Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319614 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re: Készülő képregényfilmek
« Válasz #1680 Dátum: 2008. június 15. - 13:31:42 »
Először a Marvel adta ki a Robotzsarut képregényben, így ha úgy vesszük, akkor igen, az volt. De akkoriban inkább a filmmel egyidőben jöttek ki az adott képregénnyel, hogy meglovagolják a film sikerét. Pont ezért a Darkman, ami tegnap volt a tévében, az is Marvel filmnek lehet tekinteni. Bár ezek egyáltalán nem tartoztak bele a Marvel Univerzumba.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #1681 Dátum: 2008. június 15. - 13:32:13 »
Akkor bocsi lovag, tévedtem :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1682 Dátum: 2008. június 15. - 13:40:34 »
Vagy a Marvel odadobta őket a Malibu Comics-nak, mint a Nightman-t. Az is TV sorozatként indult, de már abban is sz@r volt. Aztán lett belőle egy rövid életű képregény, aminek egyetlen értékelhető része amikor Nightman összekerül Wolverine-el.

Ezt csak azért írom, met ezt is fel akarják újjítani.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1683 Dátum: 2008. június 16. - 11:53:59 »
A Vasember hatalmas sikere után Robert Downey Jr. dúskálhat az ajánlatokban. Valószínű ő lesz Sherlock Holmes ami Guy Ritchie rendezésében készül, szintén őt nézték ki Hugh Hefner szerepére. Hefner a Playboy birodalom atyja.

Downey most tárgyal a DreamWorks-szel, a stúdió őt szeretné a Cowboys & Aliens-hez, ami sci-fi és western keveréke lenne, 2010-ben szeretnék bemutatni. Szintén 2010-re tervezik A Vasember folytatását, tehát ha elvállalja ezt a sci-fi-t, elég húzós évek elé nézhet, semmi lazsálás.

A Cowboys & Aliens egy grafikus novella alapján készül, amit Fred Van Lente és Andrew Foley írt. A történet középpontjába egy nagy csata áll, ami éppen a vadnyugaton zajlik az apacsok és telepesek közöt, a telepeseket csapatában van Zeke Jackson (Downey), aki korábban a hadseregél szolgált. A csatát azonban megzavara egy űrhajó, amely éppen kényszerleszállást hajt végre a közeli Silver City-nél. Az indiánok és a telepesek összefognak az idegenek ellen, akik fejlett technikájukkal ölnék halomra a népességet.

A produkciót sok stúdió próbálta már tető alá hozni az évek alatt, különböző írók írták már a forgatókönyvet: David Hayter (X-men United), Thomas Dean Donnelly és Joshua Oppenheimer (Szahara), Jeffrey Boam (Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag), Thompson Evans (Wedlocked), Chris Hauty (Never Back Down) és Steve Oedekerk (Evan a Minden6ó, Ace Ventura). Jelenleg Hawk Ostby és Mark Fergus (A Vasember, Az ember gyermeke) írja a forgatókönyvet.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #1684 Dátum: 2008. június 16. - 14:14:14 »
vicces plakát :D

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #1685 Dátum: 2008. június 16. - 14:20:37 »
Nem nagyon ismerem ezt a képregényt.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1686 Dátum: 2008. június 16. - 14:38:07 »
Hát ezzel nem vagy egyedül. Én is csak hallottam róla, de olvasni még nem olvastam.

Shia LaBeouf és Űrdongó látható egy éjszakai jelenet felvételei közben.
« Utoljára szerkesztve: 2008. június 16. - 14:40:33 írta Ben Reilly »

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #1687 Dátum: 2008. június 16. - 14:53:02 »
Ki ez a Nightman?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1688 Dátum: 2008. június 16. - 15:39:07 »
Írtózatos nagy baromság. Adva van egy Johnny Domino nevű szaxofonos aki egy elektromos vihar következtében különleges képesség birtokába jut: telepatikusan tud kapcsolódni a gonoszhoz. Ezután kettős életet él: Johnny-ként továbbra is egy jazzklubban játszik, míg Nightmanként a rossz fiúk nyomába ered. Egy mérnök segítségével hozzájut egy golyóálló, lézerszemes, repülni tudó katonai project páncélhoz. Nem egy nagy durranás. Maga a karakter még életképes is lehetne, de olyan bűnrossz sztorikat írtak hozzá, hogy a Marvel inkább odalökte a Malibu-nak.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1689 Dátum: 2008. június 18. - 15:01:52 »
Azt vártam a Wolverine filmtől, hogy Logant több fontos történelmi eseményben bemutassa. Korábban már voltak olyan képek, ahol Logan és Victor Creed alias Sabretooth a vietnámi háborús díszletek között haverkodiik, most pedig kikerültek a netre azok a fotók, amik a Második Világháborúba, konkrétabban a Normandiai partraszállás (Omaha Beach) kellős közepébe pottyantják kedvenc mutánsomat:

http://host.trivialbeing.org/up/wolverine-jun11-blacksmith-beach2.jpg

És az ízelítő után itt a többi:

http://www.flickr.com/photos/27545116@N07/

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #1690 Dátum: 2008. június 18. - 15:17:58 »
A partraszálláskor szerintem jól nézne ki egy Cap-cameo.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1691 Dátum: 2008. június 18. - 15:22:04 »
Ha a Wolverine filmet a Marvel Studios készítené akkor, de sajnos köze sincs hozzá.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1692 Dátum: 2008. június 18. - 15:30:24 »
Én nem tudom elképzelni őt bevonulni katonának. Még Bruce Lee is megtagadta, pont egy Rozsomák vonulna be?

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1693 Dátum: 2008. június 18. - 16:11:05 »
Most hogy jön ide Lee? A harcművészetek miatt? A filmben lehet úgy lesz, hogy a háború után megy Japánba.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1694 Dátum: 2008. június 18. - 17:36:41 »
Nem arról van szó, hogy Rozsomák ott van a Vietnámi háborúban is?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1695 Dátum: 2008. június 18. - 17:41:13 »
Áh, csak olyan háborúban, ahol az amerikaiak nyertek.  ;D Ha Rozsomák ott lett volna, akkor azt is ők nyerik.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1696 Dátum: 2008. június 18. - 21:08:50 »
Kaine, ez a 2. Világháború... :DNormandia..ismered. :D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1697 Dátum: 2008. június 18. - 22:03:21 »
Korábban már voltak olyan képek, ahol Logan és Victor Creed alias Sabretooth a vietnámi háborús díszletek között haverkodiik
:nezze: :D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1698 Dátum: 2008. június 18. - 22:48:46 »
Hát én nem tudom akkor. De hogy ez a kép a 2. világháborús részből van az 100. :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1699 Dátum: 2008. június 19. - 08:27:51 »
Ezek a második világháborús partraszállás képei, de jóval korábban raktam fel olyanokat is amelyek a vietnámi diszletben készültek. Jóval jóval korábban.