkák.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #14212 Dátum: 2016. szeptember 14. - 22:52:45 »
Na, Batsy kap még egy új rucit az új JL filmben... meg egy hegesztőszemüveget. :)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #14213 Dátum: 2016. szeptember 14. - 23:19:09 »
Jó volt az előző ruhája. Most megint ez a protektoros irány. Ez szubjektív, viszont a szarvai nagyon baglyosak

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #14214 Dátum: 2016. szeptember 14. - 23:26:47 »
Igen, már mások is pedzegették a hasonlóságot. A hegesztőszemüveg még plusz rájátszik. Őszintén én jobban örülök ennek a testpáncél stílusnak, mint a ráfeszülő rucinak. A BvS-beli ruha számomra nagy visszalépés volt.

BuB

• Pókfej
« Válasz #14215 Dátum: 2016. szeptember 15. - 08:27:26 »
Állítólag a szemüveg csak akkor lesz rajta, amikor vmi járművet vezet...  viszont a szarvai/fülei nem igazán jönnek be... nagyon NightOwlos...

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #14216 Dátum: 2016. szeptember 15. - 10:47:55 »
Állítólag a szemüveg csak akkor lesz rajta, amikor vmi járművet vezet... 
Lehet, hogy benne van a jogsijában, hogy csak szemüvegben vezethet.  ;D :lol:

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #14217 Dátum: 2016. szeptember 15. - 10:52:34 »
 :lol:
Vagy csak még nem szerelte meg a szélvédőt Supi óta. Végül is Ace Venturának is bejött a szemüveges vezetés. :hehe:

Todd

• Pókfej
« Válasz #14218 Dátum: 2016. szeptember 15. - 11:01:15 »
Őszintén én jobban örülök ennek a testpáncél stílusnak, mint a ráfeszülő rucinak. A BvS-beli ruha számomra nagy visszalépés volt.
De a BVS ruci minden volt, csak ráfeszülő nem. Egy kitömött páncélon volt plusz egy réteg anyag.

Lehet, hogy benne van a jogsijában, hogy csak szemüvegben vezethet.  ;D :lol:
:lol:

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #14219 Dátum: 2016. szeptember 15. - 11:57:23 »
Őszintén én jobban örülök ennek a testpáncél stílusnak, mint a ráfeszülő rucinak. A BvS-beli ruha számomra nagy visszalépés volt.
De a BVS ruci minden volt, csak ráfeszülő nem. Egy kitömött páncélon volt plusz egy réteg anyag.
Nyilván nem az volt, de azt a hatást szerette volna elérni, láttatni. Úgy, mint Supinál.