Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1373907 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
Re: Készülő képregényfilmek
« Válasz #1860 Dátum: 2008. július 06. - 22:28:21 »
Hagyják már békén az alien mítoszt. A két avp filmmel így is nagyot rúgtak már belé. Amíg a Foxnál vannak a jogok, remény sincs mg egy erős közepes minőségű filmre sem.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Todd

• Pókfej
« Válasz #1861 Dátum: 2008. július 07. - 09:39:38 »
Nem igazán értem most a Foxot, állítólag ők kötötték ki, hogy az AVP filmeknek a jelenben kell játszódniuk, most meg csinálnának egy Alien 5-öt?? :stupid:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1862 Dátum: 2008. július 07. - 14:02:06 »

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #1863 Dátum: 2008. július 07. - 16:12:41 »
Nem igazán értem most a Foxot, állítólag ők kötötték ki, hogy az AVP filmeknek a jelenben kell játszódniuk, most meg csinálnának egy Alien 5-öt?? :stupid:
Állítólag már az AVP 3 is a jövőben játszódik majd. ;)

Todd

• Pókfej
« Válasz #1864 Dátum: 2008. július 07. - 16:40:42 »
Én úgy tudom, hogy nem,  két szánalmas figura (a rendezők) ezt ígérte annó, de azóta a Fox ismét belepofázott...

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #1865 Dátum: 2008. július 07. - 17:07:05 »
Ez nekem új. Nembaj, akkor kössz a helyesbítést. ;)

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #1866 Dátum: 2008. július 09. - 15:08:04 »
Ben, lehet már tudni valamit arról, hogy... "Gandalf" fog-e szerepelni a Magneto-filmben?
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1867 Dátum: 2008. július 09. - 15:12:40 »
Igen fog, aláíratták vele a szerződést ahogy "Picard kapitánnyal" is. Mindketten benne lesznek, de a film nagyrésze a fiatalabb Magnetora koncentrál. Gandalf és Picard így valszeg csak cameo-zni fog vagy néhány jelenet erejéig kerül be.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #1868 Dátum: 2008. július 10. - 21:27:45 »
Forgatáshelyszíni képek a T4-ről:
http://videoeta.com/news/2549

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1869 Dátum: 2008. július 10. - 21:40:51 »
Ez nem ugyanaz a hely mint a T2-ben, ahová Sarah, a Termosztátor és a kölyök a fegyverekért mentek?  :headscratch:

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #1870 Dátum: 2008. július 10. - 21:46:28 »
Lehetséges. De nem emlékszem, abban volt motorcsónak? :headscratch:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1871 Dátum: 2008. július 10. - 21:47:41 »
Ritka nagy szeméttelep volt néhány bennszülöttel.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1872 Dátum: 2008. július 10. - 22:13:26 »
hasonló jellegű a helyszín de nem az. De a t1-ben is volt ilyen helyszín.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1873 Dátum: 2008. július 11. - 07:44:13 »
Végre megtört a jég Jon Favreau és a Marvel Studios vezetői között, és Jon mester aláírta a megállapodást hivatalosan a Vasember 2. elkészítésére. A gond abból adódott a rendező és a forgatókönyvíró között, hogy Favreau továbbra is tejhatalmat akart mind a forgatókönyvvel, mind a szereplők kiválasztásával és a rendezéssel kapcsolatban, ahogy azt az első Vasember mozinál megkapta. A Marvel erre nem volt hajlandó, egészen mostanáig. A Vasember óriási bevételt hozott és ez felnyitotta a Studió vezetőinek szemét, mert ezek szerint Favreau valamit nagyon jól csinált. A Vasember még mindig az amerikai mozik egyik legjátszottabb műsora, és dicsőségéből még a Hancock és a Hulk sem tudott csökkenteni.

A Transformers: Revenge of the Fallen egy új autóval bővült, amelynek legfőbb érdekessége, hogy egy sorozatban még nem gyártott, kizárólag koncepcióautónak szánt elektromos gépjármű, a Chevrolet Volt.

Sajnos még csak találgatások vannak, hogy melyik ismert robottá alakul majd ez a jármű, amelynek piacra dobását csak 2012-re tervezi a cég. Bár ha a TF2 is sikeres lesz, szerintem előrehozzák a gyártást. A legvalószínűbb, hogy Prowler-t (magyarul Portyázó néven jelent meg) láthatjuk az autóban, akit a rajongók nagyon hiányoltak az első részből, és aki egyébként jelent már meg az idők folyamán rendőrautóként, sportkocsiként is.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1874 Dátum: 2008. július 11. - 08:21:08 »
Ben, szerintem ne rakjál be ilyen széles képeket a fórumba, csak link formájában, mert képként rendre levágja a jobb szélét. Bár majd utánanézek, hogy nincs-e képkicsinyítő kiegészítés a fórumhoz, mint a phpbb esetében, de addig is szerintem jobb linkként berakni ezeket. Most is igazából csak a kocsi oldalát látom, a többi részét nem.  ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1875 Dátum: 2008. július 11. - 09:58:15 »
Linkként akartam betenni, de úgy tűnik már öszötönből rányomtam a kép beszúrásra. Nincs mese, hülyülök. Cavintont de gyorsan.  :stupid:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1876 Dátum: 2008. július 11. - 11:38:19 »
Ahogy már korábban jeleztem, az MGM úgy gondolta, hogy újra kéne kezdeni a Robotzsaru-t. A stúdó Darren Aronofsky-val (Rekviem egy álomért) tárgyal.
Aronofsky egyébként esélyes volt arra is, hogy ő támassza fel hamvaiból Batman-t, de a Warner szerint túl sötét lett volna az elképzelése. Így lehet, hogy ezeket az ötleteket majd a Robotzsaruban fel tudja használni.

Na de nem lesz ez egy kicsit túl elvont akkor? :headscratch:

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #1877 Dátum: 2008. július 11. - 12:16:46 »
Az szerintem nem baj. A rekviem után őszintén szólva nincs olyan film, amit féltek tőle.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1878 Dátum: 2008. július 11. - 13:03:48 »
Meg a Robotzsaru filmek alapból egy apokaliptikus jövőben játszódtak, tehát ott bármi nyugodtan lehet sötét.

Todd

• Pókfej
« Válasz #1879 Dátum: 2008. július 11. - 13:06:01 »
Szerintem is. Robotzsaru nem lehet "túl" elvont, annk bármilyen túlzás jól áll. Elég csak a régi filmek hiradó bejátszásaira visszagondolnunk.