Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1318908 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re: Készülő képregényfilmek
« Válasz #2060 Dátum: 2008. július 28. - 09:14:45 »
Láttam végre a Wolvereine traler-t, he ba...us! :o
Jó lesz, nagyon is, van benne egy-két jelenet ami máris belopta magát a szívembe. Az eddigi infók és képek alapján azt hittem, hogy valami x-fegyveres film lesz, nem pedig wolvie-s, de a trailer meggyözött, hogy ezt várom a legjobban a jövő évből, ismét van miért élni egy évig ;D
Két dolog viszont nem tetszett, Stryker és Liev Schreiber... haverom azt mondta nem nézz ki jó Kardfognak, vitatkoztam vele, de így ezután, egy kicsit osztom a véleményét. :roll: elégé gizda Victor szerepére...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2061 Dátum: 2008. július 28. - 09:45:56 »
Örülök hogy tetszett, de légyszi legközelebb tegyél linket ha találsz.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2062 Dátum: 2008. július 28. - 09:54:38 »
Jól néz ki. Kiváncsian várom a normális minőségű előzetest.  :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2063 Dátum: 2008. július 28. - 09:59:40 »
Ez egy kicsit jobb minőségű

http://s100.photobucket.com/player.swf?file=http://vid100.photobucket.com/albums/m35/lynn138/Comic-Con/Comicon098.flv&fs=1&os=1&ap=1

Közben pedig megérkezett egy újabb hivatalos Megtorló trailer is

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #2064 Dátum: 2008. július 28. - 10:05:20 »
Jól néz ki. :D

BuB

• Pókfej
« Válasz #2065 Dátum: 2008. július 28. - 10:08:51 »
Nem akartam linket rakni mert az a te reszortod ;D Meg anno mondtad, hogy várod a jobb minőséget.
« Utoljára szerkesztve: 2008. július 28. - 10:18:58 írta BuB »

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2066 Dátum: 2008. július 28. - 11:21:25 »
hááát...nekem úgy tűnik továbbra is, hogy kicsit gagyi lesz nem? deadpool nagyon gáz...Kardfog szintén. Nem tudom, hogy ezek után hova tegyek az X1-es "viszonyukat".. :headscratch:
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #2067 Dátum: 2008. július 28. - 11:26:27 »
Az előző Punisher trailer sokkal jobb volt.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2068 Dátum: 2008. július 28. - 11:26:40 »
Nem akartam linket rakni mert az a te reszortod ;D

Volt reszortom de már gyógyítják.

Ha bárki talál érdekeset nyugodtan tegye be, egyáltalán nem célom kisajátítani a filmes topic-ot, sőt örülök én is ha másokat is érdekel a téma. :D

De addig is:

Terminator Salvation részletek

A Comic-Con-on a Terminator Salvation rendezője McG beszélt a filmről

1: Felmerült korábban, hogy a negyedik Terminator PG-13-as besorolású lesz, tehát nem fog tobzódni az erőszakban. McG R besorolású filmet akarna készíteni (erre állítólag a stúdió is áldását adta), de nincs ellene a PG-13-nak sem, ez majd a végső vágásnál derül ki, hogy milyen besorolású lesz.

2: A történet 2018-ban fog játszódni, mikor már az emberek a Skynettel csatáznak. A legjellemzőbb Terminator modell a T-600-as lesz, ami egy kevésbé fejlett verziója a T-800-asnak (amit Schwarzi játszott anno).

3: Itt is elmondták, hogy a sorozat és a film két külön dolog. A Sarah Connor Chronicles egy másik idősíkban játszódik. Ezt a készítők állítólag meg is beszélték a SCC illetékesekkel , meg úgyis volt már erről szó korábban, még a sorozat kezdetén.

4: Nem csak a "szimpla" terminatorok, hanem egyéb gépezetek is lesznek a Salvation-ben. Harvesterek lesznek benne, ezek nagy bazi guruló gépek, amelyek embereket gyűjtenek be. (Kezdetben a Skynet még emberi rabszolgákkal dolgoztatott). Szintén lehet, hogy lesznek még Hydrobots és Aerostats terminatorok.

5: A film végén lesz egy cliffhanger vagyis egy olyan dolog, ami után a néző szinte már nézné is a folytatást.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #2069 Dátum: 2008. július 28. - 11:37:34 »
Nem tudom, hogy ezek után hova tegyek az X1-es "viszonyukat".. :headscratch:
Az X1-ből szerintem totál nem jött le hogy ők milyen régóta ismerik egymást meg mekkora ellenségek. :roll: Ilyen szempontból elhibázott volt az a film.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2070 Dátum: 2008. július 28. - 11:55:31 »
Meg valószinű, hogy Logan ezután fogja elveszíteni az emlékeit, amivel így nagyon könnyen ki lehet magyarázni azt a bizonyos viszonyt kettőjük között, ami alapból nem volt olyan számottevő, mint azt bele gondoljátok.

3: Itt is elmondták, hogy a sorozat és a film két külön dolog. A Sarah Connor Chronicles egy másik idősíkban játszódik. Ezt a készítők állítólag meg is beszélték a SCC illetékesekkel , meg úgyis volt már erről szó korábban, még a sorozat kezdetén.
Na, végre kimondták, így legalább pepo is megnyugodhat.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #2071 Dátum: 2008. július 28. - 14:51:12 »
visszakanyarodva... jó a megtorló előzetes is, izgalmas, és a rozsi előzetes is nagyon tetszett, főleg ahogyan sikitoztak a rajongók  :lol: várom a jobb minőséget  ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2072 Dátum: 2008. július 28. - 15:09:01 »
Viszont Mancinak annyi, mert a "más idősík" őt halálra idegesíti.  ;D

A Rozsomák még kétesélyes nekem. Már most jobban várom, mint bármi mást, de Deadpool tényleg elég gáz benne.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #2073 Dátum: 2008. július 28. - 15:08:25 »
 :deadpool: hát én csak a baró maszkot hiányolom a fejéről... :-\

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2074 Dátum: 2008. július 28. - 15:18:18 »
Idézet
Meg valószinű, hogy Logan ezután fogja elveszíteni az emlékeit, amivel így nagyon könnyen ki lehet magyarázni azt a bizonyos viszonyt kettőjük között, ami alapból nem volt olyan számottevő, mint azt bele gondoljátok.
Tudom, de az x1-ben olyan volt, mintha először találkoznának. Itt meg együtt harcolnka meg raboskodnak..vagy fura módon Victornak is amnéziája lesz? Minő meglepetés! Ráadásul ott van a filmes sablon, hogy később visszaszállingóznak azok az emlékek...Rozsinka a kínzásról pl. Szerintem egy ilyne bajtársról is kellett volna lennie egy emlékfoszlánynak...
És hol az állatias külső, mint az első X filmben? Mert olyna szakálla van mint Rozsinak már Kardfognka néz ki?
Gáz!

Idézet
Erről már tudtam korábban is. Úgy néz ki McG komolyna veszi a dolgot...hát. A fivérek is komolyan vették az AVPR esetében mégis borzalmas lett a vége.

Idézet
Nem csak a "szimpla" terminatorok, hanem egyéb gépezetek is lesznek a Salvation-ben. Harvesterek lesznek benne, ezek nagy bazi guruló gépek, amelyek embereket gyűjtenek be. (Kezdetben a Skynet még emberi rabszolgákkal dolgoztatott). Szintén lehet, hogy lesznek még Hydrobots és Aerostats terminatorok.
A teaserben az a bazinagy kéz ami kiszedett egy fickót az épületből egy Harvester keze volt...begyűjtőnke nem baj,de más ilyen bazinagy robot ne nagyon forduljon azért elő!
A háború folyamán a Skynet végig tartott rabszolgamunkán embereket.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2075 Dátum: 2008. július 28. - 15:28:08 »
Deadpool fejére még később is rákerülhet a maszk. Megszokhattátok volna már, hogy az előzetesekben nem lőnek le minden poént.  ;)

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #2076 Dátum: 2008. július 28. - 15:31:49 »
Ez igaz, bár maszk nélkül látni elég nagy poén volt. :headscratch: úgyhogy azért volt benne egy kis poén gyilkolás :D

BuB

• Pókfej
« Válasz #2077 Dátum: 2008. július 28. - 15:54:21 »
Ja, meg Deadpoolnak nem igazán szép feje van. :hehe:

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #2078 Dátum: 2008. július 28. - 18:07:10 »
Hát nem,  :hehe: bár speciel azon a képen amit az előzetesből szedtek ki, egész kultúrált... gondolom azt a "holo- óráját" használja!

horjb

• Rakéta Robi
  • *
« Válasz #2079 Dátum: 2008. július 28. - 19:01:45 »

Bocs ha már volt ez a trailer.
Szerintem nagyon jó lesz ez a film.
Zene: Ramallah Days of Revenge